Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nzoltan

0 bejegyzést írt és 4675 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre szűkül az Orbán-kormány mozgástere amiatt, hogy ragaszkodik egy olyan tervhez, amely lényegében végrehajthatatlan. A kormányfőről régóta tudjuk, hogy nem híve a járvány miatti korlátozásoknak, hiszen az ront a közhangulaton, ráadásul bevezetésük nyilvános beismerése lenne annak, hogy kizárólag…..
Nzoltan 2021.12.03 06:41:04
@birkamenet: Tiborcz nem lopott semmmit. Miután a GE visszalépett, Egyedüli indulóként nyert a tenderen. A fejlesztések pedig határidőre el is készültek azon az áron, amit szerződésbe foglaltak.
Hála kormányzatunk hathatós és kiváltképpen szorgalmas munkájának, és nem utolsósorban évekig tartó előkészítésének, megvan az új közellenség, a nemzet megrontója, a haza igazi ellensége: Bige László! Nem kell már attól tartanunk, mi lesz Orbánékkal, ha már nem lesz Soros György, a migráns-simogató…..
A BKV csütörtökig húzhatja a fővárostól kapott támogatásból és az eddig befolyt jegyárbevételből, de azután kiürül a kassza  – mondta a Népszavának Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes. Felmerült az is, hogy megállítják az egész fővárosi tömegközlekedést. Figyelünk a…..
Nzoltan 2021.11.25 10:40:50
@Indriq: Néhány milliárddal kevesebb folyik be az elmúlt két évben az állsmnak köszönhetően. Összességében nem összehasonlítható a nagyságrend.
Nzoltan 2021.11.25 10:46:46
@Indriq: Azért nem jó az érv, mert a tömegközlekedés nélkül Budapest kb. Lehúzná a rolót. Mindenki nem fog biciklire meg rollerre váltani, ha leáll a bkk. Akkor konkrétan vállalkozások fognak megszűnni. Ennél nagyobb öntökönszúrás nem is lehetne sem politikailag, sem gazdaságilag. Nem is merik bevállalni. De zsarolni lehet vele. Szerintük…
Nzoltan 2021.11.26 03:22:50
@Ménár Atya: A taxit át kell festeni kékre, az új buszokon max csak 4 utas utazhat.
A Fidesz egy unalmas párt. Kétévente ugyan tartanak kongresszust, és olykor vezetőséget is választanak, de minden egy előre megírt forgatókönyv alapján történik, és soha nincs egy váratlan fordulat, ami egy kis csavart vinne a dolgok menetébe. Pedig a kormánypártban sincs minden rendben, csak hát a…..
Nzoltan 2021.11.17 14:19:21
@tatárfejű kutya: Orbán a haverjaival pacsizik, a többivel tárgyal. Így tesz egy politikus. Márkizaj meg lábat csókol és hülyeségeket beszél. Ennél még dobrevnek is több esze van. Ő legalább nem beszél mellé.
Egyre több szakember mondja, bár minden bizonnyal egyelőre nem elég hangosan, hogy az oltás, csak az oltás, amibe Orbán folyamatosan kapaszkodik, immáron kevés a negyedik hullám ellen. Vajon mikor világosodnak meg végre a döntéshozók? Az Orbán kormány folyamatosan azt hangoztatja, a Covid-ból való…..
A becslések szerint 2-3 millió ember él ma lakhatási szegénységben, amely többek között annak is köszönthető, hogy az elmúlt években jelentősen növekedtek mind a lakásárak, mind pedig a bérleti díjak: Magyarországon a bérlők mintegy 46 százaléka a rendelkezésre álló jövedelmének több mint 40…..
Világbank: a romániai GDP idén először meghaladta a magyarországit Economica.net 2021. október 30., szombat, 13:44 Romániában idén először haladta meg az egy főre eső bruttó hazai termék (GDP) mértéke a magyarországi mutatót, és ha marad ez a tendencia, akkor két éven belül Lengyelországot is…..
Nzoltan 2021.11.08 07:35:48
@Liba bizottság: Nem ért rá mert épp Magyarországot sározta az európai körútján, még jobban alátéve a forint árfolyamának és azzal a devizahiteleseknek.
Muszáj volt gyorsan elővegyük Mr. Furdancs 7 éves írását. Az van, hogy többen olvashatták már talán, hogy Németországban a katasztrófavédelem (Bundesamt für Bevölkerungsschutz und Katastrophenhilfe) megkezdte a lakosság felkészítését egy egészen szélsőséges forgatókönyvre, többek között egy…..
Folytatja „stoppos kampányát” a kormány abban a reményben, hogy a bizonytalan szavazók jelentős részét sikerül saját táborába terelnie. Azzal ugyanis, hogy Rogán Antal és kommunikációs gépezete Gyurcsány Ferenccel riogatja az embereket, el akarják terelni a figyelmet Orbán Viktor és körének zavaros…..
Nzoltan 2021.11.04 15:50:55
@Boldeone2: Visszanemtérítendőre a te vállalkozásod is pályázhatott.
Idén áprilisban törvényt fogadott el az Országgyűlés egy új gigahatóság létrehozásáról, amely kisgömböcként különböző hatósági feladatokat kebelezett be. A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SzTFH) ugyan október 1-jén megkezdte működését, látható nyoma azonban egyelőre nincs a…..
  Tudom, hogy az ország fele akár Lucifert is beültetné a kormányfői székbe, annyira gyűlöli Orbánt. Tudom, hogy az október 23-án ünneplők létszámaránya a jövő évi választásokat tekintve nem sokat mond, már csak azért sem, mert a baloldalnak eleve skizofrén helyzet a kommunista diktatúra elleni…..
Nzoltan 2021.10.26 02:40:35
@baalint1: Nem akarlak elkeseríteni, de a kommunisták az ellenzékben vannak. Az egyik díszpintyről most készült el egy mozifilm. A másikról már két éve kiderült, hogy napi szinten egyeztet a külföldi internacionalista főnökeivel. A harmadik és a negyedik, meg a nyugati vezetőiknek tesz politikai gesztusokat.

