Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sixx egy ostoba faszfej

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1976. Trolibaleset a szovjet-örmény Jerevánban. 92 utassal zuhant a Jereván-tóba a tömött, fékhibás városi troli, és szinte azonnal 10 méter mélyre süllyedt. A bent rekedt utasok nagy része megfulladt. Az éppen a helyszínen edző Shavarsh Karapetyan búvár világbajnok húsz embert mentett ki a…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.09.20 16:13:50
@Pirx pilóta:
Ismered ezt a nyelvet?
"The all-wood wing was built as a one-piece structure and was not divided into separate construction sections."

A gép típusa: de Havilland DH.98 Mosquito. Igaz, a szárny nem balsa, de a törzs az. De a szárny is teljesen fa.
Újabb olvasói levél, kérdés: Kedves Brigi!Az a problémám, hogy a péniszemen a makkom pereme alatt fehér pöttyök, dudorkák vannak.  Nem okoznak semmit, nem változnak semmit.Ez rányomja a bélyegét a szexuális életemre is, mert szégyenlem a csajok előtt.  Ezért nem hagyom a barátnőimnek, hogy…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.15 19:16:30
@karandash:
Szerinted.

Szerintem meg nem.

Lehet, hogy valójában te is fertőzött vagy, meg most már a csajaid is.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.15 23:57:58
@fidesz maszop dk egykutya:
Mivel nincs kép róla, nyilván láthatod, hogy szabályosak, idióta.
1. Gondold át, mi a célod! Gondold át, eddig mi vált be nálad! A hatékony nyelvtanulás kulcsa felnőttek esetében az önismeret. Nincs mindenki számára egyformán érvényes, tuti módszer vagy könyv. Neked kell rájönnöd, hogy neked mire van szükséged, és nálad mi válik be a legjobban. Van aki vizuális…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.14 21:54:42
@tnsnames.ora:
Érdekes írás, de azért sok pontjával lehet vitatkozni.
"Írásában tudjon szakcikket írni, ami akár könyben is meg tudhat jelenni az őt érdeklő témában."

Nos, érdemes megnézni a profi (profi? azért megnézném, hánynak van fordítói vizsgája, ami nélkül elméletileg nem lehetne fordítani Magyarországon, de hagyjuk) fordítók által idegen nyelvről magyarra elkövetett fordításokat, mennyire vannak tele félrefordításokkal, leiterjakabokkal.
Lásd pl. az azóta elhunyt szerencsétlen Tótisz András esetét az Oroszlánkirállyal (kontra Kings of Leonnal).
(Az indexes cikkeket nem is említeném, mert azoknak az írói magyarul sem tudnak rendesen, nemhogy idegen nyelvről fordítani.)
Ezek alapján nem kellene elvárni valakitől, akinek nem is az a szakmája, hogy ilyen szinten írjon idegen nyelven (ma jellemzően angolul, mert jelenleg valójában egy idegen nyelv van, az angol), nem is fog.
Amit a beszédről írsz, ugyanez.

A magyaroknak valóban nehezebb angolul tanulnia, mint sok más népnek Európában, de semmivel sem nehezebb, mint egy finnek, észtnek, baszknak.
A finneknél ennek ellenére kb. mindenki beszél angolul, az utcaseprő is (hogy milyen szinten, arra ne térjünk ki, mert elég hibásan - még az érettségizettekre, elméletileg középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezőkre is ez a jellemző -, de beszél).

Szóval az oktatás módszertanában van a hiba (biztosan, én angolul oktatásban nem tanultam, más nyelvet igen, hát bizony elég messze volt a beszélt nyelvtől).

A baj az, hogy minden oktatás erősen tankönyvízű, de ennek az is az oka, hogy a tanárok többsége sem beszél jól angolul, annyira biztosan nem, hogy mondjuk egy tetszőleges filmet elemezni tudjon, szlenggel együtt. A néger szlengre ne térjünk ki, egyrészt meg ahány város, annyi van belőle, sőt, az olyan nagyvárosokban, mint New York vagy Los Angeles, ahány városrész, annyi, jellemző, hogy pár éve a NY-i rendőrség hirdetésben keresett a néger szlenget beszélő tolmácsokat - pedig a rendőrök is bennszülött amerikaiak, mégsem értik.

Jó pár angoltankönyv megfordult a kezem között, szerintem az ősrégi Czobor-Horlai még mindig az egyik legjobb, a hétköznapi életben használható, gyakorlati tudást ad.

