Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halálbüntetést a korrupt politikusokra!

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Kim Lane Scheppele: a Néppárt a Fidesz kapcsán egy fenékkel próbál két lovat megülni, de ez nemigen fog menni  • Erősödik az antiszemitizmus Magyarországon, a zsidóság egyre jobban fél és ebben szerepe van Orbán Viktornak - írja a Times  • Franciaországban könyv jelent meg az európai…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2019.03.31 10:03:37
@Helga Beauty Salon: "Ha fele annyit lopna mint állítjátok, már akkor is háromszor lenne itt az IMF!"

Hát te se az eszed miatt kaptad meg a fideszes bértroll állást. Kicsi köcsög hülyegyerek, pénzt lopni nem egyenlő állami eldósodással. Tetszik érteni te fidióta funkcionális analfabéta? Ide ad az EU 4%-nyi INGYEN támogatást, abból megy 50%-ot fel´arazva kilopnak Orbán strómanjai, ami marad 50% az még mindig INYGYEN p´enz te retek agyú.
Csak éppen Orbán strómanjai loptak maguknak ezer milliárdokat, neked az alattvalónak meg kevesebb maradt felhasználni mint amennyi járt volna.

Nektek zokni agyú illibbantaknak egyenesne büntetés a troll állás, mert napionta 200-szor al´azzátok le saj´at magatokat
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2019.03.31 10:11:23
@Helga Beauty Salon:

SOHA TÖBBET TOLVAJ BÜNSZÖVETKEZET FIDESZT!
Régi trükkjét alkalmazza Orbán Viktor az Európai Néppárttal folytatott vitájában. Ennek lényege, hogy tudatosan összezavar mindent kívül és belül, ő figyel, nem nyilatkozik egyértelműen, de nyugalmat és elszántságot sugároz. A végén pedig - bármi is történjen – azt a látszatot kelti, hogy a dolgok…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2019.03.10 01:23:06
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2019.03.10 01:29:16
@MAXVAL bircaman közíró: "A nyugat alapeszméje zsákutca. Sose működött. "

Te ruszki ügynök, még jó hogy látjuk és nagyot röhögünk rajta minden nap, hogy a ruszki meg bulgár nyomorteleppé vált társadalmakban a Putyini illiberális alapeszme mennyire müködik. Na meg az egymillió magyar migránssal kevesebb Orbansiztánban.
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2019.01.01 00:40:59
@DugóBoss:

ti fideszkomcsik úgyse fogjátok elkerülni az akasztófát. Ahogy mondod: maguk a fideszkomcsik fogják a lámpavasat követelni. Pont úgy mint ahogy Kádár komcsi népe követelte az irány végén a lámpavasat az addig imádott vezetöjére. A történelem mindig ugyanaz te kretén fiodesz bolsi.
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2019.01.01 11:39:02
@Ebben a blogban jelenleg nem szólhatsz hozzá!: "Van annak valami diszkrét bája, hogy a bloggazda a demokrácia és a liberalizmus jegyében RÖGTÖN tilt minden olyan hozzászólót, aki nem ért egyet a saját vélt, vagy valós igazával."

Van annak valami diszkrét bája, hogy az illiberális vallású fideszes trollok rögtön rinyálnak ha nem érvényesíthetik a liberális jogokat.

Hát ez van te tudatzavaros illibbant fidióta, ha utálod a libsiket, ne is kívánd meg a jogaikat meg az elveiket. Nem kell neked demokrácia, a szabad vémény nyilvánítás joga, független bíróság, igazságszolgáltatás, média meg hasonló zsidó-libsi-Soros tervek.

