Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
Amikor tavaly májusban a fonódó villamos átadásának melléktermékeként megtiltották a Bécsi útról a Szépvölgyire való jobbrakanyarodást Óbudán, elég sokak pénztárcája bánta a rutinból autózást. Most a környék egy sokkal kisebb forgalmú utcája elé került ki a kötelező haladási irányt jelző tábla.…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2018.02.14 11:22:33
@Darth Revan: Az első ponttal nehéz nem egyetérteni..
Hol van itt az igazság? - kiáltja fájdalmát a világba Dávid, aki hiába kötött biztosítást vásráláskor az iPadjére, amikor szüksége lett a biztosító támogatására, magára maradt, annyira, hogy a tablet sincs már vele lassan 2 hónapja, sőt, a bezúzás fenyegeti. Helló Homár, Gondoltam megosztom…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.12.03 10:35:57
@The Good Boy: Az a baj, hogy ingatlannal ami tud történni, az nagyon gyakran vis mayor. És akkor nem fizet a biztosító. Vagy megállapítja, hogy a te hibád volt, és akkor sem fizet. Vagy szimplán nem fizet, mert a kurva anyád, és ha akarod pereld be. Szóval azért ez sem ilyen egyszerű
A Kitchenaid az egyik legrégebbi konyhai gépeket gyártó amerikai cég, híresen szép dizájnú, minőségi darabokat árul, ennek megfelelően izmos áron. Itt van például a hazai márkaoldal. Az nem csoda, hogy csalók ráfeküdtek a dologra. Az már inkább, hogy miért gondolják sokan, hogy noname oldalak…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.12.03 08:50:10
@vizsla_barat: van lila színű?
Ilyen is ritkán fordul elő velünk! Norbi nem a saját nyavalyája miatt írt, hanem Majka problémája izgatja fel annyira, hogy kérdést, sőt kérdéseket intézett hozzánk a garancia és a szavatosság témakörében. Ez persze inkább csak érdekes, mint lényeges, a fogyasztójogi törvények úgyis ugyanazt…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.11.29 18:52:24
@encir: Hát most attól függetlenül, hogy ki mit gondol róla, meg mennyire tartja, azért "Majka" egy zenész lenne, szóval azért nem védhetetlen, hogy egy fejhallgató mondjuk segíti a munkáját. Most az nincs meg, hogy a vállakozása pontosan milyen tevékenységi körre van bejegyezve, de mondjuk logikusan hangzik, hogy valami zenei területre.
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.11.29 18:55:20
@ozur: A levél olvashatatlan, az tény. Ellenben nem akarok a ártatlan lelki világodba sáros bakanccsal beletaposni, de egy 110 ezer forintos fejhallgató, az kifejezetten olcsónak számít. Menj el egy stúdióba, vagy ráadióhoz, vagy akár egy magánszemélyhez, aki komolyan szereti a jó minőségű zenét és nem csak sznob, és kérdezd meg, hogy milyen drága fejhallagatója van.
András nem egy bonyolult dologra vágyott, csak tévére és internetre az utca túlsó oldalára költözés után is. Jelentkezett is a Telekomnál. Aztán amikor a tesze-tosza ügyintézés, a hibás adatbázis és az éves rendes árokásó időszak lezárulásának gonosz triója együttesen kezdte fenyegetni a fűtés…..
Magyarország az okosba dolgozó szakik Mekkája. Legyen szó gázosról, villanyosról, légkondisról, festőről, burkolóról, nagygépszerelőről, a négy fal közt munkálkodás sokukból egyszerűen azonnal kiöli a számlaadási kötelezettség tudását, mindezt persze a megrendelők…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.11.03 08:00:22
@Terézágyú: Pontosan. Ugyanezt játszotam végig múltkor. Szaroztam egy hetet vártam a szerelőre, aztán megcsináltam végül magam, mert senki nem akart eljönni a pénzemért. Persze sikerült megoldani kevesebb mint harmadáron, de mondom kifizettem volna...
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.31 13:58:36
@Nouby: Nem sajnos nem vagyok új, de ez a fajta magatartás sajnos jóval az ingerküszöböm felül van. :D
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.31 14:36:41
@Ezüst Harkály: Igen és a "lépésnek" az az első lépése, hogy nyilvános fórumokon doxolom a volt ügyfeleimet. Ezenfelül a rágalom eléggé ingoványos talaj, mutatni kéne valamit miszeint a posztoló csúsztat.

Pontosan mi volt a Hilda irányába intézett kérdésben? Csak mert eddig elég sok cégnek sikerült lehozni a válaszát ezen a platformon. Igaz lehet ők rosszat kérdeztek.

