Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakreálisan

0 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet végét nagyon sikeresnek ítélem meg..
Fehérvár AV19–Salzburg 2-1 Hannu Järvenpää: – Nagy volt rajtunk a nyomás, hogy versenyben maradjunk, de a srácok fantasztikusan reagáltak. Mindkét csapat jól játszott, de a végén a jobbik nyert. A visszavont Salzburg-gólnál úgy láttam, hogy Carruthot akadályozták, ő pedig állította, hogy…..
Järvenpää, Karhula és Sarauer is marad a Volánban..
csakreálisan 2019.03.12 12:05:58
@trollfeeder: Motiválja a belső és külső játékospiacot, ha már most tudják, a jelenlegi főnökség fogja eldönteni jövőre is, kivel akar együtt dolgozni.
Savanyú Bandit nyugdíjba vonulásáig szívesen nézegetném, mint Palkot és Banhamet, ő (is) egy zseni. Előremutató volt a tavalyi visszaigazolása, bár néhány savanyú jóska heccelődött akkor ezen.
Janika után idén a legjobb átlaggal rendelkezik, 41 meccs, 42 pont, harmadik legtöbb pont illetve gól sokkal kevesebb mérkőzésből.
Öt szezon után már 7. a Volán pontszerző örök ranglistán, ha csak az EBEL-es szezonokat nézzük meg már a negyedik, pont 20-szal van előtte Palko és Kovács Csabi! Ha nem lesz sérült sokat, jó eséllyel ranglista-vezetőként fog visszavonulni. (Meg az 55-ös mez :-) )
MAC Újbuda–DVTK Jegesmedvék 4-2 Majoross Gergely: – Egyik csapat söprésére sem lehetett igazán számítani, de nem is ez a lényeg, hanem hogy ismét kiváló párharcot vívtunk. Az alapszakaszmeccsekből is mi nyertünk ötből háromszor, de azok is szorosak voltak. A két csapat egymást sarkallja jobb…..
csakreálisan 2019.03.05 21:31:04
@kerusz: Ligaelnök lúzer :-)
csakreálisan 2019.03.05 23:25:30
@trollfeeder: Két idényről írtam, egy tendenciáról. És mellette sok sok statisztikai tényről.
@essze: semmi közöm az Érsekújvárhoz, ne tereld el a figyelmet a problémátokról :-)
csakreálisan 2019.03.08 12:35:33
@essze: Ok, de Dudás, Bodó, Orbán "vérmagyarok" :-) + hosszú évek óta magyar válogatottak. Őket lsz. vedd ki a külföldiek közül.
A DVTK-nak minőségi tudású légiósai vannak, ezek kiválasztásában az Egri család évek óta nagyon ügyes. Ritkán nyúlnak mellé, ha mégis, gyorsan korrigálnak.(Sokkal hatékonyabbak, mint pl. a Volán.)
Ezért fenntartom, a MAC és DVTK légiója nagyjából azonos erejű.
És ami röhejessé teszi a helyzetet, a magyar játékosai a DVTK-nak sokkal jobb képességűek!!!
És mégis...(erről szólt volna a hosszabb hsz-em, csak sokan félreértették.)
Fehérvár AV19–Red Bull Salzburg 6-3 Hannu Järvenpää: – Akárcsak a Magyar Kupa-győzelem után, most is én vagyok a világ legboldogabb edzője. Az MK-siker nekem személyesen fontos volt, mert valamit megnyerni nagyszerű dolog, hiszen te vagy az első, a legjobb, ezt senki sem veheti el tőled.…..
csakreálisan 2019.02.03 22:25:15
@lbsz: Egyetértek, az osztrákok sportszerűségből ma példát mutattak. A Salzburg küzdött, mintha az ő PO-ja lett volna a tét, a KAC meg teljes odatette magát, bár semmilyen érdeke nem fűződött hozzá, sőt..
Fehérvár AV19–Bolzano 5-1 Hannu Järvenpää: – Nagy küzdelem volt egy kiváló csapattal szemben. A Bolzano már bejutott a felsőházba, ez azért látszott, mégis nagyon büszke vagyok a srácokra. Már csak egy meccsünk van az alapszakaszból, ráadásul itthon játszhatunk, úgyhogy össze kell gyűjtenünk…..
Mégsem lesz új otthona a Fehérvár AV19-nek..
csakreálisan 2019.01.17 18:59:15
@DominiKing: A Raktár utcában én is jól érzem magam, egyedül itt van angolos aréna hangulat, az ellenfél sokkolva van. (Már ez akkor kezdődik persze, amikor leszállva a buszáról megpróbál az öltözőjéig eljutni.:-)

De ettől még az egész úgy, ahogy van, vállalhatatlanul balkáni, poszt szovjet stb. 50 év időutazás. Méltatlan az EBEL színvonalához, de már Magyarországhoz is.
Én mindig azon csodálkozom, hogy a kényes-fényes osztrákok ebbe hogy mehettek bele, és ha átmenetileg el is fogadták, miért nem adnak ultimátumot a változtatásra, mint ahogy a speciális, nézők közötti bíró sétáltatást is letiltották. Persze ettől még a hazaiak a nézők között közlekednek, ez is egyfajta teljesítményösztönzés :-)
Dudas helyett Láday utazhat Norvégiába..
csakreálisan 2018.12.12 00:26:51
@DominiKing: látom az iróniát nem ismered :-(
csakreálisan 2018.12.12 12:54:52
@DominiKing: Azokat akiket megjelöltem, nem szidnám, ők szép lassan olyan helyre kerülnek tehetségük okán, mint Ocskay Gabi, Palko, Godó, Franky, az örök kedvencek :-)
Bolzano–Fehérvár 3-4 “Attól függetlenül, hogy elvesztettük az első harmadot, nem ment rosszul a játék. A jégkorong fura sport, hiszen van úgy, hogy elvégzed a munkát, a helyzetek mégis csak az ellenfélnél mennek be. A második harmadban néhány védelmi bizonytalanságot kihasználva háromgólos…..
Fehérvár AV19–Dornbirn 3-2 Hannu Järvenpää: – Nagyon kemény csata volt, minden szempontból. El kell ismernem, hogy jól játszott az ellenfél is, de a második harmad és nulla kettő után megbeszéltük a feladatokat. Kedden a Graz ellen háromgólos hátrányból tudtunk visszajönni, most pedig…..
MAC Újbuda–DVTK Jegesmedvék 4-2 Majoross Gergely: – A teljesítményünkkel nem vagyok elégedett, nekem egyáltalán nem tetszett a meccs, egyik oldalról sem, mert a játék lassú és feszült volt, amit nem értek. Viszont az óriási, hogy így is, ennyi hiányzóval is nyerni tudtunk – főleg…..