Ecsém, ne csak nézz, láss is!
A Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság társaság keddi konferenciáján ismertették nyolc egészséggazdász tanulmányát, miként hatott a járvány a daganatos betegek kezelésére. Ebben kiderült, hogy mintegy 15-20%-al, kb. 5000-el kevesebb daganatos beget diagnosztizáltak az 5 negyedév alatt. A fenti…..
Csak rá kell nézni ennek a békemenetes fotón az első sorra, hogy az arckifejezésekből olvasson az ember: akik ott menetelnek, mennyire lenézik azokat, akik nem állnak be a sorba, mennyire semmibe veszik a többieket, alapból flegmák - és most a békemenetesek érzik megfélemlítésnek, hogy az ellenzék…..
Ingyenes a Békemenet–Elk*rtuk-buszjáratBÉKEMENET, AZTÁN MOZI VÉCSEY KÉPVISELŐVELA kistarcsai fiókiroda ajánlata: " Kedves Barátom! Tisztelettel meghívom 2021.október 23-án 18:00 órára az ELK*RTUK című film ingyenes vetítésére! Helyszín: Kistarcsa Sportcsarnok, Ifjúság tér 3Nézzük meg együtt a…..
Igérem ez lesz az utolsó, így 3 nappal az Októberi Forradalom kitörésének 65. évfordulója, az újabb békemenet előtt, hogy a STOP kampánnyal kapcsolatban morgolódok. Soha többet, ennyit sem ér meg a Fidesz, a NER és Orbán fantazmagóriája arról: Minden Gyurcsány!A fidesz fanok számára minden bizonnyal…..
Nzoltan 2021.10.22 03:33:06
@evilwolf: Mzp tüntetésen nem terjed a járvány?
Újító kísérlet zajlott Magyarországon az ellenzéki előválasztással. Technológiai szempontból korszakváltást jelez, hogy civilek és pártok az állami szervek segítsége nélkül, többé kevésbé gördülékenyen le tudtak bonyolítani egy országos választást több százezer beazonosított voksolóval, melynek…..
Nzoltan 2021.10.21 07:29:00
@birkamenet: Mészárost eddig is le lehetett volna kapni. Legfeljebb senki nem akarta, vagy nem volt mivel. Mindenesetre a prolihergelésnek pont jó hogy van. Nemigaz?

Orbán lányát spanyolország tárt kezekkel várta, olyannyira, hogy a szálloda felújításba még a helyi városvezetés is beszállt közpénzből, mert munkahelyteremtő messiást látnak benne. Minek adnák ki?

Orbán miért szökne külföldre? Netán utolérné a száz éve megszokott és általatok olyannyira várt “népidemokrata” jogállamiság?

Orbánék nem vesznek fel nyakra-főre kínai hiteleket. Ez csak lipsi álhír. Kérdezd meg az IMF-et a 22-es államcsődről, nekik mi a véleményük?

