Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antalpali

17 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félsz hazamenni a sötétben? Szórakozóhelyen belédkötnek? Bántanak az osztálytársaid? Ha a válaszod ezekre a kérdésekre igen, akkor ideje harcművészetet tanulnod. Igen ám, de ilyenkor felmerül a kérdés, hogy melyiket? Elmondom neked. Én fekete öves vagyok klasszikus jiu-jitsuból, szóval értek hozzá.…..
Antalpali 2017.10.04 13:54:43
@Srác9: Köszönöm!
A mai világunkban a különféle bódító szubsztanciák igencsak stigmatizálva vannak a média által. A szeszes italok, és a különféle illegálisnak titulált kábítószerek ellen kereszteshadjáratot indított a modern orvostudomány, prevenciós programjaikkal beférkőznek az iskolákba, és a munkahelyekre,…..
Nemrég kezembe került kedves kollégámnak, Dr. Lenkei Gábornak Cenzúrázott egészség című könyve. Nagyon tetszett, melegen tudom ajánlani minden kedves olvasómnak. A könyv alaptézise nagyon egyszerű: az orvostudomány nem ismeri el a vitaminok gyógyító hatását, és a betegségeket a profit érdekében…..
Mostanában minden második hétben műsort adok a Class FM reggeli boring showjában, Sebestyén Balázzsal. Ebből olvashattok egy kis leírást: Balázs show:  Olyan vendégünk lesz, aki már évekkel ezelőtt volt nálunk, biognóm tanácsokat fog osztogatni nekünk. Ő nem más, mint Antal Pali, biognóm…..
Antalpali 2016.07.28 21:07:38
@Epikus SZTK: Már vége van a műsornak sajnos :(
Az emberiség évmilliókon keresztül elvolt védőoltások, és gyógyszerek nélkül. Sikeresen meghódítottuk az egész Földet, a legintelligensebb fajjá váltunk, nem kellett hozzá semmiféle vakcina. Hésziodosz görög történetíró a Munkák és napok című írásában arról ír, hogy az Aranykorban nem voltak…..
Antalpali 2016.06.23 16:17:32
@Epikus SZTK: Milyen kérdések?
Antalpali 2016.06.02 14:51:18
@Rabies: Persze, majd beszélek a lyssa-zebsugarakról is, én tahcionnal dúsított vízzel szoktam bevenni őket.
Antalpali 2016.06.02 14:53:54
@Mananu: Beoltatta? Sose késő még visszacsinálni. Oltáskivezetés jó módszer, és szoptassa őket legalább tíz éves korukig.
A mai felgyorsult, stresszes világunkban gyakran előfordul, hogy depressziósok, pánikbetegek leszünk, lelki betegségeink támadnak. Ilyenkor sokan pszichológushoz, pszichiáterhez fordulnak, hogy megoldást találjanak vélt problémáikra. Ám előfordulhat, hogy a modern, ám négy fal között élő, korlátolt…..
Nagyon sokat írtam már különböző ártalmas anyagokról, káros védőoltásokról, de még nem ajánlottam fel gyógymódokat. Nem is lennék igazi biognóm-hatóanyag elemző, ha nem lenne egy-két gyógynövény, gyógyállat a tarsolyomban. Lássunk hát egy rég elfeledett gyógyállatot, a patkányt! A patkányt (Rattus…..
Antalpali 2016.05.29 16:54:14
@fordulo_bogyo: Köszi, nem tervezem abbahagyni.
Antalpali 2016.05.29 16:55:53
@végbélgyertya: Mármint a patkányosnak, vagy így az egésznek?
Antalpali 2016.05.30 03:54:58
@végbélgyertya: Akkor osztani ér.
Az ipari forradalom előtt a természet tökéletes harmóniában élt önmagával. Az volt az igazi Aranykor. Nem szennyezték gyárkémények a légkört, nem járták traktorok a földeket, hogy kemikáliákkal mocskolják a környezetet. Nem volt éhezés, nem léteztek betegségek, akkoriban nem volt szükség se…..
Péntek lévén ismét segítek azoknak, akik nem tudják, mit olvassanak a hétvégén. :) Aki már elkezdte olvasni a Jéghegyek népe című könyvsorozatot, azt hiszem, azt nem nagyon kell biztatnom a következő kötet fellapozására. Aki még nem fogott bele, az is bátran felcsaphatja az aktuális könyvet, mert a…..
