Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richárd

97 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad, hogy a Facebookon több magyar nőt lehet elérni arányaiban, mint az intenreten?Tudod, mennyi magyar regisztrál naponta a Facebookra?Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre ad választ ez az infografika.Nagy méretben és egyéb adatokat itt találhatsz még a magyar Facebookról...
Appleblog Vegyek-e új gépet? 2009.10.22 16:13:00
Most lesz hároméves a MacBookom, és a közelmúltban bemutatott MacBook Prók elgondolkoztattak a cserén. Talán írtam már korábban is, hogy a legújabb fejlesztések voltak az elmúlt évek alatt az elsők, amik a váltás felé tereltek. Nagyon tetszik a hétórás üzemidő, a világító…..
Richárd 2009.10.22 16:28:32
Úgy tűnik, mostanában ilyen fotós időszak van... :-)Bejelentették az Olympus EP1-et.Hát nem gyönyörű ez a gép? :-)Igaz, a gép szépsége nem látszik a készített fotókon, de azért egy ilyen szépséggel dolgozni már önmagában is élmény.Még szerencse, hogy nincs benne EVF és…..
Próbadolog Beárazták a GH1-et 2009.06.17 08:05:05
Régóta vártam arra, hogy árcédula kerüljön a Panasonic új üdvöskéjére, a GH1-re.Nos került: 399.900,- Ft bruttó.Elég zúzós, tekintve, hogy ez még sem egy DSLR, "csak" egy cserélhető objektíves kompakt.Az ár állítólag az optika és a szuper videós képességek…..
Vajon technikai probléma, vagy üzleti érdek a Flash - és ezzel szinte az összes videómegosztó kizárása az iPhone-ból?Hiába jelent meg az új iPhone, Flash sajnos továbbra sincs benne.Persze tudjuk, hogy az interneten fellelhető flash-es tartalmak legnagyobb része banner, vagy éppen…..
Próbadolog Kell-e új iPhone? 2009.06.11 08:22:00
Hétfőn bejelentették a jóságot: új iPhone lesz a népnek.Gyorsabb, hosszabb üzemidő, jobb kamera, videó, hangvezérlés, iránytű.   Kb. ennyi plusz, de vajon megéri-e "S"-re váltani a sima 3G-ről?   Első körben azt gondolom, nekem nem. A kamera és a hosszabb…..
Jó ötlet, kétséges sikerű rendezés, furcsaságok a verseny körül: ilyen a Nemzeti vágta 2009-ben. Divat ma Gesztit szidni, elvitatni az ötleteit, pedig kár, a Nemzeti vágta nagyon jó ötlet, és szükséges is, hogy legyenek ilyen jellegű rendezvények itthon is. Akárki akármit…..
Legalább is a Google szerint.Érdemes megnézni ezt a grafikont.Látszik, hogy az utolsó pár napban hogyan változott néhány miniszterelnök jelölt iránti érdeklődés.Az utolsó grafikonban szereplő napra, mér szinte csak Bajnai maradt a porondon, szinte mindenki más iránti…..
Bár még mindig eRománia birtokolja eMagyarország legnagyobb részét, de új remény villant elnyomott országunkra a korábbi cikk hatására. Az elmúlt néhány napban az eMagyar közösség megrengette az eRepublik nevű szociális-politikai-stratégiai játékot, hiszen az eMagyarok száma…..
avagy: Vajon rákényszerít az Apple az iPhone feltörésére? Az Apple szigora szűklátókörűsége sokakat már most is arra kényszerít, hogy feltörjék az iPhone-t, és telepítsenek hivatalosan nem támogatott szoftvereket. Ma először én is elgondolkodtam.Hiába,…..
Be kell valljam,  nem nagyon szeretem a magyar filmeket.Kevés kivétellel nem jöttek be az eddig látott magyar művek: botladozó sztori, hiányos forgatókönyv, erőltetett beállítások.   Kevés olyan filmet láttam, ami könnyed és szórakoztató anélkül, hogy valami extrém…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
Richárd 2009.02.02 18:09:11
@zero: :-)
"Mos komolyan, az egész táborból ennek a szerencsétlen Richárdnak futotta erre az egy nácizós mondatra? Mi van Veletek? "

Igen talán azért, mert ez a szerencsétlen Richárd nem tartozik "a táborhoz", csupán megírta a véleményét, még ha kicsit szerencsétlenül is.
Richárd 2009.02.02 18:12:41
@Gyugyó: "többen szeretnénk emberközeli, bűnözés mentes országban élni."