Ami meg a szakterületeket illeti, mint az általad említett informatika, hülyeségnek is tartanám, ha lenne olyan képzés. Tanuljon meg az ember hétköznapi nyelven, aztán a szókincset meg szedje össze saját maga. A nyelvtan ugyanis ugyanaz, a tanár meg nem szótár.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.15 13:14:45
@Tanuljnyelveket:
Ami a könyveket illeti, régen, még a szocializmusban volt a Kevés szóval sorozat (Kevés szóval spanyolul/angolul/románul/szerb-horvátul, nagyon sok nyelvhez, az európaiak többségéhez, valamint eszperantóhoz is), azok is egészen jó könyvek voltak, nekem megvolt egy pár. Kár, hogy ezeket nem adják ki újra.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.15 13:19:36
@Tanuljnyelveket:
És közben kiadnak még a háború előtt megjelent, rosszabbnál rosszabb könyveket, amiket ugyan az olcsó könyvesboltokban árusítanak, de max. a szekrény lába alá jók, hogy ne billegjen. A többségükben iszonyatos mennyiségű nyelvtani anyag van, de időnként még nyelvészeknek is nehezen érthető fogalmakkal magyarázva, hétköznapi beszéd meg semmi.
Az egyik finn ismerősöm belenézett annó a finn nyelvkönyvembe, és az volt a kérdése, hogy mikor írták ezt, az 1800-as években? (Valójában az 1950-es években talán, de a rendszerváltásig nem adtak ki másikat.) Mert ma már senki nem beszél így finnül a finnek közül. És az még nem is volt annyira rossz könyv.
Tiffán Zsolt nagy nyilvánosság előtt hazudott a közösségi oldalán, amikor május 2-án azt állította, hogy aznap nyújtotta be Magyarország 2017. évi központi költségvetésének megalapozásáról szóló törvényjavaslathoz a módosító indítványát, holott a kretén Facebook-posztjairól elhíresült fideszes…..
Durva jelenet játszódott le egy borfesztiválon. Még a biztonsági szolgálat is lefagyott a döbbenettől!. Részletek a és videó a tovább mögött!..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.13 14:37:48
Összekeverte. Van ilyen. Elvégre rohadt régen volt, egyik lány olyan, mint a másik, főleg, ha ő csak háromcentis pöccsel nézte a hideg vízből, épp melyik csajszi ül a lelátón. Szóval nem is a kis kefélni szerető kurva miatt ült Kiss. "Ezt benéztem" - mondta a pártállami rendszer nagy publicistája.…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.13 03:03:05
@Fánkevő Fáncsi:
"Őszintén elfogulatanul mondom, rosszindulat nélkül."

Lófaszt, faszfejkém.
Még hazudozol is.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.13 03:05:27
@Én de genere Mi:
"kultúra és IQ hiány"
Helyesen:
kultúra- és IQ-hiány

4 szóban 2 hiba, faszfejkém.
Szóval lehet, hogy te amikor épp nem épp itt szopsz, akkor könyvelő vagy, úgyhogy azt könyvelsz el, amit akarsz, de ezt bizony megint szoptad.
Könyvelheted.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.13 14:02:42
@Én de genere Mi:
Mi van, faszkalap?
Látom, visszajársz szopni...

Muhaha!!!
CouchSurfing A monogámia halott? 2016.05.12 09:19:27
Kathy (30) megérkezett San Franciscóból, a száznegyvenkilencedik vendégemnek derékig érő szőke haja a feje tetejére volt csavarva. Négy estét volt a vendégem. Másnap megkérdezte, hogy van-e leszbikus bár Budapesten, ahova elmehetnénk. Utánaérdeklődtem online és offline csatornákon, de az derült ki,…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.13 02:32:11
@Fánkevő Fáncsi:
Lehet, hogy növényi eredetű.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.13 13:55:45
@fesztiválozó:
Együtt nevelte a törzs a gyerekeket, de dugni csak az alfahím dughatott.
Nem tudom, neked ez a felállás jobb lenne-e.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.13 13:58:30
@audia6v6:
"Nem is fogunk elválni, mint a legtöbben..."

A házasságkötéskor még mindenki ezt gondolja.
Aztán meg mégis 50% fölött van a válási arány.
Nem tudom, másnál mi a helyzet, de nálunk alig 1-2 hete jöttek elő a hangyák a ház közeli bolyokból. Persze hiába pakoljuk el a kaját a konyhapultról, gyakorlatilag minden reggel arra ébredek, hogy tömött sorokban kígyóznak a kis drágák. Ugye milyen csúnya látvány? Sokáig keresgéltem, mire…..
A növekvő migrációnak és különösen a menekültválságnak köszönhetően robbanásszerűen megnőtt a kisebbségi csoportok száma Európában – különösen a muszlim közösségeké, hiszen a menekültek jelentős része iszlám vallású területekről érkezik. A társadalmi sztereotípiák és félinformációk miatt sokan…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.12 19:39:26
@kgaba82:
Bezzeg a joviális asszonyverők, azok szívderítőek. :-)

@KDNP a selejtek gyűjtőhelye:
Valójában több népét.

