Regisztráció Blogot indítok
Adatok
introvertaltak

78 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy rendszeresen visszatérő kérdés, amiről részletekben már beszéltem sok helyen, de itt és most egyszer és mindenkorra meg akarom válaszolni. Introvertált Tehát tisztázzuk az introvertált személyiség alapjait. Az introvertáltság nem azt jelenti hogy szégyenlősök vagyunk, mert ez inkább arra…..
introvertaltak 2016.08.09 09:15:20
@EddieCivic4g: Gratulálok az interjúhoz! Látom írásban nincs is gond a kommunikációval.
Küldtem üzenetet, szívesen beszélgetnék és segítenék amibe tudok.
introvertaltak 2018.03.10 21:08:50
@Unsuitable: Szia! Írj üzit az introvertaltak@gmail.com címre:)
Nagyon sokan azt a nevelést kapták, hogy legyenek jók minden körülmények között. Vajon ez tényleg hasznos?   Helyzete válogatja ki a jó és mikor vagyunk azok. Menjünk vissza a bibliáig: tartsd oda a másik orcádat is. Ha valaki odatartja gyerekkortól, akkor ő egy lúzer lesz, aki sohasem fogja…..
introvertaltak 2017.12.07 20:12:31
@Brill3: Szia!

Én szerkesztem a blogot, és természetesen nem nő vagyok :)

Hogyha még sose néztél szexuális tekintettel egy férfira, akkor nem igazán tudok mit mondani :)

Na de legyen.

Tudod különbözőek vagyunk, vannak emberek, akiknek elég havonta egy, vannak akik hónapokig nem is kívánják, vannak akik hetente, és vannak akik megfelelő partnerrel naponta többször is akarják a szexet.

Ez a szexualitás benne van mindenben: a mozdulatokban, tekintetekben, érintésekben, gesztusokban. És tudod mi a vicc? Akik sokszor kívánják ők ezt értik, és meg tudják érteni a másik oldalt, akik keveset kívánják.
Viszont akik keveset kívánják, ők nem értik a másik oldalt! Ők könnyű vérű nőket látnak, pasikat akik nem bírnak magukkal, nagyon sok perverz alakot, akik betegek, értelmetlen írásokat szexuális tekintetekről:)
Nem értik a másik oldal miért csinálja ez, hogy lehet ilyen abnormális a világ? Hova jutunk manapság??

Talán így kicsit árnyaltabb lett a kép, elsőre banálisnak tűnik, de bizony bizony nagyon sok ellentét és félreértés alapja pusztán ennyi.

Ha pedig bővebben érdekel a jófiúság témája, akkor ajánlom figyelmedbe · Robert A. Glover világhírű pszichológus, sok nyelvre lefordított könyvét, melynek címe: Nincs többé Jófiú!
Lassan egy éve nem írtam a belső gondolataimról, a bennem kavargó érzésekről és a mindennapos küzdelmeimről. Ez nem jelenti azt, hogy „kigyógyultam”, vagy megtaláltam volna a lelki nyugalmat. Próbálkozom nap, mint nap legyőzni a félelmeimet és legyőzni önmagam, de nehezen…..
A péntek délután a kedvenc időszakom a héten, hirtelen kiszabadulok a munka világából, szabadnak érezhetem magam, előttem a lehetőségekkel teli hétvége. Teljesen felszabadít a pillanat, amikor kilépek a munkahelyről, és pár napra magam mögött hagyom a gondjaim nagyját. Azt…..
Temple Grandin Egy ideje nem írtam bejegyzést, kb. mert már mindent elmondtam amit szerettem volna. Ez a film is az előző gondolatokat erősíti meg. Egy ízig vérig "különc" emberről szól, aki autista. Ennek ellenére rájön a csodás képességeire, és persze azonosítja a rosszakat és nagyon sokra…..
Két idegpálya az agyban… A legnehezebb, mikor ezek harcolnak egymással. Mostanában úgy érzem megbolondulok. Jönnek elő az automatikus negatív gondolatok, a szorongás utat tör magának és nem vagyok ura ezeknek a gondolatoknak és negatív érzelmeknek, elvesztettem az irányítást és ez nagyon aggaszt. Az…..
Egy kedves olvasónk osztotta meg velünk a meglátásait az introvertáltak regenerálódásáról: Utcahosszal vezetnek az introvertáltak. Mi lehet az, amiben az introvertáltak utcahosszal vezetnek, és nem azonosítják valami negatív tulajdonsággal az emberek? Ráadásul ez behozhatatlan előny. Ez nem más,…..
N.P. Eszterrel készítettem interjút, aki megint csak egy másik szemszögből közelíti meg ezt a mi személyiségünket:   1. Szia! Te introvertáltnak vallod magad? Miben nyilvánul ez meg nálad? Szia András! Köszönöm a lehetőséget a beszélgetésre. Hogy miből lehet tudni, hogy introvertált-e az ember?…..
Dreamer88 volt olyan kedves, és a Dr. Richards féle terápia maradék anyagait lefordította nekünk már egy jó ideje, csak abban reménykedtem, hogy mellé tudom biggyeszteni a hanganyagokban elhangzó bölcsességeket is. Azonban nem úgy tűnik, hogy tudnék ilyenre időt szakítani a napi…..
Régóta gondolkodom ezen, és most ez a blog is megerősített benne. Minimalista szó jelentése: “A minimalizmus több modern művészeti irányzat (zenei, építészeti, formatervezési, egyéb) összefoglaló neve, amik közös jellemzője, hogy a lehető legkevesebb eszköz és anyaghasználattal igyekeznek…..
introvertaltak 2016.10.19 13:58:14
@kistorpe: Igazad lehet kistörpe. Szerintem a szerzőnek is ez a minimalizmusra való törekvése elsősorban abból adódik, hogy sokkal nagyobb élménynek tartja az emberi kapcsolatokkal járó pozitív érzéseket, mint amelyek otthon érik/érhetik. Meg ehhez még biztos szorosan kapcsolódik a munkája is.
Áhh biztos látják ezt más emberek is, vagy mégsem? :) http://www.haon.hu/csak-az-introvertalt-emberek-latjak-ezeket-a-rejtett-kepeket-kozejuk-tartozik/3102985   Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak..
introvertaltak 2016.10.17 08:26:47
@Irbisz: Na akkor a feltételezés megbukott:)
  Gyakran rá szoktunk állni egy egy dologra és nem bírunk továbblépni. Ez szuper lehet, ha épp egy munkahelyi feladatot kell megoldani, de nagyon káros tud lenni, ha már otthon vagyunk és még mindég azon rágódunk. Nem beszélve sok sok régi eseményről, amin már változtatni sem lehet. Órák napok,…..
Tóth Dániel a pszichológus pasi jól elmond itt mindent:   Ismerkedési Kalauz Introvertált Férfiaknak..
A következőkben Strifler Anita, DXN üzletépítő, kávé és MLM blogger mesél magáról, aki elmondása szerint megtalálta az introvertáltaknak való tökéletes munkát. Mivel én is hasonló online munkakörben tevékenykedem, ezért egyet is értek vele. Az ilyen közegekben nagyon otthon érezzük magunkat.   1.…..
introvertaltak 2016.10.03 16:48:26
@Hujber Tünde: Az interjúnak a pont ez a lényege, nem kell megijedni az ilyesmitől. Régen csak a házalással vagy telefonálgatással lehetett embereket toborozni, de ma már írással is! Abszolút reális lehetőség az, hogy valaki kinéz egy külföldi MLM hálózatot, ami simán lehet, hogy nincs is még az országban, és csak blogolással, meg némi tárgyalással egy webshop logisztika céggel, szép nyereséget érhet el.

