Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adlita

45 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig tanakodtam azon, hogy milyen témájú cikket írjak nektek. Amilyen tartalmakat terveztem, egyszerűen a jelen helyzetben nem adtak kellő inspirációt, sem ihletet. Mondtam magamban, ebből ma sem lesz cikk. Mosogatás közben jött az ötlet, a nőkről kell írnom. Szeretteim, barátaim, számomra közeli…..
A Garnier BIO új arcápolási termékcsaládból két új terméket is kaptam tesztelésre. A környezetbarát és vegán termékeknek nagyon megörültem, hiszen a termékek ökológiai  gazdaságból származnak, valamint COSMOS ORGANIC tanusítvánnyal rendelkeznek. Nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket,…..
Sziasztok, ezennel örömmel jelentem aktív visszatérésem. Eljött az idő, hogy a kérdésekre választ adjak, amiket feltettetek sokan magatokban. Elérkezett a pillanat. Elmesélem, amit tudnotok kell. A blogom írását akkor fejeztem be, mikor hazaköltöztem, ennek lassan már egy éve. Úgy éreztem ahhoz,…..
Love your life Novemberi rémálom 2018.11.07 22:20:05
Susan a szokásos útvonalán sétáltatta kis kedvencét, Lordot. Az amerikai cocker spániel nagyon szeretett a gazdijával csavarogni, elment volna vele a világ végére is. A lány szívesen vitte magával imádott kutyáját akár egy hosszabb körút erejéig is. A közös kikapcsolódás már-már rutinná vált az…..
Mint minden évben így idén is elkészült a nyári bakancslistám most egy kicsivel hamarabb. A tavalyi bakancslistából rengeteg minden megvalósult, de volt ami nem, így azok újra bekerültek az idei évben lévőkhöz (autó vásárlás, könyvmaraton stb.) 1. Elmenni egy fesztiválra - voltam a Balaton…..
Sziaztok! Tudom, hosszabb ideig nem voltak cikkek, de most, hogy itt a nyár és a nyári szünet, több időm lesz írni nektek. Megszavaztátok a blog facebook oldalán, így erre a cikkre jutott a választásom. Mivel szuper újdonságnak számít, gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat. Májusban jöttek…..
Sziasztok! Engedjétek meg, hogy megosztjam veletek rövid elmélkedésem az élet nagy kérdéséről, avagy mi a boldogság titka?  Azt gondolom a boldogság egy endorfin-koktél a mindennapok során, amit vagy elérünk  az adott napon vagy nem. Szerintem ez egy törekvés a nap folyamán, aminek nem szabad…..
Sziasztok! Ezt a bejegyzést ti szavaztátok meg a bloghoz tartozó facebook oldalon, személy szerint én is imádok ehhez hasonló elfogytak bejegyzést, videókat. Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy több bejegyzésre szedjem-e szét  ezt a cikket. Végül arra jutottam, hogy ebben az egy bejegyzésben fogom…..
Sziasztok! A mai cikk a L´oréal új szépségápolási termékeiről fog szólni, az én hétvégi arcápolási rutinomba beiktatva. Ezt a bejegyzést már jó ideje terveztem megírni, de alapos tesztelés után szerettem volna csak a véleményemet veletek megosztani. Azt tudni kell rólam, hogy ezt a márkát nagyon…..
Sziasztok! Egy kicsit régebben kaptam Londonból  egy pár nagyon jó arc-és testápolási terméket, amiket a tesztelgetésem után most bemutatok nektek. Arcápolás terén két nagyon jó terméket mutatok,mindkettő teafa-olaj tartalmú készítmény, ami aknés és zsírosodásra hajlamos bőrre való. Shea Moisture…..
Szeretném nektek megmutatni, hogy mit kaptam karácsonyra. Láthattátok a kívánságlistámat, amiből jó pár dolog meg is valósult. Mint mindenki én is kaptam hasznos ajándékokat, aminek nagyon megörültem. Egy párat felsorolnék nektek, amiről nem mellékelek most képeket:  törölközők, köntös, zoknik,…..
A Kedves Jézuska, kérlek olvasd el mihamarabb a levelem!  Ma megmutatom nektek az én karácsonyi kívánságlistámat, amivel valljuk be nem segítettem se magamnak, se az engem megajándékozni vágyoknak, ugyanis a Jézuska már biztosan becsomagolta az ajándékjaimat az ajándékgyárban. Ti, akik még a…..
Sziasztok! A hónap közepén járunk, mégis rengeteg kedvenc termékem lett ebben a hónapban. A legtöbb terméket októberben is használtam, de személyes kedvencemmé novemberben válltak. Fogadjátok sok szeretettel új bejegyzésemet. A bemutatott termékek test - arcápolás, valamint sminktermékek…..
