Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kószapocok24

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
Kószapocok24 2019.09.28 18:09:27
@verkli: Köszi a linket... (legelső hallásra olyan Imagine Dragons-os volt, amíg meg nem hallottam, hogy csaj énekel benne...)
... és tényleg mindent vitt az a jelenet! Azok az arckifejezések Andinál is és Rajminál is... Ááá, azt nem lehetett megjátszani! :)))
Kószapocok24 2019.09.28 19:04:46
@Berborosz: Ez tetszik! ... Tibi a modern kori Túri Dani... a paraszt Don Juan! :))) vajon mikor hullik sárba az "arany" ?
Úúú deszééép - csodálkoznak rá a kúrós odura. Pezsi és buja fények, minden ami kell egy ilyen szexbarlangba, tisztára mint egy mátészalkai wellness részleg. Mély gondolatok, Nia tart továbbra is attól, hogy Gábor többet érez, mit sem törődve a műsor alaptematikájával. Bele is kezdenek a huncut…..
Kószapocok24 2019.09.14 18:31:05
@Chuck Νorris: a kis patesz csak egy pillanatra látszik... pont a Helga feneke mögött... a sziklák előtt a pálmafa alatt ugrándozik el az üvegfalnál... :D (Ne a Helga fenekét nézd, hanem a háttérben a pálmafa tövét! )