Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmm hmm

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen imádtam egyedül játszani és játékokat kitalálni. A játékaimból egész világokat, moziuniverzumokat építettem fel, jóval azelőtt, hogy a szuperhősfilmek farvizén a Marvel, a DC és a Disney közös univerzumba hozták volna a szuperhősöket és fantasztikus karaktereket; nálam a Tini Nindzsa teknőcök…..
Úgy határoztam erőt veszek végre magamon és megosztom a világgal, hogy milyen is egy asperger-szindrómával élő nő élete. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg hasonló (és talán hasznosabb) blog, weboldal létezik a témával kapcsolatban, amelyekkel én is sok mindenben tudok azonosulni, viszont egyik…..
Egy vonzó alternatíva az átutazók számára. De miért hagyjuk, hogy az legyen? December 3-án talán választ kapunk rá. Tóth Gábor írása  ..
Legutóbb kimaradt egy alkalom, már ami a blogposztokat illeti, de most nagyon sok minden összejött főleg a melóban, mellette pályázatok, ügyintézés (vagyis meló 2.0) terén, közben egy utazásra készülök, mert sikerült elég jól szerepelni egy szakmai versenyen, aminek a döntője már nemzetközi…..
A klímaváltozás növekvő kihívást jelent a társadalomnak, így pedig egyre nagyobb szükség van biztonságos kerékpárutakra, hogy az embereknek valóban legyen alternatívájuk, ha nem autóval akarnak közlekedni. De mit tehetnek a városvezetők?..
hmm hmm 2018.10.08 15:12:55
@Le a spammerekkel: Dikk, saját blog. :) Én ritkán blogolgatok, szerintem ma többet eddig, mint életem során összesen. De igyekszem majd néha belenézni. Jó légy!
hmm hmm 2018.10.08 19:16:58
:(
Mit tehetne az állam és mit nem azért, hogy több gyerek szülessen. Két lista. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban azt monda: „Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel. Mondják el, mi pedig értsük meg, mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb, de a…..
hmm hmm 2018.04.25 13:51:52
@Terniak: Nagyon igazad van...
Még annyit tennék hozzá, hogy kedves vezérünk már a következő választásra pályázik, szarik ő az országra... Jönnek az újabb jelszavak stb. Pont kib.ttul leszarja a demográfiát. Csak mondták neki a stábból, hogy ez jó téma lehet. Mondjuk ha több gyerek lesz -> több dolgozó -> többtől lehet majd lopni a kedves úr utódainak : ) Légyszi ne moderáljatok ki : )