A most felvett hitelt kinullázza az a költségvetési többlet, ami a nem várt gazdasági növekedésből pluszban bejön az év végéig. Az a baj, hogy nem tájékozódtok, csak félinformációkat osztotok össze-vissza. Aztán amikor pofára estek, akkor nem értitek miért.
„Van egy nyugdíjprémium, amit fognak kapni, Feri bátyám. Novemberben egy nyolcvanast, és a következő évben pedig február közepén szerintem meg fog kapni egyhavit. Még azért küzdenem kell kicsit, mert ne kétheti legyen, hanem egyhavi, de rajta vagyunk a szeren. Ott loholok a pénzügyminiszter nyakán”…..
Sokan még mindig nem értik, főleg az ultrabalos oldalon, hogy az előválasztás azt is magával hozta, hogy a legtöbb ember nem csak a Fideszt váltaná le, de a régi ellenzéki politikát, politikusokat is. Karácsonynak valószínű megkönnyebbülés a visszalépés, főleg, hogy a bejelentése után a közvetlen…..
Nzoltan 2021.10.14 08:43:56
@jozsef_121: Aki átélte a balkáni háború időszakát jól tudja, hogy nem csak a szerbek pakoltak tele tömegsírokat. Csak azt azóta a nyugat politikai okokból elfelejti.
Amerika a szaúdiakkal karöltve készíti elő a következő balkáni háborút, ami a szerbek eltüntetését szolgálja. Mert el kell tüntetni minden oroszbarátot az élők sorából. Nyílt orosz-nyugati háborúban útban van egy cirill betűkkel író nemzet.
Nzoltan 2021.10.14 09:55:57
@jozsef_121: Ja, tényleg nem.
Károlyi átadta az ország háromnegyedét az antantnak és távozott.
Nzoltan 2021.10.14 10:49:36
@midnight coder: A maszop eltűnt 600 milliárdos ingatlanvagyona csak egy kis tétel a listán.
 A hírhedt (Gyurcsánymentes) Gyurcsány-film kapcsán az elmúlt napokban felpörgött a propagandagépezet: előbb a gyártó-forgalmazó Kálomista Gábor vádolta be nemzetközi összeesküvéssel a filmjét figyelmen kívül hagyó mozihálózatokat a tőle megszokott suttyó stílusban, majd a természetesen "semmit nem…..
Repkedő külügyi vezérünk bő fél esztendő alatt 79 út alkalmával öt és félszer kerülte volna meg a földet, ám a minisztériumnak ez "mindössze"31 millió forintba került. Mert hát hol fizettek, hol nem... Szíjjártó Péter talán Európa legaktívabb külügyére, és ez most nem a dicséret szava volt. Hiszen…..
Ontja magából a bőségszarú a nyugdíj tízezreket, az SZJA visszatérítés százezreket, és elvileg még a választási kampány el sem kezdődött. Uramatyám! Mi lesz még itt tavaszig? Lelövöm a poént: Kiürül a kassza. Nagyon úgy tűnik, a magyar nép, mi, mindenképpen meg leszünk szivatva, át leszünk vágva,…..
Nzoltan 2021.10.05 07:49:40
@Emmett Brown: Igen, így van. Ebben is Magyarország volt a legjobb az eu-ban.
Update: szerdán drága kormányunk (tényleg kurva drága) ráfejelt az alantiakra még 1 milliárd EUR hitelt, igaz, ezzel a rövidebb távú kötelezettségeinket emelte meg. Nem kicsit, nagyon! A napokban a magyar állam 4,25milliárd dollárnyi hitelt vett fel a nemzetközi pénzpiacokon (kötvénykibocsátással).…..
Nzoltan 2021.09.16 20:27:24
@kárárámaispj: Nem tudom, de Romániában már működik valami hasonló. A lényege az, hogy külföldről megmondják kit kell a politikából likvidálni, és azt bizonyítékok nélkül bezárják egy-két évre. Addig a külföldi pénzemberek szabadrabolnak(privatizálnak).
Nzoltan 2021.09.16 20:36:05
@midnight coder: Hát, már nem. A jó szakember külföldön is csicska marad, itthon meg jól kereső szakember, aniből jobban futja mindenre mint kint. Persze ehhez nem kell becsicskulni egy telefonos vállalkozóhoz, hanem saját lábra kell állni. Erre sokan nem képesek, ezért csicskulnak.
  Lassan egy évtizede mást sem hallunk, csak hogy Magyarország népe brutális diktatúrában szenved. Persze, semmi sem egyszerűbb, mint ilyen és ehhez hasonló, súlytalan frázisokat megfogalmazni. Ha azonban nem csupán elvakult érzelmeink vezetnek, de szeretnénk valamivel tisztábban látni, érdemes…..
Nzoltan 2021.09.14 08:53:14
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: az is a baloldal volt.
Nzoltan 2021.09.14 09:00:27
@Androsz: A Dobrev félék szét qrták Bulgáriát és mivel ott kb. nem maradt mozdítható tárgy, itt is próbálkoznak. Már vagy 70 éve.
Nzoltan 2021.09.14 09:05:06
@G. Nagy László: Nélküle is. Legalábbis a mostani felhozatallal. Van az értfogy fegyőr, a macskajancsi jákob, meg a csicska geri. A hétvégi vita inkább egy Benny Hill showra emlékeztetett, csak nem volt rajtuk idióta kalap.
Orbán Viktor politikája a folyamatos terjeszkedésre épül, így a legnagyobb félelme az, hogy védekezésre kényszerítik. Mivel jelenleg több tényező is akadályozza az expanzióját politikai és gazdasági téren, mindenképpen változtatni szeretne ezen a helyzeten. Erre utal, hogy több befolyást akar…..
Nzoltan 2021.09.11 17:26:30
@ulpius66:
De tudtak. Katának vízilóra is telt.
Nzoltan 2021.09.11 17:28:15
@Bryan élete: Csak a fogyatékosoknak kell leírni azt, ami történik.