Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt)

0 bejegyzést írt és 598 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minimális erőfeszítéssel megelőzhető, hogy csak a világ másik felén javítható mobiltelefont vásároljunk. Napalm megoldása teljesen humánus, az eladóknak sem fáj, a vásárlók viszont több havi bosszankodást megspórolhatnak: Egy mobiltelefon gyártó technikai…..
Gabriella majdnem összeütközött a Csigajogsi egyik oktatójával, amikor az nem akart elsőbbséget adni neki a XVI. kerületben. Ezután a fickó bosszúból feszkózni kezdett, bevágott elé, befékezgetett: Tisztelt Csigajogsi Autósiskola, Ma este "érdekes" tapasztalatot szereztem (kb.…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.12.13 20:49:10
@vén szivar: Biztos lehetsz benne, hogy utnad megyek. Az ilyen sötét parasztokat kell kiirtani.
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.12.12 20:06:49
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.12.12 20:43:58
@igazságos: hát nézd, idén Gambiában és Fuerteventurán sem hallottunk magyar szót. Bízok benne, hogy 2014 májusában Seychellesen sem fogunk hallani:)
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.12.13 06:58:47
@igazságos: Baxus... Hát akkor nekünk biza télleg kampeca van:))))
Krisztiánt ingatlanfotósként különösen rosszul értinti, hogy képeit az egyik lakás tulajdonosa egy másik ingatlanos oldara is felrakta, annak ellenére, hogy legalább 3 logóval vízjelezve voltak. Az Apród.hu névtelen munkatársait ez nem hatotta meg, mert szerintük hivatalos…..
Naiv ügyfelet a Vodafone hívta fel azzal, hogy ugyan kössön már hűségnyilatkozatot kipróbálásra rendelt mobilnetére. Aztán amikor beleegyezett, kiderült, hogy majd csak karácsonykor kaphat, ha személyesen bemegy szerződni. Mintha ez az ő érdeke lenne: Vodafone-nál vettem…..
Annyian annyiféleképp leírták, lerajzolták és filmre vitték, hogy miért jobb egy városnak, ha nem mindenki autóval jár - de ennél látványosabban talán még soha. A legszebb váltás, ahol a sofőrök alól eltűnnek az autók és egyszeriben láthatóvá válik, hányan foglalunk el…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.11.20 14:17:52
@Trollmagnet: Gondolom Neked sincs pénzed, hogy megfizesd az autót, így lefaszozol mindenkit, akinek jobban megy Nálad. És igen, külföldön nem mindig bérlek autót, Amsterdamban pl. használoma tömegközlekedést. Ott van. Ez itt egy hulladék, nem tömegközlekedés. Bunkó ellenőrökkel, gyökér sofőrökkel. Emberi fogyasztásra alkalmatlan.
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.11.20 14:19:29
@Zotya: Ma amikor 500 forintért elvágják a torkod? Szép lenne tablettel, notebokkal grasszálni egy buszon. Javaslom, próbáld ki a 95-ös buszt sötétedés után.:)
Naiv ügyfél egyik reggel arra eszmélt, hogy 1270 forintért kapott egy vírusírtó-frissítést a telefonjára, amit meg sem rendelt. A bátran a mobileinfo.cc domain mögé bújó mobilszámlázó Dimoco szerint az amúgy ingyenes androidos NQ vírusírtó fizetős része aktiválódott a…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.11.06 06:53:42
@Kellemes Zérókomponista: Linux és Blackberry:) De tisztelem aki linuxot és winfost használ. Ők a bátrak. Vagy ostobák? :)))
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.11.06 06:54:43
@Ulbert István [Biyadhoo]: Korán reggel..
-linux
+androidot
Erika is megtapasztalhatta, hogy aki a Vatera köreiben vásárol, az kizárólag csak magára számíthat, ha csalókkal találkozik, őket a téma nem izgatja. Az eBay ezzel szemben visszaveheti a PayPalen keresztül fizetett termékek árát, ha például az nem érkezik meg, vagy kiderül, hogy…..
Múltkor a felhasználók nevét variálták át, most megérkeztek a fantomtartozások hozzájuk is. Naiv ügyfélnek egy 2,5 évvel ezelőtti tranzakció után kellene 120 forintot befizetnie, amire válaszul postai úton követeli tőlük a számlát: Megint szívatja az ügyfeleit az…..
Naiv ügyfél most először találkozott kamu parfümmel a magyar interneten, és egyúttal azt is megtudta, hogy a garancia csak a bontatlan termékekre vonatkozik. Azt meg hogy? Én hosszú-hosszú évek óta a netről rendelem a parfümöket magamnak és a családomnak is, ezidáig nagy…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.10.09 10:25:17
@kultúrpesszimista: Kínaiaknál partfümöt? LOL Van ám eszed.... Persze van akinek mindegy mit fúj magára....
