Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veresmanó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Lánczi András a kommunista ideológiai folyóirat egykori szerkesztője,  a féltudású magyar értelmiség tipikus képviselője,  aki egész életében semmi értékelhetőt nem produkált, és egy elfogadhatatlan módszerekkel operáló szervezet vezető munkatársaként szolgálta a hatalmat.    Tehát…..
veresmanó 2016.05.20 06:30:01
@Mister Gumpy: Ez csak azt mutatja, hogy kézivezérlésre lett állítva. De legalább nyíltan, hogy mindenki lássa, és ne legyenek találgatások.
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
veresmanó 2016.05.08 19:54:04
@balo83: Mindenképp érdemes számolni a magyar tudományos- és közélet kiemelkedő személyiségeivel; pl. Huszár Ágnessel, Jakab Attilával és Magyar Fruzsinával, akik már a korábbi tárgyaláson is ott voltak.
veresmanó 2016.05.09 13:04:41
@balo83: Remélem Magyarország egyik legígéretesebb újmédiahuszár vigilante-je is feljön majd Szegedről. Marton Kristóf Ernőnek természetesen semmi köze a jhnnsclvn bloghoz meg a szegedi bennfentesekhez, csak véletlen valakinek hasonló stílusban meg nickneveken sikerült írogatnia oda is.