Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legnagyobb belvárosi divat manapság az állami fideszmédia és a körülötte lévő pszeudo-privát csatolmányok szapulása, hogy azok milyen demokráciátlanok, meg fasisztoidok, meg kommunisztoidok, meg bú, meg bá. Pedig ezek a médiumok valójában tök jó szolgálatot tesznek a politika iránt…..
Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma 2016.12.21 17:17:44
@Ballib cenzúrázók réme 18: nem csak hármat! Az összes nick ami nem te vagy a blog.hu-n, az mind én vagyok! Mindenhol ott vagyok egyszerre Gyurcsány Ferenc vagyok! Én vagyok az ISTEN!
Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma 2016.12.21 17:19:28
@Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma: ja és Soros György is vagyok ürgebőrbe varrva!
A mai nemzetállamok kevés kivétellel bevándorlás eredményeként jöttek létre, vagy bevándorlások sorozata alakította ki azt a speciális jellegüket, ami a konzervatívok számára megőrzendő értéket képvisel. Az emberi faj vándorlásaival benépesítette a Földet. Ahol az emberek rosszul éltek, onnan…..
Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma 2016.12.21 14:50:57
@Ballib cenzúrázók réme 18: mink Soros Gyuri vagyunk mind! Soros globálcionista ballibsi orvostechnológiai intézete feltalálta a gondolatirányított testeket így egyszerre több millió helyen van jelen. Hamarosan megalapítjuk Sorosországot, majd megtámadjuk az olyan szabadságharcosokat mint orbán viktor, kim jong-il vagy vladimir putin és eltöröljük a szabadságot a föld színéről.
Orbán Viktornak nem volt annyira fontos a saját alkotmánymódosítása, hogy odadobja érte Rogán és médiabárói köre néhány tízmilliárd forintos profitját. Mivel nem teljesítette a Jobbik feltételét, és nem szüntette meg a letelepedési kötvényt, a Jobbik sem támogatta az alaptörvény-módosító javaslatot…..
Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma 2016.11.08 17:03:35
@Brix: Ezaz elvtárs, én is ezt mondom! Orbán ÚR bármit csinál nyer legyőzi a ballibet. Kétharrmad! Kétharmad! 2/3!!!!! Orbán Viktor a MAGYAR népkösztársaság miniszterelnöket!
Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma 2016.11.08 17:04:38
Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma 2016.11.08 17:56:45
@Brix: Ugrik a pannon puma! Jánosunk és a nagy Vlad álma hamarossan teljesül. Az egésségügy olyan jó hogy külföldröl is ide járnak. Jobban való teljesités van!!!4444
Aki egy picit is jártass az online térben, szokott híreket, blogokat olvasni és a kommenteket is átnyálazza (emberek jelentős része), azok már találkozhattak a "te is bérkommentelő vagy?" kifejezéssel! A bérkommentelő olyan internetes csökevény, akit fizet egy hatalom, egy cég vagy valaki, hogy…..
Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma 2016.05.24 17:40:26
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: mit röhögsz, így van. Soros és a gyíkemberek szolgálatában vagytok!!!
Nem vagyok egy forradalmár alkat, de az utóbbi években viszonylag sok tüntetésen jártam, mert úgy éreztem, valamit tenni kellene és nem volt jobb ötletem. Mit lehet tenni, amikor felháborodsz, végsőkig elégedetlen vagy valamivel? Tüntetni, azt lehet. A nagy kérdés azonban még mindig az,…..
Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma 2016.05.04 20:27:45
@Ballib cenzúrázók lidérce 1: tekeroggy mocskos nikktolvajjj!