Neked a röghöz kötött, 400-ra feltúlóráztatott Pofabe magyarparasztja mert Orbán azt parancsolja! státus passzol.
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2019.01.01 11:45:40
@a nagy hohoohooo: "rbán szabadította rá a németekre amikor 3-4 ezer menekültek átvonatoztatott"

Nana, ne hazudozzunk! Látva a magyar menedékjog kezelés reménytelen és inhumán helyzetét, Merkel és az osztrák kancellár hajlotak rá, hogy szabályt szegve átvegyék az Orbán által a keletinél felgyüjtött menedékkéröket. Megkérdezték Orbántól hogy hány menekültet küldene hozzájuk. A felcsúti hazudozó erre azt mondta hogy 3-4 ezret. A valóságban viszont 20 ezret nyomott rájuk, ezzel félig-meddig sikeren sokkolta a pár ezer ember befogadására elkészült németeket és osztrákokat.

Nemhiába, a Putyin csicska Orbán ott bomlasztja az EU-t ahol csak tudja.
Ő az, aki a szegregációban hisz. Vagy mégsem. Minisztersége alatt viszont a cigányok helyzete semmit sem változott. Maradt a nyomor és a kiszolgáltatottság. ..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2018.06.03 10:56:52
@Csaba Szikora:

itt vagy például te mint az egyik leghírhedtebb trollja. Be kellene menned az Eke TV troll müsorába a troll családodhoz, oda való vagy.
Sajnos általános tézis, hogy a külföldre szakadt hazánkfiai ha kint egy honfitársukkal találkoznak, akkor lehúzzák, átverik de legalább próbálnak távol kerülni tőle, hogy a tipikus magyar mentalitást elkerüljék. Erre szeretnék most picit rácáfolni, ugyanis a héten nem egy, nem kettő hanem három…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2018.06.03 00:13:43
@zokogjatok:

mielött belepofázol a felnöttek dolgába te fidelitaszos idióta, magyarázd már meg hogy hogy van az hogy Sorosnak ügynökhálózata van amelyik lerombolja a nemzeteket, közben meg a fél fideszes családod, élén a felcsúti tolvajvezér orbánoddal Soros által volt pénzelve.
Most akkor az elmebeteg orbánod saját magát fogja üldözni meg megSTOPpolni?
Majdhogynem könyörögve kéri, hagyják életben...
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2017.12.27 09:45:56
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Én azt hallottam, hogy Gyurcsány hetente 2-szer jár prostihoz, s a prostik kislánynak öltöznek."

Az hogy te, a Szentpétervérból fizetett ruszki dezinform´ációs troll mit hallassz, mindekinek tök mindegy. Buzi létedre meg pláne.

Amúgy meg ez van: Gyurcsány dugni jár, az Orbán gazdid meg az elmeorvoshoz.
Megint a Gyurcsány járt jól!
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2017.12.27 09:55:04
@guvat: "Sokkal egyszerűbb továbbra is a fideszesek családját mocskolni és ez az érzés legalább összetartja a törzsgárdátokat..."

A csal´ádtagok leáratását anno Kovács Laca mszp-je kezdte. A Fidesz maffia ma viszont országos diktatúra keretében csak ezzel tud még kormányon maradni. Hogy mindekit tönkre tud tenni, mert a magyar valójában nem forradalmi nép, hanem a mélységes kussolásra és behódolásra van teremtve.

De egy nap a cselédnépség fajtátok ugyanúgy fog lélekszakadva menekülni Orbán gazditok után Moszkva fele, mint Janukovics és az ő kretén szolganépe. Mert még a szolganép is fellázad időről időre és akkor jobb a diktátoroknak ha már megvan a menekülési útvonala. Ti kis hülyék meg maradtok itt a Nürnbergi perekre, miközben a gazditok már Moszkvában dőzsöl.
Ez az infografika ellentmond mindennek, amit a kormány kommunikál. Hogy ti. invázió van, és veszélyben az ország biztonsága. Akkora itt a migránsválság, hogy már csak hatodannyian kértek menedékjogot Magyarországon, mint két éve. (És persze a magyar állam csaknem minden kérelmet el is utasított.) De…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2017.06.19 22:06:22
@Ekrü:

