Regisztráció Blogot indítok
Adatok
revolver

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mi vagy senki!” Így Indította beszédét Vona Gábor a Jobbik nyolcadik országos kongresszusán. A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer fölött áll, és ez így is marad addig, amíg ő, Vona Gábor vezeti a pártot. A Jobbik csak úgy bukhat el, ha az igazság…..
revolver 2011.10.29 21:53:17
Az Intel korábban elárulta, hogy jövőre tervezik piacra dobni az optikai Thunderbolt-kábeleket, amik akár több tíz méteres hosszúságúak is lehetnek. A mostani Thunderbolt-kábelek ugyanis legfeljebb három méteres hosszban készíthetőek, és 10 Gbps-os sebességet lehet velük…..
Találtam egy véletlenül nem élesített, július elsejei anyagot, amit az azóta történtek fényében elég vicces is újraolvasni: Érdekes, bár nem feltétlenül logikus gondolatmenet kezdett el futótűzként terjedni a neten.Futótűzként!Az egész ügy abból indul ki, hogy az…..
revolver 2011.08.30 14:07:35
revolver 2011.08.30 14:26:24
@Magyarósi Csaba: a bónusz brigádnál biztosan lesz valamilyen szanatóriumba kupon :D
Nemsokára itt a hétvége, tegnap Ádámnak, ma meg nekem van a harmincadik szülinapom, amit kerti partival, meg pihenéssel fogunk megünnepelni. Hogy addig se unatkozzatok, amíg beesik a következő poszt, feltöltöttem nektek ezt a néhány hete Bécsben felvett videót, amin a világ…..
Nagyon gyorsan szögezzük le az elején: ez bizony nem gourmet reggeli. Még csak jónak sem nevezném, már gasztronómiai értelemben. Nem is terveztem, hogy beülök a Noirba, de épp arra jártam, volt fél szabad órám, nagyon éhes voltam a kora reggeli edzés után, úgyhogy átnéztem az…..
revolver 2011.08.08 23:32:51
Off
@Magyarósi Csaba: ma este voltam a ringben, és nem okozott csalódást. ugyan azt tapasztaltam mint amiket a cikkedben írtál és ráadásul kaptam egy örökéletű 10%-os kedvezményt mert a rib-eyenak csak az 1 dkg árát tüntették fel a számlán, aztán szóltunk és ezt adták! :)
A szupertitkos, szupermegbízható forrás, aki csak Mr. X-nek hívja magát, azt állítja, hogy hozzájutott a rövidesen frissülő gépek specifikációjához. Ezek alapján Thunderbolt és Core i3-as, Core i5-ös meg Core i7-es csipek kerülnek a gépekbe, és nagyjából ezekre a…..
revolver 2011.07.20 14:49:29
Tudjuk, hogy a héten az Apple levelet küldött a fejlesztőknek, hogy most már mindenképpen küldjék be a Mac App Store-ba a Lionra tervezett programjaikat, ami a start előtti utolsó felszólításnak tekinthető. Még érdekesebb, hogy aki ezen felszólítás előtt küldte be az…..
revolver 2011.07.15 17:13:41
Május 1-gyel a T-Mobile leszállította az iPhone 4-esek árát, lássuk, mennyivel: Olcsóbbak lettet a feltöltőkártyás konstrukcióban kapható készülékek is, az eredeti 185 990 (16 gigabájt) és 219 990 forint (32 gigabájt) helyett 179 990 és 209 990 forint az iPhone-ok…..
revolver 2011.05.03 11:32:19
revolver 2011.05.03 11:32:51
Nem a bulvár szót a pinához hasonlóan csak rémülten suttogó esztéta, és még csak nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszere beszél belőlem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy a Tv2 szerint az új alkotmány csak egy mínuszos kishír a húsvéti nyúlsimogatás és az ENSZ-főtitkár…..
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
revolver 2011.04.13 15:36:00
Idén is a Vodafone lesz a Sziget Fesztivál főszponzora. A tavalyi újítások, úgy mint sms-es kávéautomata, percalapú jegy stb., megtartása mellett idén elsősorban a mobilnetezésre helyezik majd a hangsúlyt, így a Sziget területén 21 mbit/sec sebességre képes „mobilinternetes…..
 Orosz oligarchák, közel-keleti hercegek, indiai acélkirályok versengenek azon, hogy hány helikopterleszállót préseltek a jachtjukra. Hát ezen az anyahajón van vagy kéttucatnyi, ha ebben mérik a menőséget, a brit Királyi Haditengerészet korábbi zászlóshajójának párja…..
