Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citroen bx

5 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A steampunk stílusról, és az így alkotott tárgyakról szóltunk már több ízben is. A neten millió tárgyra bukkanhatunk, amelyek ebben a sosemvolt, az antik és a modern elemeket és funkciókat ötvöző stílusban kerültek megalkotásra. A legtöbbjük különböző, általunk is ismert,…..
citroen bx 2017.04.22 16:24:45
@Lucifer Morningstar:
Vagy ipari ezüsttel. Az már a keményforr. kategória.
Egyébként szép, csak a steampunk stílus jegyeit magán hordozó alkotások ezek, nem valódi steampunk. Ha az lenne, csak olyan alkatrészekkel lenne telezsúfolva, amelyeknek funkciója is van.
Ez esetben a manométer, golyós-szelep felesleges "giccs". Szebb lett volna , pár fogasléc/fogaskerék/lánc kombináció.
Hetek óta a megfelelő újságra vadásztál, és mióta megvan, a kuponfüzeteddel a párnád alatt alszol? Végigszkenneltél 5 plázát, hogy pontosan tudd, hogy melyik naciért, hajfestékért, táskáért, franctudjamiért indulsz elszántan harcba? Fejfájáscsillapító és bankkártya bekészítve? Akkor indulás előtt…..
citroen bx 2017.04.07 21:15:43
Egy lakásfelújítás éveket vehet el az ember életéből. Egy házépítési projekt komplett családokat képes szétdúlni. Ha valaki ez utóbbival Érden próbálkozik, azon meg lehet, hogy a világ összes buddhistája által egyszerre zengetett Vadzsra guru mantra sem segíthet. Sziasztok! Leírom, mert megüt a…..
Nem akarásnak nyögés a vége. Ezúttal egy savmaratott ajtóüveg utángyártási projektjét fúrta meg egy cég vezetője az ügyfél szerint csakból, ami egy szolgáltatótól akkor sem túl jó megoldás, ha egyébként az olvasónkban felmerülő kérdések egy részére igazából tényleg lehet az a válasza, hogy igen, és…..
Az megvan, amikor kézzel írt fecnin próbálják az évszázad üzletéhez becserkészni a vevőt arra az extra fícsörre alapozva, hogy orvos-jogász házaspár a résztvevő az ügyletben? Szerintem ezek azok az ajánlatok, amik legjobb, ha azonnal a kukában végzik. Mert sose felejtsük el:…..
citroen bx 2017.04.05 16:25:25
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
" nemütnemráz,nemkopog,nemzörög" plussz a motor - hajtáslánc frissen felújítva, megkímélt, garázsba tartott, új (2004-es) gumikkal, második autóként használt, ideális választás, kis fogyasztású, a gyári 8 helyett 4.8-5 l/ 100 km !
  Minden váltás nehéz, ráadásul idővel az emlékek megszépülnek, úgyhogy be is linkeljük ide gyorsan a Citibankos Homár-posztokat, de azért levélírónkat tényleg jól megforgatta új bankja. Kedves Homár és Homár Olvasók! A Citi-Erste váltás áldozataként ragadok billentyűzetet, és reménykedem, ha…..
citroen bx 2017.03.30 20:46:20
@I_Isti:
Naja... Bankcsőd vótmá korábban is, csak azt a te adódból ( közpízbül ) tőkeinjektálták, tudodé?
A zorgoványt,meg a többit meg azok a fideszes köcsögök fingatták meg,akiknek hiteleztek,oszt nem akartak törleszteni a buzikák.
( egész véletlen személyesen is érintett vagyok a zügyben )
De majd rájösz,hogy működik a system,ha nem ma,akkor holnap,vagy sosem...
via GIPHY Létezik, hogy az ember hiába taszítja magát némi kedvezmény fejében önként szolgasorba, ha kinyúvad a készüléke, furán számít a garancia rá? Kedves Homár! 2015 januárjában vásároltam a Telenornál egy Huawei Ascend Y550 telefont dolgozói számlás előfizetéshez (az előfizetésmár rég óta…..
citroen bx 2017.03.29 06:49:54
@Cycmen: respect.
A posztba betettem szegény Homár-olvasónk levelét is, de valójában teljesen elég lett volna a fenti kép a webshopon még csodálatos és meggyőző Slimming belt fogyasztó öv helyett a korcs kis szürke gumiszorítót postázó XLO.hu oldalának linkjével. Kedves Homár! Őszintén megmondom, nem tudom hova…..
