Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bütyök

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A posztot Szöllőssy Kristóf, Budapest 4. választókerületének 4K!-s képviselőjelöltje írta. Hallod, van nálad cépé? Be is hívunk simán, csak tudjuk megcsinálni - szem felcsillan, papír nyilván nincs, miért is lenne, pont szívásra érünk rá ilyenkor. A kaland ennyiben…..
bütyök 2014.02.26 17:48:41
Barna hajú lányok Amelie 2013.06.23 07:34:00
..
bütyök 2013.06.23 19:02:52
Ákos – Arénakoncert 2011 (FalconMedia / Szerzői kiadás) Bizonyos körökben ciki ezt bevallani, de én voltaképpen a kezdetektől fogva követem Kovács Ákos zenei karrierjét. Nem fanatikus módon, de azon kevés népszerű magyar előadók közé tartozik, akiknek ha kicsit…..
Bizonyára mindenkinek ismerős az elektromos cigaretta, ami nem ég, nem füstöl, így káros anyagoktól mentes párát juttat a dohányosok tüdőjébe. Kevesen hallottak azonban arról, hogy már megjelent az E-spangli is, amelynek segítségével szintén füst és káros égéstermék nélkül lehet fű (azaz kannabisz)…..
bütyök 2012.01.06 11:46:32
@Yumechan: 14 nap alatt nem ürül ki. 14 után feleződik.
Be kellett lássuk, hogy a kockásfüzet és számológép már kevés Alig pár hónapja indultunk azzal a meggyőződéssel, hogy a pénzügyek terén szükség lehet egy olyan blogra, amely közérthetően szól befektetésekről és hitelekről, napi pénzügyekről, s a makrofolyamatok, adóváltozások, szabálymódosulások…..
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
A 40 milliós játszmában ismét sikerült egy rossz kérdést elengedni, de legalább most odafigyelt a Tv2, és máris jelezték: a játékosok kapnak még egy esélyt. A kérdés az volt, hogy kiben hagyta a kését Piszok Alfréd, miközben mindenki tudja, hogy nem a málnaszőrt kavargató…..
 Orbán Viktor kezd európai politikai szupersztárrá válni – és már nem csak hírhedt politikusként. A Spiegel már referenciaként használja a nevét. Február 14-re keltezett számában a hetilap a Merkel kancellár elleni európai lázadásról szóló cikkében non plus…..
bütyök 2011.02.19 16:00:07
Subba Subba szív iWiW: Szexisten 2011.02.04 11:11:00
Miss Apple Milf Variációk egy témára Biciglisek Szexisten Valentin Live RPG-re készülve Milf Military Fotómodell Inkább lilát Variációk  ..
Legújabban utánfutóra szerelt mobil katapulttal lövik át az amerikai határ kerítése felett a füvet a mexikóiak. A korábbi alagutas módszer elég macerás, kiásni egy több kilométeres alagutat, fényt, szellőzést megoldani, ráadásulhogy már a Weedsben is ellőtték pár éve. A…..
bütyök 2011.01.28 00:07:57
@Bobby Newmark: fú bazmeg, ez ütős volt eccsém!

üdv!
bütyök 2011.01.28 00:22:38
@fourgee: attól még, hogy valami nem a kultúrád része, nem kell róla megvetően nyilatkoznod... én pár éve vagyok felvilágosult eme "halálos droggal " kapcsolatban. közel lakok Villányhoz....kérlek, menj le egyszer oda, ha lesz rá lehetőséged, és kóstold meg a finom borokat, és este amikor kimész a pincéből, és még tudsz magadról, akkor esetleg nézz körül, hogy hogy néznek ki az emberek...ha részeg leszel, nevetni fogsz, és keménynek fogod érezni magad, hogy te mennyire bírod...ha esetleg józanul kecmeregsz ki, akkor szánalmat, és megvetést fogsz érezni az alkoholistákkal szemben. az én gyermekem nem tántorgott, mikor bevitték, sőt nem is ült autóba, mert nem mert, pedig megtehette volna, mert nincs szonda ami kimutatná a cannabist, de megkockáztatom, az alkoholtól az ember erősebb lesz, és sokkal undorítóbb féreggé válik,mint valaki aki "befüvezik". majd egyszer rájössz te is, csak akkor már lehet, hogy késő lesz....
