Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vale72

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap a sorozatfüggők napja, nem voltunk rest és megszámoltuk: az ország nagy részében elérhető csatornák összesen 57 sorozatot kínálnak nekünk reggel 7-től hajnalig. A TV2 Sliders ismétléssel nyit 11:30-kor, rögvest két epizódot is kapunk a "dimenzióugró"…..
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
vale72 2007.01.20 13:25:29
Subba Boldog új szextendőt! 2007.01.18 16:59:00
Csiszár Jenő soha nem volt a Subba szíve csücske, ugyanakkor mi is valljuk, hogy van, ami annyira rossz, hogy az már jó...
vale72 2007.01.18 18:14:52
A TV2 programigazgatójától szeretném megtudni így, a nagyvilág előtt, hogy hány német filmjük van még a polcon? Mert ma estére is jutott egy, 20:10-től kapjuk az Álomhotel: Thaiföld címűt, és máris rettegünk tőle. Mondjuk adnak majd egy angol vígjátékot is 00:45-től,…..
w Maci volt II. 2007.01.18 07:00:00
Ledöntötték Wass Albert szobrát Solymáron. Kényelmes megoldás, hogy a MAGUKFAJTÁK tették, úgyhogy aki inkább a maga kis zsákvilágát ápolná ma, az ne olvasson tovább. Az se, aki hős cheguevarista felkelőket sejdít a bűncselekmény mögött, és titkon örvendezik; utóbbi viszont…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
Végre van valami érdekes hírünk a szerencsétlen Megatáncról! A zsűri egyik, mellesleg elvileg házaséletet élő tagja, hát hogy is mondjuk, meglehetősen bővérű. Forrásaink szerint konkrétan képtelen úgy megjelenni nagyobb társaságban, hogy ne kezdjen el egyből "nagyon…..
w Maci volt 2007.01.16 20:27:00
Abbahagyhatjuk a találgatást, Kósa Lajos tiszta vizet öntött a pohárba. Az új jobboldali pártról szóló igényes publicisztikát nem más helyezte el a Magyar Nemzetben, mint Gyurcsány Ferenc. Napnál világosabb. Horváth Zsolt tehát se nem Orbán titkárnője, se nem Simicska…..
comment:com Fütyi a tévében 2007.01.15 10:51:00
Mindenkinek van egy álma, én speciel kukásautót akartam vezetni gyermekként, később régész akartam lenni, majd pornószínész, végül a családom legnagyobb megkönnyebbülésére más pályát választottam, most meg késő sírni az elszalasztott lehetőségek miatt. Fütyi, a Budapest…..
Hétfő van, és ha az embernek a meló még nem vette el az életkedvét, akkor a tévék műsora mindent megtesz ennek érdekében, mással nemigen magyarázható, hogy a TV2 Irigy Hónaljmirigyet (20:10) ismétel és Mi kérünk elnézést című kabarét (22:15), amiben pont az a…..
Hát mit is mondjunk. Tibi bácsi kedvéért Attila Batmannek öltözik egy olyan korban, amikor még bármit, bárhogy lehetett reklámozni a tévében...
Azt hittem a héten lesz Fábry-só, de nem, ma a Jó reggelt Vietnam!-on szórakozhatunk és a hiperidétlen Robin Williamsen. Mondjuk ebben a filmben kevesebbet idétlenkedik, inkább igazmond a háborúról és szerelmes (RTL, 21:15). A TV2 a sokkal versenyképtelenebb A…..
Subba Fejlődik a Tv2! 2007.01.11 12:08:00
Úgy tűnik, hogy a Megatánc borzasztó bukása után megjött a Tv2 jobbik esze. Ahogy azt megjósoltuk, tavasszal neki fognak futni a celebek jégtáncoltatásának. A csúszkálók között ott lesz Rubint Réka, Nagy Feró, Damu Roland és Bíró Ica, valamint ha jól értjük, Patriícia…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
comment:com Válaszolt a Viasat 2007.01.11 09:12:00
Több lelkes commentelő szeretné karón látni a Viasat prorgamigazgatójának a fejét, mert az ünnepek alatt leadott 5 kés/alatt epizódot nem követte a többi, miközben be lett lengetve, hogy tavasszal jön a 4. évad is (megjegyzem, dicséretesen hamar az amerikai vetítés után). Kérem…..
A Subba már korábban is kiállt az érdekes ízlésű szexuális kisebbségek mellett, mivel őszintén hisszük, hogy a sok és különböző dugás nem csak az egyén, hanem a Nemzet javára is válik. Ezért is ajánljuk jó szívvel most szombatra a "hatalmas és a maga nemében teljesen…..
Esküszünk, hogy most egy időre leállunk a jobbnál jobb Szomszédok-darabok előrángatásával, befejezésként viszont most bemutatnánk az aduászt. Egy csomóan a hülye bagázsból elmennek a DISCO-ba, ahol rövd tiltakozás után maga Etus is ropni kezdi a lemezlovas zenéjére. Mert egy…..
comment:com Ilonadrága 2007.01.08 16:00:00
Lehet hámozni a celofánt a videókazikról, mert a TCM-en tombolda lesz ma. 21-től folyamatosan Elvis Presley-filmek fognak menni, Börtönrock, Viva Las Vegas, az Elvis turnén című dokfilm és a Vidám lány. A dokfilm remélem igazi csemege lesz, a többi, meg a többi, nem kell…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
Mindjárt vége a hétvégének, vasárnap este a nyugodt punnyadásé, ehhez próbálunk agyzsibbasztó műsorokat ajánlani, aztán le ne essen a sörösüveg a hálós atlétás hasról. A TV2 ma estére Vasálarcost kínál nekünk, ami tulajdonképpen lehetett volna akár még kurva jó film…..
Ejj így megszívatni egy csajszit tök lovagiatlan dolog is lehetne, de annak ellenére, hogy Horváth Anita - a Miss Bikini World győztese - tényleg nem semmi bige, nagyon megérdemelte, hogy Jenő tövig égette, mint a csillagszórót. Jenőt mostmár Csiszárról nyugodtan át lehet…..
w Naplopók és burzsoák 2007.01.05 12:00:00
Vagyonvizsgálat, hurrá! Na és a szőlőbányát miből vetted, nagyszájú gyerek? A pártba férkőzött köztörvényes elemek elleni küzdelemről.    ..
Figyelem, nagyon meg nem erősített információk következnek, ez már tényleg olyan, hogy ismerünk valakit, aki ismeri azt a madarat, akinek az unokaöccse az csiripelte. Nos, több, meg nem erősített forrásból már régebben úgy értesültünk, hogy Zalatnay Cini kemény béralku után 30…..