Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BircaHang Média szerkesztősége

43 bejegyzést írt és 2553 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Uber volt az első cég, amely ilyen erősen berobbant a köztudatba, a fogyasztók szerették, 1200 sofőr keresett pénzt vele. Bizonyos szempontból a szürke zónában működött ugyan, de nem lehetett úgy tenni, mintha nem létezne. Most hazudott egy nagyot a Fidesz, és azt hiszik, ezzel vége. Tévednek:…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.15 18:31:22
@Rémbódess:

Ezen az alapon részt veszek egy futóversenyen, de én taxival teszme meg a táv 90 %-át, majd amikor szólnak, hogy rendesen versenyezzek, szabályosan, te megjegyeznéd "éppen kezdtem de az élen haladó versenyző lábon lőtt".
Szoptató anyukát cseszegetnek. Melegeket cseszegetnek. Más bőrszínűeket cseszegetnek. Holott a gyerek szoptatása is teljesen természetes dolog, de az ember bőrszíne és szexuális irányultsága veleszületett tulajdonság, sok minden mással együtt. És kik csinálják mindezt? Olyanok, akik valamely…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.15 16:37:57
@szaGértő:

Akkor előző érved rossz volt, hiszen a pedofil irányultság is veleszületett. Nem tudok emberről, aki hétfőn este lefeküdt azzal az elhatározással, hogy másnap keddtől már pedofil lesz.
Főleg Orbán Viktor házát hagyd békén, még azt is amelyik nem a nevén szerepel a köztudatban. Ez lehet hogy kastély, kacsalábon forgó nyaraló, a stadionja mellett álló kis hétvégi ház, vagy saját lábon álló családi tulajdon. Figyeld a tiltó táblákat, melyt az Alkotmánybíróság helyezett eléd a jog…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.15 16:36:12
@siriq111:

Van ballib, ez egy pontosan meghatározott irányzat.

Tudod mikor lesz jelentősége a korrupciónak? Ha majd lehet választani 2 JÓ politikai irányt követő párt közül, melyek közül az egyik korrupt, a másik meg nem.

A ballibek erőlködése szánalmas. Őket a nép rossz irányvonaluk miatt nem akarja elsősorban, a korrupció ott is másodlagos.
Magyarországon? Most szórakozol? Nem. Teljesen komoly vagyok. Ha nem tartod lehetségesnek, nem kell tovább olvasnod...
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.12 16:47:01
@MistreSS Mary Zsu:

Hatalmas bajban voltam korábban túlköltekezés miatt.

Az én módszerem, amivel megoldottam:
- boltból veszek ételt, készételt ritkán eszem,
- sosem veszek meg olyan ételt, ami biztosan nem fog elfogyni,
- elajándékoztam az autómat, tümegközlekedést használok mindenhová,
- nem veszek heti 30-40 újságot, mint korábban, csak szombaton megyek újságoshoz 2-3 lapért, minden mást a netről olvasok,
- vettem egy tabletet, arra töltök le torrentről könyveket, könyvesboltba ritkán járok (korábban ez volt a legnagyobb kiadásom),
- semmit se veszek részletre,
- hitelkártya csak végszükség esetére van,
- új ruhát saját magamnak csak akkor veszek, ha a régi kidobandó, itt a feleségem kivételt képez, neki jár ruha bármikor, de ez érthető,
- kozmetikai szerekből a legolcsóbbakat használom, egyedül vécépapírból nem a legolcsóbbat veszem, mert szúr,
- moziba korábban hetente többször jártam, ezt abbahagytam, vettem egy nagyképernyős tévét, letöltök filmeket.

Plusz: sosem voltam alkoholista, nem dohányoztam soha, s kávét se iszom (maximum 2-3 havonta egy jegeskávé).

Ami fontos, arra nem sajnálom a pénzt. Pl. 500 euróba kerül a fejhallgatóm.