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
bütyök 2011.01.30 17:30:46
Bigyóblog Fikusz Kukisz bornyitó 2010.10.25 15:45:56
Ugye nem nevetsz? A Monty Pythonból jól ismert római katona, Pilátus jóbarátja dugóhúzó formájában tér vissza. Szerencsére otthon hagyta feleségét, Fortisszima Finguszt. Na, dobjátok a padlóla, de nagyon dulván! A Monty Python negyvenedik születésnapjára sok vicces…..
bütyök 2010.10.25 20:59:32
8ker Őszinteség 2010.08.08 11:42:00
 Ma, amikor több adalékanyag van az ételben, mint igazi tápláló összetevő, igazán öröm látni egy üzeletet, amely felvállalja, hogy ott nem élelmiszert, hanem annak látszó valamiket lehet kapni.Ebben benne van az is, hogy reklamálni nem nagyon lehet, a bejáratnál…..
Újabb kérdések feszítenek, melyeket meg kell osztanom veletek. Válaszoljon, aki tud. 1. Ha van lakásbiztosításom, akkor nem ég/robban/ázik?Itt van rögtön az UNIQA Biztosító legújabb reklámja, kint van plakátokon is, csak még nem tudtam fotózni, de a lényeg a linkelt…..
bütyök 2010.08.08 07:59:50
Ezzel harcoljon az IMF     A hétvégén a kormány megmutatta milyen a magyar virtus; szembeszállt a csúnya bankrendszerrel, újabb rést ütött a globáltőke pajzsán, és elérte, hogy a Jobbik is benyaljon neki. A szimbolikus kormányzás újra megütközött a valóssággal.…..
Mocskos idők, szeretned kéne, a jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! Helló baby, kezdjük újra! Európa Kiadó   A rendszerváltás megbukott. De megbukott a megbukás is. Lassan úgy tűnik, nem törünk ki abból a körből, hogy rossz politikai irhánkat…..
Zseniális megfogalmazást kaptunk a MILF-re:A MILF az a jobban kinéző nő, akit a kilencvenes években fiatalként a helyi diszkóban felcsináltak, de ma már boldog családanya.  Saját alkotásaimNagylány a nagy kádbanSaját készítésű etetőFotosop artista IICicávalEgy jó…..
bütyök 2010.06.18 16:38:17
@Rusher4587: igen, és te akkor miért nem teszel fel ilyen képet? esetleg olyant ,hogy keféled a bnőd, asszonyod. pedig azt is mindenki csinálja, csak legfeljebb nem a nyilvánosságnak szánja.
bütyök 2010.06.18 19:01:13
@live87:
sírhatnál azon is, hogy meghalt Mátyás király, meg azon is, hogy itt volt a török 150 évig... de kérdezem én,hogy van-e értelme. ez már történelem,a nagy Magyarország meg a múlté.csak magadat idegesíted vele, mások meg röhögnek rajtad.
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Subba Heti Tetkó: Akkezdet 2010.06.15 12:42:00
Ezen azért nagyon felröhögtem! Nem tudom ki volt az a dilettáns majom aki ezt felmerte fel merte varrni, de aki alkalmazza a szalonjában, az azonnal rúgja ki, aki meg menne hozzá tetováltatni, az sürgősen felejtse el. /via napiszar/..
bütyök 2010.06.15 15:48:21
Több Molotov-koktélos támadással terrorizmussal, robbanóanyag és robbantószer készítésével elkövetett robbanóanyaggal visszaélés bűntettével, emberölés előkészületének bűntettével és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettének elkövetésével…..
Egy kis időrend. Múlt csütörtökön a parlamenti házbizottság megtárgyalta az e heti két ülésnap napirendjét. Ettől a ponttól lehetett tudni, miket fognak tárgyalni most - elvileg.Pénteken a Fidesz az ellenzék számára váratlanul beterjesztett egy törvényjavaslatot a választási…..
bütyök 2010.06.15 13:51:12
@Megfigyelo:
egyetértek :-(