Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veverka

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok álláskereső rémálma, hogy pszichológia tesztet akarnak kitöltetni vele egy álláslehetőség kapcsán. Nem azért rémálom ez, mert „biztos takargatnivalója van” – ahogy ezt lenézően szokták kommentálni, hanem azért, mert olyan szinten kell(ene) kiadnia vadidegeneknek a lelki működését, amit egy állás…..
Gondoltam megosztom veletek a munkakeresésem „örömeit”, végül is van abban valami komikus, hogy mennyire tragikus. Huszonévesen, jogi diplomával, egy felső és egy középfokú nyelvvizsgával, okj-s egyéb papírral, egy év külföldi ösztöndíjas tanulás után úgy jöttem…..
Péterék négyszeri próbálkozás és két különböző bolt után sem örülhetnek a lejátszójuknak, mert mind a négy kütyü hibás volt, így vissza kellett vinniük.Egy hétvégi vásárlási próbálkozásunkat szeretném Veletek is megosztani. A barátnőm szeretett volna egy mp3…..
veverka 2009.01.28 09:02:26
A Homár már alig várja, hogy kivétel nélkül minden termékünket Kínából importáljuk, hiszen mennyit fogunk nevetni a magyar használati útasításokon. Mai darabunk egy szikratávíró billentyűzet, ami haladó látási betájolás eljárással rendelkezik: Ebben az a durva, hogy…..
Hogyan lehet az emberiség egyetlen kikezdhetetlenül pozitív megnyilvánulását sátáni káoszba fordítani? A Lowe Roche a Nevető Tehén ömlesztett sajtnak készítette ezt az oldalt, ahol két tucat ember ömlesztett nevetése üzeni, hogy nevetni jó, és ezért vegyél sajtot. Logikus,…..
A legzseniálisabb backdoor üzenet hetek óta ott figyelt a Homár levelesládájában, csak belepte a spam, de végre megmenekült. A National Geographic is megirigyelhetné ezt a két képet, amin a természetes élőhelyén megzavart szekuritis próbál fondorlattal elejteni egy gördeszkást. A…..
Mókus aki Veverka A kezdet 2008.04.14 21:14:00
Hola. Üdvözöllek az oldalamon, még nem döntöttem el miről is fogok itt irni, de a biztos hogy fogsz itt találni a jövőben majd hasznos dolgokat is a sok butaság mellett. ..
Tavaly a világon először a Cserépfalu blog adott élő online közvetítést megye hármas focimeccsről. Darvas, a blog motorja - bruhaha - annyi szépet hordott össze a Bükk alján csücsülő kis faluról, ahol nemrég még mészégetésből éltek az emberek, ahol minden családra két…..
veverka 2008.04.14 20:13:51
Áhhh....

Ott a helyem, a cseh koronát igy váltsa a MNB
www.mnb.hu/engine.aspx?page=napiarfolyamok
Ezer a penzert pohar sort nem iszol itt, nemhogy vodkát narancsal.....
Vagy a belső szabályzat tiltja a h és a k származás alapján való megkülönböztetését. Beküldte KA, ombudsolvasó...
Olyan rég volt már starwarsos kütyü, hogy ihaj, pedig ezeknek sosenem lesz végük. Most épp egy bronzból öntött házi készítésű Boba Fett-fejű cukorkaadagoló csavarta el a Homár csápjait. Különösen a nyaka alatti háborús seb csini, kár, hogy valószínűleg nem eladó.…..
A Homár ritkán iszik csapvizet, így nem tud érdemben válaszolni DKone kérdésére, aki szerint valami változott a budapesti csapvízben. En egy nagyon egyszeru dologrol szeretnek irni, ami neked letelemed elvileg, de szerintem mar te is inkabb a palackozottat valasztod: szoval kozpontban a…..