Más kérdés, hogy az inkvizíció bűneit az újabb kutatások szerint állítólag eltúlozzák, pl. spanyolcsizma és hasonlók nem léteztek, így kínzásra sem használhatták őket.

Ennek ellenére persze a vallás még nem lesz szimpatikus (egyik sem).
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.12 22:47:41
@Hari Seldon 2:
Én annyira nem.
Népeket és irtottak ki és kultúrákat semmisítettek meg a szeretet nevében.
(Ahogy Víg Misi énekli, a jóisten szeretetből halálra verte a fiát.)
Amivel persze fejlődésben nem lennénk előrébb, de azért érdekesség mindképp akadna bennük, mondjuk hogy a maják/aztékok mi a lófaszért öltek meg nagyobb ünnepeken nyíregyháznyi embert - és hogy miért nemhogy nem lázadt ez ellen a nép, hanem megtiszteltetésnek tartotta, ha az ő családtagját végzik ki. Én pl. ennyire nem örültem volna ennek.
(Persze visszás mondjuk az amerikai négerek tiltakozása sokszor, hogy az őseiket milyen nyomorúságos körülmények közt vitték oda meg tartották, mert ha nincsenek a rabszolgatartók, akkor még mindig ott szopnának valahol Fekete-Afrikában évi 15 dolláros bevétellel, amit Amerikában egy reggelire elszórnak. Ha megkérdeznék őket, hogy visszamennének-e Afrikába azok közé a körülmények közé, azért 101% válaszolná azt, hogy semmiképpen. Szóval ha az amerikai kormánynak lenne egy kis esze, ezzel simán tromfolhatná őket.)
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.12 22:48:40
@komisz_kölök:
Hát változott, de az egyház azért inkább a változás fékje volt, mintsem motorja.
A címben feltett kérdésre több világsztár is határozott igennel felelt a minap, amikor a walesi herceg fogadást tartott a British Academy Award győztesei számára. Kérdés, hogy például Emma Thompsonnak vagy Judi Denchnek igaza van-e, mindenesetre érdemes végiggondolni szavaikat...
Nemcsak szép, hanem okos is. Erotikus képeket poztolgat. Összefolyik a nyál a férfi szájában. Képek a tovább mögött!..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.12 14:40:10
@Halálbüntetést a korrupt politikusokra!:
Fideszes a kurva édesanyád.
Másrészt Kiss soha nem ismerte be, ahogy a másik 2 sem, ne hazudozz, faszkalap.

Most meg bocsánatot kért a hozzád hasonló véleménynáci faszfejek miatt, hogy hagyják már békén.
Ennyi.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.12 14:40:59
@Halálbüntetést a korrupt politikusokra!:
Ja, a Blikk, a szavahihetőség netovábbja.
A hozzád hasonló agyatlan idiótáknak.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.12 14:43:34
@Ejkekjetter:
Hát legalábbis bemondásra azért nem tartanám bizonyítottnak.

De remélem, egyszer majd egy nő bevádol téged nemi erőszakkal úgy, hogy nem követted el, aztán pár év sitt után majd megtudod, mire gondoltam.
Az a hír jelent meg a szerdai Magyar Nemzetben, hogy egy általam is problémásnak tartott 420 milliárdos keret-közbeszerzés versenykorlátozó volta miatt elkerülhetetlen a brüsszeli korrekció, azaz az uniós támogatás egy részének a visszafizetése ügyében intézkedhet az Európai Bizottság, és akár 210…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.12 14:21:55
@konrada:
Képviselőként az a dolga, hogy ha lopást lát, jelentse.
Akkor is, ha az az ember lop, akinek te annyira szereted nyalni a fosos seggét.
Alapvetően minden olyan posztal, mely ömlik a netes csatornákból, és erőszaktevők példás megbüntetését követeli, egyetértek.Egyetértek azzal a szemlélettel, hogy az erőszakot büntetni, a megerőszakolt nőket védeni, feljelntésre bátorítani kell.Fontos lenne tudnia a szülőknek, hogy a velük…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.11 16:36:32
@Bobby Newmark:
"Kiss meg Aczél is megtehette volna, hogy befogja a pofáját"