Amúgy ez csak egy tipp. Nem tudom, hogy Hilda polgári neve mennyire publikus, de ha nem annyira, akkor mindenesetre visszavennek az arcomból az ő általános irányában, mert az index nem annyira híres arról, hogy szar ügyvédjei lennének.

Azt a kijelentést, hogy ez nem a céges kommunikáció része, sajnos nem tudom hova tenni. A cég nevével fémjelzett profillal kommentel valaki céges ügyben. (Mert nem az atkinson ciklusú motorokról, vagy a vasárnapi ebédről, vagy a posztoló fiatalkori szerelmi élményeiről van szó lsd. magánjellegű témákról)
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.31 14:44:01
@GhostBusters: Azért általánosságban kimondható, hogy aki valóban jogi útra akar terelni valamit, nem irogatja ki kommentben, hanem ír egy emailt, de leginkabb mar csak ügyvédek tárgyalnak egymással.
Mobilfronton a roamingdíjak eltörlése mellett a nyár másik jó híre az volt, hogy ezentúl a szolgáltatók kötelesek lesznek a hűségidő lejárta után ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek zárolását. Olvasónk kicsit elsiette a dolgot, de amint ezt elolvasta, már…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.24 19:08:53
@no.nick.today: És BTK szerint hogy minősül egy telefon simlockjának kiiktatása?
A Ryanair melles angyalos hárfája régóta a pofátlan utaszsigerelés szimbóluma. A cég vezérigazgatója, Michael O'Leary nem az a lelkizős alkal, sőt, hírhedten surmó, aki azon túl, hogy a jeggyel járó szolgáltatások számának és mértékének csökkentésében egyre vadabb területekre téved (az utóbbi pár…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.20 11:25:14
Hát mi lenne? - horkan fel az egyszeri vásárló - Vigyék szépen vissza oda, ahonnan hozták, de izibe, és cseréljék ki egy tökéletes állapotúra gyorsan. Ez az egyszerű megoldás. Meg van az, ami a valóságban történik, hogy mivel nem vette át olvasónk a horpadt mosógépet, ezért törölték az egész…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.17 12:54:55
@Darth Revan: Oké de mondjuk kinek a hibája, hogy semmi megtakarítása sincs? Másrészt ha nincs pénzem valamire akkor más megoldást keresek. Pl. használtat...
Viccnek hangzik, pedig nem az, Ágnessel pont ez történt. Meg még egy csomó minden más. T. Homár! Két hete vettem egy új telefont (Nokia3), de máris vacakol: a megnyitott böngészőoldalakat magától bezárja, illetve visszalépked az előzményekhez. Hozzá sem kell érni a telefonhoz, ezt önállóan…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.10 15:46:15
@amindenes.blog.hu: Nekem van most aktív használatban lumia 640-em, ami lényegében egy Nokia, engedélyezve van a tap to wake up, es sosem szokott bajom lenni vele. Ez inkább hardverhiba.
Szegény Zsolt 4 hónapig hajtotta a beteg tabletjének az ügyét, azért, hogy aztán a Média Marktot, 2 szervizt és a Békéltetőt is megjárva ott álljon a startmezőn megint. Kedves HomárBlog! Próbálok objektív maradni és időrend szerint haladni. 2016. 12.17. A Media Marktban vásárolok egy ACER…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.06 11:11:47
@SZIGMA: Amúgy ez a nem veszünk Acer, Sony, Apple, ASUS, Gigabyte, Seagate terméket, a három F-es szabály, és társai a világ hülyeségei. Teljesen lehetetlen egy még kapható termékről bármilyen szinten predesztinálni, hogy mennyire lesz tartós. (Kivéve ha annyira rossz, de az kimutathatatlanul ritka). Hasonlómód szétszedéskor nem lehet megállapítani az összkép alapján, hogy valami mennyire lesz tartós. Volt egy ASUS tabletem ami az igényes tervezés mintapéldája volt (tényleg gyönyörű volt tervezési is szerelhetőségi szempontból), minden baja volt a világon, a Motorola Xooomom ami úgy néz ki belülről mintha egy rádióamatőr kör első próbálkozása meg 2011 óta minden beavatkozás nélkül teszi a dolgát...
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.06 11:14:53
@Terézágyú: Szerintem a micro usb-b a világ legszarabb szabványa (a mini usb sokkal jobb volt), de személyes tapasztalatom, hogy az használjon nonstandard csatival szerelt akkumlátoros dolgot akinek két anyja van... Az USB meg a szabvány. Ez ilyen.
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.06 13:25:23
@SZIGMA: Igen aki a fasza 1.2 TSi Golfba beült a szar 1.6 szívó Focus helyett gondolom, hogy mennyire örült ezeknek az átütő életbölcsességeknek amit 2 fogalmatlan "szaki" terjesztett 25 évvel ezelőttről.

