Regisztráció Blogot indítok
Adatok
búbánat (törölt)

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
búbánat (törölt) 2012.08.26 09:00:11
@magyar bucó: Kivéve, ha régebben szerezted a jogsidat.
Csak kb. 90 óta van ilyen oktatás és vizsga.
Siri Ellen Sletner, Norvégia nagykövete gratulált Schmitt Pálnak a 2012-es Abel-díj elnyeréséért. „Igen sokoldalú tudósról van szó, akinek munkásságát ezer év múlva is ismerik majd” - jellemezte magát a köztársasági elnök, majd megköszönte az inspirációt és a…..
búbánat (törölt) 2012.03.24 05:56:34
@maythebetter: Beégtél, oszt jónapot.
Abba kéne fejezned, jobban járnál.
Üdvözlettel: Ctrl+C. búbánat
Kiváló összeesküvés-elméletnek indult olvasónk levele, melyben arra hívja fel a figyelmünket, hogy szombaton este az unalomból szörfölés közben a következőket látta."A TV2-n az Aktív Extrában a Unique együttes énekesnőjének, Völgyesi Gabinak a férje elmondja, hogy a…..
búbánat (törölt) 2012.01.16 16:20:55
@aronsatie: Még az se tűnt fel, hogy a Luxor teljes egészében felvétel, csak az Ötöslottó az élő

Hagyd!
Olyan jó vagdalkozni.:-)
búbánat (törölt) 2012.01.16 16:21:50
@bumbur: Aki meg ne vesz, az biztosan nem nyer.
búbánat (törölt) 2012.01.16 16:22:43
@bumbur: Aki meg nem vesz, az biztosan nem nyer.
Egy hatéves ígéretet váltott be Talmácsi Gábor a hétvégén, amikor Répa Kata navigálásával elindult a szilveszter ralin. Kata egy kiváló navigátor, Gábor pedig ügyes kezű srác, így annyira nem meglepő az ötödik helyezés. Tegyük hozzá, hogy nem egy magyar bajnoki (ORB) futam…..
búbánat (törölt) 2011.12.31 15:45:49
@P12_dCi: Ő VALAKI, veled ellentétben.
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
búbánat (törölt) 2011.12.29 04:19:36
@Kompli: De azóta szerencsére sikerült tovább rontani a helyzetet.
Az apropó pedig:"Az m1 intendánsi feladataival, a megújuló műsorkínálat kialakításával Medveczky Balázs vezérigazgató Rákay Philipet bízta meg. Medveczky Balázs azt várja az m1 új intendánsától, hogy irányításával a nemzeti főadó újra Magyarország mértékadó…..
búbánat (törölt) 2011.01.03 16:46:18
@átlátó: "végigjárta lépcsőket és az utóbbi években nem a balázssót vezette."
Tényleg.
A Kossuth téri szeánszon számolta a híveket.:-)
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
Öröm, ha jó ismerősünk jó ismerőse könyvet ír, pláne ha kedvenc témánkban teszi. Azért is, mert kevés kiadvány számol be a magyar jégkorongról, pláne történelméről. Tejfalussy Béla és Kovács Attila másodszor írt tele érdekesebbnél érdekesebb sztorikkal könyvnyi…..
Pénteken és szombaton játsszák az utolsó két Mol ligás felkészülési mérkőzést a keddi rajt előtt. A Dab.Docler a hétvégén Nagyszombatra utazik a HK Trnava elleni mérkőzés visszavágójára. "Azt már most leszűrhettük, hogy fizikálisan ismét rendben leszünk, legutóbbi…..
búbánat (törölt) 2010.09.04 05:23:51
@Kovacs Attila: Ennyiért könyvesboltban is megkapom.
Egy ilyen eseményenmint a fehérvári, tán nem ártana némi árengedményt adni.:-(
Nem sokkal azután, hogy forradalom volt a szavazófülkékben, Szenes Andrea visszaszivárgott a köztévébe, hogy egy teljesen értelmetlen műsorban ugyanazt a kérdést tegye fel ötször alulról indult művészeknek, de ennyi nem volt elég. A sok év mellőzöttség után most már nem is…..
búbánat (törölt) 2010.07.14 19:58:30
"A Magyar Antidopping Csoport arról tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, hogy két játékos szervezetében tiltott szert találtak – nyilatkozta az MTI-nek Kovács Zoltán főtitkár. – Az MJSZ fegyelmi bizottsága csütörtökön már ülésezik az ügyben. Annyit…..
búbánat (törölt) 2010.03.17 20:40:56
@banyszi: Ezt ugye te is a vicc kategóriába sorolod?
Mert szerintem igenis pellengérre kell állítani a vétkeseket és hosszú időre eltiltani őket.
