Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ylmor

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár szomorúan értesült, hogy még mindig létezik Intrum Justitia, és ezúttal az OTP-vel szövetkeztek, hogy sosem volt tartozásokat hajtsanak be. Kitartás minden szenvedő fogyasztónak, már nem tart soká a bankterrror, csak ki kell várni, amíg a görögök fellázadnak, és az…..
Ylmor 2012.03.10 22:15:12
@S1lver: Sosem voltam a Budapest Bank ügyfele, mégis egyszer egy csomó pénz kaptam tőlük. A mai napig sem tudom honnan volt. Állítólag 10 éve 300.000Ft-ot fektettem be állampapírba. 10 éve egy fillérem sem volt, kefíren éltem a szociális munkás fizetésemből.
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
Tudom, hogy a címről szinte mindenkinek ugyanaz a visszatérő mondat jutott az eszébe, de nem, nem arról lesz szó, hogy valakinek állítólag szült a felesége és ezért hajtott kétszázzal. Na jó, nem biztos, de ha neked nem ez ugrott be, akkor nem olvasol elég autózz! blogot. Amiről…..
Az eddigi leghülyébb ÁSZF-fel örvendeztette meg a Homárt joci, amikor elküldte a "mobil tartalomszolgálgató" Celldorado linkjét. A korábbi ászf-bajnokkal szemben itt arra próbálják kötelezni az egy ingyenes háttérkép után velük "szerződőtt" fogyasztót, hogy…..
Ylmor 2007.09.27 12:09:26
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
Örök besztof problémája a lakosságnak gépjárműve nyugalmi állapotban történő elhelyezése. Egylakónak például évek alatt sikerült belecsúsznia egy speciálisan elfajuló történetbe, ami egy ötezres parkolási bírsággal kezdődött és kisíján emigrációval végződött.…..
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..
Újabb külföldi horrorsztorit talált a Homár. Ezúttal a Pattya Smile posztjából derül ki, mennyire szerencsések vagyunk mi magyarok, például a thaiokhoz képest. Arrafelé ugyanis telefonon semmit nem lehet elintézni, de személyesen is olyan 10-15 látogatás és egy hónap például…..
Ylmor 2007.07.23 23:11:17
4
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
Ylmor 2007.07.23 23:08:25
Subba Túlvilági javak 2007.07.20 11:37:00
Ti láttatok már ilyet? Vajon a plazmatévé be van kötve, és az adást is bevezették? Azt hittük, hogy a sírrablásnak, mint szakmának már nincs jövője, de most lehet, hogy belevágunk. ..
"Érthetetlen, hogy miért a sportoló, egészséges életmódot űző fiatalokat kell náci időket idézve zaklatni" - írja XY egy fogaskerekűn történt agresszívkalauzos atrocitásról. Hát drága XY, bár nagy vonalakban nyilván igaza van, azt azért megjegyeznénk, hogy a náci…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..
Subba Kopaszoknak: 19 000 Ft 2007.05.08 14:30:00
Különleges hirdetésekben a wiw igazi aranybánya, ez egyenesen az üzenőfalról:STATISZTÁLÁS AMERIKAI NAGYJÁTÉKFILMBEN!2007 Júniusában amerikai holocaust filmet forgatnak, Budapesten és környékén „Good” címmel!A film főszereplője Viggo Mortensen, tudjátok a…..
Subba Beteg amatőrpornó update 2007.04.25 14:32:00
A Subba olvasói közt egyaránt vannak pénzügyminiszterek és kéményseprők, és természetesen olyan is, aki a pornóbizniszben keresi meg a kenyérre valót. Ráadásul ez az olvasónk volt is olyan jó fej, hogy az egyik múlt heti bejegyzésünkben említett incesztusos film…..
Egyszer volt, hol nem volt, mindenesetre nem is olyan régen a HIT gyülekezete rendelt egy műsort az Operettszínháztól. Paradicsomi jelenetet kértek, kígyóval, táncosokkal, és egyetlen apró kikötéssel: buzik ne legyenek a szereplők között...
Gát György rendező és Polgár András, a sorozat egyik forgatókönyvírója avat be minket a kultikus sorozat titkaiba. Aki nem olvasta az előzményeket, ide klikkoljon.Azt már posztokkal ezelőtt megállapítottuk, hogy a közönség imádta a visítozó rendőrlányt, nem így a…..
Az újságírók a legtöbb sajtóközleményt olvasás nérkül törlik a mailboxukból, és ez bizony végtelen szomorúsággal tölti el a világ sajtósait. Ezért is figyelemre méltó az RTL Klub igyekezete, hogy olyan címmel küldjék szét az uncsi közlendőjüket, hogy Magyarország…..
Ylmor 2007.03.02 22:22:09
w Marslakó az anyukám 2007.02.20 11:00:00
Ufóészlelés történt Pécsett nemrégiben, amiben az az érdekes, hogy nem adott róla hírt a Színes UFO Képeslapon és a Ryufor Alapítvány honlapján kívül senki. Nem azért, mert elhallgatják - volt már ufó az Aktívban, Fókuszban, sokfelé -, csak nem jutott el odáig, hogy…..
w Rohadunk a forradalomban 2007.02.21 07:00:00
A baloldal hagyományosan híján van a szimbólumoknak, a jobboldalon meg már túl sok is van. Turul, árpádsáv, szentkorona, kettőskereszt, szentjobb, szent Előbőr. Ha tíz jobbos találkozik, valamelyiknél biztos lesz valami nyeles biszbasz. Ha más nem, egy gyíkkal bélelt tehén.…..
Subba Celeb apró 2007.02.19 20:24:00
Na ki az a híresség akinek pár hónapja beszart a házassága, majd egy színésznőcske fickójával összebútorozott, és nagyon szívesen nyilatkozott az új életéről? Persze az új pali már el is hagyta. Vajon meddig tartja még fenn a látszatot?..
Subba Kínzó kérdés 2007.02.13 12:57:00
Vannak olyan helyzetek amikor az ember olvasni AKAR valamit. Például a wc-n ülve jobbhíján az illatosító dobozát, vagy BKV-n utazva az utazási feltételeket. Így akadhatott lebowski olvasónk az alábbi megfejthetetlen adatra. MIÉRT PONT FACSEMETE, ÉS MIÉRT NEM LEHET EGY KÖTEGNÉL…..
Subba Kínzó kérdés 2007.02.12 12:45:26
Ki az a napjainkban is aktívan szereplő tévés-rádiós személyiség, akinek a visszatérésével az RTL-es Reggeli dolgozóit riogatják? Ráadásul úgy hírlik nagyon nehezére esik köszönni a munkatársainak, mintha fent hordaná az orrát. Különösen rosszul esik ilyesmit hallani,…..
Csak hogy mindenkinek világos legyen: ez a Pettenkoffer dolog legyen örökre elfelejtve!"Tisztelt Újságírók!A most következő néhány sor nem vicc.Pettenkoffer nevű kedves nézőnk hevesen tiltakozott az ellen,hogy családnevét Hobo egy spiclinek adta a Csattanuga Csucsu c.…..
Ylmor 2007.02.07 23:24:15