Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daven Darkmoor

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cathreen Misery arra kérte a találkozón jelenlévő bloggereket, hogy aki tud, írjon egy rövid élménybeszámolót az eseményről, itt az enyém. Előzménykényt annyit, hogy az ezt megelőző első és egyetlen goth találkozómon a két szervezővel együtt hárman voltunk, nagyon reméltem, hogy a második, ami…..
Most, szombaton jutottam el odáig, hogy folytassam a Gothic Outfit Challange-et a keddi nappal, ami pedig nem más, mint a Dark Mori. A japán név jelentése 'sötét erdő', egy kicsit sámános-boszis-remetés érzetet keltett bennem a stílus, még az is lehet, hogy a mindennapi életem részévé válik. Ezek…..
Üdv! Pár hónap kihagyás után egy TAG-gel jelentkezem, mégpedig a legújabbal, fogadjátok szeretettel (vagy mivel)! Kedvenc horror vagy Halloween témájú dalod? Van pár. Horrorosabbak közül pl. Motionless In White - .Com Pt II, The Misfits – Saturday Night, Creature Feature – The Greatest Show…..
Barátom, Wikka ajánlotta ezt a kihívást azzal a felkiáltással, hogy a női bloggerek már ismerik egymást, most az ellentétes nemre is kíváncsiak volnának. Érdekesnek találtam, hát beleástam magam. A kihívásban szereplő stílusok felét kapásból meg tudnám oldani, volt viszont néhány, amely kisebb…..
Daven's Realm Zene TAG 2016.05.26 21:34:09
  Bleeding Raven-nél találtam rá erre a TAG-re, remélem, tudok újat mutatni. A szám címére kattintva meg tudjátok nyitni a Youtube-linkjét. Egy szám, aminek a címében benne van egy szín, amit szeretsz. Fekete^^ Motionless In White - Black Damask Egy szám, aminek a címében van egy szám,…..
Daven's Realm Darkling Tag 2016.05.25 20:05:00
1, Mi a kedvenc illatgyertyád? Nem nagyon próbáltam még illatgyertyákat, maradok a füstölőnél. A citromfüveset és a cannabis-osat felettébb kedvelem. 2, Van kedvenc könyved? Kifejezetten szeretem Darren  Shan regényes történetét, A fekete ruhás nőt Susan Hill-től és az Alice Tükörországban-t…..
Daven's Realm Lorelei 2016.05.24 20:57:16
Lorelei „Évek – évek tűnhetnek, múlhatnak, de ennek az időnek az emléke, soha!” Edgar Allan Poe   Sok-sok esztendeje már, hogy megismertem az ír származású Loreleit, ki éveken át volt jegyesem és egyetlen szem gyermekem anyja. Mikor először találkoztunk, mindketten tudtuk, hogy nem utoljára…..
Hello, első Könyvtáros bejegyzés! :) Egy Lovecraft verssel jelentkezem ma, melyet lefordítottam, mert előttem még senki nem tette meg. Egyik kedvenc írómról másik kedvenc íróm írt verset. Hmmm... Where Once Poe Walked Eternal brood the shadows on this ground,Dreaming of centuries that have gone…..
Mivel még hosszú, változatos életem alatt nem került sor arra, hogy ilyen formában tartsam a kapcsolatot az emberiséggel, ezért nyilvánvalóan nincs benne tapasztalatom, csupán ötleteim. A blogon szülőföldemre, a Morgue Hollow nevű kisvárosba kalauzollak el benneteket. Magáról a városról külön…..