Az MLM hálózat az csak egy szó, a tevékenységek sora a lényeg amiket takar.
Itt találtam a cikket. Érdekes kis válagotás. Hát azért ha tele a busz, az nem túl nagy gond. Pláne annak aki sokat buszozik. Ha tele van ismerősökkel, akik mind beszélgetni akarnak a semmiről, az már lehet : ) És a liftezést is ki lehet bírni, mivel ilyenkor mások is csak néznek előre a…..
21-dik században élünk, a tudósok már megvizsgáltak kb. mindent. Nem létezik az a téma, amiről ne végeztek volna rengeteg kísérletet és ne lenne feljegyezve minden mozdulata annak az embernek, aki magas szinten műveli az adott ágat. Nem kivétel ez alól a női vonzalom sem. Rengeteg féle kísérletet…..
Bár nem mind igaz rám, de nagyon jól össze vannak itt szedve itt a gondolatok. Ilyen cikket is csak egy nő tud írni, aki tényleg megéli ezeket a velejéig :) Lehet már olvasátok, de mindenképp hasznosnak tartom megosztani Forrás: http://thesense.co/thoughts-hey-im-an-introvert/    "Nem vagyunk…..
Ugye azt mondhatjuk, hogy egy beszélgetéshez és a közös tevékenységekhez is, két ember aktív részvétele szükséges. Ez igaz is, viszont ismerkedés során a férfi kell irányítson. Nem várhatjuk el egy lánytól, hogy majd ő hozzon elő szuper témákat, meg programokat. Mert neki (plane ha nagyon szép)…..
Ha bármikor meg kell szólalnom, mindig törekszem rá, hogy a lehető legértelmesebben fogalmazzak. Többek között ebből is indul el aztán a túlgondolás folyamata. Nagyon nem szeretem, és zavarba hoz, amikor csak hebegek és habogok, és szerintem valami gyerekkori traumaként hordozom azt…..
Vannak az életben bizonyos szerepek. Mint pl anyai, apai, gyerek, ifjú stb. Fontos látni, hogy ezek a szerepek nem társadalmiak, genetikaiak, vagy szóhasználattól függőek, hanem sokkal inkább a tettektől! Épp ezért lehetnek jobb szülők, akik örökbe fogadnak valakit, és lehetnek rosszabbak a…..
  Szia! Te ugye introvertáltnak vallod magad, miben nyilvánul ez meg nálad? Szia! Inkább úgy mondanám, introvertált vagyok. Szóban nehezen tudom kifejezni magam, ha van rá mód, inkább írásban kommunikálok. Amennyire tudom, kerülöm az embereket, így nincs is túl sok ismerősöm, barátom meg még…..
Az olvasás számomra mindég is olyan tevékenység volt, mint a mátrixban amikor Neo ügynöknek betöltenek a fejébe egy kazettát a harcművészetről vagy bármiről, és utána ezt már tudja.     Iszonyú hatékony tud lenni egy jó könyv, ami épp megoldás az aktuális problémánkra. Film az ugye a…..