Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tima84

69 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tima Világa Winter wishlist 2022 2022.12.05 12:03:30
 ..
Tima Világa Winter wishlist 2021.11.19 21:06:37
  A leg régebbi vágyam! Nagyon sokat használok csiszolót, de még az ősrégi agyon hajszolt kis kézi bigyót ..
Jelentkezéshez katt a képre! Dezodor és tusfürdő Elő-Teszt  250 terméktesztelő segít nekünk Magyarországról tesztelni, és a tapasztalataikat megosztani az dezodorról és tusfürdőről. Mivel a termékek nem márkázottak, így teljes mértékben a saját termék-tapasztalataidra tudsz koncentrálni. Te vagy…..
Tima Világa Nekem ÚJDONSÁG Revox 2021.01.21 13:10:39
Nekem abszolút újdonság ez a márka, pedig már pár éve kapható nálunk is a Revuele márka termékei. Amit érdemes tudni róluk 2009 óta vannak a piacon, a termékek többségét Franciaországban gyártják, és legfontosabb nem végeznek állat kísérleteket.  Elvileg kapható Dm-ben Müllerben, ami azért egy…..
Hát igen, 2020 érdekes, és nagyon szokatlan dolgokat hozott számunkra. Azt hiszem ez a vírushelyzet mindenkit alaposan megvisel/megviselt. Én konkrétan a depi irányában haladtam, minden rutinom szépen elmaradt aminek sajnos meg is lett az eredménye, hát igen ilyenkor bizonyosodik csak be igazán, aki…..
Nem gondoltam volna amikor megvettem (na jó a Szerelmem vette), hogy erről bejegyzés fog születni. A lényeg a lényeg, észrevettem, hogy egyre szárazabb a bőröm a lábamon, soha nem fordítottam rá nagyobb figyelmet nagyon ritkán bekentem testápolóval. Drága Édesanya a kávézaccos radírozásra esküdött,…..
Aki pánikbeteg tudja, próbálunk minden egyes szalmaszálba kapaszkodni, hogy élhetőbbé, jobbá tegyük a napjainkat. Kutatunk, keresünk a múltban, orvosról orvosra járunk, de saját tapasztalat alapján van egy pár okos kis olvasmány, ami talán segíthet nekünk. Nem utolsó sorban a figyelmünket is leköti,…..
    Az Eucerin és a TRND-nek köszönhetően, lehetőségem lett kipróbálni az Eucerin új anti pigement nappali arckrémét, ami fényvédőt is tartalmaz. Tökéletes alany vagyok erre a feladatra, mert még sajnos mindig akad pigmentfoltom. Akad napkárosodás, akne után visszamaradt heg, hormonális…..
  Nos, egy kicsit megfogyatkozott a készletemet, rásegített a gyermekem is.  Rá kellett jönnöm, hogy nyáron nem visel el a bőröm annyi réteget, mint azt gondoltam volna, így a rutinomat teljesen le kellett minimalizálnom. (Ritka meleg nyarunk volt) Sok minden elfogyott, de viszonylag régóta…..
  Tanulmányok szerint 2-5% niacinamide 8 héten át, naponta használva láthatóan halványítja a pigmentfoltokat, különösen, ha egyik jó barátjával, az acetyl glucosamine-nal párosítják.  A niacinamid antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik. Továbbá, a…..
  Szakértők szerint 21 napig tart egy közepes bonyolultságú szokásminta kialakítása. Ez alatt olyan egyszerű szokásokat értünk, mint hogy korábban keljünk fel reggelente, tornázzunk reggel, mielőtt elkezdenénk a napot, a kocsiban hanganyagokat hallgassunk, este egy bizonyos időpontban feküdjünk…..
