Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krgin

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rejtélyes levelet kaptunk, amit változtatás nélkül közlünk: "Én egy Ewok maci vagyok az Endor bolygóról. A nevem Panca és nagyon jól érzem magam itt a Földön. Üdvözlet az olvasóknak!" Hajtás után egy művészi, ellenfényes felvételt is mutatunk földönkívüli…..
krgin 2008.01.21 20:29:18
A vicces Samurai Cop filmnél maradva, itt egy vicces final battle jelenet. Komolyan mondom a decemberi Cynthia Rothrock videónál nincs gázabb...DE VAN! ..
Aki megunta a hazai politikai élet lagymatag szavazatszámlálási hülyeségeit, az számláljon hullákat Arnold segítségével...
Ez a film az olajválság előtti lehet, mert most minimum az USA bombázná le a stúdiót, ahol ennyi olaj van és csak úgy dobálják a hordókat...
Mivel néha a bulik és egyéb ivászatok időpontja olyan napra esik, ami után 24 órán belül még mindig ott lesz a munka-suli-család, a másnaposság elleni fu egy fontos készség. A wikiHow támogatásával (gy.k. innen loptuk) kerül fel most ez az igen hasznos lista a blogba, és a többi…..
Csak tőszavakban vagyunk képesek pillanatnyilag fogalmazni: Fiesta, zenekar, Duna Pláza, csudajó muzsika, lehengerlő háttértáncos. ..
Subba Túlvilági javak 2007.07.20 11:37:00
Ti láttatok már ilyet? Vajon a plazmatévé be van kötve, és az adást is bevezették? Azt hittük, hogy a sírrablásnak, mint szakmának már nincs jövője, de most lehet, hogy belevágunk. ..
krgin 2007.07.20 16:17:30
Kedves amerikai barátaink, akiknek a remek Pestiside blogot is köszönhetjük, nagy fába vágták a fejszéjüket, és elindították az első angol nyelvű, kizárólag a magyarokkal és az ő nemi szerveikkel foglalkozó blogot.A Sexiside sokat ígér, van például átfogó escort-adatbázsiuk…..
Ómolnár Miklós irodájába egy szép nap beállított Kiszel Tünde azzal, hogy a következő héten ő mindenképpen a Story címlapján akar lenni. Ómolnár elkezdte magyarázni, hogy már hetekkel előre le van minden zsírozva és valami szenzáció kell, hogy a címlapon változás…..
Múlt héten mutatták be Mark Wahlberg krimijét, amiben egy visszavonult mesterlövészt alakít, akinek vissza kell jönnie, mert veszélyben a haza. Blablabla, jól átverik, meg minden, és menekülnie is kell, hát még jó hogy kell, az ilyen filmek menekülés nélkül olyanok, mint…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Mielőtt jobban belemélyednénk Fábry Sándorba, egy dologban állapodjunk meg: ha akar és odateszi magát, nagyon vicces tud lenni. Minden magyar családban van egy…..
Egyszerűen imádjuk a bulis képeket! Az egyik kedvenc elfoglaltságunk a környezet elemzése. Rengeteg üzenetet közvetít, és persze mind olyan, amit nem akarnak hogy tudjunk. Végülis ki figyel oda részegen ilyesmire? Bizony az a csodálatos személyiség nem mindig ragyogja tele a szobát.…..
Nem elég, hogy a mopszlik ilyen külsővel vannak megátkozva, a szemétláda tulaj visszaél szegény kiskutyával! Direkt videót nézet vele, hogy aranyosan visítson!..
Az isten tudja, hogy miért, de ma a Nemzetközi Interweb Hálótenger éppen Grespik László legendás kenyérdobálós videóját vetette a felszínre. De ha már így történt, röhögjünk együtt azon, hogy minden dobás előtt pucsít egy kicsit!..
Az újságírók a legtöbb sajtóközleményt olvasás nérkül törlik a mailboxukból, és ez bizony végtelen szomorúsággal tölti el a világ sajtósait. Ezért is figyelemre méltó az RTL Klub igyekezete, hogy olyan címmel küldjék szét az uncsi közlendőjüket, hogy Magyarország…..
Subba A Baló-Morvai rejtély 2007.02.28 16:05:00
Hónapok óta téma, hogy miképpen élhet házasságban Baló György, az MTV érdekes arcú újságírója, valamint Morvai Krisztina jogásznő, aki a közelmúltban robbant be a köztudatba, rendszeresen férjétől meglehetősen különböző véleményeket megfogalmazva. Morvai előbb…..
Subba Disznótor a nappaliban 2007.02.28 11:59:00
Egy Ostrom utcai legenda szerint lakott az utcában egy asszonyka, aki társasházi lakásához tartozó pici kertjében tartott egy disznót. Mindez persze a szuper-luxus első kerületben, egy köpésre a budai vártól. Mikor felhízlalta a malackát cukorspárgát kötött a nyakába, és…..
Subba A hét képe - Gyomorkeserű 2007.02.26 16:28:00
Ismerünk olyat, aki egy unalmasabb napján a hűtőajtót támasztva valami különlegéssegre vágyakozott és kikeverte magának a tejszínhabos Mirindát. Persze egyből kihányta, és még mindig zöld árnyalatú lesz a feje ha emlékeztetjük erre a nagyszerű receptre. Szóval kísérletek…..