Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöcsköszörű

17 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kossuth Lajos óta nem nyert senki akkora politikai csatát, mint az Együtt – igaz, ehhez meg kellett szűnnie a pártnak. Juhász Péter csodálatos interjút adott a 444-nek...
Szomorú látni, hogy a szocik és az állítólag korszakváltó zöldek a diktatúra fogaskerekei lettek. Ezzel nagyjából hiteltelenítették is saját kormányváltónak szánt üzeneteiket. A hír rövid, de mellbevágó: Karácsony Gergely és Szél Bernadett pártja Orbán haverjától, Garancsi Istvántól, valamint egy…..
Juhász Péter körül az elmúlt hónapokban elég forró volt a levegő a csepeli ügy kapcsán, a legfrissebb botránya viszont még a legelkötelezettebb hívei körében is kétkedésre kellene, hogy okot adjon. Ám a bőszen és joggal "vakkomondorozó" ballib értelmiség és politikai körök most hallgatnak, ami…..
Velkovics Vilmos a diáktüntetések után Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét látta vendégül az EchoTV -n. Kínos és fájdalmas a beszélgetésről készített videó: pökhendi és arrogáns hangvételű alázás folyik a stúdióban, amit a téma iránt érdeklődőként nézni is kényelmetlen. Sokan…..
Elindult a szerecsenmosdatás. Karácsony Gergely úgy próbálja magyarázni a faszozós hangfelvételt, mintha a beszélő áldozatot hozna a kormányváltásért. Valójában leleplezte önmagát: kiderült, hogy egy cinikus mandátumvadász. Ha valaki veszi a fáradságot és meghallgatja az MSZP-P…..
Nézem a Búking hirdetését, amelyben a fogyasztókat erősen megtévesztő állításként elhangzik, hogy akár/legtöbbször ingyen is lemondhatók a Búkingon foglalt szállások. A megtévesztés az "akár/legtöbbször" szóban keresendő. A látszat az, hogy ingyenesen lemondható, de valójában a fene tudja. Akkor meg…..
Úgy látszik, az MSZP miniszterelnök-jelöltje tényleg Orbán tanítványa. Tegnapi táblája, amellyel magának tartja fenn a jogot, hogy eldöntse, ki akar kormányváltást, és ki nem, egész egyszerűen vérlázító. Sikerült minden, elvileg szövetségre hívott pártot vérig sérteni és megalázni. Azon kívül,…..
Ha a szocialisták a progresszív adórendszerrel kapcsolatos gondolataikat próbálnák meg plakátkampány keretében megismertetni az emberekkel, Puzsér László Róbert azon borulna ki. Mert Puzsér most a Magyar Nemzetben borult ki arra, hogy a szocik gazdagok fizessenek című plakátkampánya túl populistára…..
pöcsköszörű 2017.03.23 14:14:51
Persze, van, aki az erdélyi sörbe öli a bánatát, de azért előremutatóbb lenne azzal foglalkoznunk, hogy egyre élhetetlenebb országban kényszerülünk eltűrni a hatalom cinizmusát. Nem véletlen, hogy maga Lázár János miniszter tartja legmagasabbra a zászlót a Csíki Sörért folytatott harcban, mert jól…..
1000 leütés A YouTube-on 2016.02.23 10:23:57
Március 15-től önálló youtube csatornával jelentkezem a blogom helyett, amelyben 2-3 perces, egy posztnyi hosszúságú videókban magyarázom majd a liberális konzervatív fordulat fontosságát mindannyiunk és az ország számára. Erősítjük a jelenlétünket az országban, hogy végre szakítani tudjunk a 20.…..
Folytatom sorozatomat. Elhatároztam és megelégeltem hitelesnek tűnő/hiteles emberek félrevezető és gyakran féligazságokat tartalmazó írásait. Hogy miért? Mert olvasod őket, mert hallgatsz rájuk, hiszen hitelesek. Formálják a véleményedet egy adott pénzügyi termékről vagy…..
Komoly bajban a gazdaság! A vezetőség és a politika össze-vissza kapkod, miközben egymásra mutogatva próbálják meg a felelőst "kinevezni". Mára a kormány elnöki rendelettel kötelezteaz állami szervezeteket és intézményeket hogy utalják át minden készpénz-megtakarításukat a…..
pöcsköszörű 2015.04.23 15:32:30
@Szarvas Norbert: kérésedre végigszenvedtem, egy szó újdonság nincs benne, közismert dolgok rettenetesen megírva. Kicsit többet kéne gondolkodni, meg többször átolvasni, esetleg írástudóval átnézetni
A brókerbotrány (Hungária, Quaestor, Buda-Cash) egy hatalmas lufi, amit valaki valamiért ki akart lyukasztani. Nehezen értelmezhető és elképzelhető, hogy a Fidesz által vezetett ország az elmúlt öt év unortodoxiájában nem tudta volna észrevenni a milliárdos csalásokat. Nem tudta…..
Mióta bedőlt a Quaestor, nem csak az derült ki, hogy még a Buda-Cash-nél és nagyobb kár van kilátásban: egyre dőlnek az információk mindenhonnan, hogy mennyi szálon kötődik a most bebukott brókercég a FIDESZ-hez. Hisz a cég vezetője, Tarsoly Csaba már 2010 előtt is együtt…..
pöcsköszörű 2015.03.11 20:52:32
@Fedor: bosszant az ilyen szintű igénytelenség.
pöcsköszörű 2015.03.11 22:38:40
@Fedor: elolvastam végül és fasza a poszt. sokkal nehezebb megírni egy ilyet, mint odafigyelni a helyesírásra. kalapemelés, hogy javítottad.
