Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NGergő

16 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Táv: 84 km, 3060 m összes szintemelkedéssel. Hosszú, nehéz kör a Pilis, Visegrádi hegységben. Na, ez most egy valódi ultra távú futóverseny lesz. :-)Fél éve készülök rá, mint célversenyre az idei évben. Nincs tapasztalatom ilyen távú terepultrán, 55 kilométernél hosszabb terepversenyen nem indultam…..
Mátrabérc Trail, 2019. április 20. Táv: 55 km, szintemelkedés: 2860 m. Végig vezet a Mátra gerincén, azt mondják, a magyar terepfutó versenyek egyik legkomolyabbika. Nem a táv miatt, bár az sem kevés, viszont a távhoz képest az aránylag sok szint, a meredek emelkedői és technikás lejtői kiemelik a…..
Ősztől tavaszig egyszerűen nem éreztem késztetést arra, hogy ide bármilyen bejegyzést írjak, holott minden versenyen egyéni csúcsot futottam. Ősszel egy barátom, Harkányi Zoli írta az edzéstervem, az ő segítségével sikerült a Wizz-Air félmaratonon 2018. szeptemberében 1:38:12 idővel a félmaratoni,…..
Az UTH, becsületes nevén Salomon Ultra Trail Hungary már régóta érdekelt, de ezeddig még nem éreztem magam késznek arra, hogy belevágjak. Szerencsére a 112 kilométeres, valódi ultra táv mellett rendeznek aznap egy féltávú, Szentendre Trail nevű, 54 kilométeres terepverseny is, 1800 m…..
A bevezető részt ott hagytam abba, hogy lecseréltem a pulzusmérő órám egy újra. Ez az új cucc kezelésében, logikájában egyáltalán nem hasonlít az előzőre, tehát első körben meg kellett tanulni azt kezelni. Az nem egy napos feladat, de teljesen nyugodt voltam, mert április 21-én vettem át az órát,…..
Hogy is mondta egykor egy kiváló trombitás? Igen, az Amstrong. "Kis lépés az emberiségnek, de hosszúlépés nekem"? Vagy valami ilyesmit mondott... Ez a Vérkör dolog már egy jó ideje piszkálta a fantáziám, de nagyon piskótának éreztem magam hozzá. Olyan lehetetlennek tűnt az egész a maga 77…..
Gastro Loggia KV / french press 2017.02.23 20:41:11
Nem fogod elhinni, de ezzel a trükkel a te kávéd lesz a legjobb, amit valaha is ittál! Ó, hogy gyűlölöm az ilyen felütéseket és általában el sem olvasom, de most tényleg egy pofonegyszerű titkot osztok meg a kávéról...
Már csak pár óra van hátra ebből az évből, ilyenkor szoktak az emberek visszatekinteni az elmúlt 12 hónap történéseire, eredményeire, kudarcaira, és fogalmaznak meg terveket, célokat a következő évre, mielőtt elmennek pajtásaikkal valami zenés helyre, és az évváltás apropójából vállalhatatlanná…..
Az első maratonom előtt sok mindent elrontottam. Az okos ember a másik, a buta a saját hibájából tanul. Így vagy úgy... azért a lényeg csak az, hogy próbálunk tanulni a hibáinkból, nem igaz? Ma reggel, amikor a második maratonom előtt öltözködtem a többi sporttárs között az 56-osok terén felállított…..
Szeretek évente pár versenyen részt venni. Nem, mintha bármi esélye volna holmi dobogós helyezésre, nem is erre használom ezt az évi 3-4 alkalmat. A versenyek jók. Jó közösségi élmény mind, rengeteg hasonló érdeklődésű emberrel minden korosztályból. Meg aztán ilyenkor fel tudja mérni az ember,…..
Szerettem volna egy jó félmaratont futni. Volt is alapom jó eredményt várni, mert edzéseken egyre jobb voltam és jól is éreztem magam. Azt mondtam már, hogy parázós típus vagyok? Persze, mondtam már. De most valahogy a para is elkerült. Jó volt a formaidőzítés is, bár alapvetően az októberi…..
Eltelt egy kis idő az utolsó bejegyzésem óta. Ami azt illeti, eközben sokféle említésre méltó dolog nem is történt, de, szabadidővel sem álltam túl jól. A futást persze nem hanyagoltam, az utolsó, a májusi verseny óta sikerült rögtön két 200 km fölötti hónapot csinálnom, ami nálam jó teljesítménynek…..
nem leszek ultrafutó Hello tavasz! 2016.05.04 15:11:32
Nem akarok itt ordenáré módon végigszipogni egy komplett bekezdést, de sajnos az a helyzet, hogy a téli alapozásom nem úgy sikerült, ahogy én azt szerettem volna. Helyesbítek: rohadtul nem sikerült a téli alapozás. Márciusig bezárólag. Novemberben volt egy kisebb fajta műtét rajtam egy begyulladt…..
nem leszek ultrafutó Én, a nyúl 2016.05.03 14:00:26
Nagy megtiszteltetés ért a minap, engedjétek meg, hogy megosszam ezt veletek! Történt pedig, hogy felkértek iramfutónak a CEP Fehérvár félmaratonra. Tetszenek tudni, mifán terem az iramfutóság? Ő az, aki egy konkrét iramot diktál. Beáll a versenyen egy megadott tempóra miután elrajtolt a mezőnnyel,…..
Ezt nem olyan régen egy ortopéd szakorvos kérdezte tőlem Székesfehérváron, amikor vizsgálatra tévedtem hozzá. Fájt a csípőm 1-2 hétig. Azt gondoltam, van valami kopás vagy bármi borzasztó ott a gömbcsuklók táján. Igen gömbcsuklók. Mittudomén, nem vagyok szakmabéli. Mindegy is, mert kiderült, hogy…..
nem leszek ultrafutó És itt... 2016.05.01 19:18:54
Ez az egész futás dolog valamikor 2012. nyarán kezdődött. Már a fertőzés része, mert korábban is kocogtam hébe-hóba 1-2 kilométert, sőt! 2010-ben már majdnem felkészültem egy félmaratonra. Majdnem. Pedig akkor nagyon elszánt voltam! Nulláról 4 hónap alatt gondoltam, hogy jól felkészülök, és…..