Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib cenzúrázók réme 12

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Orbán Viktor azt üzeni 2016.06.20 08:01:05
Orbán Viktorban megfagyott a vér mikor elmagyarázta neki valaki, a Brexit arról szól, a britek gondolhatják úgy: "van élet az Unión kívül is". A vak is láthatja, tenni kell valamit, kéne valahogy szólni nekik, hogy nahelló, azért gondolkodjanak már picit!!!!! Mivel a kopaszokat kiküldeni…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.20 14:34:31
@rdos:

Éppen azért kell az atomerőmű.

Ugyanis máig ez a legkevésbé káros a környezetre, az összes katasztrófával együtt is.

És a közeljövőben nincs alternatívája.

És itt jön a megújuló Zöld energiáról szóló hazugság.
Ami a valóságban így néz ki:
www.origo.hu/gazdasag/energia/20140123-nemetorszagban-csokkentik-a-megujulo-energia-allami-tamogatasat.html
A német kormány növelné a megújuló források kiaknázását, de csökkentené az állami támogatásukat. Korlátozzák a nagy fogyasztóknak nyújtott kedvezményt is, ezeknek a cégeknek többet kell majd fizetniük az áramért. A kormány így fékezné meg a lakossági villamosenergia drágulását. Eddig rögzített árakon vették át a megújuló energiaforrásokból a rendszerbe táplált áramot, amitől dárult az áram.
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.20 14:37:00
@rdos:

Vicces mikor magadfajta munkásőr ivadékok és GYurcsány párti komcsik próbálnak párttagsággal dehonnesztálni másokat... :DDD

Talkán nem a nagyurad Gyurcsány után kéne seggszájat rajzolnod a saját arcodra (pl Paks 2 kapcsán is) folyamatosan, és hitelesebbnek tünnél.. :DDD
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.20 14:37:47
@rdos:

Neked is az MSZMP KB intézte az egyetemi vizsgáidat, mint a főninek, azért nyalsz be tövig neki ? :DDD
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA
Portik Tamás 10 millió forintnak megfelelő értékű eurót vitt - állítólag - Rogán Antalnak. Amiről - nyilván - semmilyen elismervényt nem kapott. A rogániroda bekészített - 3 perc alatt érkeztett meg kérdésre a válasz - közleménye szerint BulvárAntal soha, semmilyen körülmények között nem találkozott…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.20 11:57:38
@Tibi !:

Ezt mind értem...

Én csak azt nem értem, hogyha a Rogán ennyire saras, akkor hogyhogy csak egy MSZP-s titkosszolgálat által beépített, Portik nevű maffiózó vallomása az összes bizonyíték ?
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.20 12:16:14
@látjátok feleim szümtükkel:

Ettől egyszerűbb szerintem a helyzet.

Portikot ugyanis megfigyelték.

Azaz ha Portik majd elmondja, hogy pl 2011.10.11-én adta Robánnak a pénzt 14h 35 perckor, akkor csak elő kell majd keresni, a jegyzőkönyvekből, hogy merre járt, és checkolni igazat mond-e avagy hazudik, ahogy arra megkérte az MSZP-s titkosszolgálatot vezető Laborcz még 2008-ban ?
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.20 12:19:04
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez így van.

Teljesen egyértelmű hogy a Portik azután kezdte meg a kompromittálási akciót, hogy erre a jegyzőkönyvek szerint, az MSZP titkosszolgálata felkérte, illetev azelött, hogy letartóztatták a maffiózót.

A kérdés az, hogy pontosan mikor, mert akkor ellenőrizhető lenne az állítása !
"Az EU-ból kilépni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem"   A Daily Mail hétfői számában jelentet meg hirdetést a magyar kormány, melyben Nagy-Britannia uniós tagságának megőrzése mellett érvelnek majd. A kabinet eredetileg szombaton tette volna közzé kampányhirdetését, de…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.20 12:06:55
@grafoguru:

Az EU elsősorban gazdasági közösség.
Nem tudtad ?