Pont a múlt hónapban mondta egy ismerős: fura látvány vagyok, hogy szinte mindig ugyanazokat az olcsó ruhákat viselem, busszal/metróval járok, egy láthatóan többéves táskával a vállamon, viszont a fejemen méregdrága félprofi fejhallgató van, a kezemen meg Rolex óra.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.12 18:47:39
@jandera:

Így igaz. Csak ez nem a kormánynak lenne baj, hanem a háttérhatalomnak.

Az a ballib mítosz, hogy a korrupció miatt nincs Mo-on nyugati életszínvonal annyira komolytalan, hogy nem is érdemes foglalkozni vele.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.12 19:13:39
@jandera:

A Rolex még a 10 legdrágább óramárka közé sem tudott bejutni. A Rolex ismertsége nem drágáságának köszönhető.

Igen, vannak a Rolexnek nagyon drága modelljei is, de ezek pár példányos szériák. A tömegesen hordott Rolexek a 2-8 ezer euró közti kategóriába esnek, a drágábbak ára egyedül amiatt van, hogy ezek aranyból vannak, míg az olcsóbbak tök ugyanazok, csak acélből.

Aki az aranyat veszi, az ékszert is vesz.

Akit csak a kiváló minőség érdekel, az acélt vesz. Ilyen pedig vehető ha nem is olcsón, mert nyilván 2 ezer euró nem kevés pénz egy óráért, de mégsem kell hozzá világsztárnak lenni.
Szép, fekete nő áll egy szál magában, mint a szálfa, olyan egyenesen, miközben három rohamrendőr ront rá. Ez a fotó járta be a netet tegnap, a Huffington Post képes volt például a Tienanmen téri híres jelenethez hasonlítani. (A HuffPostnak mondjuk van mit kompenzálnia fekete ügyben: nézzék csak…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.12 14:19:20
@pitcairn2:

Nem. Hanem a saját vezetésük.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.12 14:20:43
@komolytalan samu:

A kínai vezetés nem kommunista. Csak magukon hagyták a címkét, az egyszerűség kedvéért.

Gyilkos? Minden rendszer gyilkol. A legtöbbet a liberális demokrácia.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.12 14:54:21
@komolytalan samu:

Amerika gyarmatosítása, Afrika gyarmatosítása - mind liberális tett, mely messze felülmúl minden komcsi és náci tömeggyilkosságot.
A magyar-osztrák határ két világot választott el a hidegháború idején. Egyszer ezt a határt már lebontottuk. Papíron most igazából nincs is, simán átmehetünk rajta bármikor útlevél nélkül, mintha csak megyét váltanánk, hisz elvileg egy szövetség tagjai vagyunk. De kulturálisan és mentálisan újra nő…..
A brit népszavazás eredménye után több ismert fideszes politikus is meggondolatlanul nyilatkozott: Lázár János és Kovács Zoltán is az Unióból való kilépésre szavazna, ha lenne ilyen népszavazás Magyarországon. Még ha magánemberként is képviselték a véleményüket, az ügy…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.12 14:05:09
@siriq111:

Ballib szempontból igazad van, de kit érdekelnek manapság a ballib tabuk?
Az elmúlt években egyre többször találkozom olyan hajmeresztő törvénymódosításokkal, amelyek komolyan elgondolkodtatnak: hová lett a társadalmi ellenállás? Hová lett az az öntudat ami emberek ezreit vitte utcára alig egy évtizeddel ezelőtt, ami miatt az én generációm is élőben láthatott égő autókat…..
Mostanában nem múlik el nap, hogy valamilyen Fidesz közlemény ne ostorozná Brüsszelt, meg a vele egy követ fújó ellenzéket, akik a bevándorlók tömeges kényszerbetelepítését készítik elő. Ahogy most legutóbb a két frakcióvezető, Kósa és Harrach urak közösen nyilatkoztak az MSZP-ről: ”Ha rajtuk múlik,…..
Jó eséllyel legtöbb olvasónk számára ismert a már blogunkon is említett A tanú című film ikonikus jelenete (melyik nem az?), amelyben elhangzik a mai poszt címét adó mondat. Bár a tíz évig "pihentetett" film jelenete, a politikailag alulképzett, de ennek ellenére a Narancskutató Intézet élére…..
"250000, kultúrálisan beilleszthető, nem EU-s orságbeli vendégmunkás, szállás és foglalkoztatási támogatását készítik elő."index Korábban OV Tusnádfürdőn és Lázár János is többször is kifejtette, hogy határozott céljuk, a kivándorlók határon túli magyarokkal való pótoljása. Szerintük ez a végleges…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.12 05:54:15
@Trollkorrekt:

Határrevízióhoz háború kell.
Homoerotikus felhangot akart a rendező, ám a tesztközönség nem díjazta. A vágóasztalon végzett a majomember biszexualitását bizonyító jelenet...
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.12 05:45:04
Ass blaster Élhető ország 2016.07.07 19:13:56
A Határátkelő blog pályázatot írt ki hogyan lehet jobbá tenni Magyarországot. Ez az írás arra a pályázatra született.A témaválasztás kiváló. Sokszázezer magyar él külföldön és vérremenő adok-kapok megy a médiában a blogokon a Facebookon az emigráltak és az otthonmaradottak között. Tegyük ezt most…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 19:31:34
@ÖdönAKöbön:

"kell az ellenségkép, enélkül nyilván nehezebben lehetne magyarázni ki is a felelős az elrontott, sikertelen életükért"

Ellenségkép manapság a liberóknak kell: antiszemiták, nácik, komcsik, fasiszták, populisták, trollok, bérkommentelők, bunkók, értéktelenek.

S a legelrontottabb életük is a hithű liberóknak van: feministák, homokosok, drogosok, alkoholisták, lumpenek, álcivilek. Rothadó banda az egész.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 19:32:41
@Quercus a favágó:

Ma már a nyugati kisember ébred, még az USA-ban is, ami váratlan volt teljesen.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.12 05:39:46
@ÖdönAKöbön:

A ballib szabály szerint mindenki bérkommentelő, aki nem ballib véleményt hangoztat. Csak ballib lehet civil, nem?
Hetero keresztényként állnak ki a meleg testvéreik mellett, mert azt vallják: ők is Isten képmásai, Jézus nekik is megnyerte az örök életet és a megigazulás számukra is épp úgy adott, hisz az a hit kegyelmi ajándékán múlik egyedül, nem pedig a hiten és a szexuális orientáción, a hiten és a…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 14:58:53
@eloi:

Így igaz. Aki megmásítja Isten szavát, az eretnek. Pont.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 15:00:38
@eloi:

Van jó szeretet és rossz álszeretet. A bűn szeretete eleve álszeretet.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 18:12:12
@okoska77:

A pedofílai kisebb probléma a homokosságnál. Miért? Mert a pedók nagy többsége nem büszke magára, azaz igyekszik elnyomni magában a természetellenes vágyakat, míg a homokosokat arra készteti a liberó propaganda, hogy bátran éljék meg természetellenes vágyaikat.
Vendégszerzőnk, Szabó Gergely, a Pénzriport szerzőjének írása   Mennyire áll stabil lábakon az euró rendszere 2016-ban? Egyértelmű a német fölény kontra alávetett peremországok-séma, vagy ennél jóval bonyolultabb a történet? Előfordulhat az is, hogy nem a periféria országainak, hanem…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 12:56:33
„A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.10 07:58:51
@kissiú:

Ellenzem a xemnofóbiát. Ez Mo.on elsősorban a ballibekre jellemző, lásd határontúli magyarok ellen kampámyolás.

Igen, igazad van: Mo-on van jelentős xenofóbia, de ennek viszont nincs politikai tartalma. Gyakorlatilag nincs kapcsolat kisemberi szinten az illető politikai szimoátiájával.

