Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chokri

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hela Mindenki!Lenne itt egy érdekes dolog, amire a magyar weben nem találtam eleddig referenciát, elhatároztam hát, hogy létrehozom, Nem is tudom, hogyan kezdjek bele, egy furcsa dolgot, egy furcsa érzést szeretnék megosztani Veletek és egyben szeretném, hogy aki ráismer, illetve…..
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
Mégis van abban valami jó, hogy az MSZP fojtogatja a Magyar Televíziót, már persze azon kívül, hogy a Napkelte eltűnt a képernyőről. Úgy néz ki, hogy mégis folytatódik a Tűzvonalban, amit a harmadik évad után pénzhiány miatt fejezett be idén májusban az MTV. Bordás ezredes…..
chokri 2009.12.01 08:54:04
A NY Times mai címlapjától volt ismét hangos a magyar média. Ám kiderült, hogy felesleges volt a nagy aggodalom, a nagy múltú amerikai napilap ugyanis az évtizedek óta tartó Lazio-Róma ellentétekről beszélt, és nem a magyarországi romaellenességről. (A képre kattintva látszik,…..
Kedves Olvasóink, kedves Örökbefogadók!Amennyiben nem ért egyet a Ptk. Nyílt örökbefogadást érintő 3:132 § (3) törvénymódosításával, kérjük hozzászólásával  támogassa törekvésünket!Köszönjük!..
A töltőkártyás csalás egy újabb válfaja, ezúttal csajok nélkül. Andrást az ismeretlen számról hívó idegen arról próbálta meggyőzni, hogy egy ismerőse bajba került, úgyhogy gyorsan töltse föl a telefonjukat 3000 Ft-al, különben nem tudnak telefonálni. A nem létező…..
chokri 2008.12.04 10:08:49
Ezt a Bravóból átmentett érzelmes love storyt javasoljuk mindenkinek elolvasásra, akinek nulla önbizalma van, és nem meri, amit merni kell. Pedig olyan jól indult a srác, aki most tanácsokat vár. Segítsetek neki. Innen loptuk a képet Bocsi, hogy így erőlködöm már a tárgyban is,…..
chokri 2008.07.30 10:09:43