Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hódító Homár

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a világ első e-papírral készült újságborítója. Ha a technológia elterjed, annyi előnye sem lesz a nyomtatott újságoknak, mint eddig, vagyishogy ott legalább nem folyik ki az ember szeme az agresszíven villodzó hirdetésektől. Erre vártunk olyan fenemód? Tessék: ..
Gabesz lőtte ezt mutáns Bacardi Breezert a vadonban. Azt hinné a Homár, hogy a cukrostakony italok a világ végéig tartósak, vagy csak kiszívta a nap az üvegből a színezéket?Ezt a hét végén fényképeztem egy METRO áruházban. Lehet a Bacardi a magyar narancsból készit italokat…..
Hódító Homár 2008.09.02 14:52:56
Talán a tavalyi volt az első Sziget, amikor az inkalosok nem verekedtek a fesztiválozókkal. Idén helyettük a jegyellenőrök vertek meg egy lányt, aki reggel 9-kor még nem hagyta el a terepet egy órája lejárt jegyével. A részletek az Indexen olvashatók...
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
Hódító Homár 2008.08.28 16:40:48
Cserébe viszont az egész közös Magyar-Román Köztársaság(?) magyarul beszél. Legalábbis ez derül ki a Service Logistic International hómpédzsén, ahogy azt Karl Boro kiszúrta.Mit mondhatnék...? A trianoni "határ-újraértelmezés" mindenkinek másképp szúrja a szemét…..
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..
Hódító Homár 2008.08.22 13:01:53
Kihagyhatatlan akció milliomos informatikusoknak: augusztus végén elárverezik a második Tim Burton féle Batman film szexi autóját. Ez még nem az új filmben látható multifunkciós hummeroid tank, viszont lehet hogy ezt forgalomba engedik. A modell a harmadik abból az ötből, amit…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Hódító Homár 2008.08.21 10:14:16
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
Hódító Homár 2008.08.12 15:36:55
Szürkületi zóna vagy átmeneti memóriazavar okozhatta, hogy a MOL-kúton 34 liter helyett 36-ot kellett fizentie naiv ügyfélnek? Tegnap tankoltam a MOL egy kisebb- négy kutas - töltőállomásánál egy magyarországi kisvárosban. Ketten dolgoztak, egy hölgy a kasszában és egy kutas…..
 Jutka sokat kommentelt, ezért alapítványi támogatással eljutott a Balatonra, de levele és fotói szerint olyan állapotú szállást kapott, ahol nem szívesen töltött volna el a gyerekekkel egy éjszakát sem. A reklamációra válaszul megkapta, hogy akkor nem is igazi rászoruló…..
AZ ELSŐ SZŐKE HAJSZÁLNÁL, MÉG CSAK A VÉLETLENRE GONDOLTAM, DE MIKOR A MÁSODIK, FEKETE SZŐRSZÁLAT TALÁLTUK MEG A PIZZA TÉSZTÁJÁBA BELESÜLVE (ERRŐL MELLÉKELEK IS 3 KÉPET, A SZŐKE PINASZÖRT CSAK SIMÁN FÉLREDOBTAM), AKKOR BIZONYOSSÁ VÁLT, HOGY VALAKI JÓT DUGOTT A PIZZÁMON,…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Hódító Homár 2008.04.09 15:08:37