Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemBíromVisszatartani

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Én szeretem a Sztárban Sztárt, még akkor is körömszakadtáig védtem, amikor boldog boldogtalan, kolléga, barát, interjúalany, tévés szakember vagy éppen a taxisofőr kutyázta lendületből, szar beöltözős faszság, mondták, gagyi díszletek, nevetséges smink, lelakott jelmezek, giccses előadások, rossz…..
Nagyon veszélyes játékot űzött idén a TV2 az egyetlen (na jó, a Nagy Duett mellett a másik) húzóműsorával: arra épített, hogy a brand elviszi a hátán a produkciót. Ez abból (is) látszott, hogy az énekesek közé csak pár olyan került be, aki esetleg a fiatalabb korosztálynak is mind valamit (Nagy…..
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
Subba Jó reggelt, jó merevedést! 2016.09.07 07:19:14
Legpofókabb lesz a világon!..
NemBíromVisszatartani 2016.09.07 08:56:22
@Lilith.Inanna.1: Jahh, igaz! Elég az, ami a csövön kifér. A fickó benne akar lakni?
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..