Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juventino86

36 bejegyzést írt és 5426 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Juventino86 2024.03.30 19:09:28
@Lanzafame: A meccs elején még annak tűnt. Sőt, most is négy védővel vagyunk hátul. Csak a fiúk sokszor nem igazán tartják a pozíciójukat. Például Danilo rendszeresen középen kolbászol, amikor támadunk, így nincs a csapatnak szélessége. Amúgy a meccs előtt a hivatalos kezdőben is 4-3-3 volt megadva.
Juventino86 2024.03.30 19:15:33
@Lanzafame: Bármi is legyen a felállás, sajnos ez eddig nem túl fényes. :(
Juventino86 2024.03.30 19:39:30
@Lanzafame: Egy ideje megint visszaálltunk 3-5-2-re... Ugyanolyan borzalmas...
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
A Juventus a karácsony előtti utolsó meccsét idegenben, a legutóbb a Napoli ellen az Olasz Kupában remeklő Frosinone ellen játssza szombat délben. A tabella második felében tanyázó Frosinone számára idén egyértelműen a kiesés elkerülése a cél, s ehhez nagy segítséget nyújthat a Juventus több…..
Juventino86 2023.12.23 14:17:36
@Zsltrk977: Így van, akkor össze volt rakva a védelem. Rugani a legjobbak között volt.