le vagy maradva fidióta eftárs, a ruszkik által generált menekült áradatot nem a hibbant Orbánod 30 milliárdos kerítése állította meg, hanem az EU-török megállapodás. Lefogadom lövésed sincs róla hogy az meg mi.
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2017.06.19 22:15:28
@putris72:

téged se az eszedért tart a habony troll kommandó. Magyarországnak csak a regisztrációs állomásokat kellett volna rendesen müködtetnie (pár 100 millió forintért), s akkor rögtön átvették volna a nyugati EU országok a menedékkérők 99,9%-át, mert Magyarországnak nincs kapacitása csak pár ezer menedékkérő befogadására és az elbírálásukra. Ezt rajtad kívül az egész EU tudja, ezért is szól a kvóta csupán 1300 kérelem elbírálás Magyarországra való áthelyezéséről.

A pár 100 millió forintos megoldás helyett meg Orbán gazdid 30 milliárd forintot vert el egy értelmetlen szögesdrót monstrumra. Az EU-török paktum ugyanis véget vetett a migrációs biznisznek, amit a ruszkik robbantottak ki.
Az LMP korábbi társelnöke, Schiffer András volt az Echo TV Heti mérleg című műsorának vendége. Bár viszonylag ritkán fordul elő, hogy nem kormánypárti politikust, közéleti személyiséget hívnak be a zuglói központú televízióba, a legpikánsabbak éppen ezek az alkalmak. Emlékezzünk csak Soproni Tamás…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2017.06.19 21:33:21
@Jakab.gipsz:

csak ennyi panelt tudsz összehozni te hazaáruló fidesz tolvajbanda tag? Majd pont a te fajtád véleménye fog itt számítani azt hiszed? Inkább gyakorolj arra amikor Orbán gazdid bukik, hogy aztán hogyan fogod magad visszasírni a maszophoz.
A cím valójában csalóka, mert arról lesz szó, hogy miért is nincs közös öröm a magyar életben. A foci-EB kapcsán tapasztalt döbbenetes mértékű ünneplési vágyra még visszakanyarodnék a múltkori poszt folytatásaként. Egy jobbak közé számító A Szerk.-ben a következő, témába vágó mondat nagyon…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.07.03 14:07:33
@midnight coder: "Annál is inkább, mert ott a polgár választhat a szélsőlibes balközép vagy a szélsőlibes jobbközép között, akik között kb. a zászlók színe a különbség, mindenki másnak pedig mély kuss van."

Nagyon jól megfogalmaztad a magyar valóságot. Annyira nincs különbség ma már a komcsik és a fidesz között, hogy ma már az összes komcsi, az összes 3/3-as, az összes egykori ÁVÓS csemete, a teljes 800 ezer leigazolt seggnyaló mind a fideszben van.

Legfeljebb ez a csőcselék megtanulta, hogy a Szovjetunió éltetése helyett ma már Putyint élteti, a kommnizmus helyett a nemzetállamot élteti, az imperializmusás helyett meg EU-t szidja.

És persze évtizedekig azon rinyál, hogy az országot 30 éve elprivatizálták, ezért rossz most nekünk!
Kevés téma képes annyira megbízhatóan kihozni az átlagpolgárban lakozó vicsorgó fenevadat, mint a melegek ügye. Szelíd kisnyugdíjasok, keményen dolgozó kisemberek válnak gombnyomásra lila fejű dühöngővé, ha szóba kerülnek meleg honfitársaink. Kidagadt nyaki ütőérrel megy a buzizás a kocsmában, a…..
Valamit valamiért. Ha az angolok így döntöttek, akkor menniük kell. Ami történt legyen figyelmeztetés Európa hazardőreinek, populistáinak és nemzetvesztőinek. Elsősorban Orbán Viktornak. Idevezet a hitványságuk: erősödő orosz befolyás, területi igények, zuhanő tőzsdei és valutaárfolyamok. Nem a…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.25 20:40:14
@werecke: "Az EU hál istennek valószínűleg elindult a megdöglés felé. És van élet rajta kívül is. Ja ezt már mondta valaki előttem Tippeljetek ballibberek hogy ki !"