Három történet, három idegesítő állami túlterjeszkedés, ez volt az elmúlt pár nap mérlege. Mind más szempontból érdekes és tanulságos: bunkó rapper szívatása, civilek vegzálása, tévétársasággal folytatott egyezkedés. A Dopeman nevű alak sosem volt szimpi, nem ujjongtam…..
pöcsköszörű 2015.01.31 11:04:28
@Behajtó70: én azt érzem, hogy te egy igazi agyatlan barom vagy és szörnyű, hogy az így gondolkodók alkotják a mostani hatalom bázisát, rátok támaszkodva tudnak uralkodni rajtunk, normálisakon.
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
Érdekességeket keresel a skandi világból? Itt megtalálod őket... 1. Norvégiában található a világ legnagyobb jávorszarvas tenyészet. 2. A legnépszerűbb souvenir Svédországban, a gyakran tapasztalható "jávorszarvas átkelés" -re figyelmeztető tábla az utak mentén.…..
Orbán Viktor természeténél fogva közszereplő, így cselekedetei a köz javáért és a köz figyelmével mehetnek végbe. Orbán Ráhel papíron örökölte ezt a dolgot, természeténél fogva nem szabadna közszereplőnek lennie, nem szabadna a vadkapitalista média áldozatává válnia.…..
Egészen elképesztő sztori tegnapról. Ami csak a levélíróval való levelezésből derült ki: a Keletiben szállt fel, a jegye Kelenföldtől szólt, mert van BKK-bérlete (csatolta is, érvényes). Egyből jött a kalauz, aki inkább hitt a kütyüjének, mint bármi másnak, többek közt a…..
pöcsköszörű 2014.12.11 19:14:59
A cáptatámadás érdekes dolog: sokan rettegnek a halálos fogsoroktól, de a matematika könyörtelenül cáfol minden cápás horrofilmet: évente összesen kb. 70-80 cápatámadás történik világszerte, és ebből csak tíz végződik halállal. Számolja ki mindenki magának, vajon mégis…..
1000 leütés Nyári szünet 2014.06.13 13:07:33
Barátaim, Olvasóim! A blog és a blogger nyári szünetre vonul, találkozunk augusztus végén, ha még él majd nemzet e hazán. Üdv, HaFr..
2014-ben nagyon fontos lépést tett a kormány az öngondoskodásra való bátorítás irányába, amikor ugyan korlátozottan, de visszahozta az adójóváírásokat Magyarország egyik legkedveltebb megtakarítási formájához. Az öngondoskodás nagyon fontos dolog, pláne ha a nyugdíjunkról…..
Kedves olvasóimnak: A blog.hu és az Index nekem nagyon nagylelkű, nagyvonalú, szeretett vendéglátóm és partnerem a blog megszületésének pillanatától, nagyon sokat köszönhetek nekik nagyon sok szempontból -- az Index új dizájnjával azonban a blogszférára új policy is…..
pöcsköszörű 2014.03.16 21:13:22
@sixx: én se értem. töredékére zuhan a blogok olvasottsága. nem feltételezek én semmiféle politikai befolyást, de az tuti, hogy az eddig jól menő közéleti blogoknak, melyek eddig a ketrecben pl. jó magasan voltak, nagyjából reszeltek. miért nem lehet legalább egy kisebb ketrecet megtartani? százeres különbség lehet a PI-ben.
pöcsköszörű 2014.03.16 21:41:56
@sixx: persze ezt én értem, csak azon csodálkozom, hogy az index lemond azokról a provakatív címekkel elért 10 ezrekről. Persze ha a Mindeközben hoz annyit, mint annó a ketrec, akkor világos.

De a csalódott bloggereket is megértem, sokkal kevesebben fogják őket olvasni a régi ketrec nélkül. Ahogy nézem, lentről, az új helyről siralmasak a számok, legalábbis amik most kinn vannak már régóta a címlapon, én is sírnék.
pöcsköszörű 2014.03.16 22:08:05
@sixx: szerintem másról beszélünk. full respect a szerkesztőknek, megvan a bizalom. csak úgy érzem, hogy sok jó blog zuhan most majd nagyot olvasottságban és már hallom, hogy többen abba akarják hagyni. tényleg nem lehet vmi áthidaló megoldást találni, hogy a legfaszább közéleti közösségi tartalom feljebb is megjelenjen valahol?
A KARD Felszabadulásunk ünnepe 2014.03.14 18:00:00
Azért az nehezen bocsátom meg a fidesznek, hogy a választásokat nem április 4-re időzítették. Jó jó, tudom, hogy az nem vasárnapra esik, de kérdem én félszegen: ebben az országban? Ha Viktor úgy akarta volna, április 4 igenis vasárnapra esett volna, és akkor spontán…..
Újabb komoly járatritkításba kezdett a magyar piacon a legnagyobb európai fapados légitársaság. A Ryanair szinte menekülőre vette a figurát. Jövő nyáron a Wizz Air túlsúlya nyomasztóvá válik Ferihegyen, nyolc gépük lesz itteni bázisukon, a Ryanair pedig a jelenlegi három…..