Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csikosúr66

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint egész Európában, nálunk is hosszú időn át a legnagyobb mumus a pestis volt. Persze előfordultak más betegségek, járványok is, a fekete halálon túl a legismertebb - és legrettegettebb - talán a lepra volt, mégis, a pestis volt az, ami minden vonatkozásában mély nyomot hagyott történelmünkben. ..
csikosúr66 2017.05.22 09:14:02
@Gazz:
Ez a vércsoporttal kapcsolatos elmélet évek óta terjed a neten, de semmi alapja nincs. Ha igaz lenne és valóban jobban terjedne a pestis az A vércsoportú populációban, akkor a szelekciós nyomás miatt ma sokkal több B csoportú ember élne Nyugat-Európában.
Az amerikai Jim Jones egy 1200 főt számláló szekta vezetője volt Kolumbiában. A követők egy egész várost rendeztek be a dzsungelben, mely idővel a Poklok Poklává vált. Jones zaklatta a gyerekeket, éheztette a követőit, és a legkisebb kihágást is keményen megtorolta (a bűnösöket szexre…..
KillerGoth 10 gyilkos kannibál 2016.08.21 22:24:49
Andrei Chikatilo Az impotens szovjet-ukrán férfi több mint 52 gyereket ésnőt gyilkolt meg bestiális kegyetlenséggel. A gyilkos rámaszturbált a holttestekre és evett is belőlük. Azt állította, hogy a nagy orosz éhínség idején az ő bátyját is megették, ez okozta nála aperverziót. Chikatilót…..
csikosúr66 2016.11.03 01:48:24
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: csak erekciója nem volt, ejakulációra képes volt.
Voltak saját gyerekei is!
Az értéktelen egészségügyi tanácsokat osztogató weboldalaknak se szeri, se száma. A stupiditási lista élén nagy a tolongás, de egy viszonylag új versenyző nagy lendülettel tör élre: a ripost.hu Medicina rovatát szerkesztők olyan szintű dilettantizmussal írják a cikkeiket, hogy az már felveti a…..
csikosúr66 2016.09.02 15:33:57
@Zsolt28: Ha ön tudja, hogy a lúgosítás kifejezésen mit ért a természetgyógyászat a vér pH-jának lúgosabb irányba tolása helyett, akkor fejtse nekünk itt ki néhány bővített mondatban.
ködpiszkáló köldökgyertya 2016.05.22 09:15:41
Van egy kis fölösleges pénze? Javaslom, ajánlja fel valamilyen jótékony célra. Persze van, aki nem ezt teszi: a papírpénz meg is gyújtható, sőt, a WC-n is le lehet húzni. De ami még jobb: teljesen haszontalan temékeket is vehetünk belőle. Sokakat ez nagyobb elégedettséggel tölt el, mintha tábortüzet…..
csikosúr66 2016.07.31 12:55:00
@Sörös Edit: Persze,hogy van jó hatása. A beteg szarul van,rossz a közérzete.A család körbeveszi , lefekteti, meggyújtják a gyertyát.Még egy pici karácsonyi hangulat is keletkezik.Kellemes viaszillat,meghitt környezet.Utána biztos, hogy egy kicsit jobban van, de ettől még semmi sem történt a középfülgyulladásával.