Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harmadikszem

151 bejegyzést írt és 2393 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Békés  fajtestvér, az egykori szkinhed, ma ideológiai böllérbicska, interjút adományozott  Veszprémy exfajtestvérnek. Ez egy ilyen átlagos nap, itt be is fejezhetném a posztot.      Békés fajtestvér a Kommentár nevű fajlap újabb számát mutatta be, ahol olyan világhírű filozófusok harcolnak…..
        "Mottó:  Tudományos igazság kérdésében az állam nem jogosult dönteni, tudományos kutatások értékelésére kizárólag a tudomány művelői jogosultak. (Alaptörvény X.cikk, (2)"      A kormányzat állítása szerint kilenc esetben fordult elő az, hogy megváltoztatták az OTKA kuratóriumok által…..
harmadikszem 2020.09.14 12:56:52
@Strawdog: társadalomtudományokban nincsenek attoresek. Ott munka van amit lehet mérni, illetve magasabb szinteken azért kellenek jó ötletek meg némi tehetség de alapvetően munka.
harmadikszem 2020.09.14 14:29:50
@Strawdog: nem mondtam hogy a kurva anyját az erc kutatóknak (remélem) max azt hogy reflektalatlanul hagyja a belső problémákat amit nyilatkoznak. A politikai beleszolassal kapcsolatban szerintem senki nem vitatja hogy tűrhetetlen én nem is találkoztam ilyen emberrel. Másrészt a tudomanymetriat szerintem csak olyan ember tudja meghekkelni akármit is jelentsen aki elég jó azért. Ezek a q1 d1 lapok társadalomtudományokban 2-5 százalékos acceptance ratioval hetvenöt százalékos desc reject-el dolgoznak és az editor soha nem volt Magyarországon lehet azt se tudja hol van pontosan. Ide nem tudsz csak azért publikálni pláne nem sokat, mert ez az elvaras. Az ivy league meg a Russell group szintjén is ez az elvárás és te velük versenyzel az évi húsz slot-ert. Ez egy fals szöveg hogy ha akarnánk simán tudnánk az élvonalban publikálni én ezt max annak hiszem el aki már tett ilyet. Tudom miről beszélek van d1 editorial poziciom és tudom milyen cikkek repülnek ki desc reject-el és kiktol. Bocs az összes typo meg más cuccert rohadt autocorrectet nem kapcsoltam ki meg amúgy is utálok telefonról potyogni de most más nincs
harmadikszem 2020.09.14 20:01:56
@jotunder: jaja én tízből kilencszer kibaszott empirikus cuccokat csinálok legújabb cikkem két matematikussal írtam és informatikai lapban jelenik meg (d1, tudom, ezt le kell szarni). Én is szkeptikus vagyok sok 'ez ezt mondta az azt mondta" tudomanyaggal szemben annyit tudok tenni hogy ezeket nem muvelem. De ez demarkacios kérdés én tényleg nem akarom megmondani mi a tudomány és mi nem, persze ettől még van véleményem nem akármilyen. Interdisciplinalitas okán istentől elrugaszkodott területeken dolgozókkal is szoktam meetingelni néha dolgozni is te szerintem el se tudod képzelni milyen ez.
     " Mostanra odáig jutottam, hogy a magyar államnak nem kellene finanszíroznia a színészképzést. Ronald Reagan nem futott be jelentős színi karriert, de nem is járt semmilyen iskolába és az amerikai állam sem finanszírozta a tanulmányait. Magyarországon sem a korábbi gazdasági helyzet, sem a…..