Erről az aki ezekben a körökben mozog-ról csak annyit, hogy nekem egészen jelentős tapasztalatom van olyan IT eszközökről amik rég lekerültek mindenféle gyártó koordinátarendszeréről, így tudom állítani, hogy egy két nagyon egyedi esetet leszámítva (most hirtelen csak a Lenovo IBM átállás jut eszembe) teljesen hit and miss hogy egy adott logót viselő eszköz mennyire válik reménytelen vashulladékká 8-9 év múltán.

Fantasztikus hogy a Motorola cuccok így néztek ki belülről, milyen kár, hogy ez az információ az említett okok miatt teljesen értéktelen.
Az ember azt gondolná, hogy ha a gyártó szervize elismeri, hogy a hozzá beadott készülék javíthatatlan, és egy csereutalvánnyal engedélyezi a készülék cseréjét, akkor sínen van az ügy, ugye? Hát ahogy Móricka elképzeli! Sziasztok! 2017.07.26-án vásároltam a Vodafonenál…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.03 09:49:25
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.03 13:19:33
@RosszQtya: De nem értem mit vártál? Tesznek rá egy kijelzővédó fóliát? Meg nem bízol meg egy cégben, hogy felraknak egy darab műanyagot a telefonra? Hogy lehet ezt a műveletet elrontani? Vagy esetleg ha ez ekkora gond, személyesen nem lehetne próbálkozni egy fóliával? 500 forint darabja, ha az első nem sikerül, nem jelentős az anyagi kár...
Biztosítós ügyeket talán még a többinél is nehezebb egy levél alapján megítélni, aolyan sokat számítanak a körülmények, de azért az nagyon extrém, hogy az ügyintéző nem értesíti a kárvallottat, aki érdeklődésre azt a választ kapja, hogy nem fizetnek, mert nem tudják elérni a saját ügyfelüket (?),…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.10.02 11:35:29
@szelidorzo: Ennyi. Ha jogos a kárigény, márpedig az egy kötelező biztosítási ügynél egyértelműen eldől, akkor ügyvéd.
Én nem vagyok gasztroprogramra járó, mert nem bírom sem a tömeget, sem a sorbanállást, így aztán elég korlátosak az élményeim a témában, de ez elég hervasztóan hangzik. Még jó, hogy a szervezőknek a létszámkalkulálás sem az erősségük ("Nyíltan állíthatjuk, hogy a Fővárosi Palacsintafesztivál a…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.09.26 12:58:09
@Terézágyú: Mondjuk ha tényleg 3 helyen sütöttek palacsintát, az tényleg egy kicsit kevés. De mondjuk úgy, hogy a poszter visszakapta a pénzét, lehet hogy a szervezőnek sem ez volt a célja a rendezvénnyel, csak szarul jött össze...
Van az úgy, hogy az embernek bekattan valami kisgyerekként, de annyira, hogy aztán a fél életét ennek a csodálatosan vonzó dolognak szánja. Ezek azok a vágyak, amiknek teljesüléséből  családi legendák és filmek születnek, vagy olyan orbitális csalódások, amiknek a kiheveréséhez  egy másik fél élet…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.05.31 10:06:39
@8cadik crazy one a vannabí pank: Az jó, csak akkor ezt itt az ideje megvalósítani, mert a jó ctr-ek fogynak...
Na, végre egy igazi, közösségi problémamegoldásra termett feladvány: hogyan lehet feszt hajolgatás nélkül felpakolni a sok cuccot a szalagra a boltban? A példa ugyan a Lidl, de valószínűleg hasonló a szisztéma a többi helyen is, ahol húzgálós kosár van. Tisztelt Homár Blog! Valójában nem…..
Valószínűleg levélírónk, G., nem olyan dögös, mint Christie Brinkley, és természetesen egy autószerelőtől nem elvárás, hogy feltétlenül dalolva és táncot lejtve intézze a szervizben az ügyeket, de azért talán nem esik ki a csavarkulcs az ember kezéből, ha esetleg válaszol olyan alapdolgokra a…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.05.04 18:41:12
@Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One: Figyelj, én vagyok az egyik legnagyobb Honda buzi az országban, de azért vannak szar Honda szervizek és jó Hyundai-ok.
via GIPHY Magyarország legnagyobb online használt könyv áruháza az Antikvarium.hu, szép és jól működő oldallal, ahol bár beleszagolni nem tudunk a könyvekbe, azért egy csomó információval, képekkel és állapotleírással próbálják megtámogatni a döntésünket az adott példánnyal kapcsolatban. Ez egy…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.05.02 11:48:36
@Terézágyú: Ezt a fajta logikát nem tudom megérteni.
