Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesa (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cannes-i filmfesztiválon debütáló Antikrisztus címéhez méltóan megbotránkoztató és rémisztő vízió. Az emberiség egyik legnagyobb félelme - a halál mellett - a világvége és az összes élőlény pusztulása. A Bibliában ezt az Apokalipszis-lovasainak és a gonosz uralmának…..
Kenderzsupp Thor teker egy jointot 2009.02.05 17:24:00
Újra felbukkant az interweben a legendás Thor teker egy jointot fotósorozat, és minthogy tavaly elfelejtettem beposztolni, ennek a slideshowja következik most: ..
Bojár Iván András korábban a város és az építészet progresszív kritikusaként volt ismert. Ezért is lepődtem meg, amikor a Szeretem Budapestet elnökeként kandeláberhívő városvédők, frusztrált nyugdíjasok és harcos családanyák élére állva graffitiellenes mozgalommá tette…..
Igen, ráragadt a fiamra ez név. Sokan így is hívják: a „kis Buddhád”...Nem mondhatom, hogy ettől szerencsésebb lett a gyerek. Szerintem ő mindig is az volt: egy szerető családba született, jó iskolákba járt, profi tanárok tanították, az osztálytársakkal sosem volt…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
Múltkor a legaktívabb bloggerek toplistáját tettük közzé. Most pedig következzen a legaktívabb hozzászólók élmezőnye. Vajon mi kell ahhoz, hogy valaki több mint 19 ezerszer írja le a véleményét blogokon, nem egészen két év alatt? Grafomán Top 10: sarasvati / sütifej…..
A tegnapi képviselős poszt után megirigyeltük az olaszoktól gyönyörű, leendő miniszterüket és körülnéztünk saját házunk környékén is, épkézláb, szépnek mondott HonAnya után kutatva -több-kevesebb sikerrel. (Ismeritek a megcsal e a csajod teszt első kérdését gondolom:…..
Természetesen most nagy az összeborulás, mindenki szeret mindenkit, egység, barátság, sör-bor, miegymás. És nem akarom ezt az örömöt elrontani, hiszen a tegnapi események fölött érzett öröm érthető, és teljesen rendben van. Ebben az örömben mindenkivel osztozom. Még a…..