harmadikszem 2020.09.07 23:11:03
@Hálátlan Gazember: legjobb írás amit a témában olvastam köszönöm. Mindezt úgy hogy belülről is láttam az szfe működését épp ezért mentem akadémiai pályára inkább. Hogy aztán ott is ugyanezt talaljam. Amilyen az ország olyanok az intézményei, de sajnos most még olyabbak lesznek, I'm afraid
harmadikszem 2020.09.08 10:53:37
@Hálátlan Gazember: én csak az egyik szakot ismerem az SZFE- n de az én időmben sikerult a 2000 jelentkezőből nyolc olyat felvenni akiknek a nyolcvan százaléka ismert rendező operatőr stb fia lánya unokája volt. Volt akinek a stáblista rajta maradt a felvételi filmjén (és az évszám is) miközben ugye a felvételi filmet egyedül és a felvételi időszakban kellett forgatni. Volt aki még második évben sem tudta kezelni a vágó programot pedig már a felvételi filmet is neked kellett vágni. Ezek gyomor forgató dolgok. Ezzel együtt legalább volt felvételi nem úgy mint az akadémiai szférában Magyarországon ahol elvétve van olyan ember akit felvételi eljárás keretében tesznek pozícióba sokkal inkább professzorok harcolnak meg boltolnak arról hogy kinek kell épp kitaposni egy állást. Más a két szféra szerintem de ami összeköti őket az az informalitasok ereje. Barabasi könyve nagyon szar gondolom a keplet-rol van szó aminek már a címe nevetséges a tartalma csak felteszi a koronát nettó populáris fecseges rég ismert dolgokról. Az egyetlen jó könyve szerintem a network science tankönyv abból lehet dolgozni tényleg ha nem matematikus vagy hanem soc sci kutato
harmadikszem 2020.09.08 14:08:03
@Hálátlan Gazember: a kutatásban semmi másnak nem szabadna fontosnak lenni mint az eredményeknek. Ez ma nagyon nincs így azokon a területeken amelyekre ralatok.
     "Miután a válasz ismét csak konok fogadkozás volt, hogy csütörtökön lesz, mert az Országgyűlés kétharmados többséggel megszavazza, Rosenberg úr körülnézett övéi során. A tekintetével először azt kérdezte, hogy jó helyen járnak-e, ez volna-e a régi, kedves Judapest, majd azt, hogy „mi az az…..
harmadikszem 2020.08.23 15:13:43
@libernyák: megnéztem a tgm cikket kár hogy az egyetemes elveket vallokat vagyis a transznacionalis elitet és az ezt az ideológiát képviselőket etikai terminusokkal írja le pedig rendes komcsi bajtarsamkent tudnia kellene hogy ezeket gazdasági terminusokkal is érdemes lenne leírni, az ideológia itt csak a fedő anyag. A felvállalt lgbtqia identitás pl ami szerintem tök oké az voltakepp legalább annyira egy új piaci szegmens látványos kinyitasarol szól mint valamiféle megható altruizmusrol. Az identitás politikák mindig jó üzletet is hoznak tekintve hogy azokat termekek széles skalajaval lehet leginkább kifejezni publikusan amit a transznacionalis nagytokesek szíves örömest készek legyártani nekijuk.
        Azt fogod mondani, nem tudod, hogy mi a hivatásod. Keresni fogod a formát, ahogy kifejezheted a világ teljességét, nemcsak író akarsz lenni, hanem filozófus is, lázadni akarsz a középszerűség ellen, anyád ellen, aztán egyedül maradsz és megölöd magad.     De nem baj, mert másnap is eljön…..
       Kádár Barnabás, jövőkutató, adatelemző, a Momentum alapítója, aki a mesterséges intelligencia kihívásait vizsgálja anélkül, hogy tudná miről van szó (ennek bazmeg még lesz jelentősége), a Facebookon elmélkedett arról, hogy a nyugdíjasoknak talán nem kellene szavazniuk.       Próbálom…..
        "Egyszer egy fickó El Pasoban meztelenre vetkőzött, és beleugrott egy kaktusz bozótba. Én is ezt kérdeztem tőle: Miért? És?  Azt felelte: "Pillanatnyilag jó ötletnek látszott". (Steve McQueen a Hét mesterlövészben)      Ez a poszt egy ugrás a kakusz bozótba, pillanatnyilag jó ötletnek…..
harmadikszem 2020.07.10 14:13:47
@jotunder: A spanyolok pár éve bevezettek a REF-hez hasonló értékelési rendszert (ANECA) aminek lettek következményei. Egyes tanszékek nagyot léptek előre, megnőtt a nemzetközi kereslet a spanyol képzések iránt, s most importantly, kurva nehéz lett tenured pozíciókat kapni a jobb spanyol egyetemeken, olyannyira, hogy néhány, magyar mércével elképesztő jól teljesítő barátom könnyebben kap állást az USA-ban mint Madridban. Én nagyon szerettem volna ha egy hazai viszonyokra szabott REF (ANECA) megjelenik itt is, de hát ez soha ismétlem soha nem fog megtörténni, mert gyalázatos dolgok következnének belőle és nem elsősorban a tanársegédi szinteken hogy úgy mondjam.
