Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyron

0 bejegyzést írt és 2550 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földönkívüli elrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk újabb fejezetében egy magyar nyelven eddig alig tárgyalt témát szeretnénk körüljárni, megismertetni. Eve Frances Lorgen író, hipnoterapeuta, csaknem 30 éve kutatja a rendhagyó traumák és földönkívüli elrablások témakörét. Számos szakterületen…..
xyron 2023.05.12 16:04:23
www.youtube.com/watch?v=i9IhkMjVgKE&t=173s

19 perctől,

a másik videó ugyanaz az előadás, más helyszínen, akit érdekel.

www.youtube.com/watch?v=iToeplBSqqU&t=290s

Valamelyik komment szekcióban írta egy nő, mostanában több videót is néztem, nem tudom már melyik alatt volt egy beírás. Azt írta valaki, mikor az édesapja meghalt, előtte -mert érdekelte a spiritualitás-halála előtt megmutatták az "istenek" -azok a Tudatosságok, akik Tudatosságok-nem csak "önjelölt" szinten, hogy hogy hoztak létre univerzumokat, stb, stb. Azt is mondta, ebben a "játékban" -nagyon nem szívesen írom a játék szót, szóval minden léleknek van száma. Édesapjának meg is mondták a számát.

Más.

Volt mostanában egy érdekes esemény. Gálvölgyi Jánoshoz köthető. Pár napja az volt a hír, hogy nem ment hozzá ki időben a mentő, és lélegeztetőgépen van. Olvastam pár napja. teljesen ledöbbentem, és nem tudtam hova tenni. Nagyon furcsa volt. Ugyanis már ezt régebben olvastam, illetve tudatában voltam, hogy ez történt. Nem, nem csal az emlékezetem. meg is kérdeztem valakitől, hogy ez a hír tényleg csak most látott napvilágot, vagy .... Nem tudom mi folyik itt....történetek, amik már megtörténtek, időutazáson voltam....

Abszolúttól egy mondat: sorsod előre meghatározott, bár szabad akaratod van.
A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt. Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági megfigyelő állam, a háborús haszonleső héják és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy globális…..
xyron 2022.05.17 20:50:51
Guardian.

Nem tudom, hogy azok a képek amit kapok csak nekem, vagy mindenkinek szólnak-e. Most úgy gondolom csak nekem. Kozsdi Tamásnak köszönöm a postás szerepét, ennyi volt mostanában vele a történet, mint "nyom"
a pendragon volt a kulcs.
Akiktől többet olvastam, szűk kör, az egyik a Cassiopeia. Most is belenéztem, vajon mit mondanak a pendragonról, vagy Arthurról. Hát mondtak.
Soha semmiféle visszajelzés nem volt tőlük, mikor olvastam az anyagaikat. Hát most volt. Volt Arthur, és volt a következő "nyom" az a vérvonalak, hezitáltam kissé, leírjam-e ide ezt a szót, de leírom. Vérvonalak, Odin leszármazottjai, leírták a leszármazottak kinézetét, ami nálam stimmel- (nekem nincs hüllő azonosítóm, ami sok embernél van, magyar politikusoknál is például.) Bár azt is írták, a kinézet nem jelenti a leszármazást, meg ha máshogy néz ki bárki, attól még hordozhatja az ősi leszármazást. Minden esetre ismételten kaptam visszajelzést, a cassoktól, vagy aki nézi, mit olvasok- amikor ezt a részt olvastam.Tegnap is. Még emésztem.
Azt mondják a Cassok, hogy akiknek van vérvonala, és kelta örökség, van nekik egy titkos erőközpontjuk a testben. A vérvonalaknak van lélekrendjük. Vérvonalak most nem csak az illuminátust jelöli. Nem csak negatív vérvonalak léteznek. Azt mondja, kapnak emlékeztetőt, vagy próbatételeket a 4.-6. dimenzióban levő lényektől, legyen ez fény, vagy sötét oldal. Hogy megvan-e még az erejük, van-e még bölcsességük. Tényleg így van. Kettőn biztosan átmentem, az lejött, hogy ott és akkor valamiféle "teszt" volt.

