Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsákszabi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök este. A padlón fekszem a mannheimi Intercity Hotel tizenegyedik emeleti sarokszobájában. Körülöttem az öt nap ideiglenesség, és a felszínes otthonosságteremtés kellékei. Bőrönd, begyűrt takaró az ágyon, párna földre dobva.      Hengereztem, aztán csak ott maradtam, és most vagyok múlt…..
Zsákszabi 2017.10.22 22:45:46
@rrroka: A trendi futócipő mellé nem árulnak maratoni befutóérmet a tízpróbaboltban...rendkívül népszerűtlen véleményt írok le. Nem kellene mindenkinek futnia, akinek ez eszébe jut. Én sem focizom, mert hülye vagyok hozzá. Nap-mint-nap futnak el házunk előtt olyan lányok, fiúk akik egyértelműen nem élvezik, egyértelműen károsan, de csakazértis csinálják. Mi a fasznak!? Mit akarnak kapni abból, amit kényszerből csinálnak??? ÉS MIÉRT AKAR MINDENKI MARATONT FUTNI???? Az minek kell neki? Fuss három-négy kilométert ha az a kellemes, élvezd, és menj haza a csajodhoz-pasidhoz. Ismerősöm ismerőse ismer egy "SPÁRTAI HŐST". A srác nem tud ülni a kocsiban, annyira kész a csípőízülete. Hősök...a lófaszt. Teljesítménykényszer egy hobbiban... teljes képtelenség. Annyit fuss, amit élvezel.
Zsákszabi 2017.10.23 00:02:10
@téglánakgyors: A teljesítménykényszert azért írtam, mert ismerek 11éves kiscsajt aki már kiégett az úszásban, és én is 7évesen nyertem az első érmet korcsoportos mezei futóversenyen, de ma sem tudom miért, és emiatt nem is tudom értékelni... a szex szerintem jobb ennél! ;) A futóvilág cikkei pedig szerintem szánalmasan szarok.
nemmaratonman Ősz előtt 2017.09.06 12:22:14
Emlékszem, még pár éve is így történt, amikor már futottam, tulajdonképpen maga a nyaralás is stressz volt. Nem lehet két hét alatt az egész világot begyűjteni, nem leszel hirtelen nagy utazó, nem fogsz megváltozni, nem lesz más életed - nem a nyaralás, nem két hét utazás alatt. Nem lehet későn jött…..
Zsákszabi 2017.09.07 10:53:11
Zsákszabi 2017.09.08 23:37:23
@téglánakgyors: Hmm... próbálok cinizmus nélkül, őszintén írni erről. A futás kb. 7-8éves koromban lett a mindennapjaim része. Kispöcsként kajakoztam, és ott a keresztedzés a futás, és úszás volt. Tizenéves gyerekként simán nyomtuk a 10km-eket. Az élmény annyi volt, hogy jó edzőm volt (Deme József olimpikon, és Jóember), aki motivált, és Neki meg akartam csinálni. 4perces kilométereket bármikor vigyorogva futottam. Aztán leadott minket, kaptam egy fasz, közömbös edzőt, és beleszartam. Most felnőtt fejjel próbálom összekaparni magamban azokat a motivációkat, amik hajtottak anno. És ezek a többletek olvashatóak ebben a posztban, mert nem a hiper-szuperszett tesz futóvá. Hanem az amit leírtál, hogy just for fun belefutottál-pancsoltál egy ismeretlen helyen, ismeretlen útvonalon egy csodás élménybe! :) Ügyesen csinálod, gratulálok!