Vannak olyan játékosok, akik érthetetlenül kezdők. Locatelli pl. Nicoloussi sokkal jobban játszik, ez nem is lehet kérdés. A szárnyvédőknél jobbra Weah kellene, balra Cambiaso.
Juventino86 2023.12.23 14:23:46
A Sportitalia beszámolója szerint egyre több pletyka jelenik meg Samuel Iling-Junior kapcsán, és ezek szerint Roberto De Zerbi nagyon hisz a játékosban, és ezért meggyőzte a vezetőséget, hogy már januárban kivásárolja a fiatal angol játékost megközelítőleg 18 millió euróért. A pletyka természetesen…..
A Juventus egy színvonalasnak aligha nevezhető, ám izgalmas fordulatokban gazdag mérkőzésen aratott 2:1-es győzelmet a Monza otthonában, s ezzel továbbra is tartja második helyét a bajnoki tabellán. A tizenötödik forduló pénteki játéknapján egy komoly erőpróba vár a zebramezesekre, mert az idén…..
A Juventus 1:1-es döntetlennel zárta az éllovas Inter elleni hazai rangadót, s péntek este a Monza otthonába látogatva nyílik meg a lehetőség a zebramezesek előtt, hogy megelőzzék a milánói együttest. A házigazda Monza együttese jelenleg a tabella kilencedik helyén áll, s az elmúlt szezon során…..
Juventino86 2023.12.01 22:59:55
@Attilio79: Szerintem szándékosan nem akarod megérteni, amit mondani akarok. De azért megpróbálom elmagyarázni, hátha. :D Rugani, McKennie, Gatti... Három olyan név, akik elég stabilak ebben a szezonban, pedig tőlük ezt senki sem várta. Magukhoz képest nagyon jól játszanak, összeszedték magukat. Sok játékost feljavult, Allegri legalább a védekezést megszervezte. És ez most elég ahhoz, hogy vezessük a tabellát. Értem, hogy nem túl szép a mutatott játék, de amíg vezetjük a bajnokságot, nekem belefér.
Juventino86 2023.12.01 23:19:50
@Rikoo: Sokaknak az sem elég, ha vezetjük a tabellát. Lehet páran nem látták az első félidőt. Akkor sem játszottunk világklasszisok módjára, de azért bőven voltak helyzeteink. Szerintem az első félidő játéka sokkal nyíltabb volt, mint szokott lenni.
Juventino86 2023.12.01 23:22:26
@Attilio79: Ebben igazad van, simán 2-3 góllal lehetett volna vezetni már az első félidőben. Nem állítom, hogy szemet gyönyörködtető a játékunk. Azt mondom csak, hogy ezzel a gyatra kerettel bőven jól állunk a tabellán. Sőt, hát az első helynél előrébb nem állhatnánk.
Az előző fordulóban a Juventus 1:0-ás idegenbeli győzelemmel zárta az AC Milan elleni rangadót, s ezzel megerősítette helyét a bajnokság élmezőnyében. A begyűjtött három pontnak köszönhetően a zebramezesek egy pontra megközelítették a legyőzött milánói együttest, s mindössze két pont távolságra…..
Juventino86 2023.10.28 22:56:11
@Rocky80: Én is ezt érzem. Ha ez most döntetlen lett volna, akkor nagyon szomorú lennék, mert az iszonyú igazságtalan lett volna.
Juventino86 2023.10.28 23:04:49
@Rocky80: Ezt most én sem... Nagyon igazságtalan lett volna. De szerencsére csak be tudtunk paszírozni egyet. :D
Izgalmas is volt amúgy a meccs, meg tetszett, hogy a csapat végre támadóbban lépett fel.
A tegnapi hivatalos bejelentés után a Tuttosport ma több részletet osztott meg Nicolò Fagioli vallomásából, amiket a játékos az ügyészségnél tett. „A végén már alig aludtam éjszaka. Ahogy telt az idő, annál inkább zavart az adósságom. Egyre csak nőtt az adósság, én pedig azért játszottam egyre…..
Juventino86 2023.10.18 14:11:27
@kidelpiero: Mi már akkor sem védtük, és nekünk volt igazunk. Ahogy az előző hozzászólásomban már ki is fejtettem, Fagioli telibe lesz@rta, hogy a csapat az ő hibájából kapott gólt. Siránkozott inkább a rosszul sikerült fogadásokon. Korbáccsal kell kikergetni a klub edzőközpontjából. Legalja viselkedés, amit Fagioli csinált.
Juventino86 2023.10.18 14:57:50
@venember83: Szerintem mindenképpen el kellene küldeni. Amit tett, az teljességgel elfogadhatatlan. És sajnos azt is figyelembe kell venni, hogy a játékszenvedélyben szenvedő betegeknél nagyon gyakori a visszaesés. Semmi garancia nincs rá, hogy a jövőben ez ne fordulna elő. Nem szabad kockáztatni.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Juventino86 2022.07.30 20:48:11
@Pjanista: Én csak a hibrid 4-4-2-re értettem, hogy csőd. Egy sima 4-4-2 szerintem is működne. Lehet az egy totál retro is két vonalszélsővel (Kostic, Cuadrado), vagy a bal oldalon egy tükörszélsővel ( Di María). De én azt is el tudnám amúgy képzelni, hogy egy 4-4-2-ben két vonalszélső van, Di María pedig visszavont csatárként játszik Vlaho mellett. Szóval a klasszikus 4-4-2-vel nem lenne baj. A hibrid felállásoktól viszont rosszul vagyok. :D Különben Allegri próbálgatja mostanság Cuadradót a balon tükörszélsőként. Támadásban szerintem jól is teljesített a Barca ellen. Adott is egy gólpasszt. Mondjuk védekezésben komoly bajok voltak. De Cuadrado tükörszélsőként történő játszatása nem teljesen elvetendő, mert azért még mindig jól cselez.
@Rikoo: Oké, ilyen konstrukcióban tehetünk egy próbát Wernerrel.
Juventino86 2023.07.14 15:09:55
@Del Pybala: @venember83: Igen, szerintem is bőven elférne több név is ezen a listán. Pl.: Szczesny, Vlahovic, Locatelli, De Sciglio, Alex Sandro.
Juventino86 2023.10.18 14:03:58
@venember83: Ha sikerül egy kicsit lefaragni a béréből, akkor Fabian Ruiz a klubunk jelenlegi helyzetében nagyon jó igazolás lenne. Samardzic érkezésének is örülnék.
Nicolò Fagioli ügye kisebb erdőtüzet okoz az olasz válogatott körében, az Il Messaggero beszámolója szerint az ügyészség és a rendőrség tegnap kihallgatta Sandro Tonalit és Nicolò Zaniolót a válogatott edzőtáborában, majd a szövetség hazaküldte a játékosokat a válogatott kerettől. Nicolò Fagioli…..
Juventino86 2023.10.14 16:05:40
@kidelpiero: Nem tudom, hogy ez most irónia volt-e, vagy nem, de én is azt gondolom, hogy Fagiolinak semmilyen esetben sincs maradása a csapatnál.