   "Azok a világ élvonalába tartozó tudósok, akikért mindenhol két kézzel kapkodnak, nem bírják ezt a bizonytalanságot, és elmennek, a gyengék pedig itt maradnak. Azok, akik nemcsak híján vannak a külföldi állásajánlatoknak, de a teljesítményük tényleges nemzetközi mércével mérve elégtelen,…..
harmadikszem 2020.07.06 20:42:59
@nickel head: q1 vagy q2 kell a professzorihoz elvileg kettő darab de mondom a gyakorlatban konkrét neveket tudok akiket most nevezték ki és lofaszuk nincs nem hogy q1-2. Igen a scopusban vannak full regionális lapok is q4-ben ami egyrészt tök jó másrészt ha nem angolul vagy spanyolul mennek akkor full értelmetlen.
harmadikszem 2020.07.06 20:50:48
@jotunder: ja várjál a legviccesebb kimaradt az ilyen ország nincs rovatból. Egy bizonyos prof dr habil phd akinek nem létező tudományos munkásságáról már legalább két posztot olvastam a Vincentes nos az ő professzori pályázatát kétszer utasította el a mab közel száz százalékos egyetertessel. Te is írtál róla anno. Notwithfuckin'standing ugyanez a mab választotta be bizottsági tagnak maga közé, meg egyszer, miután két ízben találta alkalmatlannak a professzori kinevezeshez. Ma ott ül és bírálja a benyújtott pályázatokat bazdmeg van ilyen? Van.
harmadikszem 2020.07.06 23:49:24
@flort: ez akkor lehetséges ha 1) viszonylag sok lap van 2) egyébként sem jellemző az idézések nagy száma. History-ban 1389 lap van és 136 k-európai. Látom hogy nagyon alacsony h-indexxel is vannak lapok q1-ben is akár. Ugye egy ekkora pool esetében a q2 azt jelenti csak hogy benne van az indexált újságok első kb 700 versenyzőjében, szóval a 654. legjobb lapba írni azért nem egy olimpiai arany. Én ezért javasoltam több fórumon, hogy a q1-4 helyett az sjr értékeket nézzék így elkerülendő, hogy a szakma 2. legerősebb lapja ugyanannyi pontot érjen, mint a 325. legerősebb lap.

Mivel az sjr (az IF-hez hasonlóan) cikk per citáció alapján számol (ennél kicsivel bonyolultabb azért), úgy lehet viszonylag jó eredményt elérni, ha 1) a nemzetközi mezőnyben egyébként sem jellemző a hivatkozások nagy száma 2) elég sok lap van ahhoz, hogy szórja a citációkat 3) te megpróbálsz relatíve kevés cikket megjelentetni, viszont arra sok hivatkozást gyűjteni. Ha nem lenne valami nagyon szokatlan scientometriai alulfejlettség egy területen (ezt nem minősítésként csak számszakilag értve), akkor nem lenne lehetséges, hogy egy nagyon kevés ember által beszélt nyelven íródott lap bekerüljön a nemzetközi angolt használó lapok versenyében a q2-be. Vannak ilyen regionális lapok sok tudományterületen, még q1-ben is, de ezek általában angolul íródnak, a kevés kivétel a spanyol nyelvű, mert ők egyre zsneiálisabban hekkelik a rendszert (nem véletlen, hogy a Scopusos folyóiratokat minősítő Scimago-t is ők csinálják, és szinte a teljes team iberoamerican.
     A Kossuth Rádió (Lajoskám, én kérek elnézést) Vasárnapi Újság című műsorában tett hitet Orbán Viktor mellett Kevin Bossuet francia történészprofesszor.    A Google öt oldalnyi linket ad Bossuet-ról, amiből annyi derül ki, hogy a Sud Radio nevű andorrai/piré(n)z csatornán szokott főleg…..
harmadikszem 2020.06.27 09:55:00
@flort: nem tudom, szerintem nem nagyon lehet vackokat megjelentetni jó helyen. Én több d1es lapnak vagyok szerkesztobiz. tagja illetve associate editor, itt ilyen kilencven-kilencvenot százalék a reject ráta. Lejjebb el tudom képzelni hogy valamilyen lap kihoz konferenciára egy tematikus számot de ez a d1 q1 szinten abszolút nem jellemző társadalomtudományokban. De itt a magyar profoknal ez nem a fő narrativa hogy most akkor d1 vagy q1 vagy q2 hanem hogy egyáltalán bármi normális helyen, lektoralt, indexalt cikke van e és hát az a helyzet hogy elég gyakran nincs. Nem azt mondom hogy csak ilyen helyeken lehet jó anyagot találni és hogy nem lehetséges nem jegyzett helyen jó anyagot találni csak azt, hogy szerintem azt prezentalnia kellene egy professzornak hogy ha akarná akkor tudna ilyen jegyzett kompetitiv helyeken is megjelenni. Én ezt annak hiszem el akinek van pár ilyen cikke.