Ezt még leírom. Asztrál-álom. Pár hete volt Egy kisgyerek ott van mellettem és néz. Tudtam, hogy az aurámat nézi, de azért megkérdeztem tőle: az aurámat nézed? Mondja igen. Kérdem milyen színű? Mondja: zöld és rózsaszín. Még annyit mondott, vannak bent nem egészen tiszta részek, ott még van tennivaló, de ezt tudom. tennivaló meg amúgy is mindig akad.

Hogy magamtól kezdeményeztem-e a dimenzió ugrást? Ültem az ágyon, nem itt ahol írni szoktam, vagy olvasni, hanem másik szobában. Csöndben, teljesen fizikai ébrenlét, nyitott szem, se tv, semmi zajforrás nem volt, amikor hirtelen elkezdődött igen, ilyen plasztik, folyós lesz a környezet nem összetéveszthető mással. Aki látott már bármit szétesni elemeire, az úgyis tudja, vagyunk jó páran. Volt már nekem ehhez hasonló, régebben, de nem ennyire intenzív.
Erre David Icke jutott eszembe, hogy szédült, mikor nagyobb valóságba került, azt hiszem még hányt is. Ő át is ment.
Még biztosan nem gyerekjáték ez az egész, bár az lenne.

megnéztem a videót. Hát..... tavaly megnéztem valami sci-fit, aztán az jött le belőle, meg filmnézés nélkül is, hogy időhurokba került az Emberiség. Aztán nem tudom, ez volt tavaly nyáron. Az az értelme, hogy ismételgetnek folyamatosan, emberekkel, történetekkel, történelemmel, amit már megtanult az ember, azt is újra meg újra. Hiába mondta Kryon, amit egyszer megtanulsz, többet nem kell. Biztos, hogy így van?
Még valami. Ha a kollektív vagy mindenkinek szóló médiumi üzeneteket kapnék, nem lenne célravezetőbb megmondani egy entitás nevet, vagy lényét, aztán javasolnák, tegyem közzé blogon, bármelyik felületen, mert ők így látják jobban?

Guardian: Nem küldök a nyakadra senkit, a szürkék tudnak maguktól is menni....:) Olyan három napja is itt volt egy szürke energiatömeg, de csak a látvány, amúgy béke és csönd van. Meg a villogás, mint fény, de az régóta. Nem vagyok a hogyan romboljak, és tegyek kárt direkt másnak üzemmódban.
Sem itt sem a fizikai létben. jelenleg ez van. Tőlem mindenki nyugodtan aludhat...:D
No valami kis előrelépés a hivatalosabb vonalon, Nasa-megnéztem exopolitika videóit is. Hát igen Michael Salla, Elena Danaan.

Ó, hogy történne valami csoda, és lenne már a közzététel még átfogóbb, ......(a remény hal meg utoljára.)
A földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai…..
Hosszú viszontagságok és technikai nehézségek után.... Önkéntes segítőinknek hála (nekik utólag is és ezúton is nagyon köszönjük a fordításban nyújtott nagylelkű segítséget, továbbá Exopolitika Magyarországnak a technikai segítségnyújtást) végre elkészült az Above Majestic folytatásának szánt, több…..
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
xyron 2020.01.22 18:05:00
Tenzin nagy szegénységben élő ember. Le is volt fényképezve a lakása, nem részletezem. India, nem gazdag negyed. Szponzori úton jutott el Európába, Indiába jár körutakra, előadásokat tart. Olvastam az írásait is. Figyelemmel kísérem a sorsát. A szellemi ereje rendkívüli lehet.

Van egy nagyon racionális Entitás, nem az -a soha semmit nem mondunk fény-öröm-szeretet típus. Kérdezték tőle, léteznek-e sárkányok, vagy csak monda, mese. Mondja igen, teljesen valós lények, az ő dimenziójukban. Volt is hozzájuk szerencsém, nem volt félelmetes.
Mostanában új látvány van az életemben, eddig ilyen nem volt, pár napja, kék-piros színű képek villannak fel pár pillanatra, teljesen éber tudatban.