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.10.09 10:28:21
@FDToth: Ez pontosan így van. A hamisítványoknak az egyik legnagyobb baja, hogy pillanatok alatt elillan, és persze az illat sem ugyanaz. Én pl. Citilife pontokból szoktam bevásárolni a Douglasban. És mostanában inkább EDP-t.
Attila nem azon lepődött meg, hogy vírusos volt a gép a Minicopy Baross utcai üzletében, hanem hogy a hátul levő kolléga szerint reggel óta ilyen az összes gép, de nem csináltak velük semmit, illetve hogy egyáltalán nyitva voltak: 2013. október 2-án bementem a Minicopy nevet…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.10.02 20:50:39
@Hartmy: Igen, én is írigy vagyok, amikor látok egy igazi angol könyvtárat...De sajnos a 70m2 en nem fér el. Így lettünk mi is ekönyv fanok. Fenn van a serveren pár ezer darab, letöltöm olvasom. Mondjuk én kifejezetten szeretem.
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.10.02 20:59:42
@igi1: Engem már az is megnyugtat, hogy pl. egy skype nem nyitogat a gépemen mindenféle portokat a megkérdezésem nélkül. A winfosra felraksz egy MS progit, - túl azon, hogy billg*ci onnatól látja az összes eszközödet, és tudja nyitogatni a pohártartódat ha akarja - a software elkezd magának automatikusan portokat nyitogatni, és ha a routereden zseniális módon be van kapcsolva az UPNP -márpedig alapból a legtöbben be van - , akkor már nyitottál is ablakot a világra...
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.10.03 06:56:22
@Rosszindulatú Vászka: Igen,ez a baj. Jön a Selena_GOmez_nude.jpg.exe és ömlik a pofájából a nyál, ahogy nyomja a nagy yes gombot.:)))) Az érem másik oldala: becsüljük meg őket, mert előbb-utóbb úgyis hívnak egy szakembert, ha már végleg minden meghalt:))))
Naiv ügyfél betalált egy egynapos HTC One telefont, amit másfél hónappal később le is tiltottak, merthogy az eredeti tulajdonos igazából részletre vette, amit aztán sosem fizetett. A garancialevél mellé természetesen nem kapta meg a számlát. Az eladó egészen addig tagadott…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.09.05 13:45:32
@Országúti Ninja: Ez működhet. Nem nagyon szokott átmennia tiltás a másik hálózatba. Annyira nem szertik egymást:)))
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.09.05 13:53:22
@(Nemzeti Takarékszövetkezet) THY Rokk *n* Troller: Igen erről beszélünk. De sok esetben nem tiltja akét konkurrens, mert tudják, hogy felbukkan a teló nagy valószínűséggel valamelyiküknél:))) És igen, az IMEI cserét mondom én is:))) Egyszerűbb és olcsóbb mint pereskedni:))
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.09.05 13:54:29
@Cseber Lajos: Ha lenne adásvételije, akkor nem is tilthatná le.
Clint Eastwoodi módszerekkel dolgoznak a vendégeket tolvaj bandának tartó Lívia Vendégházban. A szekrények le vannak lakatolva, a látogató nőket kidobták, miután lekurvázták őket, és végig lopással gyanúsítgatták őket. Előre kérték a pénzt, majd amikor nem kapták meg, egy…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.09.02 22:06:37
Indulás előtt negyedórával bezárták a Wizzair milánói járatának ajtaját, és közölték naiv ügyféllel, hogy másnap új jegy megváltása után utazhatnak legközelebb. Másnap érdekes módon 10 perccel később zárták be a gép ajtaját, és aznap senkit nem hagytak…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.08.29 22:35:22
@Poszt-O-Ló: Lehet :) SZóval a poszt-toló simán hülye, mert nem jelent meg időben, a Wizz meg egy ősi román cég, depláne még gusztustalanul drága is. Csak végszükség esetén utazunk velük. De majd most jön a szólium airways. Egészséges verseny lesz: melyikük tudja a rosszabb szolgáltatást nyújtani:))))))
WatchFun aukcióját szó nélkül törölték, mert az eladásra kínált karóra 13 éves számláján látszódtak az eredeti üzlet adatai: Talán nem túl nagy probléma az enyém, de évek óta kellemesen szórakozom a vatera (www.vatera.hu) oldalain történő eladásokkal,…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.08.27 14:26:38
@atörökk: Ódehogynem. Ott is futnak néha az árusok, amikor rendőr bácsi megjelenik:)
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.08.27 14:30:26
@atörökk: Jesszus...Te tényleg ennyire ostoba vagy, hogy egy nyaralóhelyet hasonlítasz össze egy online piactérrel? Jajjjjj
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.08.27 14:38:35
@atörökk: Deeeeeeee. Mennyit tol az allegroup a zsebedbe kicsi csíra?