Zsákszabi 2017.09.10 20:48:05
@téglánakgyors: Dehát megtaláltad! :) :) :) Baszki, ezt olvastam tőled lepetézve!
nem azé, aki fut Eiolf, a viking 2017.07.31 23:05:09
Kétségbeesett versenyfutást folytatok az idővel (nem, ez még nem a 12h-s OB beszámoló), egyszerűen teljesen kiestem a blogolásból, vagy más feladatok borítanak be, vagy külföld, vagy külföld+feladatok. De nem múlhat el hónap poszt nélkül, ebbe a burzsoá kényelembe már nem süllyedhetek. Szóval még…..
nemmaratonman Mindegyik út helyes 2017.06.19 11:23:21
Úgy kábé kétmilliószor tévedtem el nem egészen 24 km alatt, amiben lehet, hogy jobban elfáradtam, mint a göröngyökben, sziklákban, emelkedőkben (849 méter, 849 MÉTER!!!), lavinákban. Aztán már másodszorra találkoztam az emberrel, aki már az elsőre is a helyzethez túlöltözötten, valami csendes,…..
Zsákszabi 2017.06.19 21:23:21
@téglánakgyors: Tök jó zsák!? Ne személyeskedjünk kérem! :D
Zsákszabi 2017.06.20 00:05:14
@téglánakgyors: Övön aluli volt. Bocs. ;)
nemmaratonman K&H 2017.06.12 11:20:54
Ennek egy vidám, poénos, esetleg szokás szerint önncélúan faszozós írásnak kellene lennie, amit valószínűleg meg is írok külön - még nem tudom. Nem azért szedem ezt most külön, hogy a futásról szóló ömlengésbe ne zavarjon bele, hanem, pont mert ez tényleg bármit felülír, és ha egyetlen magamra…..
Hááááhh!!!!, brrmmrrrbbrr!!!!Hááááhh!!!!, brrmmrrrbbrr!!!!Hááááhh!!!!, brrmmrrrbbrr!!!!Hááááhh!!!!, brrmmrrrbbrr!!!! Garatra folyik a víz, köhögni kell, kaparja a torkot. Elrontja a ritmust a villanásnyi pánik, ahogy félremegy a víz, még kibukkanás előtt elfogy a levegő. Megállok valahol 10…..
nemmaratonman Torrent 2017.04.11 22:37:00
Hát ez ilyen magyar dolog, szerintem az kell, hogy legyen. Mármint mindkét oldalról.  Képmutató vagyok, álszent, hogy most érdekel, de hát így működik az ember. Amikor közel hal meg a több száz ember, akkor változtatja meg a facebook oldala színét. Az Ultra ennél többet érdemel, mert ez nekünk…..
Zsákszabi 2017.05.29 17:30:48
@téglánakgyors: Ó bazz, ugyanezt érzem, nincs pofám letölteni, 4évi munkája sok-sok embernek, moziba viszont nehezen jutok el. Megnéztem a szolgáltatókat, mindenhol hűségidős faszkodás van HBO egyéb csomagokkal. Közben a GO lényege pont a rapid megoldások lehetősége lenne! Pl. netbankon átutalok 2000Ft-ot, és nézhetem mondjuk egy hétig.
Mit lehet mondani egy városról, ami Mozartot egy marcipános csokigolyóba csomagolta?   Ennek a golyónak állítólag semmi köze se a marcipánhoz, se Mozarthoz.   Hogy zseniális, például azt. Mi szintúgy gasztronómiába tömörítjük nemzeti nagyjaink legjavát, gondoljunk csak Rigó Jancsira, szóval…..
nem azé, aki fut Futószótár 2017.04.01 11:51:38
Van olyan, hogy egy állítás köszönőviszonyban sincs a realitással. Vagy ahogy Krasznahorkai László, a fájdalmasan és csodálatosan hosszú szépirodalmi mondatok mestere mondta egyszer tőle szokatlan tömörséggel: "Nem vagyunk fölkészülve a valóságra." Elkezdtem összeírni pár terminus technicust, amik…..
Élő közvetítés: http://movingobject.co/spn16/  Én erre szavazok...
Na tehát én tényleg szívemen viselem, hogy az unokáink is kurva sokat fussanak, de hát a Föld, meg víz, meg ilyen alapvetések nélkül nem megy. És ezt most ne vegyük ennél komolyabbra, bár én szoktam, de az nem ez feltétlenül ez a blog. Ugyan vettünk alig egy hónapja valami iszonyatosan modern,…..