Még fel sem ocsúdtunk, a keynote hatása alatt álmosan dörgöljük a szemünket március 25-ét várva, és tessék. Már most iPad 2-t hirdető nyereményjátékba botlunk.A Bónusz Brigád oldalán található a felhívás, aki a legtöbb ismerősét veszi rá, hogy regisztráljon az oldalon…..
revolver 2011.03.03 15:47:20
@DanZi: osztrákoknál is 379 a 16 gb-os wifis, 500 a 3g-s verzió. közelebb van
Az Apple bemutatta a profi laptopok új generációját. Ez volt eddig:És ez lesz mostantól (13, 15 és 17 col):Ahogy a képeken is látszik, mindegyik gépbe Core i-processzor került, méghozzá a második generáció, tehát az összes konfigurációnál jelentős az előrelépés. Az eddig…..
Ismerjük őket, aki nem, annak röviden az Onionról: ez egy olyan híroldal, ahol mindenféle kamu információt közölnek le meglehetőseb abszurd megfogalmazásban, de a cikkek és videók olyan alaposan, a témát olyan ügyesen körbejárva készülnek el, mintha komoly hírekről lenne szó.…..
revolver 2011.02.24 11:32:30
Appleblog Antibakteriális iPhone 2011.02.23 11:31:00
Gondoljunk csak bele, hogy mit össze tapogatunk egy nap: kilincsek, pénzérmék, kapaszkodók a b‬uszon, közben meg terjed az ebola. Az influenza viszont tényleg itt van, szóval ez az antibakteriális iPhone tok egészen aktuális. Az Anokimobil Ecoskin újrahasznosított anyagból készült…..
Mi sem áll távolabb tőlem, mintsem hogy vegetáriánus legyek, de semmi kedvem belegondolni, milyen édes kis csíkos malacka volt valaha az szelet rózsaszín hús ott a tányéromon, hogyan bégetett az a bárány, aminek épp a bordáit fogyasztom el jóízűen, vagy mit szenvedett az a…..
revolver 2011.02.18 21:41:08
Na végre egy hihetőbb pletyka, a Bloomberg és a Wall Street Journal mini iPhone-ról szóló híresztelései után a New York Times is írt egyet a témában, az egyetlen lehetséges konklúzióval: nem lesz iPhone nano.Egyrészt mert egy kisebb iPhone kezelhetetlen lenne (legfeljebb a keretet…..
A díszburkolat már nyomokban látható, de nehéz elképzelni, hogy áprilisra elkészülnek.Még tavaly novemberben írtam a Kiskörút felújításáról, akkor elég messzinek tűnt a befejezés várható időpontja, de azóta elfordult alattunk az időkerék, és hirtelen karnyújtásnyira…..
Ami a rendszerváltás előtt magától érthetődő volt, azért ma már meg kell küzdeni. Munka, lakás, létbiztonság, rendes zöldségek.Azelőtt anyám lement a boltba, és vett egy paradicsomot, ami finom volt. Nem nyomozott utána, csak megvette, ami a keze közé akadt.Amit ma kapni, az…..
Tegnap a Libri sokkolt minket a 100 ezer forint alatti iPaddel, ma erre még rádobnak egy lapáttal. A Macveszem.com oldal promotálja magát egy hatalamas akcióval, aki ma 13 és 14 óra között adja le a rendelését egy iPadre, az alábbi árakkal számolhat:iPad WiFi 16 GB – 89.990 Ft…..
Orbán Viktornak (papíron) csak egy vacak 1.4-es Golfja van, orosz kollégái viszont sokkal kevésbé szégyenlősek. Az egy dolog, hogy a rossznyelvek szerint a Fekete-tenger partjára Putyin sokmilliárd forintos palotát építtetett, de Dmitrij Medvegyev is igyekszik lépést tartani vele.…..
revolver 2011.02.04 12:06:42
@Popeye76: egy kissé, de hát a mi kapitányunknak egy millió oldala van. miért ne ez a sportos szárnyashajó illene hozzá?

amúgy azzal a hajóval utaztam már, amit linkeltem és eléggé jó :P
"Eladó egy Talmácsi Gábor által használt lakóautó. Rendszeresen karbantartott, amerikai típus." Ezzel a szöveggel hirdeti eladásra mobil lakóhelyét a magyar gyorsaságimotoros világbajnok. 50 millió forintot szeretne érte kapni.A hirdetésben a következők állnak:…..
Handrás még októberben kért meg rá, hogy írjak a nyereményjátékáról, amire eddig valamiért nem került sor, de mivel az ügy még most is aktuális, ráadásul az Appleblog olvasói se maradjanak már ki a jóból, leírom most pár szóban, miről van szó.Az XMS követőket akar a…..
revolver 2011.01.19 15:09:00