Igen, csak ennek semmi köze a véleményszabadsághoz. Öncenzúrára kényszerítésnek nevezik.
Hova repülhet nyár elején, már majdnem csúcsidényben, aki a legolcsóbb jegyeket keresni? Hova vannak szokatlanul jóáras jegyek? Mindkét kérdést megvizsgáltuk és íme az általunk legjobbnak tartott 10 és fél ajánlat. Mára (kedd) tök véletlenül mobilappos akció is van a Wizznél, ezzel nem számoltunk az…..
Szexről nyíltan Korai magömlés? 2016.05.08 07:06:00
Tisztelt Hölgyem/Uram! Azt gondolom, egy igen gyakori problémával fordulok most önhöz.Mint azt levelem címéből is kitalálhatta már, bizony a korai magömlés témájában szeretném a segítségét kérni.Magamról annyit, hogy 39 éves kétgyermekes apa vagyok, 16 éve nős.Sajnos a szexuális életemre erős…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.10 15:25:29
@medium size devil:
Tanulj biológiát, baromka, és ne ezoterikus faszságokat.
Javasolnám a feltététlen és a feltételes reflex, valamint a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszer témakörök tanulmányozását.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.10 15:26:46
@medium size devil:
Ezen röhögnöm kell.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.10 19:50:25
@csakférfi:
Ja, szívcsakra...
Minden bolond azt hiszi, hogy az ő bolondsága működik.
Te is.
Gábor György filozófus, vallástörténész nagyon kiakadt a Pesti Srácok alpári gyalázkodásán, ami a Budapesti Fesztiválzenekar remek koncertjét követte, és felháborodását megírta a Nyugati Fénynek. Hej, most megmutatta az újságírás fene oroszlánkörmét a Pesti Srácok nevű közpénzből összegründolt…..
Gyakran kifordulnak magukból, ha megfürdetjük őket. Igen, ők a kis házi kedvenceink. A háziállatok közül elég sokan gyűlölik ugyanis a fürdetést, sőt, magát a vízzel való érintkezést is, de persze ez legfőképpen a macskákra igaz! Mi, emberek azonban mégis megmosdatjuk őket – már akinek van hozzá…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.07 00:22:26
Baranyi Tamás Péter A hidegháború eredetéről szóló historiográfiai vita évtizedekre nyúlik vissza. Lényegében nehezen érthető ugyanis, hogy nagyobb ellenséges gesztusok és indulatok nélkül hogyan válhatott az 1945 májusában még szívélyes szovjet–amerikai viszony nyílt ellenségeskedéssé legkésőbb…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.04 23:55:24
@Sigismundus:
Hol volt még Truman 1941-ben?
Ja, sehol...

@infrablue:
Mert az oroszoknak nem kellett elviselni semmit a megszálló szent magyar katonáktól, mi?
Ráadásul mintha nem ők jöttek volna először ide polgári lakosságot baszogatni.

Ha lehet, ne csak jobbikos propagandafüzetekből tájékozódj, mert nem okvetlenül az igazságot írják.
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.05 12:26:29
@átlátó:
Muhahahaha!!!
Ekkora hazugságokat, öcsém...
És a pofád nem szakad le...

(Ja, oroszul még tanulgass kicsit, mert ezt most lested a netről, ugyanis hibás.)
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.05 12:35:37
@átlátó:
Ja igen, seggfej, jártam Ukrajnában.
Érdekes, arrafelé ápolják a magyar katonák sírját, nem szétrombolják, mint nálunk a hozzád hasonló faszkalapok. Pedig a magyarok arrafelé nem jó szándékkal érkeztek, és nem ők támadtak meg minket, hanem mi őket.
A magyarok ottani kegyetlenkedéséről meg olvasgass inkább, szélsőjobbos seggfej:
hvg.hu/itthon/20130306_A_magyar_katonak_nepirtast_hajtottak_veg
index.hu/tudomany/tortenelem/2015/12/10/magyar_megszallas_a_szovjetunioban/

Szóval persze, az oroszokkal is úgy kezdődött, hogy visszaütöttek, mi?
Balog Peti Feltett szándékod, hogy végre valahára valóra váltod a legszebb álmod, és elmész körbeutazni a világot, vagy legalábbis mindig is nagyon kíváncsi voltál Baranya megyére. Van egy kis összekuporgatott pénzed, vettél egy hátizsákot, esetleg repülőjegyet is, de azért alapvetően jó…..
A férfiak gyakran aggódnak amiatt, hogy vajon elég nagy-e a férfiasságuk a nőknek. Az átlagos méretről egyébként ebben a bejegyzésben olvashatsz, sőt akár szavazhatsz is róla. A Dr. Ed által készített felmérésben viszont arra jutottak, hogy a nők többségének legalább egy kicsit fontos a méret, sőt,…..
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.04 13:59:47
sixx egy ostoba faszfej 2016.05.04 14:00:21
@Galicius:
Kutyákat?
Fene az ízlésed...