Regisztráció Blogot indítok
Adatok
groccc

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Gitárom pengetem 2009.02.03 09:42:00
Ha szeretnétek meglepni szeretteiteket egy állat gitárral, akkor íme egy remek ajánlat a vaterán. Mindössze 10.000.000.000 forintba kerül, csak arra figyeljetek nehogy Kurt Cobain magyar reinkarnációjánál kössön ki, vagy Bakáts Tibor Settenkedő kezében egy…..
groccc 2009.02.03 11:36:30
A Samsung jelenti be a vilgá első 12 megapixeles mobilját, ha hihetünk a Telecoms Korea hírének. A hírforrás szerint a két hét múlva kezdődő barcelonai Mobile World Congress 2009-en lesz a bemutató, és még február vége előtt megkezdik a mobil gyártását. Egyelőre semmit sem…..
Munkahelyi (T)error Dohányterror 2009.02.02 00:01:00
Jó reggelt (Vietnam)! Hétfő lévén új olvasói levél kerül terítékre. Bat Man láncdohányos főnökéről mesél, aki nincs tekintettel nemdohányzó alkalmazottaira. Ahogy az utolsó sorokból kitűnik, a levél tartalmazott még néhány felettébb érdekes, egyben elkeserítő…..
Merészség lenne másfél nap után a kezelőfelületről írni, de annyi biztos, hogy az iPhone, sőt még az érintős LG-k és Samsungok után is szokatlan. Furcsa, hogy az ikonokra csak egyszer kell rányomni a belépéshez, de a zenelejátszóban az albumokra és a számokra kétszer. Hozzá…..
groccc 2009.01.18 22:13:14
Bigyóblog Kerekes laptoptáska 2008.04.18 10:38:28
Úgy néz ki, mint egy hagyományos laptoptáska. A különbség, hogy egy hosszú rudat lehet kihúzni az oldalából, mellyel megtámaszthatjuk, magunk után húzhatjuk. Egyszóval ha nagyon húzza a vállunkat a laptop - és szokta, akármilyen pihekönnyűnek hazudják - megoldhatjuk a…..
groccc 2008.04.18 12:03:19
Az APEH mindent megtesz, hogy felzárkóztassa a lakosságot az 21. század elvárásaihoz, extrém esetben bújócskára is hajlandó, mint azt Imitto Gyöngyösön tapasztalta. Figyeljük meg a közönségtájékoztatás jellegzetes 60-as évekbeli formáját, amikor még csak ismerkedtek a…..
A Homár ritkán iszik csapvizet, így nem tud érdemben válaszolni DKone kérdésére, aki szerint valami változott a budapesti csapvízben. En egy nagyon egyszeru dologrol szeretnek irni, ami neked letelemed elvileg, de szerintem mar te is inkabb a palackozottat valasztod: szoval kozpontban a…..
A jelek szerint vannak annyira hátrányos helyzetű alkalmazottak az Ikeában, akik miután telefonon elbírálták, hogy Gergely garanciális panaszával kitörölheti a seggét, kinyomtatták neki az erről szóló dokumentumot:Az elmúlt héten az IKEA-ban sikerült vásárolnom. Sajnos…..
Vannak ezek a pletykák, amik rendre igaznak bizonyulnak, szóval érdemes készülnünk rá, hogy Hollandiában is lesz iPhone. Egyelőre még csak annyit lehet tudni, hogy az egyik értékesítő március 29-re, délelőtt 11 órára sajtótájékoztatót hirdetett, amin egy olyan terméket…..
Charlotte Green a BBC Radio 4 műsorvezetője Abby Mann rendező halálhírének felolvasása közben kapott súlyos, szinte sírásba áthajló röhögőgörcsöt. A felvételt itt lehet meghallgatni. A nevetést a gyászhír előtt bejátszott felvétel idézte elő az amúgy komoly…..