És remélhetőleg soha nem lesz se nemzetközi se multikulti államrombolás része, se muszlim honfoglalók prédája.

Csak el kéne olvasnod az EU-ban a jobboldal előretöréséről szóló részt, és megértenéd végre, hogy az EU-t éppen azok tartják össze, akik nemzetállamokban gondolkodnak.

Ha valami csoda folytán a ballib oldal nagy nép-nemzeti egybeolvasztó politikája győzne, azelött széthullana az EU, hogy erről csak a határozat egy mondatát is leírrhatnák, szerencsére. Lásd Brexit.
A nacionalizmus a 19. század első kétharmadában modernizáló célú volt, az egy területen élő politikai közösség tömörítését akarta elérni az országok versenyképességének ("hatalmának", szuverenitásának, gazdasági erejének, és társadalmi produktivitásának) emelése érdekében, lásd a reformkori…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.20 10:10:14
@sakkosfx:

Ez pontosan így van.

A zsidó nacionalizmust cionizmusnak hívják. Aminek útjában áll az összes többi nacionalizmus.

Fizetett zsoldosok ezrei próbálják minden országban kiirtani a nacionalista törekvéseket, a nemzet túlélésének zálogát.

Több kevesebb sikerrel.
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.20 11:01:25
@Feri Tél:

Ez pontosan így van.

Az egyén leghatékonyabban úgy tud érvényesülni, ha közösségen keresztül segíti és védi társait.

A legalapvetőbb közösségi forma, a család.
Ezután a lakóközösség, majd kerület, város, végül ország.

Ahogyan a jobb és összetartóbb lakóközösségek sokkal hamarabb megkapják azt amire vágynak, azokkal szemben akik széthúznak, ez a nemzetekre is igaz.

Csak éppen nemezetek kapcsán nem az a kérdés, és vita alapja, hogy kinek a házát újjítják fel hamarabb, hanem az, hogy ki él túl évszázadokat, és ki nem. Persze rövidtávon a vita ugyanúgy érdekérvényesítési képességről szól.

A nemzeten belüli összetartozás, véd és dac szövetség, ha úgy tetszik a hazaszeretet, a túlélés egyetlen záloga.

Aki a nacionalizmus, azaz hazaszeretet ellenében érvelnek, azok teljesen logikusan más nemzetek közösségek érdekeit szolgálják.
A magyar nyelv használata ne legyen zavaró !
2015 őszén a törökök lelőttek egy orosz vadászgépet Szíria felett, amióta eléggé megromlott a két ország viszonya, így az incidens következtében Oroszország azonnal visszamondta 14 fellépésre jogosult közigazgatási egységének részvételét a tavalyi Türkvíziós Dalversenyről. Az Eurovízió mintájára…..
JogÁsz Ria, ria, Hungária! 2016.06.19 17:45:01
Ha valaki azt hinné, hogy a héten csak a foci-Európa-bajnokságon értünk el világra szóló eredményt, az nagyon téved. A Magyar Országgyűlés is olyant virított a nyári szünet előtti utolsó ülésszakban, ami szerintem egész Európában párját ritkítja. Kép: promenad.hu Mondjanak nekem még egy olyan…..
A Való Világ legutóbbi szériájának legostobábbnak tűnő versenyzője (pedig elég nagy volt a konkurencia, ugye) a tévéműsortól megkapta a neki járó 15 percet, de élni nem nagyon tudott vele. Pár fotózás, reklámkampány, vidéki hakni belefért a dologba, de utána elfogyott a lé, és valamihez kezdeni…..
Az utóbbi néhány napban különösen erős volt a felhozatal az eszetlen butaságokat illetően. A kormányoldal maradandó emlékeket akart hagyni maga után, mielőtt elmennének szabadságra. Röhögjön és szavazzon!..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.14 12:26:39
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Mondjátok ti a Soros Gyuri által pénzelt hazug ballib migránseggnyalók.

Nincs is egy önnálló gondolatotok sem már.

