Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ildsisy.blog.hu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint a latinnal való szójátékot. Nem az ördögtől való az, feltéve ha értő kezekbe kerül. Rövid leszek: a Heti Válasz Geszti Péterrel interjút készített, s a címlapra ezt a címet adta: GESZTI HUNGARORUM. Mi ez, mit jelent, és miért tetszik ez az egész nekem?A játékos cím…..
Szeretettel üdvözlök mindenkit, aki erre tévedt és meg akarja valósítani az álmait!!! Magamról annyit, hogy egyetemista vagyok és mellette félállásban dolgozom. Szóval megtanultam értékelni minden egyes forintot. A magam lábára álltam. Persze, ez most már egyszerűen hangzik,…..
minden ami eszembe jut ökörség 2007.05.20 11:16:00
hello mindenkinek!!olyan jó h végre van blogom és leírhatom az érzéseim és kiadhatok magamból mindent ami bennem van!!! azért nem adtam értelmesebb nevet a blogomnak mert télleg így lesz..ami eszembe jut azt leírom!!!! kicsit zakkant vagyok de azért normális...néha :P:P ..
ildsisy.blog.hu 2008.05.04 12:07:14
Mivel is kezdődhetne a mai bejegyzés, ha nem az Anyák napi köszöntővel! Összeállítottam a saját köszöntőmet, ha tetszik, tovább küldheted édesanyádnak. Ide kattintva találod: -Anyák napjára S mivel nem szeretném megtörni a mai nap hangulatát, a mai üzenetek…..
ildsisy.blog.hu 2008.05.04 12:00:58
Könnycseppek Nincs semmi bajom 2007.08.19 19:00:00
Hatvanadjára lett megkérdezve, hogy mi bajom van. Tulajdonképpen semmi (nyomja az időjós a fejem) - de ezekkel a szuggesztív gondolatokkal igyekszik mindenki elültetni, hogy valami bajom van. Hatvanadik 'Nincs semmi bajom' válasz után kérdező fél megsértődik, hogy nincs semmi…..
Csupa jó hírrel jelentkezik a bloghíradó: hosszú hónapok kemény munkája után új pályára állt az Inda és az Index telefon- és chatszolgáltatása, az Indafon. Bár a szolgáltatás alapja továbbra is az ingyenes, vagy nagyon olcsó telefonálás és SMS-küldés, illetve chatelés…..
ildsisy.blog.hu 2008.04.13 20:51:00
A Segítségblog ma három poszttal frissült. Az elsőből azt tudhatják meg a blog.hu-s bloggerek, hogy hogyan lehet videót ágyazni a bejegyzésbe. A második poszt azoknak lesz segítség, akik rovatokat szeretnének létrehozni blogjukon, de eddig nem tudták, hogyan kell. A mostani harmadik…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
(Nagyon béta.) Általános tagek <blh:head_required /> Az oldal HTML fejléce, minden template ezzel kezdődik. A <head> tagbe illesztendő egyéb tagek ezután következhetnek. <blh:body_required />Fejléc lezárása és oldaltörzs megnyitása.<blh:skinbase /> Az aktuális…..