harmadikszem 2020.06.27 11:57:32
@flort: nem ismerem ezt a területet így elhiszem neked de mint mondtam nálunk ez nagyon nincs igy
harmadikszem 2020.06.27 19:38:12
@jotunder: ja de hát vannak mindenféle minősítési rendszerek én ezekkel dolgozom nem annyira arról beszélek hogy szubjektíven ki mit tart tudománynak mit nem. Pl amire van web of science kategória azt én tudomanykent merem pont azon adatok alapján amit a clarivate analytics szolgáltat stb. Szubjektíven szolva én nagyon sok mindent tartok sima szofosasnak aminek semmi köze a tudomanyhoz, de ezt zárójelbe kell tennem kutatás közben.
        „Izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát  kalapáccsal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ráütünk pl. a gyűrűsujjra, és az egyáltalán nem tisztelt zsurnaliszta kiadja a kívánt hangot, pontosabban: szolmizálva énekel. Arra kérnénk az urakat, hogy gyakoroljanak.…..
harmadikszem 2020.01.31 17:48:39
        Tamás Gáspár Miklóst kérte fel a Válaszonline arra, hogy írjon egy nekrológot Roger Scrutonról. Aztán inkább mégis Stumpf András írását publikálták. TGM ugyanis szélsőjobboldali pozőrként, persze egy nagyon tehetséges szélsőjobboldali pozőrként, írta le Scrutont, lánya keresztapját, egykori…..
harmadikszem 2020.01.16 11:45:11
@jotunder: azt hittem az Aczél János halálhíréről lesz valami.
       Uszító baromság jelent meg az állampárt propagandalapjában. Komprádorburzsoáziázás, CEU-zás, MTA-zás, mindezt Hitler koronajogászát (érdekes fordításban) idézve, havonta írja meg Békés ezeket a szövegeket a Mandinerre, külön csekkfüzetet tart erre a célra.        Igen, elitista vagyok.…..
harmadikszem 2020.01.08 16:23:28
@kemény keleti kommentelő: a bolond kontraszelektiv nacionalizmusnak nem csak a bolond onstigmatizalo nyugatfelszopas az alternatívája, ebben igaza van a cikknek ha jól olvasom bele a sajat véleményem.
        Áll a bál a New York Times-nál.  Lehoztak egy Op-Ed-et The Secrets of the Jewish Genius címmel. A szerző Bret Stephens konzervatív publicista, aki az askenázi zsidók különös gondolkodásmódjáról és magas intelligenciájáról értekezett. Ráadásul, a cikk eredeti változatában idézett egy olyan…..
harmadikszem 2020.01.03 16:00:40
@fortin2: a legjobbakat, mármint abból a kozeposztalyi minimum háttérrel rendelkező fiatalokból ahol ez a mobilitás dolog egyáltalán fel tud merülni mind kulturális mind gazdaság tőke szempontjából. Az elegyetemek sok területen ma már egyszerű globális vállalkozásként sokkal jobban leirhatok mint tényleges tudasintenziv kozpontokkent, s ekképp alakul fogyasztói mintajuk is.
    Maróth Miklós egy teljesen vállalhatatlan, ostoba és rasszista interjút adott a szélsőjobboldali Pestisrácoknak. Nem tehetünk úgy, mintha elfogadhatónak tartanánk ezeket a sorokat.  Több tucatnyi muszlim tanítványom volt és van, a szakterületemen is vannak muszlim hátterű kollégák, nem vagyok…..
harmadikszem 2019.12.29 17:41:56
@jan: ugyanezt gondolom sajnos. Eléggé tünet értékű hogy elvileg neki értenie is kellene a téma egyes elemeihez, ez azonban semmiképpen sem jön át az interjún. Abszolút laikus öreges dunnyoges.