Merkel anyu megmondja kit kell cenzúrázni, a többit meg lejáratni a ballib véleménydiktatúra gőzhengerével.

A szólás és sajtószabadságot hírból se ismeritek, és mocskos véleménydiktatúrát üzemeltettek a ballibek Nyugat-Európai csicskásaival egyetemben.
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.14 12:37:08
Nem tetszenek cenzúrázó Merkel féle férgeknek a tények:
Íme még néhány:

www.hirado.hu/2016/05/15/szuletett-nemet-a-legradikalisabb-nemetorszagi-iszlamista/
Titkosszolgálati információk szerint jelenleg az Iszlám Állam több mint 240 harcosa él Németországban – mondta Georg Spöttle biztonsági szakértő.
..
Németországban 8650 szalafistát tartanak hivatalosan nyilván, a konzervatív vallási irányzat követői közül körülbelül 1100 a potenciális radikális iszlamista. A német szövetségi bűnügyi hivatal a napokban hívta fel a figyelmet, és aggodalmát fejezte ki, hogy a mecsetekben agitáció folyik.
..
Pierre Vogel és társai rendszeresen járják a menekültotthonokat, és célzottan 14-25 éves fiatalokat próbálnak „magukhoz édesgetni”. A hosszú ideje a táborokban üldögélő, megkeseredett, csalódott menekülteket azzal az indítással, hogy Németországban úgy sem szeretik őket az emberek, semmi sanszuk, arra biztatják, térjenek vissza az iszlám gyökereikhez, Allah katonáiként csatlakozzanak az Iszlám Államhoz.
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.14 13:00:06
@Thunder_th:

Olvasgass majom..
Vagy millió forrás ami ugynaazt mondja.
A szar cenzúrátok csődött mondott, az igazságot már nem lehet véka alá söpörni:

Itt van az összes találat:
www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=pierre%20vigel%20isis

Pl:
www.huffingtonpost.de/2016/04/13/is-pierre-vogel-terror-pr_n_9679644.html
Die Terror-Miliz IS unternimmt seit je her große Anstrengungen, um ausländische Kämpfer für ihre Zwecke zu gewinnen. Auch mehrere hundert Deutsche haben sich dem selbst ernannten Islamischen Staat bereits angeschlossen.

Einen großen Anteil an der Radikalisierung junger Muslime haben dabei salafistische Hass-Prediger. Hass-Prediger wie Pierre Vogel. Doch eben dieser scheint beim IS in Ungnade gefallen zu sein. Für Pierre Vogel, der sich selbst Abu Hamza nennt, könnte es jetzt gefährlich werden.

In der heute aufgetauchten 14. Ausgabe ihres englischsprachigen Propaganda-Magazins "Dabiq“ veröffentlichte der IS einen langen Artikel mit dem Titel "Tötet die Imame der Ungläubigen im Westen“. Darin erklären die Autoren der Propagandaschrift: "Eine Person, die sich selbst Muslim nennt, aber sich dem ‚Kufr’ (arabisch für Unglaube) schuldig macht, ist kein Heuchler – wie viele fälschlicherweise annehmen – sondern ein Abtrünniger.
ReCenzor Cigányút. 2016.06.14 09:15:06
Ha - itt és most - választ nem várva, felteszem a kérdést, hogy ártanak e a cigányság ügyének az olyan bűncselekmények, mint a két hete a tanítványai előtt összevert tanárnő esete vagy a szintén mostanában történt Baross téri erőszak, ahol egy életerős roma férfi puszta szórakozásból a nyílt utcán…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.14 12:54:06
@kewcheg:

Amondó vagyok, hogy minden pénzbeni támogatást el kell venni a bűnöző cigánytól.
És természetesen a gyerekeit is.
Harmadik alakalommal pedig élete végéig börtönbe dugni.