Doppingolókra nincs szükség egyik sportágban sem.
De csak azokat kell elitélni, akik valóban vétkesek.
Ezért kár így előre, tippek alapján bárkiről elitélő véleményt alkotni.

"Lányok, fiúk! Könyörgöm ne nehezítsétek azoknak a játékosoknak a helyzetét, akik tényleg érintettek!"

De bizony az ő helyzetüket a végsőkig nehezíteni kell. Akik tényleg érintettek.
És nem gyanú alapján, hanem az esetleges bizonyítékok alapján.
búbánat (törölt) 2010.03.17 20:42:14
@Miskolcifan: A nevetség tárgya maga Egri István.
búbánat (törölt) 2010.03.18 04:52:37
@Lazlee: Hali!
Örülök, hogy örülsz.:-)
Abban én is bízok, hogy mégis téved a labor.
De valljuk be, erre vajmi kevés esély van.
Igazad van, volt itt már ilyen, volt döntőben dopping miatt fennakadt játékos.
A büntetése amolyan magyaros lett.
Kiutazhatott még a soros VB-re, majd májusban tárgyalták az ügyét és 2 hónapra eltiltották.
Én azon röhögök itt, hogy egyesek hiányolják az SOS tárgyalást.
Mert szerintük alighanem lassú az, hogy a szövetséget értesíti a MACS szerdán és van pofájuk csak csütörtökön tárgyalni.
Olvasgatom itt, hogy egyesek a B mintát várják. Nos emlékeim szerin bár előfordult már, de elenyésző azon esetek száma ahol a B minta negatív lett volna a pozitív A minta után.
Ennél nagyságrendekkel nagyobb azon sportolók száma, akik maradandó károsodást szenvedtek, esetleg meghaltak a dopping miatt.
Én alapból elitélem a doppingot és felháborít, amikor egy sáros sportoló fenyegetőzik azzal, hogy ha kiderül a neve akkor visszavonul.
Miért nem értik meg emberek azt, hogy a dopping tiltásának a sport tisztaságán kívül a szerencsétlen doppingoló egészségének a védelme az egyik fő célja?
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
búbánat (törölt) 2009.12.28 03:27:55
@taecleau: "Érdekes, hogy 3 napja ugyanez a két csapat játszott 7-3-at, amihez képest ez az izzadtságszagú 2-1 elég lagymatag."
Azért 3 napja kellett ahhoz a kiváló felkészültségű és abszolút pártatlan játékvezető hathatós közreműködése is.:-((
búbánat (törölt) 2009.12.28 09:02:27
@Rock me Amadeus: Hát ha egyszer nem a Gulliver játéknagyker, hanem a Tassi italnagyker a Fradi szponzora, akkor mit lehet tenni?
Megeshet az is, hogy Ganxta Zolika győzelmére számítottak.
Bár neki meg gyenge lett volna a pezsgő.:-)
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
búbánat (törölt) 2009.11.17 04:34:06
@Megdobbent: Meg lennél döbbenve, ha ismernéd a CBA üzletlánc alapítóit és tulajdonosi körét. Valahol Izrael környékén keresd őket. Az egyik alapító bizonyos Baldauf József.
Amúgy a boltok önállóak, mindegyik más-más tulajdona.
A CBA egy társulás és ezzel a formával érik el a lehető legalacsonyabb beszerzési árakat.
búbánat (törölt) 2009.11.17 04:34:39
@Megdobbent: Meg lennél döbbenve, ha ismernéd a CBA üzletlánc alapítóit és tulajdonosi körét. Valahol Izrael környékén keresd őket. Az egyik alapító bizonyos Baldauf József.
Amúgy a boltok önállóak, mindegyik más-más tulajdona.
A CBA egy társulás és ezzel a formával érik el a lehető legalacsonyabb beszerzési árakat.
búbánat (törölt) 2009.11.17 04:34:41
@Megdobbent: Meg lennél döbbenve, ha ismernéd a CBA üzletlánc alapítóit és tulajdonosi körét. Valahol Izrael környékén keresd őket. Az egyik alapító bizonyos Baldauf József.
Amúgy a boltok önállóak, mindegyik más-más tulajdona.
A CBA egy társulás és ezzel a formával érik el a lehető legalacsonyabb beszerzési árakat.
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
A Hannover Scorpions kapusa lesz Szuper Levente. A válogatott hokis sajtótájékoztatón ismertette szerződésének hátterét. Új csapata a német profibajnokságban, a DEL-ben a második helyen zárt az alapszakaszban, de a rájátszás elődöntőjében elbukott a DEG Metro Starsszal szemben.…..
búbánat (törölt) 2009.06.29 17:23:26
@KL82: Hacsak Buzás Patrikot nem számítjuk magyarnak, aki Augsburgban játszott, vagy talán még játszik is.