Az iszlamista vadállatok nem beengedése viszont pont pozitív xenofóboia, sőt ez de facto önvédelem.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.10 08:13:13
@taga20:

Nem éppen. A nép mellett állok ki mindig, a liberó oligarchák ellenében.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 11:29:27
@kissiú:

A lényeg: nincs szükségünk ezekre az emberekre. Pont.
Ungár Klára amit tett az mindenképpen felháborító és becstelen. Ha Kocsis Mátéról feltételezzük, hogy nem meleg: akkor valótlan / bizonyítatlan állítás. Bár a bíróság első fokon ezért el is meszelte, a másodfok ugyanakkor rámutatott, hogy nem elég az, ha valakinek igaza van, azt a bíróság előtt…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 11:00:03
Egy Facebook-csoportban megint szóba került a szoftverlopás témája. A leggyakoribb érvek a beírók részéről: Ha lemásolok egy szoftvert az eredeti nem tűnik el a tulajdonostól Nem okozok vele kárt Te soha nem töltöttél le semmit feketén? Na akkor szépen sorban: Való igaz, hogy a másolat…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 05:43:30
@lpt1:

Alkalmazott vagyok.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 05:51:32
@wolfgabriel:

Ami től van árazva, azt a piac ingyen megszerzi, ez a piacgazdaság.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.11 06:02:36
@enpera:

Legyen az illető cvégek belső gondja, hogy mit tesznek.

Ahogy a ruhavásárlót sem érdekli, hogy a cégnek mennyi a profitja és mennyit kapott a varrónő, úgy a szoftverhasználót sem kell, hogy érdekelje ez.
Ungár Klára melegnek nevezte Kocsis Mátét, mire Kocsis Máté személyiségi pert indított, amit elvesztett, és kapott a nyakába egy helyes kis perköltséget. Kocsis Máté, akinek egyébként az explicit homofóbia olyan ismertetőjegye, mint Lázár Jánosnak a lézerblokkoló, ismét buzizott egy jóízűt a…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.10 08:04:54
@zupasta:

Sokáig ballib voltam.
  Napokig tanakodtam magamban, hogy megírjam-e ezt a cikket, mert amiről szó van, az tulajdonképpen nagyon szimpatikus civil kezdeményezés is lehetne – ha nem érezné az ember az egésznek a mesterkélt jellegét, és nem rakódna rá a demokratikus ellenzéki Orbán-fóbia, ami eleve az egésznek az értékét…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.09 21:34:52
@aL__Ex:

Vedd észre, a Fidesz baloldali, legalábbis nyugati értelemben az. Az meg, hogy Mo-on a bal és jobb egymás ellenkezőjét jelenti történelmi sajátosság.

Magyar baloldal = éljen a kapitalizmus, a NATO, a nyugatnak mindig igaza van, a munkás kussoljon, ne legyen szakszervezet, a vállalkozónak mindig igaza van, a magyar történelem butaság, nem kell magyar ország.

Magyar jobboldal = a magyarság egy különleges valami, a nyugattal óvatosnak kell lenni, a kapitalizmus szükséges rossz, a tőkés simlis csaló, a munkást elnyomják, a NATO hülyeség.

Melyik áll közelebb a nyugati értelemben vett balhoz?
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.10 07:55:50
@Janossz:

Alexet évek óta ismerem. Bár egy sor kérdésben teljesen ellentétes a véleményünk, egy dolgot biztosan állíthatok: teljesen őszinte, jóakaratú ember. Talán kicsit túlérzékeny és agresszív, de ez sehogy se befolyásolja az igazmondást.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.10 08:04:02
@aL__Ex:

TGM sokszor változott. Emberi tisztessége megkérdőjelezhetetlen, ezt le kell szögezni, azon kevés ballib megmondóemberek egyike, akik képesek elismerni, ha tévedtek.

Ezen kívül sokszor szembegy a csordával.

Szóval emberileg abszolút pozitív, ezt aláhúzom.

