Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lhdvn

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Econsultancy (www.econsultancy.com) online szaklapban Ben Davis (rendszeres szerző Manchesterből) egy remek összefoglalót írt a médiaügynökségek és a programmatic média elterjedésének nehézségeiről. A cikk és a kommentek jól összegzik a területeket, ahol komolyan változnia kell a médiaügynökségi…..
Legutóbb idén áprilisban adta ki, a globális médiapiac várható alakulásáról szóló előrejelzését, a Carat nemzetközi hálózata, amelyhez kapcsolódóan mi is megosztottuk hazai várakozásainkat. Most frissítettük a nemzetközi számokat és érdemes ránéznünk arra is, hogy az elmúlt hat hónap folyamatai…..
Idén nyáron két sportesemény is fenekestül felforgatta a magyar televíziós piacot. Az UEFA EURO 2016, melyet Franciaországban rendeztek meg,  június 10-én vette kezdetét. Ez volt az első EB, amelyen 24 csapat vett részt, az eddig megszokott 16 csapat helyett. 2012-ben az EB győztese a spanyol…..
A Carat ügynökséghálózata rendszeresen készít és publikál előrejelzéseket az egyes országok, régiók és a globális reklámpiac várható alakulásáról, a költések megoszlásáról a különböző média típusok között. A nemzetközi előrejelzést a szaksajtó rendszeresen közli Magyarországon is, így most nézzük…..