"Csak" az édesapja és az édesanyja magyar.
Sajnos az édesapja Buzás György 2005-ben meghalt.
Azért nincs is annál szebb, amikor egy bulvárlap kárhoztatja a mocskos bulvármédiát, amiért könyékig fistinggel a sztárok magánéletében, ahelyett hogy szakmai teljesítményükről, és emberi sikereikről írna. Na jó, talán ennél már csak egy gyönyörűbb dolog létezik: amikor…..
búbánat (törölt) 2009.05.08 04:04:03
@Wita.hu Joe: mint szeretett Fábrink?
Hétfőn délelőtt hatalmas megtiszteltetés érte a legmagasabban jegyzett magyar játékvezetőt. A 13 éves NHL-múltú, 1700 mérkőzést levezetett ellenőr a megtekintett EBEL-elődöntők alapján Gebei Pétert vezetőbírónak jelölte az EBEL-döntő harmadik mérkőzésére. Gebei…..
búbánat (törölt) 2009.03.16 17:35:22
@ifjvit: Sőt!
A szupermini döntőre is.
Alighanem a szezon legnagyobb OB I.-es meccsét játszották vasárnap kora délután a Megyeri úton, a lila-fehérek tíz perccel tovább voltak teljesen egyenrangú ellenfelei az Alba Volán EBEL-csapatának, mint pénteken, a bajnoki döntő első mérkőzésén. Nagy iramú, élvezetes csata…..
búbánat (törölt) 2009.03.16 08:59:15
@viola 22: Nem is szégyen az.
Bár elég kellemetlen, főleg ha igaz.:-)
A nemzetközi jégkorongszövetség (IIHF) a sportág kiemelkedő alakjait tömörítő Hall of Fame tagjai közé választotta a négy A csoportos világbajnokságon játékvezetőként közreműködő Schell Lászlót, adta hírül az MTI. A hivatalos beiktatásra május 5-én, Bernben kerül…..
búbánat (törölt) 2009.02.25 15:56:11
@D.Sydor: Az elképesztő siker mellé még valami elképesztően magyar.
Erre az emberre a magyar jégkorongnak sajnos nincs szüksége.
Emlékszem, az első "A" csoportos VB-jére.
Japánban a "C" VB-n szerepelt, ott figyeltek föl rá.
Nem is engedték hazautazni a VB-ről, hanem egyenesen az egy hét múlva kezdődött "A" VB-re utaztatta az IIHF és ott tartotta őt.
Aki ismeri az IIHF bíróküldési szokásait az tudja, hogy ez mit is jelent.
Minden idők legnagyobb magyar bírója volt, nem egy Kanada-Szovjetúnió meccsen működött közre.
A fentebb említett Tejfalussy könyvben van pl. olyan kép, melyen együtt látszik Gretzkyvel és Tretyakkal valamelyik VB-n.
Kétségtelenül az Országgyűlés legszórakoztatóbb eleme az interpellációs időszak. Ez persze nagy terhet ró a kormányra, mert folyton akadékoskodó, és rendszerint a kérdésben „avagy” szócskát használó siránkozásra kell válaszolnia az apparátusnak. Levettünk egy…..
búbánat (törölt) 2009.02.21 05:06:45
Csak néhány nap telt el azóta, hogy a pittsburghi Marc-André Fleury igen ritkán látható védést mutatott be. Miikka Kiprusoff, a Calgary Flames kapusa a Vancouver elleni meccsen megkísérelte a lehetetlent, és sikerült neki: Fleury-nél is nagyobbat védett. A videó kissé hosszú, de…..
búbánat (törölt) 2009.02.18 20:02:42
Az autósok vérét szívó rendszerek, azaz gyakorlatilag a világ nagyobbik része ellen küzdő Emberibb Parkolásért Mozgalom kedvezményesen megvásárolt egy Intrum Justitia elleni jogerős követelést, amit most felszámolási eljárásban szeretnének behajtani. Muhaha: Az Emberibb…..
búbánat (törölt) 2009.02.06 04:28:47
@Pista Bácsi: Feküdj vissza!
Mert amit írsz, az finoman fogalmazva baromság.
Fantasztikus kalandja volt Istvánnak: talált egy pénztárcát a Belvárosban tele pénzzel és iratokkal, majd amikor le akarta adni, azt egyszerűen nem hagyták a rendőrök, sőt szerencséje volt, hogy mondjuk nem fekvőtámaszoztatták meg. A Nyugatiban lévő rendőrségi irodában persze…..
búbánat (törölt) 2009.02.02 04:58:11
@kyanzes: Veled több minden történt már eddig, mint más emberrel egy életen át.
Nem lehet, hogy te keresed a konfliktushelyzeteket?