Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rfbagoly

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új ADULT. Hadd ne kelljen már mást írnom. ..
rfbagoly 2018.09.18 00:51:18
A tűrhetetlen és a katartikus között ingázó Manifesto kőkemény, megterhelő és kompromisszummentes zajlemez, a minimális kapaszkodót nyújtó ritmikus hupákolása megszorítja a hülye kis fejed és belebassza az emberi szenny legmélyebb és legrohadtabb pöcéjébe. Ugyan ijesztően nyers és gecis és…..
A brit baszatás egyik kortárs csúcsa, Blawan idei lemezével az év egyik legsújtóbb málháját nyomta ki. A legsötétebb, legkíméletlenebb, legmélyebben dübörgő anyaga, pedig a korábbi munkái sem voltak épp rajzfilmslágerek. Bámulatosan építkező, meghökkentően sajátos hangú agyprések, tonnás savas eső…..
Itt az új Sneaks. Kibaszott nagy. Annak, aki lemaradt a csajról: minimalista, monoton, sötét, dekadens, basszusgitáros electro-pop, erős punk konnotációval. A Hair Slick Back című dal basszustémáját idén már nem verem ki a fejemből. <a…..
Az hogy lehet, hogy minden idők legfontosabb karácsonyi kislemeze - persze a King Diamond No Presents for Christmas mellett - még soha nem volt a blogon? Minden valamirevaló karácsony legfontosabb hozzátevője, ha nem hallgatod meg a következő három napban legalább 40x, nem vagy ember. Mondjuk…..
Ó drága szűklátókörűség, mi lenne velem nélküled? Hát mondjuk nem maradnék le fontos koncertekről. De hát úgy kellett nekem, miért vannak még 2016-ban is fenntartásaim a black metal műfajjal, de még az ilyesfajta előélettel bíró, ám mára egészen másban utazó izgalmas zenekarokkal szemben? Az Aluk…..
rfbagoly 2016.08.25 01:11:56
Koncerten (három éve) konkrétan ilyen volt: subterra.hu/magazin/2065

Az agyam nem találtam utána. Amúgy (késő bánat) gondoltam is, hogy nyomok egy kis fantommarketinget konkrétan ezen a blogon, és ajánlom a zenekart, de vmiért kimaradt. Mindegy, örülök, hogy rájuk találtatok.
Nagy újdonságot nem mondok senkinek azzal, hogy a cséplőfém uralkodása '91-re bebukott, a srácok körében már teljes mértékben a rothadó béltenger szagolgatása volt a menő, a thrash pedig idejétmúlt lett. Persze, rengeteg thrash lemez jelent még meg, de hatásuk, jelentőségük azon a pár klasszikussá…..
Nem hiszem hogy él a galaxisban olyan halálfém rajongó, akinek ne kezdene el azonnal hevenyül termelődni a boldogsághormon elüszkösödött agytekervényei közt, ha az 1991-es évjáratra gondol. Valószínűleg ez volt a műfaj csúcséve, egy sor szenzációs lemezzel, egy másik év sem adott annyi LP-t a Death…..
Karin Dreijer Andersson (vágjátok, The Knife) 2009-ben kiadott egy lenyűgöző lemezt, ami törékeny, hideg, mégis olyan örök életű spirituális ütemekre táncoló szív lüktet mögötte folyamatosan, amitől az arra hajlamosak lassan, de megkérdőjelezhetetlenül megvilágosodnak. Aprólékosan felőrlő,…..