Elvégre az mégse járható út, hogy ott lopja meg a cigány a magyart ahogy akarja, miközben napi 8 órában otthon okítja a purdét, hogy eltartja őt a fasza, meg a többi balek adófizető.
Június 5-én Svájc lakosságának csaknem háromnegyede (73%) elutasította azt a magyar szemmel mérhetetlenül vonzó javaslatot, hogy állampolgári jogon mindenki kapjon évente 30 ezer frank feltétel nélküli alapjövedelmet. Számoljunk csak: ez forintban kifejezve havonta több, mint hétszázezer forint!…..
A kormány gondolkodása beteg - és az a legjobb, hogy ezt magától a kormányszóvivőtől tudtuk meg...
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.13 12:25:26
migracio.mandiner.hu/cikk/20160609_udo_ulfkotte_a_nemetek_a_masodosztalyu_emberek
„A Németországban tartózkodó menedékkérők naponta 770 bűncselekményt követnek el. A legnépszerűbb a kiskorúak megerőszakolása, gyakran kisfiúkat vagy fiatalabb lányokat, egyre többször csoportosan. Ez egy a sok tabutéma közül. És ha egy menekült politikust erőszakol meg, nem a menekültnek lesz rossz lelkiismerete, hanem a politikusnak, mert erőszaktevőjének lehet, nem megy olyan jól a sora, mint a tette előtt.

Emberek által lakott épületek felgyújtása szintén kedvelt bűncselekmény köreikben. A jogászok által gyújtogatásként ismert fogalom az etnikai németek esetében a legkomolyabb büntetőjogi következményekkel jár, ám a menedékkérőknél csupán afféle rosszfiús csínytevés. Egy példa. Egy pakisztáni nemrég gyújtott fel egy menekültszállást, melyben 100 ember aludt éppen. A heidelbergi tartományi bíróság ezt egy szeszesital okozta rossz ötletnek tudta be – a pakisztáni szabadon hagyhatta el a tárgyalótermet.

Örülhet, hogy a 100 jámbor emberrel teli épület felgyújtása miatt csak 17 hónapnyi próbaidős büntetést kapott. Ha egy német egy üres (!) menekültsszállást gyújt meg, ahogyan ez Meißenben is történt, azért négy év börtön jár. És ha tettük ideje alatt emberek is tartózkodnak a szálláson, akkor az elkövetők, akik amúgy szintén részegek voltak, akár nyolc évre is börtönbe kerülhetnek.

(...)

Hogy mindez mit jelent? Hogy a német Mekkában szemmel láthatóan vannak első- és vannak másodosztályú emberek. A németeknek ezt meg kell tudniuk érteni.

Hiszen a kultúraidegen polgártársak tömeges bevándorlása Wolfgang Schäuble CDU-s politikus kijelentése szerint magasabb célt szolgál: azért van szükségünk ezekre az emberekre, mert különben Európa beltenyészetté degenerálódna. Ehhez a megváltáshoz már most hagyjuk, hogy másodosztályú polgárokként kezeljenek minket, nemde?”

- Udo Ulfkotte
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.13 17:12:38
@pokesz70:

Szerencsétlen majom..

Azt hiszed azért mert te vagy a címzett, neked szól az amit írtam ?

Ne áltasd magad... Agyhalott migránsseggnyalókkal nem érdemes tárgyalni.

Hazaáruló minden tetű, aki integrációra alkalmatlan muszlimokkal árazstaná el a hazánkat.

Ezt viszont fontos megjegyezni, és leírni, hogy megértsék azok, akiknek kétsége lenne a dolog felől.

