Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sixx egy faszkalap

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai teszt különleges, ilyen tesztalany nem terem minden bokorban. Magyarországon főleg, de még a világ többi országában is ritkaságnak számít a Xiaomi legújabb koncepció készüléke, a Mi Mix, ami az okostelefonok jövőjét képviseli egy személyben. Éppen ezért nagyon örülök, hogy sikerült szereznünk…..
sixx egy faszkalap 2016.12.27 22:37:28
@mihaly.kulcsar:
Nem tudom, mikori felméréseket néztél, de a legmegbízhatóbb autók már vagy 15 éve japánok. a BMW, Merci stb. a lófaszban sincs. Pedig a Merci is a BMW fölött van egy nagyságrenddel e téren.

Ja, és nem technológia. Technika.
A technológia az a módszer, ahogyan a technikát gyártják vagy karbantartják. Tudom, nem könnyű a magyar nyelv, de azért nem lenne hülyeség az anyanyelvedet megtanulnod.

"Azóta iPhone-t használok, mert működik és minden sarki GSM-ben javítják."
Amit kell is, mert ha erősebben ráfingasz, már törik is el az üvegje.
Az újabb Xiaomik többsége azért 1 méterről betonra zuhanást repedés nélkül kibír.

@Eltévelyedés:
És mégis mi a lófasznak egy 5 colos kijelzőre 4K felbontás? Mivel látsz többet, mintha csak 854x480 lenne?
Ja, semmivel.
A parasztvakítás tipikus esete.

A Sony Experia Z5 kamerája meg elég szar, nemhogy nem tökéletes.
sixx egy faszkalap 2016.12.27 22:56:26
@Sausage:
Ne bassz már, ezek messze a legjobb mobiltelefonos blogok, ahol láthatóan hozzáértők írják a cikkeket, ami pl. erről a blogról egyáltalán nem mondható el.

Egyébként tartok tőle, hogy a Mix Európába szánt változatában a cikkel ellentétben VAN B20.
Ahogy a Xiaomi jó pár egyéb Európába szánt telefonjában is (ugyanannak a telefonnak a nem Európába szánt változatában meg nincs). Általában egy telefontípus náluk 3 verzióban jelenik meg, és mindenféle (a telefonra ragasztott) alkódokból lehet kideríteni, hogy hova is szánták (Kína, Európa, a világ többi része).
Az utóbbi időben divat lett a Szulejmán című sorozat rajongó táborát leszólni, őket a butaság egyfajta jelképének tekinteni. Látszatra talán van némi igazság a leegyszerűsítésben, valójában azonban mégsem érzem, hogy a társadalmi lenézés évezredes mintáját más köntösbe öltöztetőknek igazuk lenne. Ha…..
Facebook-on írt Medvének Zsuzsa (nem ez az igazi neve), aki beleegyezett, hogy kitegyük az oldalra is a problémáját, mert tapasztalat, hogy a gondja sajnos nem ritka...
sixx egy faszkalap 2016.05.18 13:23:37
@bringás bosszantó:
A tahók ellen nincs más megoldás.
Lumens Rejtély a kukac körül 2016.05.15 04:58:53
A @ szimbólum mára az internet jelképévé vált. Bár legtöbbünk számára már megszokott jelenség, meglepően rejtélyesnek számít: története több évszázadra nyúlik vissza, eredetét pedig rejtély övezi. A hetvenes években az e-mail feltalálója hozta be az informatikai köztudatba, de már egy 14. századi…..