Hát nem vagyok egy ballibber, de tippelhetek? A ruszkiu bérenc, EU bomlasztó Lopbán gazdid mondta. Jó régenj foglalkozik már Magyarországnak az európai útról való letérítével, most már lassan 20 éve.

A célcsoportja meg a síkhülye magyar proli réteg. Még aktív éds már nyugger (kádári) Tippelhetek? Te is a célcsoport vagy.

Ja és az EU-n kívül is van élet kétségtelen. A bugris, birka eszü magyar társadalmnak azonban ez az élet nem a svájci-norvég jóléti szinten van, hanem Albánia-Macedónia-Szerbia nacionalista éhező társadalom szintjén.

Csak hogy tudjad, mielő tt mersz megint nagyot álmodni.
ras2 Brexit után Hunxit? 2016.06.24 12:02:06
Az angolok (többsége) épp olyan ostoba nacionalisták, mint a magyarok (többsége). Ez volt az első gondolatom ma reggel, amikor meghallottam a brit népszavazás eredményét. Meg hogy a népszavazást egy választási kampányígérettel elindító David Cameron épp oly felelőtlen demagóg, mint Orbán. Nincs…..
Focus On A nyúlon túl 2016.06.24 13:46:40
  Lehet a Brexitet jó vagy rossz döntésnek gondolni, lehet ezt a véleményt nyomós érvekkel alátámasztani. Lehet jósolni, lehet várakozni, lehet demográfiai, gazdasági, szociológiai, bármilyen oldalról vizsgálni a dolgot, egyet nem lehet: az embereket minősíteni. Elmondom, miért. Mert ilyen ez a…..
Furcsa érzés azzal szembesülni, hogy Orbán Viktor a britek uniós tagsága mellett kampányolt, és vesztett. A magyar miniszterelnök ugyanis az elmúlt hat esztendőben látszólag szinte mindent megtett azért, hogy szétforgácsolja azt az amúgy is gyengécske egységet, melyet lényegében csak a tagok számára…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.24 19:01:23
@Krisz11: "Győzött a szabadság a zsarnokság felett!"

a hozzád hasonló agyhalott csőcselék győzött már megint a normalitás fele.

Ne búsulj, sokszor megtörtént ez a történelemben. Magyrországon most épp Lopbán kúrja el 3 generácíó életet, de mi csak röhgünk rajtatok. A csőcselék győzelmébe a csőcselék megy mindig a leghamarabb tönkre.
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.24 19:04:54
@atpijkamo111:

a röhej az, hogy Putyin Lopbánt fizeti az EU bomlasztásért, errefvel ez a segghülye Cameron végezte be a Putyini akaratot.

De persze nem lehet hátradőlni, a két Moszkva bérenc, Lopbán meg Vona keményen dolgoznak azon, hogy a következő klilépő a seggbirka magyar nép legyen.

Szurkolok nekik, hogy sikerrel járjanak, aztán egy bolond néppel megint kevesebb lesz az EU-ban.
A gazdasági válság óta a társadalmi egyenlőtlenség emelkedett Magyarországon, és ezen a Fidesz-kormány szegényellenes gazdaság- és társadalompolitikája sem segített. Ma már általános értelemben lehet dolgozói szegénységről beszélni, ami sok esetben a magasabb végzettségű…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.23 23:27:14
@BircaHang Média:

azért jó neked te pszichopata ruszki ügynök, mert nálatok Bulgáriában a 7 millió mélyszegény országában nincs is olyan, hogy valaki gazdag lenne.