Ti az ország pusztulásáért szálltatok harcba.
Hisz nincs semmilyen észérv, ami megindokolná akárcsak részben is, hogy együttélésre alkalmatlan muszlimok tömegét szabadítanátok a magyar családokra.
  A kormányt nem érhette meglepetésként a gazdasági növekedés visszaesése, hiszen ahol a húzóerőt csak néhány autógyár és az EU források felhasználása jelenti, ott számítani lehet a gazdaság hektikusságára. Kontinensünkön a válság óta többnyire azok az országok teljesítenek jól, ahol a kis- és…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.13 12:28:29
migracio.mandiner.hu/cikk/20160609_udo_ulfkotte_a_nemetek_a_masodosztalyu_emberek
„A Németországban tartózkodó menedékkérők naponta 770 bűncselekményt követnek el. A legnépszerűbb a kiskorúak megerőszakolása, gyakran kisfiúkat vagy fiatalabb lányokat, egyre többször csoportosan. Ez egy a sok tabutéma közül. És ha egy menekült politikust erőszakol meg, nem a menekültnek lesz rossz lelkiismerete, hanem a politikusnak, mert erőszaktevőjének lehet, nem megy olyan jól a sora, mint a tette előtt.

Emberek által lakott épületek felgyújtása szintén kedvelt bűncselekmény köreikben. A jogászok által gyújtogatásként ismert fogalom az etnikai németek esetében a legkomolyabb büntetőjogi következményekkel jár, ám a menedékkérőknél csupán afféle rosszfiús csínytevés. Egy példa. Egy pakisztáni nemrég gyújtott fel egy menekültszállást, melyben 100 ember aludt éppen. A heidelbergi tartományi bíróság ezt egy szeszesital okozta rossz ötletnek tudta be – a pakisztáni szabadon hagyhatta el a tárgyalótermet.

Örülhet, hogy a 100 jámbor emberrel teli épület felgyújtása miatt csak 17 hónapnyi próbaidős büntetést kapott. Ha egy német egy üres (!) menekültsszállást gyújt meg, ahogyan ez Meißenben is történt, azért négy év börtön jár. És ha tettük ideje alatt emberek is tartózkodnak a szálláson, akkor az elkövetők, akik amúgy szintén részegek voltak, akár nyolc évre is börtönbe kerülhetnek.

(...)

Hogy mindez mit jelent? Hogy a német Mekkában szemmel láthatóan vannak első- és vannak másodosztályú emberek. A németeknek ezt meg kell tudniuk érteni.

Hiszen a kultúraidegen polgártársak tömeges bevándorlása Wolfgang Schäuble CDU-s politikus kijelentése szerint magasabb célt szolgál: azért van szükségünk ezekre az emberekre, mert különben Európa beltenyészetté degenerálódna. Ehhez a megváltáshoz már most hagyjuk, hogy másodosztályú polgárokként kezeljenek minket, nemde?”

- Udo Ulfkotte
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.10 08:44:34
@Aston Kanál:

"Szolganép" kifejezést a nácik egy hiteles,írásos dokumentumban sem használnak a magyarokra.

Valószínűbb hogy szövetségesként tekintett ránk hisz visszaadta nekünk az 1920-ban elcsatolt magyarlakta területeket és hagyta hogy Délvidéket elfoglaljuk.

Biztos hogy nem tekintette a magyarokat a németekkel egyenrangúnak,de nem is nézett le minket.Vhogy olyanok lehettünk a szemében mint az olaszok.
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.10 08:49:26
@Aston Kanál:

Egyébként meg ha pusztán az zavar, hogy a nácik kiválasztottnak, többnek gondolták magukat (a németeket) a többiektől, akkor rossz hírem van.

Van még jópár ilyen vallás és nemzet.

Pl a zsidók és muszlimok is magukat kiválasztottnak gondolják, és mi többiek mind másodrendőek vagyunk, az előbbieknél gój, utóbbiaknál kafír kategorizáltságban.
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.10 09:20:34
@Gérard Duchemin:

Ebben igazad van.
Mindkét ideológia gyűlöletes.