Naiv ügyfélnek felárral kellett újrafoglalnia a repülőjegyét, mert hiába utalta át a pénzt, a Budavár Toursnak nem sikerült elsőre rögzítenie: Remélem sikerül ezt is bele tenni, tanulságos, hogy sose vegyél repjegyet online a BUDAVAR TOURS-on keresztül mert majd 420 euród…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.08.26 06:36:05
@t0m973: Aztán melyik szigeten voltál? Tenerifén vagy Gran Canarian?
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.08.26 06:39:26
@lordjim: Vesztettél.:)) Vettem két jegyet CRL-FUE kerek 180 ért:))))
Naiv ügyfél hite kicsit megingott a kuponos vásárlásban, miután egyedül az ő termékét nem sikerült kiszállatania a bizalomgerjesztő nevű mindenkishopja.hu boltnak: 2.5 hónapja vettem az akcion.hu egy kuponjával valamit a mindenkishopja.hu webáruháztól. Tökmindegy mit, árulnak…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.08.14 06:35:55
Azt lehet tudni, hogy milyen célra találták ki a Visa Electron kártyáját? Régen interneten nem lehetett vele vásárolni, most meg autót nem lehet ilyennel bérelni. Naiv ügyfél se Electronnal, se kápéban nem fizethette ki az Avis 200 eurós biztosítékát, tehát nem adták oda neki az…..
Naiv ügyfél 96 ezer forintos előleget bukott be a fonyódi Balaton Hotelben. Állítólag azért adták ki a szobájukat másnak, mert nem jelezték az előleg megfizetése után, hogy mennének. WTF? Kérem jelentkezzenek a Fonyódi Rendőrkapitányságon azok, akik a fonyódi Balaton…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.08.10 23:00:17
@atörökk: Valóban. Fuerteventure elég lepukkant. Apropó, tudod hol van?:)))
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.08.10 23:07:28
@atörökk: Voltál katona? Akkor tudhatnád mi az elnézés...... Amikor beakasztasz hátulról a kecskének, és elnézel a szarvai között. Na az az elnézés. Majd iszok egy italt szeptemberben az egészségedre....
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.08.10 23:11:03
@atörökk: No para. Rólad tudod mi jut eszembe? A régi klasszikus: vadász, vadász....
A Homár fennállásának 8 éve alatt nem tapasztalt még olyat, hogy egy gyártó felelősséget érezzen partnerszervizének működéséért. Úgyhogy nagy örömmel vettük, hogy az Indesitnél nyomozást indítottak a lehúzós márkaszerviz ügyében, ahol 7000 forintért mondták meg, hogy…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.07.24 10:39:48
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.07.24 10:51:41
Levente összes készülékén felmondta a biztosítást a Vodafone-nal (és a T-Mobillal) szerződött Ace European Group Ltd, miután egy taxiban eltűnt az iPhone-ja. Csere nincs, mert nem "igazi" lopás történt, a havi 22000 ezer forintos csomag maradt (benne a felmondott biztosítás…..
Ildikóék előre kifizették a szállásukat, nyilván ezért történhetett meg, hogy a megbeszélt konstrukció helyett a tulajdonos kiadta a másik szobájukat, amíg fürödni voltak délután. A főnök este 7-kor felajánlotta, hogy visszaadja a pénzt és mehetnek máshova, ha nem tetszik a…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.07.09 17:25:33
@Dr Jozef Vengloš: Az se' rossz:))) Hajrá.
A Wizzair ügyfélszolgálata szerint rendben van, ha naiv utas feladott böröndjéből szó nélkül kilopták a kiskését. Merthogy az fegyvernek látszó tárgy, és semmi ilyen nem vihető repülőgépre. A Wizzairrel utaztam, miközben a feladott bőröndömből (nem a…..
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.06.21 11:03:45
@Országúti Ninja: Valóban minden be van kamerázva. A gép rakterében nyitogatják a poggyászokat, máshol nem tudják. Ott ugyanis nincs kamera. Ha jól emlékszem az egyik légitársaság el is kezdte bekamerázni a poggyászterét a gépeinek, meg is buktak a rakodók.
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.06.21 11:05:02
@Rejtélyes: Ez igaz. Ugyanakkor szomorú, hogy a reptér nem tud rendet csinálni, és nekem kerül plusz pénzembe, hogy a reptéri dolgozok ne tudjanak lopni a csomagomból....
Ulbert István [Biyadhoo] (törölt) 2013.06.21 11:14:47
@nandika68: A megoldás jó, csak erősen pénztárca és járatfüggő:)
Zsófi az Auchan 15. születésnapjára hirdetett 15%-os kedvezménnyel vásárolt volna iPadet ingyenhitelre, amire az áruház saját bankja szerint nem jogosult. Még indokot sem közöltek, hogy miért. Az ügyintéző szerint általában ez szokott történni: Az Auchan áruházakban…..