A számítógépem össze van kötve a tv-vel. Amikor filmet nézek számítógépről, szokott lenni kontakt hiba, pár pillanatra megszakad a kép, aztán folytatódik. Pár hete jött a gondolat,hogy megnézem mely mondatoknál van ez a jelenség. És bizony, a kérdéseimre kapok választ általuk, amiket érzékelnek odaátról. Most írom a mondatokat,egy füzetbe, de különálló történet is ki fog kerekedni belőle, ha így megy. Ilyenek pl: Fontos a család, a hagyományok szellemében..., te nem látod magad kívülről..., Soha nem kételkedtél bennem? -nem , ennyire még ismerlek, még ha a dolgok változnak is, ugyanazok maradnak...." ezek nekem nagyon sokat jelentenek, válaszok. Vannak, lesznek kérdéseim, de tudományos vonalon is vannak válaszok,mert érdekel a tudományos vonal is.

A kelta szimbólumok közt elég jól megfigyelhető a sárkány vagy draco? minta. szimbólum. Magyaroknál Zsigmond királynak volt sárkány bírósága.
A harcokról, vannak, voltak,lesznek is.
Az egyik Fénymester hogy-hogy nem, mondta, hogy látja a sáskákat, valami csoda folytán nem a dracokat szidta. Pedig látja őket is. Mondta, soha nem értette, mi a szerepük a teremtésben, ennek a sáska fajnak,hogy lehet egy faj ennyire kegyetlen. Meg is találta rá mindjárt a választ, mondja: Jó példa arra, hogy ne fejlődjön egy faj soha semmiből, bármi történjen velük.

A Voyager anyagról: - Tisztában vagyunk Anna Hayes műveivel, amit a bolygón az „uralkodó és ellenőrző” ügynökségek egyes csoportjai szponzoráltak. -Arrachne.
xyron 2020.01.22 18:10:33
www.youtube.com/watch?v=I8NfUBUetZw

Jó ez a zene, gondoltam, hogy ez lesz az.
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
Alábbi bejegyzésünk a Simon Parkes beszámolóiból összeválogatott, most már éveken átnyúló cikksorozatunk egy újabb fejezete, amelyet Simon saját csatornáján futó Connecting Consciousness című műsorának általunk legérdekesebbnek ítélt kérdéseiből és válaszaiból állítottunk össze. A közös szál, amely…..
Alábbi bejegyzésünk a Simon Parkes beszámolóiból összeválogatott, most már éveken átnyúló cikksorozatunk egy újabb fejezete, amelyet Simon saját csatornáján futó Connecting Consciousness című műsorának általunk legérdekesebbnek ítélt kérdéseiből és válaszaiból állítottunk össze. A közös szál, amely…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi14.html    ..
xyron 2019.04.07 18:24:41
xyron 2019.04.07 18:26:06
xyron 2019.04.07 18:37:49
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii17.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii12.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii24.html    ..
A korábbiakban hallhattunk már e blog hasábjain a katonai laboratóriumokban földönkívüli genetika bevonásával zajló hibridizációs tevékenységekről. Ezúttal azonban Gigi Young jóvoltából egy sokkal másabb nézőpontból, messze szélesebb perspektívából fogjuk megvizsgálni a fajkeveredés témáját. Gigi…..
Úgy tűnik, hogy az idei szeptember a változásról és az elengedésről szól. Nemcsak azért, mert a nyárból egy szempillantás alatt ősz lett, hanem mert az elmúlt két hétben lezrárult egy korszak az életemben. De ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük a bejegyzést egy egészen friss történettel: Tegnap…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi12.html    ..
xyron 2018.10.22 10:13:38
A karmáról valószínűleg hallottál már. Egyfajta befejezetlen energiát jelent:
Például megbánt valaki. Te pedig visszabántod őt. Ez így igazságosnak hangzik, ugye?
Bonyolítsuk meg egy picit a sztorit: a két esemény (bántás és visszabántás) között eltelhet akár több száz év is...

Éljük az életünket aztán történik velünk valami nagyon kellemetlen. Egy szerettünk, egy barátunk, egy ellenségünk tesz valamit, amitől nagyon megbántva érezzük magunkat. Igazságtalanság történt velünk, gondoljuk. Aztán amint lehetőségünk van, esetleg meg is bosszuljuk az esetet.