Csakhát valahogy mégis az egykori náci németországban egyszeri tisztviselőként dolgozó emberek nyugdíjának a folyósításának betiltását követelik Belgiumban (azaz azt szeretnék, hogy dögöljenek éhen), addig a komcsi nyugdíjasoktól valahogy a folyósítás kérdésének betiltása szóba se kerül.
Matolcsy György mégsem utazik ki a franciaországi foci EB-re. Nagy kő esett le a szívünkről, mert ha mégis megtette volna, bizonyára ott is komoly ámokfutásba kezdett volna a jegybankelnök, és az amúgy sem túl acélos nemzeti csapat esélyeit teljesen aláásta volna áldásos tevékenységével. Egyébként…..
Az emúlt napok sok meglepetést tartogattak az ellenzék politikai világát figyelők számára. Az MSZP vezetetlensége, a dunaújvárosi ellenzéki kudarc újabb és újabb eddig titkolt stratégiák lelepleződését hozta el.Borzasztó, amit az újvárosi háborúskodás okoz az ellenzék számára. Miközben a tavasz…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.09 14:08:40
@rfbzs:

Az egész ország Gyurcsány ellenes.

Ma is ő a legelutasítottabb politikus.

Csak ki kéne nyitni a szemed, és szembenéznia tényekkel.
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.09 15:08:41
@micsoda?:

Orbán a negyedik legnépszerűbb, Gyurcsány pedig a legnépszerűtlenebb politikus.

Ez van.
iranytuintezet.hu/sites/default/files/orban_viktor_vs_vona_gabor.pdf?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201606
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.09 15:41:59
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Van az öregharcosban egy adag Gyurcsány fóbia az biztos.
Bár a ballibek Orbán fóbiájával ez össze se hasonlítható, aki napi hatszor bukik meg az index főcímes blogjaiban.

De az sokkal viccesebb ahogy te véded, az Elkúrót, és a baromságait. :DD
Nehéz eldönteni, hogy Örkény Egyperces novelláinak világa, vagy csak egy kafkai szürrealista fordulat köszön vissza abban, hogy az állam 70 millióért, tehát jóformán bagóért megveszi a méltán híres és elismert történelemkutató, Rákay Kálmán, vagy közismertebb nevén Philip kétrészes kötetét a…..
Y-GEN A mi helyünk Európában 2016.06.08 18:09:11
 Jobb lesz, ha megértik: aggódunk Európa jövőjéért! Hogy is ne tennénk, nézzük csak, mit művelnek az utóbbi időben ezek a vandálok, csak romokat és pusztulást hagynak maguk után. És ha már beszélünk róluk, eresszük bátran szabadjára a képzeletünket: hová vezethet, ha csak úgy beengedünk ide…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.09 14:21:34
@jános515:

Egészen addig nem késtünk el az aggódással amíg mi magyarok vagyunk többségben a saját hazánkban.

A Nyugat-Európai városok nagyrésze már elbukott, hisz kisebbségbe kerültek egész városrészeken az idegen megszállók.

Sária, NO-GO-ZONE, gyújtogatás, és hasonló kedvességeket tartogatnak az új honfoglalók az őslakosok számára.

Csak azt nem értem, hogy miért kívánja valaki aki magyarnak tartja magát ezt a sorsot az országának, és a benne élő honfitársainak.

Menjen a picsába a ballib migránssegnyaló nyugatra ha multiultit akar.
De az országot, a hazánkat, ahol gyermekeinket neveljük, hagyja meg ilyennek, ahogyan mi szeretjük azt.
Magyarnak.
Gasztroforradalom ide, fesztiválturizmus oda, hogy mi a vonzó Budapestben? Hát a drogok, a prostitúció és az alkohol...
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.08 13:37:14
Pl:
index.hu/belfold/2016/06/08/negyen_eroszakoltak_meg_a_budan_kidobott_kolumbiai_lanyt/
Négyen erőszakolták meg a Budán kidobott, kolumbiai lányt
Tegnap elkezdték a fák kivágását az Orczy parkban. A területet védő, és a fakivágások fölöslegességét hangoztató civilek és politikusok a helyszínre siettek, és nagyjából 4 fa kivágása után megállítottuk a Nemzeti Közszolgálati Egyetem építkezésén elkezdett akciót. Riadó, riadó! Elkezdték a…..
Mi, öreg harcosok már számoljuk a perceket, amíg a dunaújvárosi ellenzéki kudarc után a Demokratikus Koalíció és blogjai megállapítják, hogy a DK-s jelöltre leadott 243 szavazat valójában rehabilitálta Gyurcsány Ferencet mindenért, pedig ez az állítás csak egy önáltatás, gőgös hazugság lenne. Az…..
Mottó: "A magyar ember vagy sörös, vagy boros, de nem Soros" (M. T.)  Nagyon árulkodó, ahogy a kormány és a feje beleálltak a sorosozásba.  Persze eddig is akadt mindig valami kreált ellenség, amely jól jött a tábor egyben tartásához és a lopások elfedéséhez, de itt mélyebb okok is lehetnek.  Az…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 15:39:32
@roli101:

A határontúliak csak listán szavazhatnak, egyéniben nem.

Ha már rémiszgetni akarod a magyarokat a határontúli honfitársainkkal, ahogy GYurcsány apád tette, akkor legalább ésszell tedd !

Ostoba !

Megjegyzem feltetted már magadnak a kérdést, hogy miért nem a balliibekre szavaznak a határontúliak ?
Hmmm ?
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 15:41:44
@Afrika steht an der Elbe:

Az más..
Ott pont a megfelelő számú szavazat érkezett levélben, hogy az EU jobboldalivá vállását megakadályozzák.

Azaz a levélben leadott szavazat ott jó és hasznos, nálunk rossz, mert nem a ballibeket segítik.. :)
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 15:43:29
@Szelid sunmalac:
Hát ha tisztában vagya a középiskolás Kisz Titkár és a megyei Kisz Titkár közötti különbséggel, és mégis kevered őket, akkor szándékosan hazudsz és csúsztatsz ?
A nemzeti tőkésosztály építéséről szóló mesék csak Magyarország kirablásának az elleplezésére szolgálnak.  Az idén május végén benyújtott céges beszámolókból két dolog minden korábbinál jobban kirajzolódik: a Fideszes oligarchák nem terveznek hosszú távon, és Orbán Viktor nem követi el még egyszer…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 15:26:42
@nu pagagyí:

Éppen fordítva... A komcsik alatt semmi nem épült 2002-2010 között, viszont számolatlan lapátolták ki külföldi strómanoknak a milliárdokat, pár száz milla kenőpénzért cserébe.
Alstom és Starbag nyúlta le a sok milliárd EU-s pénzt, ötszörös áron épült autópályákkal.
Eközben rommá adósították az országot, eladósították devizában az embereket, és hazánkat.
Megduplázták a munkanélküliségi rátát az Elkúrók !

Ráadásként pedig ellenzéki tüntetőket verettek beazonosíthatatlan karhatalmistákkal a demokraták, majd a rendőrkapitányt a hőstettért kitüntették.

Ennyit tudtatok meg a neveteket !
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 15:28:51
@s:

Engem csak az érdekel, hogy 2018-ban, mikor a kedvenc elkúróidat újra leszavazzuk, a színvonalat hova tudod még majd fejleszteni, ha már most ennyi agyad maradt 6 év nélkülözés után ?

Szóval tarts ki, és mutasd majd meg, a baloldali és liberális mentalitást a világnak 2018 után is !
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 15:34:43
@s:
Én tudom, hogy Rákosi apádtól milyen demokratikus megoldásokat lestél el, csak nem voltam benne biztos hogy le mered írni.. :DDD
Dunaújvárosban az emberek véleményt mondtak a „civakodó” baloldalról: sötét üzelmei ellenére – meg nem érdemelt – győzelemhez juttatták a Fideszt. Persze jobb most „civakodni”, mint 2018-ban. Más megközelítésben: tartottak ma egy „baloldali” előválasztást. (A parlamenti „előválasztást” az MSZP…..
Varánusz Ákos a mutyibirodalomban 2016.06.04 12:26:17
"Amikor indulsz a farkasok közé, ne báránybőr gúnyádba bújj! Viseld, ha kell a falka színeit, joguk van látni és nem érteni, álruhád alatt magadra engem öltesz, a pajzsod én vagyok." (via)   Hja, milyen igaza van a NerTrubadúrnak, jogunk van látni és nem érteni, vajon miért kapja bérleményének…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 14:03:57
@nincs_itt:

Már régóta mondom, egyből a harmadiknak kéne nyernie, mint az igazi demokráciákbak, és nem lenne gond.