Oltári nagy felelőtlenség, amit csinált. Annyira nem fiatal, hogy ne tudná, hogy amit csinált, az tilos. A fiatal életkor amúgy sem mentesít senkit a törvény és egyéb szabályok betartása alól. Ilyen felelőtlen játékosra nincs szükségünk. Sajnálom, mert van benne tehetség, de amit tett, az teljességgel elfogadhatatlan. Neki és Pogbának mennie kell, minél hamarabb szerződést kell bontani velük. Ki kell gyomlálni a gazt.
A bajnokság legjobb négy csapata közé törekvő Juventus vasárnap kora este egyik közvetlen vetélytársával, az Atalanta együttesével mérkőzik meg Bergamóban. A két csapatot mindössze egyetlen pont választja el a bajnoki tabellán, az Atalanta közvetlenül a torinóiak mögött állva, az ötödik helyről…..
A Juventus vasárnap Toszkánába látogat az Empoli elleni meccsre, s motivációban bizonyosan nem lesz hiány a vendégek részéről, hiszen a Bologna ellen az elmúlt fordulóban meg kellett elégedniük egy döntetlennel, s májusban az Empolitól 4-1-re kapott ki az azóta keret tekintetében alig változott…..
A Juventus az Udinese elleni mérkőzéssel zárta az előző szezont, s most ismét ez az együttes lesz az ellenfél az új szezon nyitó fordulójában.  Massimiliano Allegri keretében természetesen ott lesz a nyáron Torinóba igazoló Timothy Weah, valamint a kölcsönből visszatérő Weston McKennie is, s a…..
Romeo Agresti nyilatkozott a Juventibus munkatársainak, s az általában jól értesült újságíró egyértelműen cáfolta, hogy Dušan Vlahović maradása mellett is érkezhetne Romelu Lukaku. „A következő órákban a Chelsea vezetősége új megbeszélést tart klubon belül Dušan Vlahović átigazolása kapcsán.…..
Tegnap este több forrás beszámolt arról, hogy tárgyalások zajlanak a Chelsea és a Juventus között Dušan Vlahović és Romelu Lukaku csereügylete kapcsán, és a SportItalia szerint az olasz klub 50 millió eurót plusz Romelu Lukaku játékjogát kéri a szerb csatárért. A Goal.com beszámolója szerint a bér…..
Juventino86 2023.08.01 15:02:16
@venember83: Nem biztos, hogy ezzel annyira rosszul járnánk amúgy. Lukaku ismeri az olasz közeget, és szerintem képes lehet jó teljesítményre. Mondom ezt úgy, hogy én is inkább azon az állásponton vagyok, hogy másnak kellene jönnie, nem pedig neki. A Chelsea csapatát szerencsére borzalmasan buta emberek vezetik, akiket simán le lehet húzni anyagilag. Nem mintha a mi vezetőségünk eddig a helyzet magaslatát lett volna, de talán Giuntoli majd rendet vág.
Gianluca Di Marzio tegnap igencsak sok információt osztott meg a Juventus kapcsán, ezek szerint például a Newcastle United és az Aston Villa is figyeli Federico Chiesa helyzetét, hivatalos tárgyalás azonban nem zajlik a Newcastle Uniteddel, míg az Aston Villa 60 millió eurót ajánlott az olasz…..
Juventino86 2023.06.23 13:16:02
@JeetTrader: Ha tényleg 4-3-3 lesz, az egy jó irány. És ahhoz kellenek is szélsővédők, illetve támadó szélsők is.

Weah mindkettőt tudja játszani, tehát ennyi pénzért a jelenlegi helyzetben ez nem rossz igazolás. Jöhet Castagne és Parisi is, a klub mostani anyagi helyzetében ezek bőven vállalható igazolások.

Partey felesleges. Sérülékeny, magas a fizetése, és jelenleg nem annyira van szükségünk vkp-ra. Inkább olyan középpályás kellene, aki kreatív az előre történő játékban.

Csak hát szerintem még akkor is el kellene küldeni Allegrit, ha 4-3-3-ban gondolkodik, mert egy igazán jó 4-3-3-hoz egy sokkal modernebb felfogású edző kell.