Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BogiBlogja

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jennifer új sorozatának első kötetéről nemrég, az egyik Biztosan-bombakönyv cikkemben írtam. Már akkor sejtettem, hogy jó kis könyv  lesz, és nem is csalódtam.   Rővid, SPOILERMENTES story. A történet a görög Istenek világában játszódik. Seth, az egyetemista korú srác, egész életét ezeknek az…..
A  Luxen sorozat után az írónő 2018 márciusában újabb izgalmasnak igérkező sorozat első kötetével kedvez a rajongóinak. Az új sorozat címe Titan, a könyv borítójának hátulján lévő szövegből pedig megtudhatjuk, hogy a történetnek ezúttal Istenekhez van köze, a sztori pedig egy kissé hasonló a…..
,,-Szóval tényleg csodálatos vagyok."                                                                                                                                  (J. L. Armentrout-Ónix)..
A sorozatról először egy pdf-es oldalon hallottam, ugyanis a lány, aki vezette a blogot, egy olyan idézetet állított be az oldal hátterének, ami az egyik főszereplőtől származott. Először csak ,,szemeztem" az idézettel, majd egyre jobban elkezdett érdekelni, hogy melyik könyvből lehet, de a három…..
Sziasztok! A legutóbbi bejegyzésemben már említettem Leiner Laura Bexi sorozatát, és az írónőről is beszúrtam pár mondatot, úgyhogy szerintem minden kedves olvasómnak ismerős ez a könyvsorozat.    Megmondom őszintén, amikor először hallottam a Késtélről még a Szent Johanna gimi utolsó részeit…..
,,-Még mindig haragszol rám?   -Nem haragszom. Utállak." (Leiner Laura - Nélküled)..
Mindig is Laura fan voltam. Talán azért mert a Szent Johanna Gimi sorozata végigkisérte a gyerekkoromat, talán azért, mert ahogy nőttem, egyre jobban tudtam azonosulni a szereplőkkel.  Amikor tavaly októberben szemben találtam magam az új könyv borítójával csak annyit tudtam kinyögni, hogy Nem, nem…..
Bogi könyvkuckója Bemutatkozás 2018.01.05 22:39:36
Sziasztok, Bogi vagyok és imádom a könyveket! :)  Ennyit rólam, csapjunk rögtön a közepébe! A blogomon lesznek Könyörtelen-könyvkritikák, amikben teljesen őszintén és elfogultság nélkül véleményezek könyveket. Továbbá kérésre szívesen töltök fel könyveket PDF formátumban. A kedvenc könyveimből…..