Amúgy meg jókat röhögök, amikor a bulgár pöcegödörből hőbörögsz a fényes és fejlett nyugat ellen. Szegénykém, a te putyini-balkán-komcsi Bulgáriád kihaló ágon van:

Bulgária népessége 2014-ben 7 202 198 fő volt.
Bulgáriában demográfiai krízishelyzet van, az 1990-es évek óta csökken a lakosság száma, ekkor kezdődtek a kivándorlások. 2005-ig kivándoroltak számát 937 000 és 1,2 millió fő közé teszik, többségük fiatal. A teljes termékenységi arányszámot 2015-ben 1,45-re becsülték. 2012-es adatok szerint a háztartások harmadában egy fő él, a családok 75,5%-ában nincs 16 év alatti gyerek. A lakosság növekedési rátája és a születések száma is a legalacsonyabbak között van a világon, míg a halálozási ráta az egyik legmagasabb, 2015-ben csak Ukrajnában és Lesothóban volt magasabb. 2012-ben a születések 57%-a házasságon kívüli volt, ez Európában az ötödik legmagasabb arány.
Az írástudás folyamatosan csökkenő tendenciát mutat.
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.23 23:39:51
@Sequoyah:

A leggazdagabb vállakozók is szja kötelesek, mert cégvezetők, meg IT tagok meg FB tagok. Ehhez jön még a pár 100 ezernyi vezetői illetve kiemelkedő foglalkozású réteg, akik alkalmazottak jó fizetéssel, emellé bónuszokkal meg cégautóval. Ez a réteg havi 1 milliótól 1 milliárdig kap szja köteles jövedelmet.

Valójában ez a réteg van aránytalanul túlfizetve, a tulajok viszont a maradék 4 millió munkavállaló bérszíntjének a lenyomása által finanszírozzák ezt a 200-300 ezres réteget.

Megtehetik a birka magyarnak így jó az élet.
Ma este örülni kell, büszkének lenni. Tök mindegy, hogy szereti-e valaki a focit, vagy sem. Van egy csapatunk, amely kivívta sok tízmillió embert tiszteletét. Egy gárda, amely papíron a leggyengébb emberanyagból áll, mégis még a laikus drukkernek is a legegységesebb képet mutatja. Lelkesek,…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.22 23:03:46
@Willkommenskultur:

Meséld, ki az a sok külföldön ismeretlen magyar játékos? Mármint Guzmicson kívül?

Még Dzsudzsákot se lehet a török alsóháznál jobb helyre eladani, a többi értékesebb játékos meg még a Bundesliga kieső csapataiban is csak időnkénti tartalék.

A magyar csapatnak hatalmas mákja volt, hogy egy erőnlétileg teljesen leépített osztrák csapattal,
a védekezésre teljesen alkalmatlan protugálokkal, illetve az 1:0 után a totális védekezéses-kibekkelésre játszó izlandiakkal volt egy csoprotban. Ezek ellen nem volt feltünő, hogy technikailag a magyar csapat elöl-hátul komoly deficitekkel rendelkezik. Ha nem adnak nekik teret nekik, akkor két métert nem tudnak előre mozogni, az egyéni technika hiányzik hozzá, rendre elveszítik a labdát. akapura meg talán a magyar csapat adta le a legkevesebb lövést a 24-ek közül.
Pervenimus A foci összetart [6] 2016.06.19 09:56:34
Nem csak a foci. Minden, ami a közös siker, a győzelem és az optimizmus érzéseit erősíti bennünk. Márpedig éppen ezek azok a dolgok, amelyekre ennek a kis nemzetnek a lehető legnagyobb szüksége van. Híres a pannon-pesszimizmus, az állandó elkeseredés, a negatív gondolatok elterjedtsége, a jövő…..
Szabadrúgás Hősköltemény 2016.06.18 20:29:30
Éljen sokáig Szergej Karaszjov! Az EB leghülyébb bírója befújt ellenünk (ahogy Belgium ellen is) egy olyan tizenegyest, amit csak alaposan bevodkázva láthatott jogosnak. De ezzel tette lehetővé azt, hogy az új magyar válogatott és a csodálatos szövetségi kapitány valódi hőskölteményt alkossanak a…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.19 19:57:51
@enpera:

fideszparaszt orbánszopó barom...
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.19 20:03:36
@mortullus: "Megszoktuk már, hogy a belvárosi izráéliták semmiféle magyar sikernek nem tudnak örülni."