  Hát igen... kb én ezt várom el egy fényvédőtől, hétköznapokra.  IGEN ez a termék elsősorban fényvédő. Ilyen hamar még soha nem alkottam véleményt egy termékről sem, de ez nálam No1.   A 23-as natural beige árnyalatot rendeltem meg, kibontás után azt gondoltam, ajajjj mellé lőttem, ez nekem…..
Tima Világa Kamasz Panasz 2018.07.03 05:41:29
Ez a bejegyzés elég régen megszületett a fejemben. Egyre többet találkozom olyan kerdésekkel, hogy mit csináljak a tini gyerek arcával. Mivel nekem van egy kamasz fiam, eléggé érintett vagyok a témában.  ..
    Engem is teljesen magával ragadott ez a koreai vonal. Talán azért is lett ilyen felkapott, mert a mai rohanó világban a nők egyre kevesebb időt tudnak magukra szakítani, de páran felfogták, hogy ha nem szakítanak időd magukra “begolyóznak” mindenkinek szüksége van a kényeztetésre.  ..
Kívánságlistás termékek érkeztek hozzám, számomra hihetetlen 11 nap alatt Koreából...
  Trnd projekten belül jutott el hozzám tesztelésre. Megvallom nagyon örültem, mert anyaként, feleségként és 3 csoda kutyus “anyukájaként” van bőven mit mosni. Tökéletes alanya lettem a tesztelésnek...
Tima Világa Marvel maraton 2018.06.14 12:05:13
Hogyan nézzétek kronológiailag helyes sorrendben a Marvel univerzum filmjeit. Cirka 38 óra!!!..
  THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution   Fogyóban volt a COSRX AHA hámlasztóm, gondoltam teszek egy próbát. Őszintén nem fűztem hozzá nagy reményeket, de aztaaaa..... IMÁDOM. Az első hámlasztóm aminél valami bizsergést éreztem az arcomon, elég erős kis formula lett.  ..
    A várva várt csomag. Idejét sem tudom mióta szerettem volna ezt a szérumot magamnak, ami nem mást mint a Wishtrend Pure Vitamin C 21.5% Advanced Serum. Ebay-ről rendeltem, sajnos nem kis fenntartással, mert több panaszt olvastam közösségi oldalon, hogy kifolyt terméket kaptak. Szóval a para…..
  Sajnos ez az én fő bőrproblémám. Érdemes mélyeben belemenni a témába, hogy mi miért történik, mert ha csak a felszínt kapargatjuk nem sokra megyünk. “Tapasztalat” Első körben nézzük mi okozza a problémát. A bőr pigmentációs problémái akkor jelentkeznek, ha a testünk túl sok melanint termel...
Lássuk mit is ígér???   Azonnali táplálás, lágy tapintás Lágy érzetet ad Megkönnyíti a kifésülést Fényt ad a száraz hajnak   Mindenképpen megtalálja a helyét a fürdőszobádban és a kézitáskádban is. Miért? Minden nő szívesen gondoskodik a hajáról a nap során:..
Tima Világa Ebay Wishlist / nyár 2018.05.31 11:17:54
  Évszakokra bontva állítok össze egy kis EBAY-es kívánságlistát tele mindenféle kisebb-nagyobb termékkel, cukisággal. A képre kattintva az termék Ebay-es oldalát meg is nyithatod...
Tima Világa Rólam 2018.05.30 11:47:46
Nagyon régóta foglalkoztat a blogírás. Rengetegszer bele is kezdtem, de valahogy mindig alább hagyott a lelkesedésem. Nem szeretek semmit félgőzzel csinálni. Rá kellett jönnöm, hogy egyre kevesebb ember szeret olvasni, vagy egyre kevesebb ideje van rá. Inkább átpörgetik az Instát, facebookot és....…..
    Bourjois Healthy Mix AntiFatigue Foundation 52 Vanilla  Nagyon kiváncsi voltam erre az alapozóra. Többek között azért, mert kapott már hideget meleget. Valaki nagyon szerette, valaki nagyon utálta.  ..
A fényvédők királya..