Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyurma99

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudtunk megbirkózni a győzelmi kényszerrel, mondta a magyar szövetségi kapitány az osztrákok elleni 0-6 után. Az ellenfél mestere szerint az első gól nagyon jókor jött. Lars Bergström osztrák szövetségi kapitány: "Ha egy csapat 3-szor veszít sorozatban, nem könnyű a…..
Ez a fajta szurkolás, és ez a légkör, amit a magyar drukkerek teremtettek, a legjobb promóció a 2014-es világbajnokság megrendezésére beadott pályázathoz – jelentette ki Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár a 0-9-es magyar–kanadai meccs után. Az MTI jóvoltából azon melegében…..
A magyar válogatott újra és újra tudja fokozni: a norvégok elleni második mérkőzést úgy nyertük 3 góllal, végső soron simán, hogy az ellenfél csak az első három percben tűnt jobbnak. Két nap alatt kétszer vertük meg a legutóbbi A csoportos világbajnokság nyolcadik…..
Az Alba Volán SC javasolja Székesfehérvár önkormányzatának, hogy a városi jégcsarnokot ifjabb Ocskay Gáborról nevezzék el, jelentette be az MTI tudósítása szerint a klub társelnöke azon a sajtótájékoztatón, amelyen részt vett id. Ocskay Gábor is.A 34 éves korában, szerdára…..
gyurma99 2009.03.25 17:20:03
@banyszi:
szerintem a fekete póló túlzás lenne. A 19-es szám viselése jó ötlet, vagy legalább egy fekete szalag...
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
gyurma99 2009.03.25 16:59:39
@Bubba999:
A svájci árakról nagy átlagban.
10-es karton sör boltban: 20 chf
Üveg bor boltban: 8 chf
Kebab: 10-12 chf
Vendéglőben átlagos főétel: 30 chf.

Rendezvényeken a korsó sör 5 chf, pohár bor kb 3-4 chf lehet. Sült kolbász 8-10 chf.

Rövidet meg otthonról kell hozni belsö zsebben, lapos üvegben...
svájci élmények Evian március 2008.03.30 19:02:16
Lausanne-ból hajóval mentünk át Evian-ba, Franacia részre. 30 SFr a jegy. Utolsó pillanatban értünk a kikötőbe. Már épp elhúzták a feljáró hidat, de látták hogy jövünk és visszatette a matróz. Jegyet fent vettünk a hajón.Evian egy nyugodt kisváros. Van pár szálloda, az…..
Szombat reggel indultunk el kocsival Montreax-ba. Eredetileg vonattal akartunk menni Montreaux-ból Interlaken-be. Golden Pass kiránduló panoráma vonat indul ezen a vonalon. Az út vonattal 3 órűs és 99 SFr a teljes árú retur jegy. Kocsival is lehet követni ugyanezt az útvonalat a hegyek…..