Igen, és én is köztük vagyok.
Richárd 2009.02.02 20:01:29
@devadel: Ez hasznos és elgondolkodtató volt, köszi a hozzászólást.
A Westend környékén mindig is nehéz volt parkolni: az utcák zsúfoltak, az áruház parkolója drága... Minden talpalatnyi helyet ki kell használni. De azért ennyire talán nem... Ma este hét körül a Westend előtti járdasziget előtt a következő látvány fogadott minket.   …..
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.Lorem ipsum dolor sit amet,…..
Webterv Teszt bejegyzés cím 2008.06.14 22:14:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.Lorem ipsum dolor sit amet,…..
Richárd 2009.01.11 23:09:36
Richárd 2009.01.11 23:10:25
tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo
www.fetefe.hu

tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo
Egészen véletlenül kapcsoltam ide, az elejéről le is maradtam, de ezentúl még fel is fogom venni ezt a műsort.Ezt a műsort, ami fotózás és filmezés iránt érdeklődőknek szól.És nagyon egyszerű, közérthető nyelven magyaráz el mindent.Házi pornósok és szexfotók…..
Szmogriadó!Erről ír mindenki, nem véletlenül.Ma 11-től elvileg csak páratlan számú autók közlekedhettek Budapesten, holnap pedig a páros számú autók jönnek.Nincs is ezzel semmi gond, védjük a természetet!Fel kell áldozni a személyes kényelmet a környezetvédelem…..
Medgyessy nyilatkozott az RTL akták műsorában. A téma a nyugdíj.Medgyesssy Péter nyilatkozata címszavakban:-...  ma már nem így csinálnám...-... akkor ezt nem láttuk előre (amikor megszavazták a 13. havi nyugdíjt)...-... akkor ezt nem gondoltuk át eléggé...-... ma már meg…..
Meg volt a nagy "esemény": háborog is az Apple fanatikus tábor.Mert nem adott semmit az isteni Apple...Hiába, ez a nagyság átka.Pedig...Pedig minden fontos (nem professzionális) szoftverüket felújították.Beléjük pakoltak egy csomó olyan hasznos és jópofa dolgot, amitől…..
A karácsonyfákat designerek, ismert közszereplők és sportolók tervezték.Összeszedtem néhányat közülük. A képek alapján majd kiderül, hogy ki hogyan értelmezte a feladatot, mert sajnos vannak olyan alkotások, amik még formában sem emlékeztetnek karácsonyfára (nekem a…..
Próbadolog Apple: a nagyság átka 2008.12.20 11:17:00
A hét elején bejelentették, hogy a Macworld kiállításon - ahogy semmi másik nagy kiállításon - nem fog ezentúl megjelenni az Apple. Ráadásul, már a 2009-es prezentációt, a keynote-ot nem Jobs tartja.Felhördülés, kétségbeesés a rajongók oldaláról: mi lesz Veled Apple, miért…..
Értelmezném és kommentelném az Index egyik cikkét. A címe: 'Viperát találtak egy gárdistánál Borsodban' Dőlt betűkkel az Indexes cikk, bekezdésenként alatta a saját olvasatom.A miskolci rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint Gesztelyen egy fekete egyenruhába…..
... legalább is az lesz hamarosan a Flickr adatai szerint. Pedig tulajdonképpen maga fényképező az egyik leggyengébb funkciója a készüléknek.De komolyan! 2 Mpixeles fényképező, autófókusz nélkül egy 100.000 Ft-os telefonban 2008-ban?Nevetséges.Erre mit látunk a flickr adatai…..
Az Apple tegnap bejelentette, hogy a 2009-es Macworld lesz az utolsó, amin részt vesz, de már azon sem jelenik meg Steve Jobs, helyette Phil Schiller vezeti majd a showt. Hogy értsük miről van szó: a rendezvényt 1985 óta minden évben megtartották, 1998 óta Steve Jobs előadása volt a…..
A Wired úgy értesült, hogy 2009-es Macworldön bemutatják az új minit is, ami lassan inkább már hiánypótlásnak minősül. A pletyka szerint a következő plasztikai műtétek és szervcserék várhatóak: - a MacBookokhoz hasonló, egyben kivágott alumínium ház- az eddigieknél is több…..