Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mariann blogger

131 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
III.Kárpát-medencei Messier-maraton igazi csillagokkal vette kezdetét a Hortobágyon. Farkas Bertalannal indul a hétvége. Az eseményen a Tankcsapda is megjelent, hogy találkozzanak az első magyar űrhajóssal.     Maratonról pár szóban: Csaba és az én középiskolám is Tankcsapda lázban égett,…..
Mariann Lapjai Az igazi helyem 2024.04.03 08:05:32
 "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen." Albert Einstein mondta egyszer állítólag. Nem mindegy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik Talán nem vagyok a legokosabb ember a világon, de a legbutábbnak se érzem magam, de sajnos…..
 Lerázhatlan szerelem: Nem vagyunk profi írok, ezért a hibákért előre is elnézést kérünk. Mariann Lapjaiból lehetünk ismerősek vagy a Popcorn-Zónából. Ez a könyv novelláim gyűjteménye. Párkapcsolat, szerelem és egyéb őrültségek.+ a címadó novella, ami Nikivel közös. Lerázhatatlan szerelem (a…..
Mariann Lapjai Columbo 2024.02.23 12:17:00
@popcornzona Columbo #popcornzona #niki #mariannlapjai #mariannlapjainiki ♬ eredeti hang – Popcorn-Zóna - Popcorn-Zóna..
E @mariannlapjai #cat #mariannlapjai #cica #cicakalandok ♬ Oh Yeah - Ferris Bueller..
E @popcornzona Anyád napja #popcornzona ♬ eredeti hang – Popcorn-Zóna - Popcorn-Zóna..
@popcornzona #mariannlapjai #popcornzona ♬ eredeti hang - Popcorn-Zóna..
@mariannlapjai #mariannlapjai #eger ♬ eredeti hang - Mariann lapjai @popcornakvarium #eger ♬ Imagine Limit - waveZzz & Slip.stream..
Mariann Lapjai Cuki Cicák 2024.02.22 15:40:58
@mariannlapjai #mariannlapjai #cica ♬ eredeti hang - afterhercegno2003..
Mariann Lapjai Boldog Új Évet! 2024.01.01 05:36:04
Szilveszteri csergetés Hajdúszoboszlón 2023 december 31-én, így köszöntek el 2023-tól. Sztárvendég: Sipos F. Tamás volt. "A szilveszteri csergetés több évszázados hagyományon alapuló rendezvény. Úgy tudjuk, hogy elődeink 1559. december 31-én kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztették el a…..
Mariann és Niki beszélgetett Woody Allen életéről és filmjeiről.  Beszélgetés folytatása:..
Annak idején így írtak a Nuuvella oldalról, indul az olvasók Netflixe. Most viszont csúnya véget ért, ezzel a kiírással szembesülhettünk a facebook csoportjukban: "Sziasztok! Pár héttel ezelőtt azt a döntést kellett meghoznunk, hogy a Nuuvella oldalt bezárjuk. Ezzel kapcsolatosan mindenki fog…..