Klári boldog házasságban élt, legalább is ezt gondolta saját magukról. Férje László nagyon szerette Klárit és még rajta kívül sok más csinos hölgyet. A feleség sejtette férje esti értekezleteinek valódi hátterét, de mindig elhesegette azt a bizonyos gondolatot. Ő mindig hű volt hozzá, nem tudta…..
Sziasztok! Ebben a gyönyörű időben ellátogattunk a Malkia Parkba és bátran mondhatom, hogy ismét nagyon sok jó élménnyel gazdagodtunk. Az állatok társaságát már kisgyermekkoromtól nagyon kedvelem. Amikor csak tehetem a közelükben tartózkodom. Képes vagyok órákon át figyelni őket, gyönyörködni…..
Hirtelen köszöntött be az ősz, gyorsan telt el a szeptemberi hónap. Odakint fúj a szél, a nap már nem süt olyan melegen. A kitárulkozásnak vége, az idő nem engedi meg nekünk. Ideje befelé magunkba fordulni, egy kicsit elmélkedni. Nem véletlen az évszakok  váltakozása. A test nagyobb nyugalmat kíván,…..
Rékát személyesen ismerem jó pár éve. Elmondhatom, hogy a barátomnak tekintem őt. Nagyon szeretem a lényét, hajnalokig el tudunk beszélgetni az élet nagy dolgain és rengeteget tudunk együtt nevetni. Réka egyedi és különleges személyisége írásaiban is megmutatkozik, ezt igazolja szép számú…..
Sziasztok! Nemrég kaptam egy megkeresést, méghozzá a Mary Kay cégtől. Az ismert Clearproof mélytisztító arcpakolását próbálhattam ki. Kinek ajánlott és mit tartalmaz? Fő alkotóeleme az aktív szén. Ez az arcpakolás aknés bőrre való, ezért is tartalmaz 2%-os aktív szalicilsavot. Hármas…..
Fogadjátok sok szerettettel mai írásomat amiben azt boncolgatom, mi a jó és tartós párkapcsolat titka. Szeretném leszögezni, hogy ezek a saját tgondolataim. Jómagam is párkapcsolatban vagyok x éve, remélem segíteni tudok valakinek e téma feldolgozásával kapcsolatban. Megjegyezném, hogy nem vagyok…..
Szeretném nektek bemutatni a Parndorfban beszerzett Pupa és Nyx termékeimet, valamint Rimmel körömlakkokat. A vásárlással nagyon elégedett vagyok, hiszen a Pupában 50%-os leárazás volt, a képen látható Nyx termék pedig kemény 2 euró körül volt. Kijelenthetem nyugodtan, hogy ez jó vásár volt. Lássuk…..
Ma készítettem ezt a változatot vacsorára és bevallom ez lett eddig a legjobb paradicsomos-bazsalikomos tészta receptem. Szupergyorsan kész van, nagyon finom és nem kell hozzá sok minden. Én nagyon szeretem a tésztaféléket, így mindig van otthon ezekhez hozzávalóm, hogy tudjak készíteni egy-egy…..
Love your life A piros ruhás Nő 2017.08.19 14:37:43
Kecsesen sétált ki abból az utcából ahol lakott. Megannyiszor tette már meg ezt az utat, de a mai este másnak ígérkezett. Sugárzott az önbizalomtól, tekintetében némi huncutság volt felfedezhető. Szexinek érezte magát, végre Nőnek. Fekete magassarkújától csak úgy zengett az utca, de őt életében…..
Nyakunkon a nyári forróság, jól jöhet egy-két könnyen elkészíthető recept. Senki nem szeretné a sütőjét bekapcsolni ilyen időben, meleg nem meleg enni viszont kell valamit. Hoztam nektek két igazán finom hűsítő finomságot, ami majd garantáltan lehűt titeket. Lássuk őket: Barackos - szőlőleves…..
Engedjétek meg, hogy megismertesselek benneteket két új, de annál jobb dezodorral a Rexonától. Az egyik a Maximum Protection Active Shield, a másik pedig a MotionSense Active Shield Fresh. Ha odakint jelenleg nincs is tikkasztó hőség, azért jól jön egy-egy bevállt termék a tarsolyunkba. Nagyon…..
Sziasztok! Ezt a csomagot már megkaptam egy ideje a PinkPandától, itt az ideje, hogy végre ti is belekukkantsatok. A csomag Revolution termékeket tartalmaz, sajnos egy szép tégelyes Highlitert leejtettem a földre, így azt bemutatni sajnos nem tudom. Van egy termék, ami nem került a képre, cserébe…..