Egy szerencsétlen egybeesés, és máris egy csudálatos társasjáték közepén érzeheti magát az ember. Vajon sikerül pont elkapni a valaikor érkező szállítókat? Sziasztok! Nem nagy ügyben írok. Ráadásul egy olyan ügyben, ahol én is sáros vagyok, viszont nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a másik oldal…..
citroen bx 2017.03.10 20:48:51
@The Good Boy !:
Jaaa,hogy mercid van? :-D Az a ti autótok!
citroen bx 2017.03.10 20:53:24
@Pink Petsch:
Akkor benned a magyarhonból nyugatra gazdasági emigrált szájkaratés majénmegmondomatutit lófaxembert kellene tisztelnünk,vagy mifaxom van...?
Lehet, hogy ez nem az általános ügymenet, csak egy különösen szerencsétlen csillagzat alatt született különösen szerencsétlen projekt, de az biztos, hogy nem csak a 12 éves vadiúj ügyfélnek az, hanem az OTP-nek is.  Mert csodálkoznék, ha ebből a kálváriából nem azt a tanulságot szűrte volna le az a…..
citroen bx 2017.02.23 22:20:05
@zako1: ahan...
Remekül fejlődhet tényleg a te adódból , meg a csányi direktíváitól...
Örvendetes,h használod a paypasst, hogy elhiszed: biztonságos.
Jó az neked... A te bankod!
Évek óta feladata szerencsétlen postai alkalmazottaknak, hogy különböző ajánlatokkal vegzálják az ablakukhoz járuló ügyfeleket. Ezek az ajánlatok természetesen a postán kapható termékek portfóliójáról származnak. Az a módszer azonban, hogy a leveléért érkezőt a sorsjegytől a biztosításig terjedő…..
citroen bx 2017.02.16 20:14:59
@szerényfos:
Van olyan bank amelyik nem az?
Rövid válasz: igen. Hosszabb, kifejtősebb okosság a poszt alján. Üdvözletem! Ez év január 4.-én a Vatera tájékoztatott arról, hogy a biztonságos regisztrációm megtörtént, teljes jogú tagja vagyok a Vaterának. Vagyis bankkártya, számlaszám........stb. Fiókomat inaktiválták február 2.-án, azzal…..
Több cikk is szólt tavaly ősszel arról, hogy az MKB Biztosítót megvette a CIG, ezzel párhuzamosan pedig kiderült, hogy az MKB kivonul a gépjármű kötelező biztosítási piacról, amit nagyon cselesen tesz, olyan ajánlatot tesz, aminek az elfogadásához kifejezetten nagyon hülyének kell lenni. Gyula…..
Az én házam az én váram - mondja a szólás és ez nem csak a várostromra igaz, de az életterünkbe furakodó állatokra is. Ugyan már! - vetheti ellen a bennünk lakó állatvédő - Az a néhány, ingatlanunkon zajos nemi életet élő macska, áskálódó vakond vagy a padlásunkon bulizó görények (akik nem a…..
citroen bx 2017.01.30 21:11:09
@paprika.:
Hiánypótlóak a hozzászólásaid, kérjük - mi több (!): könyörgünk-, hogy mesélj még a csodálatos életetekről, kelyről, a parfisról, a patkányokról, a mexikói állampolgárságról és a zéró taxról... de legfőképpen a cifrafosásodról,amit kely strandpapuccsal csapkodott szét a hátadon...Mesélj még pls! :-D
Újabb nagy fejezethez értünk fémipari sorozatunkban, a lágy- és keményforrasztásokhoz. Talán a legkönnyebben hozzáférhető eszközöket igénylő módszer szerkezeti  részek  nem oldható  összekötésére. Elektronikában alkatrészek vezető jellegű rögzítésére, kötőelemek…..
citroen bx 2017.01.30 20:36:39
@lutria: alkalmas. Régebben is azt használtak, majd alumíniumot, "vasat".
citroen bx 2017.01.30 20:38:12
Az Index hűtős fórumában megoszlanak a vélemények, hogy a Liebherr a hűtők Rolls-Royce-a vagy Audija, de az alapvetésnek számít, hogy minőségi háztartási gép. Ami persze azért meghibásodhat, de azt gondolná az ember, hogy prémium termékhez prémum vevőszolgálat dukál. Aha. Ki szeretne otthon…..
Ádám levele egy céges félresiklott vásárlás eredményeként született, és bár az áfás számla kipenderíti az ügyet a fogyasztóvédelem hatóköréből, attól még tanulságos. Ráadásul Ádámnak önkéntelenül is sikerült kb. megfogalmaznia a Homár krédóját: "Én ugyanis nem…..
Na, mi van ilyenkor, amikor az ÁSZF 2 pontja ellentmond egymásnak? Nekem mondjuk a "betegen senki ne tegye be a lábát egy konyhába" elv erősebb kutyának tűnik, mint az időkorlátos lemondás, bár azt is értem, hogy a cég igyekszik elkerülni, hogy erre hivatkozva farolhassanak ki az esti programból…..
citroen bx 2017.01.12 21:14:29
@Liesz: Akkor lenne korrekt,ha: vagy másik időpontot adna, vaaaagy (tádááám spanyol viasz) a kurzus közeledtével arányosan csökkenne max 50%-ig a visszafizetendő összeg.
