Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lumpen Stikli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan kihagyjak, sokan muszájból csinálják, kevesen szeretik, páran imádják, Bakhar Nabieva pedig túlzásba viszi. Ő az a kivétel, aki nő létére képes volt túlzásba vinni a lábedzést. Olyannyira, hogy az alakja aránytalanná vált és testalkata inkább hasonlít egy kerékpárversenyzőhöz, mintsem egy…..
  Legalábbis egy újságíró szerint. Akit Szöllősi Györgynek hívnak és a FourFourTwo nevű méregdrága magazin főszerkesztője. Azt mondja: "1986-ban, amikor az idei Eb előtt legutóbb részt vettünk egy nagy futballtornán, az történt, hogy a vb-n úgy jutottunk a legjobb 14 európai csapat közé, hogy…..
Lumpen Stikli 2016.07.03 23:51:23
Akkor ebből az következik,hogy:büdös proli,hogyan mersz Te örülni bárminek is ebben az országban?Nyilván nem a belgák elleni 0-4-et ünnepeltük,hanem az azt megelőző három meccset,amikor csoportelsők lettünk.Az is valami,ha már ott voltunk!A fiúkat meg ugyebár személyesen megünnepelni akkor lehet,ha hazajöttek.Ez két esetben lehet:ha ott maradnak végig az EB-én (mert meccsük van még,így van értelme),vagy a vége előtt jönnek haza,amikor már nincsenek meccsben (ennek meg egy vereség az oka). Na ez utóbbi volt.Nyilván,ha kikapunk itt is 6-0-ra,meg 3-0-ra,meg még vagy 5-0-ra,akkor lehet nem lett volna ilyen ünneplés.És az is lehet,hogy ha megnyertük volna az EB-t még nagyobb az ünneplés.(Már,ha ezt felülről is propagálják)Igenis,ha valaki úgy gondolja,hogy ünnepel,akkor ha jogai így engedik,akkor ünnepeljen,ha valaki nem ünnepel,akkor annak joga van nem ünnepelni.Ez azt hiszem már nem az a rendszer,hogy ha akartuk,ha nem ünnepelni kellett mindenkit,akit a párt úgy gondolt.Na szöllősi györgy erre varrjál gombot!!!!Ünnepelt a nép!Ez van!Az a másik györgy,az a b. na az meg inkább a saját csapatait egyengesse,és magyarázzon nekik taktikáról,ne a nemzeti csapatról beszéljen (mondjuk nem értem miért engedték be egyáltalán a stúdióba?tán van valami Felcsút itt is a dologban???ejnye-ejnye) hülyeségeket,meg németezzen itt,meg szembeköpösdizzen,b.gy arról győzzön már meg mindenkit,hogy mi a franc volt Irapuatóban!Ja és nem azt ünnepeltük,hogy eggyel hátrébb végeztünk az európai nemzetek rangsorában,mint 86-ban!Inkább azt,hogy két hétig élt a nemzetben a tűz!
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Lumpen Stikli 2016.06.20 17:38:36
@perszepolisz: Osztom a véleményed Gundival kapcsolatban!Mások meg rossz véleményen vannak,sajnos tévesen!Igenis,ha magyar mérkőzést közvetít magyar embereknek egy magyar riporter,akkor igenis legyen már benne tűz!Nem is tudom mi lenne,ha teljesen unalmasan,nekem mindegy alapon,olyan Bánó András módjára közvetítenék nekünk ezeket a meccseket!?
Unalmunkban az EB legszebb focistafeleségeit már összegyűjtöttük, most pedig mutatjuk a legszebb szurkolókat.  ..