Kritikám csakis közéleti személyiségét illeti. Mostani eszméje valamiféle fából vaskarika, melyben úgy baloldlai, hogy ezzel együtt jobbos liberó. Kb. mint kedvenc Jámbor Andrásod, aki képes Görögországban az antiliberálisokat támogtani, míg Mo. esetében ugyanazek ellenfele mellett kiállni.
A dalverseny rendezésére kiírt pályázat határideje ma lejárt, s ahogyan sejteni lehetett, a tucatnyi jelentkezőből csak a felük gondolta komolyan, hogy ténylegesen megrendeznék a jövő májusi fesztivált. Lviv, Odessza, Herszon, Dnipro, Harkiv és Kijev közül kerül majd ki a 2017-es Eurovíziós…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.09 08:07:29
A ma kezdődő varsói NATO-csúcstalálkozó több szempontból kifejezetten fontos nekünk, magyaroknak és egyúttal fordulópont is a NATO fejlődésében. A két évvel ezelőtti csúcs óta keletről és dél felől is súlyos biztonsági kihívásokkal szembesült az Észak Atlanti Szerződés Szervezete. A kard, ha…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.09 07:33:27
@7tom:

Nagyon sok hollywoodi filmet néztél...
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.09 07:35:50
@Conchobar:

Egyszerű.

Demokrácia az, ami jó az USA-nak. Ami pedig rossz nekik, az diktatúra.

Pl. Belarusz diktatúra, Szaúd-Arábia pedig demokrácia.

Érted?
Megint lebukott egy fideszes ármány. Gyurcsány Ferenc verte keresztbe a kezdeményezést azzal, hogy egész egyszerűen bemondta, mit ajánlott Kósa Lajos a szocialistáknak. Ha részt vesznek a kampányban, pénzt kapnak érte. Magyarán: a Fidesz kilóra megvenné az ellenzéket, hogy részvételükkel tegyék…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.08 14:57:45
@MR1 Lajos:

S nem változhatnak a szabályok?
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.08 15:43:16
@MR1 Lajos:

Pedig már megesett, s éppen az elnökválasztás kérdésében!
Kétségtelen tény, hogy az október 2-re kitűzött kvótareferendum Brüsszelre nézve olyan mértékű jogi jelentőséggel bír, mint a ruandai kormánynak egy antarktiszi kutatóállomás földtani jegyzőkönyvének hitelessége. Mindazonáltal augusztus közepétől politikai cunami várható, s ennek csak áttételesen…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.08 13:20:11
@gabpocok:

Ilyen a magyar választási rendszer 1990 óta. Csak akkor zavar, ha éppen nem a ballibeknek kedvez?
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.08 13:21:11
@Ylim:

Nme kellett manipulálni, mert közismert volt, hogy - Gyurcsány xenofób kampánya miatt - a ballibek esélytelen a határon túl.
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.08 15:06:05
@gabpocok:

A választási rendszer 2012-ben lett módosítva legutoljára. A Fidesz 2010-ben a KORÁBBI szabályok alapján szerzett kétharmadot.

Miért nem sikerült ez eddig senkinek? Mert nem volt elég szavazatuk! 1994-ben a választásra jogosultak 22 %-a szavazott a nyertes MSZP-re (ezzel az MSZP 55 %-ot szerzett), míg 2010-ben a választásra jogosultak 34 %-a szavazott a nyertes Fideszre (ezzel a Fidesz 67 %-ot szerzett).

Érted, édes ballibám? Vagy a számoknak sem hiszel?
Mostanában a társadalmunk normálisabb felében többek között mindenki azon agyal, mi lenne a helyes magatartás az úgynevezett kvóta népszavazással, akarom mondani, hogy stílusos legyek, ezzel a Nemzeti Népszavazással összefüggésben. És nem találják a jó megoldást. Hát igen, most a baloldalon…..
BircaHang Média szerkesztősége 2016.07.08 12:01:40
@room_101:

Ez van, a liberálisok még nem tudták elnyomni a nép hangját.