Mi is történt? Folytattunk egy fájdalmas adok-kapok játékot, amelynek a neve: KARMA.

A karmikus energiát évezredeken át tartottuk fent. Bántottunk másokat és ők pedig minket.

A mostani új energiákban azonban lehetőség nyílik arra, hogy az életeinken át felhalmozott karmát elengedjük. Kitörlődhet az Akasa-krónikánkból (ez életeink feljegyzése, egyfajta összegzésünk). Kryon, az angyali entitás szerint csak annyit kell tennünk, hogy ezt hangosan kijelentjük.

FONTOS: Akivel eddig a karmikus adok-kapok játékot folytattuk, ezután nem biztos, hogy tovább játszik majd velünk!! Emiatt változások jöhetnek az emberi kapcsolatainkban!

Ha elhatároztad, hogy elengeded a karmád és készen állsz, akkor mondd ki hangosan:

"Kedves Felsőbb-Énem! Kedves Test, amiben vagyok! Minden sejtem! EZENNEL ELDOBOM A KARMÁMAT."

Ilyen egyszerű. Persze nem volt ez mindig így...

Az erről szóló Kryon-közvetítést ITT olvashatjátok.
xyron 2018.10.22 10:15:39
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi8.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi7.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi6.html    ..
xyron 2018.08.26 22:08:09
Ha nincs egy csepp humorod, ne olvasd.

AA. MIchael: Szeretett Emberek! Itt Mihály Arkangyal beszél.

Ember: Vagy 15 éve voltam templomban, ott egy érsek is volt, most egy angyal? Nem rossz, üdv a klubban!

AA. Michael: Az idő repül, de a fény továbbra is egyre jobban emelkedik a földön.

Ember: Itt jelenleg délután van, ragyogó napsütés, jelenleg nincs szükségem több fényre, inkább egy napszemüvegre, ha lehet választani.

AA. Michael: A fénynövekedéssel a külső káosz is nő. Ezt a fény sötét helyekre gyakorolt hatása okozza.

Ember: Amikor a fotonok "sötét" struktúrákat találnak, akkor valami ténylegesen elvégezhető. De ez különösen nagy energiájú fényt igényel. Ezt a fényt "lézer" néven ismerjük. Ez egy nagyon koncentrált fény, amelynek szintén nagyon nagy energiasűrűsége van. A "sötét" struktúrákon keresztül vághat.

AA. Michael: Még most is beléphetsz az átalakítási folyamatba, a fénybe.

Ember: Valóban! jelenleg az átalakítási folyamatot a bélrendszer végzi, de ezt is be kell mutatni a közönségnek? Hihetetlen! Honnét tudod ezt ilyen pontosan? Ez csodálatos!

AA. Michael: Már sokkal nagyobb a Földre érkező energia, ami nagyszerű fejlődést idéz elő, és a fátylat el fogja távolítani, vagy kis részét. Több megértést fogtok tapasztalni.

Ember: Hogy értsem meg, hogy a fény, a fotonok írásban kommunikálnak az emberiséggel? Csodálatos időket élünk!

AA. Michael : Vannak olyan, a közvetlen környezetedben lévő emberek, akik még mindig összefonódnak a 3D-s világukban, és így az energiák nagyon el vannak osztva.

Ember: Hűha! 3D-s világban élünk! Valóban lealacsonyító a fény világához!
De itt is a kérdés: honnan származnak az energiák? Ha a nyelvemet egy 9V-os elemre teszem, akkor nagyon jól érzem magamon az energiát. Gondolod ez az energia?

AA. Michael: Tudod, hogy itt vagy a Föld támogatására, és ezt a támogatást adod a lényeden keresztül, adjátok az energiák révén, amelyek támogatják a Földet, hogy más dimenzióba emelkedjetek.

Ember: A vérben elegendő hatóanyagot láttam, éreztem az energiák megnyilvánulását saját szememmel. De egészségügyi okokból lemondok róluk, drogok és alkohol. Kérlek, ne csábítsd el az embereket, hogy kábítószerrel vagy "mágnesesen tisztított" szerencsés kövekkel próbálkozzanak az ezoterikus vásárokon. Az egyetlen változás, amely nyilvánvalóvá válik, a mínusz jel az érintett személy bankszámláján.