Pl 10 nappal előtte az eredeti összeg 100%-a, napján viszont csak az 50%-a járna vissza... Pl 7000 pénzből már a pózer is tudna venni valami gyógyxart magának.
Az Ipon elég jó nevű számítástechnikai cég, ha tényleg mást adtak el, mint amit állítottak, nagy kár érte. Kedves Tékozló Homár, Az iPon Computer Kft-től vásároltam egy éve egy Dell laptopot. Pár napja elvittem egy hivatalos Dell szervizbe, ahol megállapították, hogy rengeteg alkatrész hiányzik…..
citroen bx 2017.01.05 18:28:26
@Cycmen:
Hehe...
Persze, hogy bújtatott pénzmosásról van szó!
Szerinted máskülönben lenne olyan hülye bárki is, hogy egyáltalán pénz adjon egy ilyen szarért, vagy akár egy picassó szarért? Ez mind csak pénzmosás, "befektetés"
Mindig szomorú, ha egy sok éve működő cég egyszer csak lehúzza a redőnyt, így elég rossz volt olvasni azt is, hogy vége az Overlandnek. Pláne, ha ilyen ügyeket hagynak maguk mögöt. Mondjuk legalább a webshop nem működik már. Helló! Van egy elég szemét húzás, amiről jó…..
citroen bx 2016.12.29 14:27:31
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: láttam, többet is , mint kellett volna! :-S
citroen bx 2016.12.29 16:10:11
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Pontosan. Öblítőgomba telepek és különböző bacik forrása, amik bírják a lúgos nemritkán 95 fokos környezetet is.
Felültöltősökre éppúgy jellemző, mint az elöltöltősökre.
Jellemzően a víz keménysége, az üst és a csatlakozó csővezetékeinek, valamint az üstszájgumi kialakítása tehet róla.
A kemény vízre használhatunk calgont, vagy egyszerű mosogatógép sót.
Régebbi gépeknél alkalmazhatunk havonta 1x ecetes átmosást főzőprogramon, a 4 évnél fiatalabb gépeknél már nem javasolt, mivel azokban már szinte semmi anyag nincsen...
citroen bx 2016.12.30 16:33:27
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Mi nagyritkán használunk calgont.
Ennek 2 oka van: az egyik, hogy csórók vagyunk. A másik oka, hogy irtózom a vegyszerektől és a mű anyagoktól... Az most mindegy,hogy élelmiszer, tisztítószer, vagy falfesték. Ami mű, az xar a szememben. Korábban találkoztam olyan mosogatógéppel, amit rendszeresen , minden mosogatás után tisztítótablettával etetett a háziasszony. Úgy került hozzám, mert nem szépen tette a dolgát. Hiszed,vagy sem, de a tisztítótabbletta lerakódás ott volt mindenütt piros takonyként a gépben. Hát nem szívesen ettem volna abból a tányérból , amit azzal mosogattak el... Mindegy.

A második opciót alkalmazzuk, azaz mosogatógép sóval lágyítjuk a fúrt kút vizét. Egy evőkanálnyi mennyiség/mosás.
Ez segíti meggátolni a vízkőképződést, cseppkőbarlangosodást (ami kedvező helye a baciknak... ). Természetesen a legtutibb módszer a víz betápon elhelyezett birm szűrő lenne, csak arra spórolni kell még jó sokat.
Aki rendszeresen látogatja a Homárt, előbb-utóbb kicsit gyanakvóbb és pesszimistább lesz, de Milán kicsit túltolta a Gonosz Pók a Telekom gondolatot. Az, hogy az augusztusban vásárolt gépen februárban telepített programokat talál, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a T hat hónapig használta a cuccot,…..
Hát elég fullba tolja a Toyota, ha tényleg megpróbálta elhitetni Katával, hogy igazából neki kényelmesebb, hogy 15 ezer helyett 150 ezret kell fizetnie egy új slusszkulcsért. Mondom ezt a márka nagy barátjaként, nekünk is ez van ugyanis, és csodálatosan szuperál, pedig egyáltalán nem mai…..
citroen bx 2016.12.03 16:23:57
Nem költői hangulatban vagyok, hanem rákerestem az Ariston Super Silent mosógépének prospektusára, ahol a címbeli andalító hangokhoz hasonlították a gép mosás közbeni zaját. Petra kicsit mást tapasztalt. 8 hónap vajúdás 3 pici gyermekkel.... Szeretném ha mindenki okulna az…..