Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anael

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha cipőkanállal falazták volna a WBE House elnevezésű, leginkább beépített szekrényre emlékeztető családi kéglit a japánbeli Kasugai kertvárosában. Az AUAU  építészstúdió mérnökei otthonos, kimondottan kellemes (kis)családi otthont emeltek akkora helyre, ahol egy…..
Szegasztok!Mint tudjátok, hatalmas katasztrófa érte egész japánt, és akkora méreteket öltött, hogy japán fél gazdasága oda lett.És ez a katasztrófa még az anime ipart is elérte, ugyanis sok seiyu-t (japán szinkronszínészek) nem találtak meg (pl Chie Nakamura-t, aki Haruno Sakura…..
Anael 2011.03.14 14:08:03
@Mangekyo22: Passz. Talán túl sok az új név (hála az égnek) és nem győzik követni. A Google People Finderje egyben tartja az ilyen infókat, bár megnyugtatóbb, ha az is ott van mellette, hogy a blogján/twitterjén jelentkezett be és üzeni, hogy jól van.

@xx18Rolandxx: Szívesen. :) Jó híreket bármikor.
Nem is tudtam, hogy ápoló. Akkor tuti, hogy segít a körülötte levőkön, bár azt nem tudni, hogy pontosan hol van. A 2ch listáján csak annyit írtak, hogy minden rendben.

Egy-két hét múlva lesz csak igazán rossz, mikor összeáll a lista, hogy ki nem jelentkezett még... Remélem nem lesz ilyen.
Anael 2011.03.16 22:27:11
@Member: Ez komoly, én azt hittem, hogy nem csak egy-két kiadás késik majd, hanem szinte minden. Ehhez képest tényleg nem sok csúszás történt, inkább eseményeket halasztanak el.

@MagyarZizzi: Kouta Hirano és Junji Ito is jól vannak, biztos forrás alapján listázta őket ez az oldal: spreadsheets.google.com/lv?authkey=CNjfz9sC&hl=en&key=tJGqk96XYAsMueFout6fz4Q&authkey=CNjfz9sC&hl=en&f=true&gid=66
(bocs, kicsit hosszú a link)
A harmadik nevet nem találtam meg ezen a listán, de ez még nem jelent semmit. A nagyobb kiadók / produkciós irodák sorra jelentik be, hogy az alkotóik/hangszínészek mind egy szálig jól vannak.
Az előző poszt Zombik vs. Szupermodellek témájához kapcsolódva, íme, egy látványos infografika Christian Bale elképesztő átalakulásáról. Ő az a színész, aki egy-egy karakter tökéletes megformálásáért bármire képes. Az elmúlt néhány évben elképesztő változásokon ment…..
Anael 2011.01.09 15:43:27
@vmaast: Teljesen egyetértek.
Azt is vegyétek hozzá az eddigi listához, hogy a Rikkancsokban még énekelt is. :)
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
Nagyon sok félrefordítást küldtetek be, ezek közül következik most egy válogatás:Tob:Az egyik hátborzolós félrefordítás sok filmben, és pl. a Jóbarátok/Friends sorozatban a pathetic. Ami magyarul szánalmast jelent. De mindig patetikusnak fordítják, ami egészen más jelentéssel…..
Immár harmadik alkalommal örülhet a képregényes munkatábor a maga fesztiváljának. A helyszín a Gödör Klub, március 31-én 10 órától felfelé, amíg az úri közönség szusszal bírja. A belépés ingyenes. Rajongó polgártársaink már hónapok óta gyűjtik a pénzt, hogy az…..