Mindannyian hiszünk a horoszkópban. Reggelente izgatottan nyitjuk ki a napilapot, hogy megtudjuk, mi vár ma ránk. Párkapcsolatainkat aszerint alakítjuk, hogy a szívünk választottjának csillagjegye összeillik-e a mienkével. Mindannyian ismerünk bikákat, rákokat, oroszlánokat. Ám egyikünk sem hallott…..
A természet tökéleteset alkotott. Az emberi szervezet az évmilliárdok alatt tökéletes harmóniában élt a természettel, megtanultunk együtt élni a baktériumokkal, vírusokkal, amőbákkal. Az emberi test alkalmazkodott ahhoz, hogy gyógynövényeket használjon fel saját anyagcseréje során működésének…..
Antalpali 2016.05.05 16:15:28
@Gery.Greyhound: Voltmár egy másik posztban.
Antalpali 2016.05.05 16:16:05
@Noname Watanabe: Dehogynincs, szén-monoxid, az meggátolja a vér oxigénfelvételét.
Régen, amikor én fiatal voltam, nálunk a faluban nem létezett ám olyan, hogy testépítés. Akkoriban a legények kimentek a górékba zsákokat pakolni, és attól erősödtek, na az volt az igazi izom! Ma meg mit látunk? Ilyen gusztustalan, undorító piperkőcök vonaglanak a színpadon. Azt az "izomzatot" ami…..
Antalpali 2016.05.01 15:45:35
@Kilroy0128: Én biognóm vagyok, nem bionóm.
Antalpali 2016.05.02 13:46:48
@Epikus SZTK: Látom maga felvilágosult, és tudja az igazságot.
Antalpali 2016.05.05 16:14:56
@Littlewood: Az fontos adat, hogy valaki mit mesél nekünk, arra lehet alapozni egy kutatást.
Már az ókori egyiptomiak, és a görögök is ismerték az emberiség egyik leghalálosabb betegségét, a rákot. Hippokratész, akit az orvostudomány atyjaként ismerünk, úgy gondolta, hogy a rák mögött a négy testnedv egyikének, a fekete epe felszaporodása állhat. A gyógyítás szerinte is csak csonkolással,…..
Régen, amikor még fiatal voltam, nem volt olyan, hogy videojáték. Akkoriban a gyerekek kimentek az udvarra, vagy a focipályára játszani, és ott töltötték el az egész napot. Ma meg mi folyik? Sok fiatal mást se csinál, csak egész nap videojátékokkal játszik. Ez önmagában még nem is lenne olyan…..
Üdvözlök minden kedves látogatót! Becsületes nevem Antal Pali, 1830-ban láttam meg az éltető napvilágot a Bács-kiskun megyei Mucsaröcsögén. Édesapám szintén természetgyógyász volt, és csontkovács egyben, anyám javasasszony-asztrológus szakmában dolgozott. Amikor megszülettem, a gonosz…..
Antalpali 2016.04.30 17:50:25
@Bölcsesség Elemző: Szerencséd, hogy ilyen konstruktívan szóltál hozzá, máskülönben azt hittem volna, hogy a gyógyszergyárak felbéreltek, és kimoderáltalak volna.
Röntgensugárzás Aki volt már baleseti, fogászati röngtenen, vagy tüdőszűrésen, (én nem voltam, nem szoktam orvoshoz járni) az észrevehette, hogy a röntgenfelvétel ideje alatt az orvosok elhagyják a helységet. Nos kérdezem én, ha a röntgensugárzás annyira hasznos a gyógyításban, akkor miért kell…..
Van egy hölgy, becsületes nevén Antal Vali (nem összekeverendő velem, én Antal Pali vagyok) akinek munkásságát mélyen tisztelem, és most az a megtiszteltetés ért, hogy Facebookon belájkolta egy kommentemet, micsoda nap!..
Amit tudnod kell Gondolom senkinek se mondok újdonságokat, hogy az élelmiszergyártók folyamatosan bombáznak minket mindenféle káros vegyszerrel, amik mutagének, rákkeltőek, szintetikusak, egészségtelenek. Elég csak ránéznünk egy bolti kaja csomagolására, és azt látjuk, hogy tele van E-számokkal,…..