Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megszeppent kisgyerek

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legősibb családmodell: poliandria „Ha a feleség okos, mindegyik férjét meglátogatja minden éjjel” – vallja egy poliandriában, azaz többférjűségben élő család egyik férfi tagja. Ezek az emberek nem az átlagtól eltérő(?) szexualitásukat élik így ki, csupán…..
Naiv vállalkozókkal minden évben befizettetik az 5000 forintos védelmi pénzt az ipari kamarának, ami cserébe az évente rendez egy bulit, amire nem hívja meg a vállalkozókat: Ez bazmeg egy igazi faszszopó kompánia. Minden cégemmel évente 5000 Ft-ot be kell fizetni a nagy fogalmatlan…..
Fantáziátlanság? Tiszteletadás? Kétségbeesés? Ezer oka lehet annak, hogy egy gyártó elővesz valami régi nevet a tarsolyból, és egy új modell fenekére akasztja. Ritkán sül el jól. Azonos című írásunk kommentposztja...
Hepiendhez érkezett néhány héttel ezelőtt panaszkodó olvasónk, akinek használt laptopja tűnt el, miután feladta a postán. A Magyar Posta ezen felül fontosnak tartotta kiemelni, hogy a Homáron hetente olvasható bejegyzések száma elenyésző a sikeresen kézbesített csomagokéhoz…..
Megszeppent kisgyerek 2014.01.21 12:39:07
@FDToth: "Magyar Posta: egyik ismerősöm Japánból rendlet cuccot, ... Mikor kihozták a csomagot, átvette, kibontotta használta. Pár nap múlva ... látta, hogy a neve alatt nem a saját címe szerepel. Megnézte a vámhatóságtól kapott értesítést, és ott is csak a név egyezett, a lakcím nem."

Ismerősödnek nem tűnt fel, hogy hogy a megrendelt szamurájkard helyett iskoláslány-egyenruhát használ napokon át?
Érdekes, de leginkább érthetetlen csörtét láthattunk a napokban a Raiffeisen Bank és az osztrák sajtó részéről csak „pincészetnyi banknak” titulált Széchenyi Bank között, ám lehet, hogy valójában nem is piaci helyezkedésről, inkább az osztrák és magyar állam közötti…..
Megszeppent kisgyerek 2014.01.11 14:29:35
@bankvezér: "Apropó : Véletlenül nem a Fidesz adta el korábban a Postabankot és hálózatát a "Ráfázol" banknak? :))"

Véletlenül nem... összekevered az Erstével.
http://www.neatorama.com/ Januárban megszaporodnak nálunk a fura csavarhúzókat kereső érdeklődők, ezért most a gyerekjátékokat és konzolokat ajándékozók (vagy kapni vágyók) figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy mikkel szembesülhetnek a közeljövőben. Két évvel ezelőtt 24-én este 22 óra 4 perckor…..
Igen. A főnöknek stresszes az élete. Éppúgy, mint a beosztottnak. Hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy minél magasabb beosztásban dolgozik valaki, annál több stressz éri. Hiszen sokkal több pénzért, sokkal több emberért felelős, rengeteg területet kell átlátnia, nagy horderejű…..
Karma-geddon Motorszerviz Indiában 2013.10.17 06:42:10
A motorszerviz hálózat Indiában meglehetősen kiterjedt. Szakhatósági engedélyek nem kellenek, az adóhivatal is csak egy bizonyos bevétel felett érdeklődik cégek iránt, így a szabályozást megoldja maga a piac. Hozzáértés, megbízhatóság és jó ár az alapvető elemei a…..
Azt ugye korábban már tisztáztuk, hogy az olyan helyiségek az irodában, ahol nem kell dolgozni (pl. vécé, menza, orvosi rendelő) a barátaink. Azt gondolhatnánk, hasonló a helyzet az irodai konyhával is, pedig NEM! Az okok megértéséhez idézzük fel, miért is gyűlölünk a…..
A Szabad Nép 1947. május 28-án számolt be arról, hogy a kormány Gazdasági Főtanácsa kommunista javaslatra döntött négy bank állami ellenőrzés alá helyezéséről; és miniszteri biztosokat küld ki ezekbe a bankokba. Ez a rendszabály az államosítás előkészítését szolgálja,…..
Megszeppent kisgyerek 2013.07.04 13:21:49
Azért ennek az éremnek két oldala van. A kirablós oldalt nem akarom védeni, mert messzemenőkig nem értek egyet az épülő államszocializmussal.