Ugyanez ebayen és jófogáson. Az újszerű állapot nevéből adódóan, azt jelenti, hogy csak becsületből nem árulod újként, mert senki soha meg nem mondaná, hogy ezt bárki használta. A kiváló azt jelenti, hogy a cuccod állapota a piacon megtalálható top 10%-ban van. Azt is jelenti a neve is. Kiváló, kiválik a tömegből. A jó azt jelenti, hogy a termék állapota épkézláb ember szerint "jó"-bak mondható, lásd van rajta használati nyom, de kevés és nem feltűnő, látszik, hogy vigyázzak rá. A képen látható könyv legnagyobb jószándékkal is "rossz"-nak nevezhető, mert láthatóan és erősen sérült.
Az megvan, amikor kézzel írt fecnin próbálják az évszázad üzletéhez becserkészni a vevőt arra az extra fícsörre alapozva, hogy orvos-jogász házaspár a résztvevő az ügyletben? Szerintem ezek azok az ajánlatok, amik legjobb, ha azonnal a kukában végzik. Mert sose felejtsük el:…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.04.05 15:44:28
@Tshu-hash: Nézd sajnos aki ilyen idős kocsit vesz annál játszik hogy lesznek vele gondok. Amikor egy típusrajongó (mint a poszter) egy ilyen autót keres, amit majd megcsinál jóra, meg majd dédelgetni fog, nem az autó jelenlegi állapota érdekli, hanem, hogy mekkora erőbefeketetéssel lehet belőle jót csinálni. Szóval az hogy nem jó az ABS meg a nepper hazudik az kb. mindegy, ilyen kocsiból nem fog külömbet találni, ha meg igen akkor horror áron. Ennek tükrébn az a kijelentésed is eléggé ostobán és sértődötten hangzik, hogy ennyiért vegyen rendes autót, hiszen nyilván van rendes autója, nem ezzel fog járni, egyzserűen csak meg meri valósítani az álmait...
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.04.05 15:45:47
@Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit: Természetesen különbet. Csak az opera az egész szart pirosan aláhúzza, így nehéz debuggolni
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.04.05 15:54:40
@Tshu-hash: Ez jogos, bár a 190-es szerintem még pont ott van, ahol picit sok darab van ahhoz, hogy csak klubon belül lehessen vállalhatót venni. Ezzel együtt ez teljesen jogos...
Nem Péter az első, aki a Hervis meghirdetett akcióján felbuzdulva lelkesen becsattog a sportszeráruházba, aztán az ott tapasztaltak hatására csalódásának egy alaposan körbedokumentált, dühös levélben ad hangot. A korrábbi levelek is szinte kivétel nélkül arra panaszkodtak, hogy megtévesztőek a…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.03.20 10:26:40
via GIPHY Haha, méghogy, ha az embernek papírja van róla, akkor tiszta sor a garancia, meg a tények nem hazudnak! Sziasztok! 2014 november 19-én vettem az edigital.hu-n egy Whirlpool mosógépet 4 év garanciával. Kizárólag a 4 éves garancia miatt vettem meg ezt a gépet, mivel az volt a korábbi…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2017.03.02 11:30:01
@enrico palazzo: Szerintem is nagyon kultúrált módon viselkedett, főként hogy a per nem állt volna meg.
Hát elég fullba tolja a Toyota, ha tényleg megpróbálta elhitetni Katával, hogy igazából neki kényelmesebb, hogy 15 ezer helyett 150 ezret kell fizetnie egy új slusszkulcsért. Mondom ezt a márka nagy barátjaként, nekünk is ez van ugyanis, és csodálatosan szuperál, pedig egyáltalán nem mai…..
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2016.12.06 13:56:30
@sarostehen: Ennyi, a Toyotának hála istennek fogalma sincs az immó ugrókódjáról. Ha ezt meg lehetne határozni huszasával lopnák az autókat. Egyébként a kilóötven egyáltalán nem rossz ajánlat egy ilyen munkára... Az a demagógia hogy a posztoló itt a gyerekeivel akar szimpátiát kicsikarni, az szánalmas. Egyébként meg ez a szolgáltatás azért is ilyen drága mert ritkán hagyják el a kulcsaikat, tehát a poszt toló is elkerülhette volna...
Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit 2016.12.06 14:05:41
@kicsitomi: 1. A toyota felől akváriumnak is használhatod a kocsit, de attól még nem kell nekik támogatást nyújtaniuk ehhez
2. A Toyota valószínüleg azért nem szeretne csinálni kulcsot, mert ez finoman szólva is problémás, ha lopott a kocsi vagy akármi, illetve ugye ezután még cascot se lehetne kötni a kocsira, hiszen valakinek (nem kizárt, hogy 2 külön embernek ) van kulcsa a kocsidhoz, és ha ellopják akkor megint jön a poszt a homárra hogy a toyota egy geci mert miért árul ilyen szolgáltatást...