        Josemaría Escrivát 1992-ben avatták boldoggá, miután csodálatos módon meggyógyította a súlyos betegségből Rubio nővért. Amikor szentté avatták  már egy Manuel Rey nevű embert is kigyógyított a rákból, mindezt pedig  jóval halála után tette Escrivá, ami még nagyobb csoda. Monsignor Escrivá…..
harmadikszem 2019.12.28 15:14:51
@kiazmarmegint: én egy kifejlett torok és kezdő tüdőgyulladás között néztem tehát akkor se vettem volna észre ha nagyon direkt. Röviden:szabad a gazda. Remélem nem volt benne Erdő Péter
harmadikszem 2019.12.28 15:14:51
@kiazmarmegint: én egy kifejlett torok és kezdő tüdőgyulladás között néztem tehát akkor se vettem volna észre ha nagyon direkt. Röviden:szabad a gazda. Remélem nem volt benne Erdő Péter
harmadikszem 2019.12.29 15:09:19
@kiazmarmegint: igen köszi közben láttam erről egy interjút a jezsuiták portálján
      Sándor téved.      Nincsenek démonok. Itt Big J.C.-re nézek, aki éppen a vaníliáskarikáit majszolja, amiről eszembe jut, hogy ezek akár az én vaniliáskarikáim is lehetnének, különösen a csokoládésak, de ne menjünk most bele teológiai kérdések tárgyalásába. Big J.C. szerint vannak…..
        „Szerintem egész egyszerűen mindenkinek fel kell fognia, hogy jelen pillanatban képességbeli hiányok vannak Magyarországon, ezt egyértelműen ki kell jelentenünk. (Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a cardiffi zakó után)"               Tegnap a walesi közvetítést…..
harmadikszem 2019.11.23 11:22:49
@Flageolet: mar bevasaroltak magukat a clarivate analyticsba ami atvette par eve a web of science-t az isi-tol. Jelenleg kina a legtobb hard tudomanyban beelozte az usa-t pub output tekinteteben, mas diszciplinakban a masodik helyen van, a legtobb tatk temaban a hetedik hely kornyeken mert azt leszarjak. A globalis tudastermeles a kapitalizmus sima felepitmenye ergo Kina jelenleg azt csinal a tudomannyal amit csak szeretne, na jo, mondjuk 2 evtizeden belul. Tekintve a kinai kultura evezredes viszonyulasat a nyugathoz es altalaban a nemkinaihoz , elofeltetelezhetjuk hogy a nyugati akademiai sztenderdek latszolagos fetisizalasa a jelen kinai alademianak csak egy kozbulso allomasa.
            Mintha ezernyi békésmárton fénye áradna a Kárpátok minden zegzugába, úgy világítják meg a neoliberalizmus mocsarába süllyedt társadalomtudományok romvárát a Corvinus Institute of Advanced Studies bézs és pink sugarai.         Új barázdát szánt a népkohóban született magyar eke, új…..
harmadikszem 2019.11.06 10:57:41
@jotunder: szerinted hulyek vagy csalok?
         Lánczi András soha egyetlen értékelhető sort nem írt le filozófiából. Valamirevaló filozófiai folyóirat közelébe sem kerülhetett, könyvét kinevették, Orbán kegyelméből lehetett rektor és Adolf Hitler kegyelméből lehetett professzor egy magyar egyetemen.        Ez nem egy PC-poszt. Most…..
 Az orbánizmus nyilaskeresztes vonulatához tartozó Demokrata nekiszaladt az ELTE egyik doktoranduszának, aki éppen most védte meg a doktori disszertációját. Az Akadémiai Dolgozók Foruma tiltakozó nyilatkozatot adott ki.  A rezsimlap szerint a disszertáció silány. OK, ez az ő véleményük, azt…..
harmadikszem 2019.09.27 22:38:50
@látjátok feleim szümtükkel: ja, le is húztam vele a rolót.
harmadikszem 2019.09.28 00:03:37
@fadrusz: nagyon sok területen vannak, ha jól emlékszem van kettő computer engineering alá sorolva és négy a theoretical computer science alatt. Arra nem esküdnék meg, hogy ez mind IEEE, lehet hogy van közte ACM is. Ezekről az arányokról lehet extrapolálni a teljes területre. De nem is ez a legérdekesebb, hanem az átlag APC értékek, amelyek kb 25-40 százalékkal alacsonyabbak a computer science-ben mint a humán területeken vagy soc sciben. E mögött is a tőkeerősebb association-ök szerepét lehet sejteni. Ha már az Elsevier: a közhiedelemmel ellentétben mi azt találtuk, hogy az Elsevier az egyik legrugalmasabb az APC-t illetően, pl a Springerhez vagy akár az Oxford Uni Press-hez képest amik mind drágábbak és kevésbé felxibilisek.