Viszont a takarékok világa ezer sebből vérzik, és itt a transzparencia kérdése valóban a legégetőbb.
Anno ötven évvel ezelőtt, amikor megalakultak a takarékok, a környéken élő pár száz/ezer ember beletette a kis százforintosát, és "tulajdonossá" vált. A rendszerváltás után ennek a tulajdonjognak hirtelen gyakorlati értelme is lett, ugyanakkor a sokszáz tulajdonos, egy tag-egy szavazat alapelv mentén gyakorlatilag semmilyen valós tulajdonosi kontrollt nem jelentett.
Innentől két alapvető életutat láthatunk a takszövök fejlődésében (pontosabban hármat). A harmadik a legrövidebb útvonal - a kilencvenes évek közepén még 250 körüli takarékok közül azok, amelyek a hitelintézeti törvény megjelenését követően nem bírták követni az egyre emelkedő minimális tőkekövetelményt, beolvadtak egy nagyobba (vagy egyesültek valakivel)
A másik két útvonal érdekesebb. Az egyik vonalon vannak azok, amelyeknek a vezetése megelégszik azzal, hogy valós tulajdonos híján azt csinálnak amit akarnak, övék a bicikli. A részjegyeseknek fogalma sincsen arról, mi zajlika takarékban, és ha nem csinálnak jól szervezett puccsot, akkor kábé annyi értelme van egy közgyűlésnek, mint egy százlakásos társasházban/ lakásszövetkezetben.
A másik még szebb: mi van, ha a valaha volt 100 forintos részjegyet először felemeljük ezerre, kétezerre, tízezerre, negyed-, vagy egymillióra? Értelemszerűen kis lépésekben, hogy a közgyűléseken aktív tagság egy-egy lépést még megszavazzon. A létszám viszont egyre fogy,míg végül csak a menedzsment és szűk köre marad tulajdonban, és máris jöhet az ékkő a koronára: bankká alakulnak. Pár tíz ember, fejenként egy-két millió forintos befektetéssel milliárdos vagyon tetején találja magát.

Szóval van mit keresni ezen a környéken, de erre nálam nem igazolás az, hogy ellopom a tolvaj vagyonát és én élvezem tovább
addict Van, amire egy iPad sem jó 2013.03.09 09:13:25
There's an app for that! -hangzik az Apple ismert szlogenje, amivel azt igyekeznek a fogyasztók fejébe verni, hogy az eszközeik a különféle appoknak köszönhetően az égvilágon mindenre jók. A reklám főszereplőjén, egy igazi kütyübuzi geek apukán is ez a hozzáállás látszik, és…..
Megszeppent kisgyerek 2013.03.10 09:12:24
EXTRA MUROS Kordononkívüliek 2013.02.02 12:38:49
Konok Péter írása "Az úgynevezett jogvédők a jog határait feszegetik: van képük kikövetelni, hogy aluljárókban végezhessék dolgukat a hajléktalanok, és ahhoz is veszik a bátorságot, hogy a hatóság által kihelyezett korlátokat és berendezéseket önkényesen eltávolítsák" -…..
Amikor a hétfői értekezleten Papp Tibi felsorolta a héten várható tesztautókat, azonnal berikkantottam a zsivajba, hogy eszeveszettül vinném a Toyota Prius Plug-Int. A konnektorról is tölthető hibridautó tesztjét a jövő héten olvashatják a Totalcaron. Kiderült, hogy az új…..
Megszeppent kisgyerek 2012.12.15 13:26:20
@bush84: Milyen Saab-od van? 5-10 ezerért max váltógombot kapsz...

(Nekem is az van... én permanens káromkodásban vagyok, de műanyagautóra akkor sem cserélném)
Csodálatos fotót találtam arról, hogy miként tudunk kihasználni minden rendelkezésre álló helyet. Arra kíváncsi lennék, hogy hányadik centrifugálásra szakad ki a falból a tartókonzol. Mindenesetre csodálatos ötlet, még ha nem is az. Köszönöm neked Internet. ..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Megszeppent kisgyerek 2012.11.15 13:31:22
@stephencutter: ne irigyeld őket. A nagy boom idején elkurvultak alaposan, most viszont éhen pusztul az összes. Nem is kár értük, az szent igaz.
A vödör miatt kattintottam ezeket a telefonos képeket még valamikor év elején, amikor a Várban sétáltam (ennek a témának a sajtóbejárásán, melyet ígérem, egyszer még megírok). Olyan fura alakja és kiképzése van, mintha valami lövedékből vagy egykori bombából vágták volna…..
Megszeppent kisgyerek 2012.11.12 09:10:35
@ZsZ: Bár a fent leírtak miatt nem igazán releváns, de olyan kutat még nem láttam, amiben jeget kellett törni...
A fővárosi közgyűlés a múlt héten elfogadta, hogy 2013 nyarától évi 250 millió forintot fordít a budapesti kerékpár kölcsönzési rendszer üzemeltetésére. A vállalás nagyvonalú annak fényében, hogy a négy éve kezdett, egymilliárd forintba kerülő projektet olyan csend…..
Képzelj el egy olyan üveget, amit ha kinyitsz, bármi megtörténhet... Nagyjából ez az alapkoncepciója a Strongbow cider nemzetközi horeca kampányának, melyben újraértelmezik az RFID és az alkohol kapcsolatát. A világ első digitális kupakjaként számon tartott eszköz 4 rétegű…..
Itt a legnagyobb Chevy, amit idehaza megvehetünk. Dupla kipufogó, Camaro-lámpák és egy legendás név. És valójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A márkaszervizben visszahőköltek a bedöglött motorú, cserébe vészesen vijjogó és a tetejét fenyegetően nyitogató, beteg Astra kabrió láttán. Hozzám került. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Tim Schafer-játékról szóló poszt alatt került elő a kommentekben egy 2009-es oldal a Double Fine (Schafer cége) honlapján, amin maga Schafer íjra le, hogy annak idején hogyan került a Lucasfilmhez (és így a játékiparba), illetve hogy kik utasították el, mielőtt a Lucasfilmnél a…..
Megszeppent kisgyerek 2012.02.15 08:57:22
@.wilson: Már amennyire 25 dollár barátságosnak tekinthető
Steve Mcqueen, Jay Leno és Drew Barrymore sem tudta megszerezni. Helyette inkább egy kamasz tanulóautója lett a Bullitt-Mustang. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..