AA. Michael: Nagy fényt látunk világszerte.

Ember: Azt kétlem, a föld túloldalán jelenleg éjszaka van.
Ez azt jelenti, hogy csak a hold visszavert fénye jut el a földhöz. Nem lehet beszélni "nagy mennyiségű fényről" a bolygó ezen oldalán. Próbálkozz esetleg bolygó testvérünknél, Vénusznál. Közelebb van a naphoz, és ezért valószínűleg sokkal világosabb. Ha esetleg kíváncsi ott valaki a sok bölcsességre.

AA. Michael: Számunkra nézve remek látni, hogy elkezdetek világítani, és ahogy Kryon barátom mondta, világítótornyokká váltok.

Ember: Én inkább a műholdas adások világítására lennék inkább vevő. De ahogy megfigyeltem, te és Kryon barátod műszaki kérdésekben nem igazán vagytok haladó szellemiség.

AA Michael: Jelenleg azt tanulod, hogy a holtpontra jutó szerkezetek hogyan akarnak szétszakadni. Ez jó és helyes, még ha nem is könnyű.

Ember: Ha tudnád! A gigantikus tiltakozások, az egyház, pápa, az ellenállás a SSPX és így tovább! Az archaikus és mélyen gyökerező struktúrák! Ehhez mennyei támogatásra van szükségünk. De ahelyett, hogy megvédjük magunkat az ilyen, politikailag veszélyes döntésekből az Úr Isten házától,mit mesélsz? Mi történt? Nem tudod megvilágítani a megvilágosító fényeddel a Vatikán sötét páncéljait, a főnököd képviselőjét? Akkor cseréld le a világító zseblámpádban az elemeket.

AA. MIchael: A sötét oldal természetesen megpróbálja megtartani a hatalmukat, és újra és újra megpróbál új dolgokat kitalálni, hogy megtörje a fényt.

Ember: A hatalom sötét oldala? Michael, elvesztetted a képességed hogy megkülönböztesd a fikciót (Star Wars) és a valóságot.
xyron 2018.08.26 22:10:35
Ha nincs egy csepp humorod, ne olvasd.

AA Michael: De a vonat elment, megállíthatatlan, a fény folyamatosan terjed a bolygón és az egész világegyetemen. A fény "ragályos", és átterjed másokra a puszta lényeteken keresztül.

Ember: Vírus! Egy világító parazita szervezet evolúciós terjesztési programmal!
Miközben nagyszerűnek hangzik, de emlékeztet a propaganda beszédek különböző melegágyaira. Melyik vonat? A pénzügyi szakértők vagy a fanatikus öngyilkos merénylők? Melyik fény terjed? Szintén a föld éjszakai oldalán? És hogyan érheti el a fény az egész univerzumot? Nagyon nagy tömegfelhalmozódások, úgynevezett "fekete lyukak" hajlamosak arra, hogy a téridő olyan erős legyen, hogy még a fény sem tud menekülni. Legalább itt a fénynek problémái lesznek. Nem is beszélve a bolygók által árnyékolt helyekről, (emlékszel a "napfogyatkozás" szóra?).

AA Michael: Mint mondtam, léteznek lelkek, akik még nem teljesítik felemelkedésüket ebben az életben. Tehát értsd meg a környezetedben lévő embereket, akik másképp érzik magukat, és úgy gondolják, hogy a fejlődés és a lelki terv különböző szakaszaiban vannak, ne felejtsük el ezt.

Ember: A másképp érző emberek a pszichiátriai intézmény vendégszeretetét élvezik. Minél több hozzád hasonló csatornázást olvasnak, annál nagyobb a valószínűsége, hogy oda kerülnek.

AA. Michael: Az utolsó meditáció újra azon 950 emberről szólt, akik a földdel összhangban segítettek eloszlatni a sötétséget.

Szóval mi? Ne mondd, hogy ez a csúcsteljesítmény! Futtatok pár hobbi weboldalt. Ez naponta eléri ezt a számot.

AA. MIchael: Üdvözöllek a fény magas szintjéről, ölellek, szeretlek.
Mihály arkangyal

Ember: Női olvasóknál rendben van, de hogy férfiakat is?