Regisztráció Blogot indítok
Adatok
életstílus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Design Pumpa "Minges" váza (2004.) 2008.07.25 10:05:00
Fredrikson Stallard "Ming" névre hallgató vázája a magas és az alacsony kultúra, valamint a precizitás és a tömegtermelés házasságából született. Anyaga porcelán, némi PVC bevonattal díszítve... Az ellentmondásokkal terhelt elmélet manifesztációja limitált, 500…..
Te is kiváncsi vagy mennyi kalóriát égethetsz el különböző sport és egyébb tevékenységekkel? Olvasd tovább és megtudhatod.:) 1500 kcal:   - 4x25 perc futás   -3x1 óra tenisz   -3 óra tánc   -4x30 perc úszás   30…..
A legutólsó bejegyzésem óta történt egy jó pár változás, főleg a honlapommal kapcsolatban.Mielőtt olvasnád a mai bejegyzésemet, kérlek lépj be a honlapom nyitóoldalán (http://www.ujkorklub.shp.hu) az azonosítóddal és a jelszavaddal. Ha eddig még nem regisztráltál,…..
The White List Bevezető 2008.07.20 16:45:00
Sokáig gondolkodtam, milyen témában indítsak blogot.Aztán rájöttem......minden ember a boldogságra törekszik. Hát induljunk ki ebből. De mitől lesz boldog az ember?Szerintem a boldogság belülről fakad, függetlenül attól, mi zajlik körülöttünk. Az alapvető probléma az, hogy az…..
Nagyon sokszor hallani, és nagyon fontos is, hogy figyeljünk oda a megelőzésre. Igen ám, de ez - ne az oltásokat jelentse, amelyek hazavágják az immunrendszert, megbetegítik a szervezetet, - ne a félelmet keltő és drága vizsgálatokat jelentse, mert amitől félünk azt bevonzzuk az…..
A brand-tudatos életformát az alapoknál kell elkezdeni. Az ötletes, visszafogottan elmebeteg termékeken dolgozó Atypyk is erre az igazságra építve hozta létre a "Tanuld meg az alapokat" alcímmel ellátott Branded kirakót, amin a legkissebbek is elsajátíthatják a korszerű…..