A PLan S tiltja a green OA-t, kíváncsi leszek mit reagálnak rá a nagy kiadók. Bizonyos értelemben vicc az egész, nem megyek bele mert tényleg mellékszál, de ilyen APC-k mellett ez a mandatory OA publikálás kurvára érdekes lesz. (Még akkor is, ha a Plan S 2000 USD-t ír elő "átalányban". Az egy magyar tanársegéd hat havi fizetése.
          Ha valaki azt hiszi, hogy most majd jól nekimegyek Tamás Gáspár Miklósnak, akkor téved. TGM az egyik legbecsületesebb magyar publicista, olyan műveltséggel, amit én már túlzásnak tartok. Igen, ő erősen baloldali, én meg  nem, mondjuk más sem vagyok, de ez teljesen érdektelen. Eszembe…..
harmadikszem 2019.09.19 22:58:59
@balmoral: +1
         "Az elnök kiemelte: az elmúlt egy évben végbement átalakítás célja a kutatóhálózat hatékonyságának növelése volt. Ennek két területen kell megmutatkoznia: a mennyiségi mutatókban, valamint a kutatási eredményeket minőségileg is javítani szükséges. Mint mondta, utóbbival kevesebb baj…..
harmadikszem 2019.09.17 10:05:11
@jotunder: ez elwg specialis dolog. A social sciencben ilyen egeszen konkretan nincs nem is ertelmezheto.
harmadikszem 2019.09.17 11:15:34
@jotunder: akkor a soc sci nem tudomány ;) én nagy tételben foglalkozom ezzel sok éve, mérem is, részt veszek az értelmezési keretek értékelésében és fejlesztésében is, de abban az értelemben vett tehetséggel mint a matekban (= rajta kívül senki nem tudta volna megcsinálni vagy csak nagyon kevesen) nem találkoztam soha. Vannak emberek akik felvetnek olyan problémákat a megfelelő helyen amit ezren felvetettek már, csak nem ott és nem akkor, és arra elkezdenek figyelni, onnantól már spirál. Ebben nincs semmi olyan zsenialitás, mint ahogy a Liszt zseniális volt vagy a Gödel.
harmadikszem 2019.09.17 11:18:42
@harmadikszem: ez még economics-ban is így van, ami a legkevésbé soc sci a soc sciben. A Thomas Piketty könyve szétverte a világot, tutira fog Nobel díjat is kapni, és imádom a munkáit, de nincs benne semmi eredeti abban az értelemben, ahogy Rahmanyinov eredeti volt. Pedig a Piketty-nél nagyobbnak mondott zseni most nem nagyon van economics környékén (22 évesen szerzett PhD-t az LSE-n, stb).
       Aránylag ritkán írnak matematikáról az index.hu-n. Ma ez történt. Egy aránylag hosszú cikkben NEM ismertette a szerző, hogy mi is történt valójában a Collatz-sejtéssel Terence Tao cikkében.    " Tao mások eredményeiből indult ki, akik bizonyították, hogy szinte minden Collatzhoz hasonló…..
   A szegedi egyetem évnyitóján Palkovics mészárlásügyi miniszter bábozta el, hogy miért lesz sokkal jobb az MTA intézetek beszántásával a tudománynak, majd az Állam és az Egyház szétválasztása című operából énekelte el Kiss-Rigó püspök a "Nem voltam én ügynök, édes Sárikám" című áriát. Jó, nem…..
harmadikszem 2019.09.08 22:25:15
@jotunder: kutató? Pardon, _vezető elemző_. Kíváncsi vagyok, kiket vezet.
harmadikszem 2019.09.08 23:38:27
@jotunder: egy reneszánsz asszony! :D
A Magyar Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült a politikatudomány területén folytatott kiváló kutatói és elhivatott oktatói munkája, valamint a magyar politikai kultúra fejlesztésében betöltött szerepe elismeréseként dr. Csizmadia Ervin politológus, a Magyar Tudományos…..
harmadikszem 2019.08.25 14:19:25
@jotunder: szeretnek 70 evesen ugy kinezni mint a BHL es soha nem szeretnek ugy kinezni egy masodpercre sem mint a csizmadia ervin az inggombolasi szokasoktol relative fuggetlenul.