Végre senkit nem zavarnának a számok, és a ballibek is kormányozhatnának.

Mert msáhogy már nincs esélyük.. :DDD
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 14:07:17
@Oxica:

Gyurcsány nem létezhet Orbán nélkül.
Gyurcsány egyetlen programja a féktelen gyűlölet, és a bosszú.
No nem azért mert elkúrta, és hazudott, hanem azért mert ez ki is derült.

Persze Orbán se létezne Gyurcsány nélkül. Orbán győzelmére Gyurcsány puszta hatalomvágya a garancia.

Konkrétan bárkit hamarabb ikszel be a választók java-része, mint az Elkúró idegbeteg Gyurcsány nevű majmot.
Nagyon helyesen.
A KARD Az egyetlen bajuk Sorossal 2016.06.04 21:18:21
Hallunk itt mindent. Háttérhatalom. Kommunista és egyben monopolkapitalista. Még a miniszterelnököt is "le akarta kenyerezni" az ösztöndíjával, de ő nem hagyja magát. Sőt, vissza is fizetik neki az ösztöndíjakat. Vagy nem. Megy itt a sorosozás, sőt lassan párhuzamosozásba csap át. Csak a lényeg…..
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 09:08:57
@Mob.:

A liberalizmus egy műszó. A jelenleg használt politikai értelmében legalábbis bizonyosan az.
A szó eredeti értelmében vett szabadság utáni vágy, minden ember sajátja, kivétel nélkül.

A liberalizmust jelen esetben semmi másra nem használják, csak arra, hogy megerőszakolják a demokráciát.
Hogy olyan dolgokat nyomjanak le a tömegek torkán, amit demokratikus keretek között soha senki nem tudna lenyomni.

A liberalizmus ilyenformán a demokrácia legnagyobb ellensége.
Amit nem tudnak lenyomni a tömegek torkán a "liberálisok", azt lenyomják a liberalizmusra, "szabadságra" hiavtkozva.

Tehát a liberalizmus köntösébe csomagolt verbális, politikai, és fizikai agresszióval erőltetik a ballibek az emberekre a marhaságaikat, a migráns imádattól, a multikultúrális Európán keresztül, a nemzetállamok megszüntetéséig, avagy éppen jelen esetben más véleményen levő emberek megsemmisítéséig.
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 10:55:53
@lombozódó:

Na ja.. Minden bizonnyal véres diktatúra van.

Ezt mutatja, aza tény, hogy nem az országgyűlési szavazáson harmadik helyzetet elért elkúrók összefogása kormányozza az országot.

A szólászsabadság meg annyira el van nyomva, hogy a címlapos blogok között 3-ban Soros seggét nyalják, 4-ben meg mélyszsegényeznek, a többi meg nem politika.

Azaz 100% ellenzéki (Soros által kontrolált) média nyilvánosság, kontra nulla százalák kormánypárti.

Valóban van véleménydiktatúra, de azt éppen a ballibek képviselik, és működtetik.
Ballib cenzúrázók réme 12 2016.06.06 10:58:29
@BircaHang Média szerkesztősége:

Hát ez tényleg röhejes...

Mást se tesznek a libsik, csak a sajá baromságaikat próbálják meg elnyomni a tömegek torkán.
Ha kell cenzúráznak (Merkel vs muszlim erőszak tevők), ha kell kormányokat fenyítenek be (most épp a Lengyelt), ha meg kell akkor nagyon aggódnak a demokráciáért, ahol 3-4%-ot se érik el egyébként.