Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hzf

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehet az ember lánya, ha másfél hét alatt végignézte az összes Star Trek filmet, és már a fülén jön ki a világűr romantikája? Akciófilmet néz. Pontosabban nézne, ha lennénk olyanok, amelyeket érdemes megnézni. De nincsenek ilyenek, úgyhogy ismét a Penge című filmre…..
Egy egyszerű körkérdést szeretnék feltenni ma Nektek: melyik Androidos játékkal játszotok a leggyakrabban, mik a különleges kedvenceitek? Egyáltalán szoktatok-e játszani is a telefonon/tableten (stb)?A kérdés nem titkolt célja, hogy egy kicsit általánosabb körképet adjunk…..
 Ugyan a hír már pár hetes, mégis megéri foglalkozni vele, mert az Androidos társadalom talán egy kicsit érdemtelenül elment mellette, valamint mert a héten új aktualitást is kapott. A Neverhood nem mai játék, 1996-ban jelent meg az igen speciális, gyurma(!) elemekből…..
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..
Savrola nevű olvasónk egy hosszabb levelet küldött, amiben leírja, hogy megbüntették a kiegészítő jegy hiánya miatt, amikor kivételesen a Nyugatitól utazott haza és a bérlete mellé nem vett Újpestig kiegészítő jegyet. Ez eddig oké is, majd ezentúl savrola is megveszi amit meg…..
A MÁV sincsen túl jóban a naptárral, minden gond nélkül ad el ugyanis már lejárt jegyet. Sőt, az izgalmakat növelve az utasok versenyezhetnek a helyekért (alig várom a korszakot, amikor énvettemhamarabbeztajegyet felkiáltásoktól lesz hangos a vonat), hála a duplán eladott…..
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
labdabiztos Induljon a Banzáj! 2009.09.20 17:29:00
A bejegyzés a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz, így megkérjünk blogunk olvasóit, hogy kiskorúak előtt semmiképp ne tekintsék meg, illetve ez úton kérjük gyengébb idegzetű olvasóinkat, hogy navigáljanak el az oldalról. Szerkesztőségünk…..
hzf 2009.09.21 08:12:52
Ő is régóta poszt várományos itt a blogon, és ő is az a kivételes eset -mint például Bruce Campbell - aki annak ellenére, hogy jó helye van itt nagy arc és szeretjük. Pedig Pinokkió nozija az övéhez képest bolhapöcs. Az egész csávó olyan mint egy kikeresztelkedett rabbi és egy…..
„A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik.”A Nagy Testvér magaGondolom néhány olvasómnak egyből beugrott Orwell negatív jövőképe erről az évszámról. Ő alapvetően remek…..
Igen, tudom volt egy hasonló (konkrétan ugyanilyen) címmel futó film is, amelynek a regényverzióját próbáltam magamévá tenni tizenéves koromban (nem sok sikerrel) (szerk.: igen, bazze, nem hagyta magát :)), de most a sajátomról szeretnék írni. Szóval: én biza' az ájbíemben…..
...annál kevesebbet blogolsz.....
hzf 2009.04.10 10:29:08
@JonC: nekem mondod, én ott lakom...
egyébként majd ha beüt a tényleges nyár lesz majd igazán tuti...
:D
Post legközelebb hétfőn, most megyek haza az albérletből. Nem ám szomorkodni, hogy nem írok, tessék hasznosan eltölteni ezt a két napot (nem adok tippeket :))!..
hzf 2009.04.05 07:12:02
Lázas sietséggel rovom eme sorokat. A lázas szót ebben az esetben szó szerint kell érteni, mivel tegnap óta beteg vagyok. Amúgy köszönöm azoknak akik esetleg szorítottak, mivel felvettek a céghez, ráadásul elég jó eredményekkel. Volt vagy 4-5 teszt, volt ami a logikára ment rá,…..
Ez milyen ország rendszáma? Attól függően ez egy Suzuki Forsa, Chevrolet Sprint/Sprint Metro, Geo Metro, Chevrolet Metro, Pontiac Firefly, Maruti Esteem, Holden Barina, Subaru Justy, Suzuki Jazz vagy egy Suzuki Swift...
Nem tudom emlékszik még valaki a Screamers című 1995-ös sci-fire? A film érdekes volt, nekem bejött de sok Dick rajongónak nem. Az Imdb-n azért kapott egy szakmai hármast. De ez tök lényegtelen. Mert itt van a Screamers 2! A trailer alapján már látható, hogy egy igazi zsfilmmel van…..
 Ismét egy hétfő! Nem elég, hogy reggel korán kel kelnünk, de még dolgoznunk is kell. Sebaj! Estére remek ZSkategóriás filmek várnak minket, hogy konzumidiótává válásunk hatékony legyen. Az RTL Klub ma meglep minket egy Eric Roberts klasszikussal: a Veszélyeztetett fajban…..
Steven Seagal óta tudjuk, hogy egy bezárt bauxit bánya mimikájával is lehet filmeket csinálni. Mai sztárunk pedig ehhez ért. Nagy szögletes fejével fapofát vág és úgy mozog hozzá mint egy másnapos bréjkdenszer gipszben. Robert Patricknek ez elég volt ahhoz, hogy ő legyen a híres…..
A legdurvább vadnyugati kocsma is semmi ahhoz képest, ami az Alkotás presszóban zajlik. Robbantások, részeg verekedők, idegbeteg koffeinfüggők. Alma pedig felcsatolja kis köténykéjét és felölti pingvin mezét és rendet tesz közöttük. Ha pedig gond van a vendégek mindig a…..
hzf 2009.01.23 08:00:24
@T. Norbert: csak egy ötlet volt, elnézést mindenkitől!
hzf 2009.01.23 16:27:26
@lojzi1: jogos, eszembe is jutott miután beírtam...

és akkor ha már ez a post a gazdagréti sin city-ről szól:
Szomszédok olyan mint a valóságsók:
mindenki nézte, mindenki letagadta(ismerős a kifejezés: én nem nézem,DE...), de mindenki mindig tudta, hogy mi történt és h ki játszik benne(kollegina is mondta h ő sose nézte meg utálta,de a mágenheim doki...)
A pocakos, beszívott szöszi holland bácsi , aki nagy színész lehetett volna, ha nincsenek a kilencvenes évek. Rutger Hauer Hollandiában született 1944-ben és Amszterdamban nevelkedett. 15 évesen lefarolt otthonról és többek között teherhajón takarított meg ilyenek. Miután a…..
hzf 2009.01.23 19:37:34
Esetleg a nagysikerű Alvó Menyét akció reinkarnálódott, Benson admirális helyett Hitzfeld tábornok vezeti az akciót, mely a nemzetközi klubfutball kiszabadításáról szólna, de ezen a szabotőr szerepét kiválóan megformáló Walter Smith előbb csak mosolyog, majd sátáni kacajjal…..
Nou San Trafford Kösz, MLSZ 2008.04.24 14:11:00
Erwin Koeman a magyar szövetségi kapitány. Hm. Beérett a kopasz szervezkedése, csak addig erőszakoskodott, csak addig fondorlatoskodott, míg hozott nekünk ajándék kapitányt. Szép, új, még alig használt. Nálunk aztán kisérletezgessen kedvére, bontogassa szárnyait. Nem tetszik ez…..
A nemzetközi labdarúgás szempontjából Magyarországon élni nem feltétlenül a legszerencsésebb, ugyanis igazán nagy csapat, esetleg világsztárnak számító játékos csak elvétve mutatkozik hazánkban, és akkor sem feltétlenül kiélezett mérkőzésen láthatjuk viszont. Ennek…..