A foci reklám nem is nekik, hanem nektek, a külvárosi panelproliknak szól. Titeket kell rendre behülyíteni, hogy márpedig az országban minden rendben, 54-ben is kinn voltunk a VB-n, most meg ott vagyubk az EB-n, aztán három pontunk lett, ezzel a rendszerválktás legsikeresebb országa vagyunk.
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.19 20:13:25
@Ad Dio: "Meg a goal.com szakújságírói és a közönég 80%-a is az."

Goal.com HU? Meg a HU olvasói? Hát te se leszel már hülyébb. Majd pont ezek a "független" HU szakemberek és vérmagyar HU drukkerek fogják majd elismerni, hogy a 16-os-on belüli letarolásért jogos a 11-es. Már ha az a magyar 11-esen belül történik.

Olyanok ezek is mint a sok birka magyar választó: az orra előtt lopja el a gazdija a teljes életét, de kitart mellette, csak azért hogy másoknak is szar legyen az élete.
A magyar csapat győzelme Ausztria fölött normális körülmények között egy örömteli sportsiker lenne. Egy sportsiker, aminek rossz szájíz nélkül örülhet bárki, akinek épp az a hobbija, hogy túlfizetett szórakoztatóipari munkásoknak drukkol szabadidejében. De ebben az országban már régóta nincsenek…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.15 23:09:42
@William Kidd:

szerencsétlenke, látom lassan dereng nálad, hogy kurvára nem éri meg 3 pont miatt azt az elb.szott, elmutyizott életedet élned, dehát a szolgalélek visszatart, hogy lázadj a tolvajbandád ellen. Sebaj, majd a focilabda megmű@Tottone: t téged, ha arra kerül a sor.
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.15 23:11:30
@bat4: Minden liberálbolsevik patkánytetű leszophat. A KURVA ANYÁTOKAT!

és a fideszjobbik mocskok is, nekik is a kurva anyjukat! Így vagytok ti együtt, egymásba belebetegedett két nagy barom beteg banda.
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.15 23:16:21
@Tottone:

jó hosszan megírtad, hogy semmit nem értesz. Azt az 500 milliárdos stadion alapú közpénzlopást Lopbán ezzel a hasznos hülye 11 falábúval igazolta.

Legyél te is boldog: 500 millárd forint 3 pontért! Igaz, ha holnap kórházba kerülsz, akkor minimum 50 ezret kell becsúsztatni a doki bának, hogy komolyan foglalkozzon veled és ne dobd fel a talpad. Mert hát ugye, a stadionok mégsem tudnak meggyógyítanbi benneteket, hiába oda terelt minden elkölthető forintot a pártfőtitkár elvtárs.
Magyarország döbbenten áll. Néhány Tippmix-hazardőr, aki 1:0-ás hendikep-győzelemre játszotta meg a magyar csapatot 10-20 ezerrel, most pálinkát rendel mindenkinek a kocsmában. Pár közíró, aki a fociban nem lát többet, mint az Orbán-kormány szimbólumát, most dühödten törli ki csőre töltött…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.14 23:35:01
@Afrika steht an der Elbe:

az milyen az a kívül zöld belül vörös libsi? Olyan mint te: kívül szaros, belül elmebeteg?

Azt röhögöm benntek orbáni cselédnépségben, hogy ha kórházba kerültök, továbbra is hegyekben patkoltok el az orvos hiány, a fertőlenítő szer hiány meg a baktérium túltermelés miatt. De Orbán gazditok megmagyarázza, hogy megéri nem rátok pazarolni a pénzt hanem száz milliárdokért stadionokat építeni, mert lám, lett 3 pontunk az EB-n!
Az utóbbi néhány napban különösen erős volt a felhozatal az eszetlen butaságokat illetően. A kormányoldal maradandó emlékeket akart hagyni maga után, mielőtt elmennének szabadságra. Röhögjön és szavazzon!..
Az egyik legvitatottabb kérdésben állt a bankok mellé a Kúria Ahogyan azt a hitelkarosultak.blog.hu már előre jelezte, ma hozta nyilvánosságra döntését a Kúria az egyik legjelentősebb kérdésben a devizahiteles szerződések ügyében. A Kúria – amint az sejthető volt - nem vállalta fel azt a…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.07 23:56:04
@graphite:

a 0%-os CHF bannközi hitel a legjobb minősítésü adósoknak szólt, nem pedig a szarhúgy IMF által kisegített, romba dőlt magyaroknak, ennyi világos? A magyaroknak nem is akartak a bankközin CHF hitelt adni a válság után, itt kezdődik a 0%-os mániád romba dőlése.
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.08 00:03:03
@graphite: "Ha a bankok tisztességesen, CHF hiteleket nyújtottak volna (LIBOR + x%), akkor nem lett volna semmi baj. "

De, csak akkor a bankok jelentettek volna hatalmas veszteséget, az FHB meg jónéhány magyar bnank biztos csődöt, mert nem LIBOR-on tudták akkoriban beszerezni a CHF-et (nem is kaptak mindig), a marzse pedig nem fedezte volna a CHF bekerülési árát.
Akkor meg a nakokat kellett volna megmenteni, de a végén ezt a mentést is persze a lakosság fizeti.

A bankok szerződéseiben benne volt, hogy jogukban áll a kamatot a kockázatok fényében változtatni, az deviza spekuláns magyar parasztja meg ebbe beleegyezett, utólag meg itt rinyál.
Niccolò Machiavelli (1469 - 1527) „Ha a polgári eredetű egyeduralkodó nem gyalázat vagy más tűrhetetlen kegyetlenség árán, hanem polgártársai akaratából lesz hazájában fejedelem, az ilyet polgári egyeduralomnak nevezhetjük, s az odajutáshoz nem pusztán virtus és nem pusztán szerencse kell, hanem…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.06 23:18:28
@6.Lenin:

Mekkora hülye ez Hídvégi, tényleg nem fogja fel, hogy a te fejed most már örökre a Vityka seggébe van bedugva, aztán nincsen se ember se Soros aki onnan ki tudná húzni. A hülye Hídvégije meg egész este ezen erőlködik, hát nem hülye?
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.06 23:20:16
@Trackers: "Azért nem bukik meg Orbán, mert nincs nála hitelesebb arc."

nem kellett volna már sok hozzá, hogy kihúzd, hogy a mai napon nem csináltál komplett hülyét magadból.
Nem sikerült, holnap majd újra megprópálod. De tudjuk, nem fog menni akkor sem.
Y-GEN Trianon foglyai 2016.06.04 09:04:20
A felelősségek közül a sajátunk az, amelyikkel a legtöbbet kellene foglakoznunk, nem csak azért, mert ezzel foglakoztunk a legkevesebbet az utóbbi, majdnem 100 évben, hanem azért is, mert a saját cselekedeteink azok, amelyeket mi irányítunk, amelyekre van befolyásunk. A parazsat mi vetettük el,…..
Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.06.05 12:20:18
@Balt:

most meg már a gazdaságba is belekontárkodsz te kis Drábik?
Magyarország 2010-ben az EU-ban pont ott volt, ahol 2002-ben, a középmezőnyben.

2010-ben aztán siokreült akkora NER fordulatot venni a sok hülye Orbán birkának, hogy 2015-re viszont már a legutolsók közé csúszott le az ország, különösen a legutóbbi 0,5%-os GDP csökkenéssel!

Orbánnak sikerüt Magyarországot Görögország sorsára juttatnia. Az EU-ban már csak Görögországnak van szarabb növekedési mutatója, mint Magyarországnak.

De majd szavazol a nem létező migránsokról, aztán erre az évre jól laktál szarzabálásból.

Ja, és minderről Trianon és Kun Béláék tehetnek.